ανακαινιση

Ανακαίνιση Πειραιάς

Ο Πειραιάς, το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και επίνειο των Αθηνών.

Αναζητάς την ποιοτικότερη ανακαίνιση Αθήνα σε νορμάλ τιμές; Ο Πειραιάς στη σύγχρονη εποχή είναι σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, αποτελώντας το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά μέσω του “Λιμήν του Πειραιώς” την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου. Οι πρώτοι κάτοικοι του Πειραιά φαίνεται ότι εγκαταστάθηκαν εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το κτίριο του Ναυτικού Ομίλου. 

Οι Τούρκοι τον ονόμαζαν Ασλάν-Λιμάνι (ασλάνι σημαίνει λιοντάρι) και οι ναυτικοί Πόρτο Δράκο ή Πόρτο Λεόνε από το μαρμάρινο λιοντάρι που βρισκόταν κοντά στη βορειοανατολική γωνία του μεγάλου λιμανιού.

Το Πασαλιμάνι (Ζέα), οφείλει το όνομά του στο ότι το λιμάνι, στα χρόνια της τουρκοκρατίας ανήκε αποκλειστικά στη στρατιωτική αρχή και βρισκόταν κάτω από την άμεση εξουσία του πασά της Εύβοιας.

Ουσιαστικά ο Πειραιάς άρχισε να διαμορφώνεται από τον 19ο αιώνα, βάση των σχεδίων των αρχιτεκτόνων Στ. Κλεάνθη και E. Shcaubert. Η ανοικοδόμηση έγινε πολύ γρήγορα και η πόλη του Πειραιά στολίστηκε με πανέμορφα κτίρια.

Σήμα κατατεθέν της πόλης του Πειραιά είναι το Δημοτικό Θέατρο, δείγμα ελληνικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα και ένα από τα καλύτερα των Βαλκανίων. Ο Πειραιάς διαθέτει πάρα πολλά νεοκλασικά κτίρια, πολλά από τα οποία έχουν ανακαινιστεί. Σημαντικά άλλα κτίρια της περιοχής είναι το παλιό Ταχυδρομείο (1901), το Χατζηκυριάκειο Ορφανοτροφείο.

Ο Λόφος της Καστέλας είναι από τις πολύ καλές περιοχές της πόλης με πανοραμική θέα σε όλες τις πλευρές του λιμανιού. Το Πασαλιμάνι και το Τουρκολίμανο είναι γεμάτο μαγαζιά εστίασης ή διασκέδασης και προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Πειραϊκή ελκύει εκείνους που τους αρέσει ο περίπατος δίπλα στη θάλασσα . Στην άκρη της χερσονήσου της Πειραϊκής βρίσκεται το κτίριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, έργο του γνωστού αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλλερ.

Ο Πειραιάς είναι μια πολύ ζωντανή πόλη κυρίως λόγω του λιμανιού της, ενώ διαθέτει και πολύ καλή εμπορική αγορά.

Η EasyReno αναλαμβάνει την ανακαίνιση σπιτιού ή του καταστήματος σας.

Διαθέτουμε

Διαρκώς καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και προδιαγραφές υψηλής ποιότητας ώστε να εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. 

Παρέχουμε

Συνολικές λύσεις στους πελάτες , τηρούμε τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια των έργων που αναλαμβάνουμε ενώ παράλληλα διατηρούμε τα υψηλά επίπεδα στην ποιότητα των κατασκευών.

Είδη ανακαινίσεων που αναλαμβάνει η EasyReno

Ανακαίνιση Σπιτιού

Οικονομικά πακέτα που εξασφαλίζουν την δυνατότητα να ανακαινίσετε το σπίτι σας με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Ανακαίνιση Καταστήματος

Στην EasyReno αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση από ένα μικρό μαγαζί έως ένα μεγάλο πολυκατάστημα.

Ανακαίνιση Εταιρικών Χώρων

Για την ανακαίνιση του εταιρικού σας χώρου, η EasyReno σας παρέχει τις πιο έξυπνες και οικονομικές λύσεις της αγοράς.

Ανακαίνιση Σπιτιού

Η ανακαίνιση σπιτιού της EasyReno, με τα νέα οικονομικά μας πακέτα, σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο, την κουζίνα σας ή όλο το σπίτι με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις (κλειστό οικονομικό συμβόλαιο κατασκευής), με εγγύηση στο χρόνο παράδοσης και στην ποιότητα των υλικών κατασκευής.

 Η EasyReno παρέχει συνολικές λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού στον πελάτη της. Τηρεί τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια των έργων που αναλαμβάνει ενώ παράλληλα διατηρεί τα υψηλά επίπεδα στην ποιότητα των κατασκευών της. 

Στόχοι της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι από τους κυριότερους χώρους μιας κατοικίας γι αυτό η ανανέωση του φαντάζει αναγκαία μετα από απο κάποια χρόνια χρήσης. 

Φθορές στα πλακάκια και τα είδη υγιεινής,παλιές σωληνώσεις και αποχετεύσεις, ξεπερασμένη αισθητική είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου.

Το μπάνιο μαζί με την κουζίνα αποτελούν τους χώρους που αναβαθμίζουν, άμεσα το ακίνητο σας, προσδίδοντας του μεγαλύτερη εμπορική αξία, ενισχύοντας την εικόνα του στην προσέλκυση υποψηφίων ενοικιαστών.

Ανακαίνιση Κουζίνας 

Η EasyReno, εκτός από την ανακαίνιση σπιτιού, μπορεί να  σχεδιάσει και να ανακαινίσει μόνο την κουζίνα σας.  Προτείνει λύσεις και υλικά που αναβαθμίζουν την αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου.

Η ανακαίνιση της κουζίνας δεν αφορά μόνο την αντικατάσταση των παλαιών επίπλων με νέα. Θα πρέπει να γίνουν συνολικές παρεμβάσεις στα ηλεκτρολογικά ,υδραυλικά στα πλακάκια και στους χρωματισμούς του χώρου για να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα και να μην χρειαστεί αργότερα να επανέλθετε με εργασίες αποκατάστασης.

Η EasyReno αναλαμβάνει την μελέτη και ανακαίνιση των χώρων σας, γρήγορα και οικονομικά

Αποκτήστε μια ανακαίνιση με την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρείας με τεράστια εμπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Σχεδιασμός 

Η αρχιτεκτονική και διακοσμητική μας ομάδα, μέσα από λεπτομερή σχέδια σε τρισδιάστατη απεικόνιση προσφέρει ξεκάθαρη εικόνα για το χώρο που θέλετε να δημιουργήσετε. Τεκμηριώνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή με αναλυτική κοστολόγηση και χρονοδιάγραμμα έργου.

Εγγύηση

Η εταιρεία EasyReno εγγυάται για την ποιότητα των χώρων που κατασκευάζει και δεσμεύεται για τον χρόνο παράδοσης των έργων.

Μελέτη

Μελετούμε το χώρο σας δίνοντας λύσεις που αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σας ύφος. Κατασκευάζουμε χώρους με σύγχρονα υλικά  και διακοσμούμε με έπιπλα που σχεδιάζουμε αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η ικανότητα των έμπειρων στελεχών μας (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές,  σχεδιαστές) σε συνδυασμό με τις κορυφαίες συνεργασίες που διατηρεί η εταιρεία μας με προμηθευτές εγγυώνται χώρους υψηλης αισθητικής και εργονομικής τελειότητας.

Χρήσιμες συμβουλές

  1. Αν το σπίτι σας είναι μικρό, αποφύγετε τα έντονα και βαριά χρώματα. Προτιμήστε ανοιχτές και ζωηρές αποχρώσεις για να δώσετε βάθος στο χώρο.
  1. Μη ξεχνάτε ότι ένα σπίτι πρέπει να έχει συνοχή, προκειμένου να μη δημιουργείται οπτικό χάος. Η αρμονία στους χώρους, επιτυγχάνεται επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο στυλ ανακαίνισης και διακόσμησης.
  1. Τοποθετείστε καθρέφτες σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, κυρίως στα πιο μικρά, για να κάνετε τον χώρο να φαίνεται πιο ευρύχωρος δημιουργώντας την οπτική ψευδαίσθηση του βάθους.
  1. Επιλέξετε πιο έξυπνα έπιπλα, όπως αναδιπλούμενα τραπέζια ή εντοιχισμένα ράφια και ντουλάπια. Έτσι, θα έχετε ταυτόχρονα αρκετό χώρο στο σπίτι, αλλά και αρκετό αποθηκευτικό χώρο προκειμένου να φυλάσσετε διάφορα πράγματα.
  1. Προσθέστε φυσικά στοιχεία στους χώρους. Τα φυτά έχουν την ιδιότητα να μας χαλαρώνουν. Ταυτόχρονα, προσδίδουν ζωντάνια και φρεσκάδα ακόμα και σε μικρούς χώρους.
  1. Αν το μπάνιο σας είναι μικρό, εφαρμόστε ανοιχτά χρώματα στα πλακάκια και επιλέξετε εντοιχισμένα είδη υγιεινής, γλιτώνοντας πολύτιμο χώρο.

7. Δώστε έμφαση στη διακόσμηση όλου του σπιτιού, τοποθετώντας πίνακες σε μεγαλύτερους τοίχους αλλά και διακοσμητικά στοιχεία στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο.

Λύσεις ανακαίνισης στον Πειραιά

Η EasyReno δημιουργεί χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας. Κατόπιν μελέτης και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του χώρου σας, προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις ανακαίνισης για κάθε ανάγκη.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες