ανακαινιση

Τεχνικές Εργασίες

Εμπιστευτείτε την ομάδα μας για όλες τις τεχνικές εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου.

Τεχνικές Εργασίες Για Ανακαινίσεις & Κατασκευές Κατοικιών, Δημοσίων Έργων και Ξενοδοχειακών Μονάδων

Για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, η EasyReno σας παρέχει έτοιμα πακέτα ανακαίνισης που περιλαμβάνουν όλων των ειδών τις εργασίες και υπηρεσίες προκειμένου να αποκτήσετε ένα ανακαινισμένο, μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι.

  • Σας προτείνουμε πακέτα για την ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεστε προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
  • Συζητάμε τις ιδέες σας και τις προσαρμόζουμε ανάλογα με το κόστος τους, πάντα με χρήση κορυφαίων υλικών και γνώση των εργασιών που πρέπει να γίνουν ώστε να ευχαριστηθείτε την ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και αυξήσετε την αξία του ακινήτου.
 

Οι ποιοτικές τεχνικές εργασίες δεν είναι πάντα σε ένα έργο ανακαίνισης ή οικοδόμησης, αλλά είναι απαραίτητα για την επιτυχία κάθε τέτοιου εγχειρήματος. Η ομάδα μας παρέχει άψογες τεχνικές υπηρεσίες τόσο για οικιστικά όσο και για εμπορικά κτίρια – από τη θεμελίωση και την τοποθέτηση δαπέδων μέχρι την ανάπτυξη προσαρμοσμένων υδραυλικών συστημάτων και ηλεκτρικών καλωδιώσεων. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για όλες τις πτυχές της κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνεται υπόψη κάθε λεπτομέρεια, ώστε να εξασφαλίζεται τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Ειδικευόμαστε επίσης στα δημόσια έργα και διαθέτουμε εμπειρία σε τέτοια έργα που κυμαίνονται από πάρκα έως βιβλιοθήκες, μουσεία, σχολεία, γραφεία και άλλα δημόσια κτίρια. Η ομάδα μας προσεγγίζει κάθε έργο με κατανόηση των τοπικών κανονισμών και με δέσμευση να υπερβεί τις προσδοκίες, τηρώντας παράλληλα τις προθεσμίες. Δίνουμε προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση για να συμβάλλουμε στη μείωση του κόστους για τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε την κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο.

Για ξενοδοχεία, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες ανακαίνισης από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική επιθεώρηση. Δημιουργούμε άνετα, σύγχρονα καταλύματα που είναι τόσο αισθητικά ευχάριστα όσο και συμβατά με τους τοπικούς κανονισμούς. Η ομάδα μας μπορεί επίσης να παρέχει συνεχείς εργασίες συντήρησης και επισκευής για τα κτίρια των ξενοδοχείων, ανάλογα με τις ανάγκες. Κατανοούμε τη σημασία της παροχής φιλοξενίας σε κάθε τύπο ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά και την προσέγγισή μας στους επισκέπτετες για την διασφάλιση μιας μοναδικής εμπειρίας.

 

Ανακαίνιση Εσωτερικών Χώρων

Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι ολική ή απλά να αφορά κάποιους χώρους όπως π.χ. ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση μπάνιου. Είναι σημαντικό να έχετε στο νου ότι κάθε χώρος χρειάζεται συγκεκριμένες τεχνικές εργασίες για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του και επομένως, χρειάζεται εξειδικευμένους μάστορες για εργασίες όπως τοποθέτηση πλακιδίων, αντικατάσταση δαπέδου, κουφώματα και γυψοσανίδες, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, μονώσεις, εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, αλλά και πληθώρα άλλων εργασιών που αφορούν την μερική ή ολική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων.

Στην EasyReno έχουμε ένα πλήρως καταρτισμένο συνεργείο που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλων των ειδών τις εργασίες ανακαίνισης και ο κάθε τεχνικός μας ασχολείται με τις εργασίες στις οποίες είναι εξειδικευμένος. Για παράδειγμα, οι ελαιοχρωματισμοί απασχολούν διαφορετικούς τεχνικούς από την τοποθέτηση πλακιδίων.

Πατώματα & Κουφώματα

H σωστή τοποθέτηση πλακιδίων ή όποιου άλλου πατώματος επιλέξετε είναι από τις πιο σημαντικές εργασίες ανακαίνισης σε όποιον χώρο του σπιτιού σας και να γίνονται. Η προσεκτική επιλογή και εγκατάσταση σε δάπεδα και κουφώματα έχει, εκτός από αισθητικό, και πρακτικό αποτέλεσμα στη μόνωση του σπιτιού σας.

Η ελαττωματική ή απρόσεκτη τοποθέτηση πλακιδίων στα μπάνια μπορεί να οδηγήσει σε υγρασίες και μούχλες ενώ από τα πιο συχνά προβλήματα στα σπίτια είναι οι εξωτερικές υγρασίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές στατικές ζημιές.

Τα κουφώματα είναι μία ακόμα κατηγορία τεχνικών εργασιών που έχουν αισθητό αντίκτυπο στο σπίτι μας διότι με σωστή επιλογή κουφωμάτων και προσεκτική τοποθέτηση τους πετυχαίνουμε σημαντική διατήρηση της θερμότητας των χειμώνα αλλά και μείωση των ενοχλητικών θορύβων της πόλης.

Διαμόρφωση χώρων- Γυψοσανίδες

Το πιο συχνό ερώτημα στην ανακαίνιση σπιτιού είναι αν μπορούμε να βγάλουμε ακόμα ένα υπνοδωμάτιο στο υπάρχον διαμέρισμα είτε για χρήση ως γραφείο είτε γιατί ετοιμάζεται να προστεθεί καινούριο μέλος στην οικογένεια.

Πολλές φορές, ο διαχωρισμός καινούριου χώρου είναι εφικτός με τοποθέτηση γυψοσανίδας αλλά άλλες φορές χρειάζεται κατασκευή τοίχου από την αρχή. Στις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε προτείνουμε πάντα τη λύση που μας αποδίδει το καλύτερο αποτέλεσμα στο λιγότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα στα υλικά μας και την αξία της τεχνογνωσίας του συνεργείου μας.

Άλλες τεχνικές εργασίες

Το συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει και εργασίες σχετικές με μονώσεις, τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας αλλά και σε εσωτερικές πόρτες, κατασκευή σε ντουλάπες και έπιπλα σπιτιού, αντικατάσταση σωληνώσεων, τοποθέτηση δαπέδου, συντήρηση κήπου και παντός είδους εργασίες ανακαίνισης.

Τύποι ανακαινίσεων & κατασκευών

Τα έργα ανακαίνισης και κατασκευής περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων από απλές ανακαινίσεις μεταξύ των δωματίων μέχρι ολοκληρωμένες αποκαταστάσεις κατοικιών, συγκροτήματα απλοποιημένων κατοικιών, δημόσια έργα, επενδύσεις σε υποστηρικτικούς χώρους και τελευταία, βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης μιας ομοιογενούς κατασκευής.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στην EasyReno προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα όλων των τεχνικών εργασιών με γνώμονα το χαμηλό κόστος και την υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες