ανακαινιση

Ανακαίνιση Kουζίνας

Η κουζίνα, η καρδιά του κάθε σπιτιού, είναι ο χώρος που χρειάζεται τον καλύτερο συνδυασμό λειτουργικότητας και ζωντάνιας. Φτιάξτε την κουζίνα σας όπως την ονειρεύεστε!

Θέλετε την καλύτερη ανακαίνιση κουζίνας, ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί;

Η κουζίνα είναι πολύ προσωπική υπόθεση και μόνο εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες σας. Ελάτε να συζητήσουμε πως μπορεί η κουζίνα σας να γίνει καλύτερη. 

ανακαίνιση κουζίνας

Εξειδικευμένο Συνεργείο

Συζητάμε τις ιδέες σας και σχεδιάζουμε μία κουζίνα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι έμπειροι μηχανικοί μας θα σας δώσουν λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

Σχεδιασμός & Λεπτομέρεια

Ο σχεδιασμός της κουζίνας σας δεν είναι ένα σκίτσο σε χαρτί αλλά βασίζεται σε ενδελεχείς μετρήσεις και την κατάλληλη οργάνωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή της κουζίνας που σκέφτεστε.

Εργασίες Ανακαίνισης Κουζίνας

Όλο το χρονοδιάγραμμα εργασιών τηρείται στο ακέραιο και ενημερώνεστε βήμα βήμα για την πορεία της δουλειάς μας.

Είστε έτοιμοι να δώσετε στην κουζίνα σας νέο πρόσωπο;

 Η κουζίνα είναι ο σημαντικότερος χώρος μέσα στο σπίτι. Σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας και να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας (και συχνά και της νύχτας!). Στην κουζίνα γίνονται διάφορες εργασίες όπως το καθημερινό μαγείρεμα αλλά και άλλες δουλειές που πολλές φορές είναι αρκετά κουραστικές και χρονοβόρες. Για αυτούς αλλά και άλλους λόγους, η κουζίνα πρέπει να είναι όσο λειτουργική μπορεί να γίνει ώστε να μας διευκολύνει με τις καθημερινές δουλειές μας αλλά παράλληλα, να είναι όμορφη, μοντέρνα και να αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητα μας.

 

Ο σκοπός μας στην EasyReno είναι να σας δώσουμε μία κουζίνα με την οποία αισθάνεστε καλά και περνάτε όμορφες στιγμές. Η ανακαίνιση σπιτιού από την εταιρεία ανακαινίσεων μας βαθμολογείται με 5 αστέρια από τους περισσότερους πελάτες μας.

Γιατί να κάνω ανακαίνιση;

Εκτός από τους πολύ προφανείς λόγους για μία ανακαίνιση όπως π.χ. μούχλες, υγρασίες, διαρροές κτλ. που μπορεί να καταστρέψουν τους χώρους και τα έπιπλα της κουζίνας σας, η κουζίνα μας θέλουμε να έχει υψηλό αισθητικό αντίκτυπο.

Η μόδα αλλάζει και η αισθητική της κουζίνας δεν είναι η ίδια όπως πριν δέκα ή είκοσι χρόνια. Η ανακαινιση κουζίνας για καθαρά αισθητικούς λόγους -χωρίς, δηλαδή, να συντρέχουν λόγοι κατασκευής ή ασφάλειας- ενώ δεν είναι επιβεβλημένη, δίνει άλλο αέρα σε όλο το σπίτι. Αυτή, άλλωστε, είναι η μαγεία της κουζίνας!

Επιπλέον, μία ανακαίνιση κουζίνας που γίνεται καθαρά για αισθητικούς λόγους ανεβάζει την αξία του ακινήτου σας και δυνητικά κοστίζει λιγότερο, καθώς δεν απαιτεί εργασίες ανακατασκευής ή συντήρησης ηλεκτρολογικών και υδραυλικών συστημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, τα βασικά οφέλη που μας δίνει η ανακαίνιση κουζίνας σας είναι τα εξής:

 1. Αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική, συμβατό με τη διακόσμηση στο σπίτι μας
 2. Βέλτιση λειτουργικότητα με χρήση παραμελημένων χώρων στην κουζίνα και καλύτερη τοποθέτηση και μέγεθος ντουλαπιών
 3. Ασφάλεια και ποιότητα στην κατασκευή και την εγκατάσταση

Κάντε καλύτερη την κουζίνα σας αλλά κυρίως κάντε την όπως την ονειρεύεστε!

Τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση κουζίνας;

Συνήθως, ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι σε μια ανακαίνιση κουζίνας, είτε πρόκειται για ολική ανακαίνιση κουζίνας είτε για μερική ανακαίνιση -ίσως ως μέρος εργασιών στην ανακαίνιση σπιτιού-, ο όγκος εργασιών του συνεργείου αποτελείται από την αντικατάσταση των ντουλαπιών με καινούρια.

Η ανακαίνιση κουζίνας όμως περιλαμβάνει πολύ περισσότερα, όπως:

 • Υδραυλικές εργασίες: το συνεργείο της EasyReno αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο των υδραυλικών εγκαταστάσεων στην κουζίνα σας και προτείνει ανάλογα αντικατάσταση ή επιδιόρθωση.
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες: αντίστοιχα με τα υδραυλικά, γίνεται έλεγχος και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Μπορεί να χρειάζεστε επιπλέον πρίζες ή να πρέπει να καταργηθούν κάποιες που είναι επικίνδυνες. Το συνεργείο μας γνωρίζει απόλυτα τι εργασίες πρέπει να γίνουν σύμφωνα πάντα με το σχέδιο κουζίνας που έχουμε συμφωνήσει.
 • Πάτωμα: συνήθως μαζί με τα έπιπλα κουζίνας αλλάζει και το πάτωμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για πάτωμα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στην κουζίνα σας αλλά σε αρκετές περιπτώσεις, το υπάρχον πάτωμα μπορεί να είναι ήδη καλοσυντηρημένο και ταιριαστό που να μην χρειάζεται αλλαγή.
 • Έπιπλα κουζίνας: από τα πιο σημαντικά μέρη της ανακαίνισης κουζίνας είναι και τα έπιπλα κουζίνας που θα διαλέξετε. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στη διακόσμηση πλέον, πολλά νέα και μοντέρνα σχέδια και πληθώρα υλικών για να διαλέξετε. Μπορεί να σας αρέσει το γυαλί ως υλικό και άρα να διαλέξετε γυάλινες πόρτες ντουλαπιών ή να θέλετε κάτι μινιμαλ και να επιλέξετε corian πάγκο και νεροχύτη. Μπορεί να μην έχετε και να θέλετε/χρειάζεστε νησίδα ή να προτιμάτε κάτι πιο ρουστίκ τύπου ‘εξοχικό μέσα στην πόλη’. Η ομάδα μας στην EasyReno σας βοηθά να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην ιδέα σας αλλά και στο χώρο που έχετε διαθέσιμο. Έτσι, πετυχαίνουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα.
 • Ελαιοχρωματισμός: καμία ανακαίνιση κουζίνας δεν είναι τελειωμένη αν δεν επιλεχθεί το χρώμα που θέλετε για τους τοίχους. Συνήθως μεγάλο μέρος των τοίχων της κουζίνας καλύπτεται με τα έπιπλα κουζίνας και τις συσκευές ή/και με πλακάκια για προστασία από την υγρασία. Ωστόσο, οι εναπομείναντες τοίχοι πρέπει να γίνουν σε ένα χρώμα που ταιριάζει τόσο με τα χρώματα της κουζίνας σας όσο και με το δικό σας όραμα για την κουζίνα.

Ποιό το κόστος ανακαίνισης κουζίνας

Το κόστος για ανακαινιση κουζινας, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, προκύπτει από μία συνάρτηση παραγόντων. Δεν είναι όλες οι ανακαινίσεις ίδιου μεγέθους, ίδιων αναγκών, οι επιλογές που γίνονται για τις συσκευές και τα έπιπλα κουζίνας δεν είναι ίδιες και υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις τιμών, αλλά και οι εργασίες που μπορούν να γίνουν ή που θέλετε να γίνουν δεν είναι ίδιες σε κάθε ανακαίνιση κουζίνας.

Κάθε περίπτωση ανακαίνισης κουζίνας είναι ξεχωριστή και έτσι, την αντιμετωπίζουμε και μεις. Επομένως, δεν υπάρχει γρήγορη απάντηση στο ‘πόσο κοστίζει’. Ωστόσο, οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μία ανακαίνισης είνια οι εξής:

 • Εργασίες ανακαίνισης: Η ανακαίνιση που επιλέξατε μπορεί να περιλαμβάνει τον ελάχιστο όγκο εργασιών. Μπορεί να χρειάζεστε μόνο αντικατάσταση στα ντουλάπια ή στα πλακάκια ή στο νεροχύτη.
  Σε μία άλλη περίπτωση ανακαίνισης όμως, οι ανάγκες ενδέχεται να απαιτούν κατασκευή ντουλαπιών, καινούρια έπιπλα κουζίνας, καινούριο νεροχύτη, νέα πλακάκια και τοποθέτηση όλων αυτών καθώς και υδραυλικές εργασίες, ηλεκτρολογικές και επισκευές τοίχων. Σε τέτοια περίπτωση μιλάμε για ολική ανακαίνιση και άρα, προσφέρουμε αντίστοιχα πακέτα ανακαίνισης κουζίνας.
  Σε άλλη περίπτωση που χρειάζονται λιγότερες εργασίες, παίρνετε άλλη προσφορά ανακαίνισης κουζίνας.
  Στην EasyReno προσπαθούμε πάντα να σας δίνουμε την προσφορά ανακαίνισης που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας κουζίνα.
 • Έπιπλα κουζίνας και συσκευές: Οι επιλογές είναι πολλές τόσο σε έπιπλα κουζίνας όσο και σε συσκευές. Το παν είναι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
  Για παράδειγμα, μία πολυμελής οικογένεια χρειάζεται αρκετό αποθηκευτικό χώρο και συνήθως μεγάλο ψυγείο ενώ μία κουζίνα διαμερίσματος που πρόκειται να νοικιαστεί ως airbnb ή σε φοιτητές, δεν παρουσιάζει τις ίδιες ανάγκες.
  Στην EasyReno φροντίζουμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά ανακαίνισης σύμφωνα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε αλλά και με τις επιλογές υλικών που υπάρχουν διαθέσιμες.
 • Μετρήσεις κουζίνας: Κάθε κουζίνα είναι διαφορετική. Άλλες είναι μέρος σαλοκουζίνας, άλλες είναι ξεχωριστοί χώροι, άλλες είναι μικρές, άλλες μεγάλες.
  Το συνεργείο μας μετράει την δική σας κουζίνα και βρίσκει τα κατάλληλα πακέτα ανακαίνισης κουζίνας για τους δικούς σας χώρους και τις δικιές σας ανάγκες.
  Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας όλα να γίνονται βάσει υπολογισμών και προγράμματος. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ανακαίνισης της κουζίνας και οι εργασίες μας ολοκληρώνονται στην ώρα τους.

Πόσο θα διαρκέσει η αναδιαμόρφωση κουζίνας;

Όπως και με το κόστος, έτσι και με τη χρονική διάρκεια δεν είναι εύκολο να δώσουμε μια καταληκτική απάντηση. Η ανακαινιση κουζινασ πριν και μετα θα σας κανει να νοιώθετε τελείως διαφορετικά στο σπίτι σας. Οι κουζίνες είναι το μέρος του σπιτιού που χρειάζεται τη μεγαλύτερη λεπτομέρεια, προσοχή και συντονισμό διότι στην κατασκευή και τοποθέτηση καινούριας κουζίνας (αν για παράδειγμα μιλάμε για ολική ανακαίνιση κουζίνας) τίθενται πρωτίστως θέματα ασφαλείας.

Επομένως, είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την περάτωση των εργασιών στην ανακαίνιση μίας κουζίνας. Ο βασικότερος παράγοντας είναι οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν έτσι ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανάλογα με τον όγκο των εργασιών βγαίνει και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης της κουζίνας.

Ακόμα, είναι πολύ σημαντικό να υπολογιστεί και ο χρόνος κατασκευής και παραγγελίας της κουζίνας (έπιπλα κουζίνας, ντουλάπια, νεροχύτης, συσκευές). Στην περίπτωση καθυστέρησης από τον ξυλουργό, αντίστοιχα θα επηρεαστεί και η δική μου δουλειά. Βέβαια, στην EasyReno προσπαθούμε να εξαλείψουμε αυτό το ενδεχόμενο επιλέγοντας με προσοχή τους συνεργάτες μας βάσει της ποιότητας στις κατασκευές τους αλλά και της συνέπειας στην παράδοση.

Τέλος, υπολογίζουμε τη χρονική διάρκεια που χρειάζεται το συνεργείο μας. Υπάρχει, πάντα, η περίπτωση το συνεργείο μας να είναι απασχολημένο με άλλη ανακαίνιση π.χ. ενός σπιτιού, η οποία να επείγει περισσότερο λόγω στατικών προβλημάτων.

Όλα αυτά γίνονται με συζήτηση και συνεννόηση μεταξύ μας καθώς πάνω απ’όλα θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το πακέτο ανακαίνισης που σας δίνουμε.προκύπτει

Είστε χαρούμενοι με την κουζίνα σας;

Η κουζίνα μας αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα μας και μας προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητα μας. Φτιάξτε την κουζίνα όπως την θέλετε.

Τι κουζίνα να φτιάξω;

Δεν είστε σίγουροι για την κουζίνα σας; Ξέρετε ότι δεν σας εξυπηρετεί αλλά δεν έχετε καταλήξει τι κουζίνα να φτιάξετε; Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τι κουζίνα σας ταιριάζει καλύτερα!

01. Σχεδιάζουμε τη διαρρύθμιση του χώρου της κουζίνας.

Πολλές κουζίνες είναι παράλληλες, άλλες έχουν ένα τοίχο για έπιπλα. Άλλες έχουν νησίδα και άλλες είναι σε σχήμα Γ. Ο σωστός σχεδιασμός θα σας δώσει τη βέλτιστη λειτουργικότητα στην κουζίνα.

02. Αποφασίζουμε για τα έπιπλα κουζίνας.

Σκοπεύετε να κρατήσετε το τραπέζι σας και άλλα μικροέπιπλα; Μήπως έχετε κάποιο έπιπλο αντίκα που θέλετε να ενσωματώσουμε; Ή θα κάνετε ολική ανακαίνιση κουζίνας; Όλα αυτά τα συζητάμε και έπειρα προχωράμε στην ανακαίνιση της κουζίνας.

03. Σκεφτόμαστε τι πάτωμα και χρώμα ταιριάζει στην επιλογή κουζίνας.

Έχετε πολλές επιλογές για δάπεδο όπως πλακάκια, laminate, μάρμαρο, ξύλο ή μπορεί να θέλετε να κρατήσετε το παλιό σας δάπεδο. Το ίδιο ισχύει και με το χρώμα. Δεν είναι ανάγκη όλες οι κουζίνες να είναι άσπρες ή καφέ ή μπεζ. Διαλέξτε τα χρώματα που σας αντιπροσωπεύουν και που ταιριάζουν στην κουζίνα σας.

04. Κλασική ή μοντέρνα κουζίνα;

Οι κουζίνες που θα δείτε με μία απλή αναζήτηση στο ίντερνετ είναι πάρα πολλές, άλλες μοντέρνες και άλλες πιο κλασικές. Κάθε σχέδιο έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του και μαζί μπορούμε να συζητήσουμε τι είναι αυτό που ταιριάζει στην καθημερινότητα σας.

ανακαινιση κουζινασ

Η ανακαίνιση της κουζίνας μπορεί να κοστίσει από 500€ ως 5000€, ανάλογα με το βαθμό των αλλαγών που επιθυμείτε.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας. Αρχικά, μπορείτε να ανανεώσετε την εξωτερική διαμόρφωση της κουζίνας σας, όπως το χρώμα των τοίχων ή των πλαισίων, των πάγκων της κουζίνας σας αλλά και τις συσκευές. Δεύτερον, μπορείτε να αλλάξετε μερικά από τα εσωτερικά στοιχεία της κουζίνας, όπως τη διακόσμηση. Τρίτον, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιείτε τον χώρο της κουζίνας,  όπως την τοποθέτησή των συσκευών. Μπορείτε τέλος να μετακινήσετε τους χώρους αποθήκευσης όπως τα ντουλάπια.

Η ανακαίνιση μίας κουζίνας μπορεί να πάρει από δύο-τρεις εβδομάδες μέχρι και δύο μήνες, ανάλογα με το βαθμό των αλλαγών που απαιτούνται.

Δεν προσφέρουμε διαφορετικά πακέτα ανακαίνισης κουζίνας αλλά κάνουμε ότι είναι δυνατό βάση των εργασιών που απαιτούνται να σας δώσουμε την καλύτερη και πιο ανταγωνιστική προσφορά. 

Μπορώ να έχω έξτρα εργονομικούς μηχανισμούς;

Η EasyReno προτείνει πάντα επιπλέον μηχανισμούς για άνεση και ασφάλεια όπως π.χ. αυτοματισμούς, μηχανισμούς στα ντουλάπια για τυφλά σημεία και κρυφές γωνίες, μπουκαλοθήκες κτλ.

anakainisi kouzinas

Τι πρέπει να προσέχω για να είναι ασφαλής η κουζίνα μου;

Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει για πολλά ατυχήματα στις κουζίνες, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά ή ηλικιωμένοι. Γι'αυτό πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη τα εξής: Πρόσβαση Για παράδειγμα, θέλουμε ψηλά ντουλάπια στην κουζίνα. Αν έχουμε μικρά παιδιά, εκεί πρέπει να μπει οτιδήποτε εύθραυστο ή αιχμηρό.Αν όμως στο σπίτι μένουν ηλικιωμένοι, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος αν προσπαθήσουν να φτάσουν ό,τι βρίσκεται σε εκείνα τα ψηλά ντουλάπια. Ανάλογα πρέπει να σκεφτόμαστε και για τις γωνίες των επίπλων, για τους χώρους των ντουλαπιών, για τους μηχανισμούς ανοίγματος, τα χερούλια κτλ. Προστασία από φωτιάΠολλές φορές ξεχνάμε τον ανιχνευτή καπνού αλλά μπορεί να σώσει την κουζίνα μας και τη ζωή μας. Στην EasyReno, είναι η πιο σημαντική πρόταση που κάνουμε σε μία ανακαινιση.

Ποια η διαδικασία για μία ανακαίνιση κουζίνας;

Η ανακαίνιση κουζίνας δεν είναι απλή διαδικασία και στην EasyReno λαμβάνουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους της καθημερινότητας σας όπως και τις ανάγκες σας πριν σας προτείνουμε πακέτα ανακαίνισης.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες