ανακαινιση

Ανακαίνιση Νότια προάστια

Έχετε στα σχέδια να κάνετε ανακαίνιση στο ακίνητό σας;

Επιλέξτε την EasyReno για να να γίνουν οι σκέψεις σας πραγματικότητα.

Εμείς θα υλοποιήσουμε κάθε ιδέα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Για ποιο λόγο ν’ ανακαινίσω το σπίτι μου ;

Ψάχνεις την καλύτερη ανακαίνιση στην Αθήνα και τα πέριξ;  Οι λόγοι για να προβεί κάποιος σε μια ανακαίνιση είναι πολλοί και διαφορετικοί.

Προβλήματα παλαιών σπιτιών

Ένας λόγος είναι τα συχνά προβλήματα που εμφανίζουν τα πιο παλιά σπίτια  καθώς οι υδραυλικές  και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις δεν έχουν αλλαχτεί από όταν κατασκευάστηκε το κτίσμα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διαρροές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, βλάβες ή βραχυκυκλώματα στις ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις διαβρώσεις  στην τοιχοποιία του κτιρίου.

Άλλος λόγος είναι ότι στα παλιές  κατασκευές τα κουφώματα αν δεν έχουν αλλαχτεί είναι ή ξύλινα ή σιδερένια με αποτέλεσμα να έχουν διαβρωθεί να έχουν χάσει τη στεγανότητα τους, να έχουν υποστεί φθορές να μπορούν να παραβιαστούν εύκολα κ.α.

 Επίσης,  στην κατασκευή των παλαιων σπίτιων η έννοια της μόνωσης (θερμομόνωσης και ηχομόνωσης) ήταν σχεδόν άγνωστη με αποτέλεσμα να είναι ενεργοβόρα, δηλαδή να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας (κυρίως πετρελαιο) για την θέρμανση ή την ψύξη τους, με συνέπεια τους αυξημένους λογαριασμούς.

 Αλλαγή διαρρύθμισης

Καθώς ο χρόνος περνάει αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Το ίδιο και οι ανάγκες μιας οικογένειας. Νέα μέλη προστίθενται, άλλα μέλη μεγαλώνουν, με συνέπεια η διαρρύθμιση ενός σπιτιού να μην καλύπτει  τις σημερινές της ανάγκες. 

Πολλές φορές χρειάζεται μια πιθανή αλλαγή χρήσης σε κάποιο δωμάτιο ή αλλαγή διαρρύθμισης σ’ έναν χώρο, ή συνένωση δύο χώρων για τη δημιουργία ενός ενιαίου .

Αλλαγή μορφής 

Ένα σπίτι που παραμένει το ίδιο για πολλά χρόνια χάνει τη θαλπωρή και την αίσθηση που είχε τα πρώτα χρόνια που ήταν κατοικήσιμο. Με την προσθήκη νέων δαπέδων, αντικατάσταση των υλικών της κουζίνας  του μπάνιου (πλακάκια, έπιπλα) το σπίτι θα μεταμορφωθεί σε ένα τελείως καινούργιο σπίτι που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα το πιστεύετε.

Αύξηση της αξίας του

Με μία ανακαίνιση που θα κάνετε στο σπίτι σας και αναλόγως της έκτασης της (από ολική ανακαίνιση έως ανανέωση κάποιων χώρων ή αντικατάσταση καποιων συσκευών) θα προσδώσετε  αξία στο ακίνητό σας που με κανέναν άλλο τρόπο δεν θα μπορούσατε να το επιτύχετε.

Τι αλλαγές  μπορώ να κάνω στο σπίτι μου ;

Ανακαίνιση Εσωτερικών Χώρων

Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι ολική ή απλά να αφορά κάποιους χώρους όπως π.χ. ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση μπάνιου. Εσείς θα αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Είναι η ανακαίνιση μαζί με αυτή της ανακαινισης της κουζίνας η οποία μεταμορφώνει τελείως το ακίνητό σας και του προσδίδει μεγάλη αξία. 

Μπορεί να περιλαμβάνει αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, μονώσεις σωληνώσεων, μονώσεις τοίχων,  υδραυλικές εργασίες, τοποθέτηση νέων πλακιδίων, τοποθέτηση νέων συσκευών και επίπλων, τοποθέτηση πάγκων και δαπέδων.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Μαζί με την ανακαίνιση μπάνιου, η ανακαίνιση κουζίνας είναι από τις εργασίες ανακαίνισης που απαιτούν τεχνογνωσία και μεταμορφώνει ολοκληρωτικά το χώρο σας.

Μπορεί να περιλαμβάνει αντικατάσταση υδραυλικών σωληνώσεων, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση πάγκων και δαπέδων, τοποθέτηση νέων πλακιδίων τοίχου, τοποθέτηση νέων συσκευών και επίπλων, έτσι ώστε αυξηθεί η λειτουργικότητα της

Αλλαγή Πατωματων και  Κουφωματων

Η αλλαγή των πατωμάτων θα προσδώσει άλλη ομορφιά και αίσθηση στο σπιτι σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πατώματα από μάρμαρα και γρανίτες, από κεραμικά, από πλακάκια, ψηφιδωτά δάπεδα, ανάλογα το ΄χώρο που θέλετε και ανάλογα την αισθητική που θέλετε να δημιουργεί

Διαμόρφωση χώρων- Γυψοσανίδες

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο χώρο, η αντίθετα να χωρίσετε ένα χώρο με την κατασκευή χωρίσματος ή να δημιουργήσετε κάποια αρχιτεκτονική αλλαγη διακόσμηση ή ακόμα  κρυφό φωτισμό η χρησιμοποίηση γυψοσανίδας είναι η πιό κατάλληλη επιλογή για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα

Ενεργειακή αναβάθμιση

Μία από τις πιό σημαντικές εργασίες πλέον είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας με την τοποθέτηση σύγχρονων υλικών θερμομόνωσης (εσωτερική θερμομόνωση,θερμοπροσόψεις,  τοποθέτηση σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου) και μορφών θέρμανσης – ψύξης (αντλίες ψύξης θέρμανσης,  σύγχρονα inverter air condition) αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων στο διαμέρισμα σας, για να αναβαθμίσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας και με την μειωμένη κατανάλωση κάνετε απόσβεση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Άλλες τεχνικές εργασίες

Μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση όπως μόνωση ταράτσας, επιδιόρθωση στέγης, επισκευή υδρορροών, ελαιοχρωματισμούς, 

επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου, κατασκευή ντουλαπιών κ.α.

Για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, οποιεσδήποτε εργασίες και σε όση έκταση και αν σχεδιάζετε, εμείς στην EasyReno  είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να την πραγματοποιήσετε με έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μετα καλύτερα υλικά της αγοράς και ασυναγώνιστες τιμές

Ανακαίνιση στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ η EasyReno είναι από τη πρώτη στιγμή δίπλα σας, από εξειδικευμένα συνεργεία  για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες