ανακαινιση

Ανακαίνιση Κερατσίνι

Με την EasyReno η κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας στο Κερατσίνι αποτελεί πλέον μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Σας εγγυόμαστε τους χρόνους παράδοσης του έργου με τις καλύτερες τιμές, ικανοποιώντας τις δικές σας επιθυμίες στα οικονομικά πλαίσια που εσείς επιλέγετε.

Οικονομικές ανακαινίσεις από την αρχή της οικοδομής μέχρι τέλους στο Κερατσίνι και σε όλη την Αθήνα 

Η εταιρία ανακαινίσεων EasyReno στο Κερατσίνι του Πειραιά δραστηριοποιείται εδώ και πολλά  χρόνια στις γενικές οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και εργολαβίες παντός τύπου, αναλαμβάνοντας για εσάς την πλήρη ανακαίνιση η την μερική ανακαίνιση  της κατοικίας η των επαγγελματικών χώρων από τα θεμέλια μέχρι και την παράδοσή της “με το κλειδί στο χέρι”.

Χάρη στην  πολυετή εμπειρία μας  και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε,διακρινόμαστε για τις ποιοτικές εργολαβίες των ανακαινίσεων για την συνέπεια  μας και την υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας.

Εξειδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς όλων των χώρων, στις κατασκευές και τοποθετήσεις γυψοσανίδας, στις τοποθετήσεις πλακιδίων,στις μονώσεις, θερμομονώσεις και στις κατασκευές  κεραμοσκεπών.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων, δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια ωστε τα έργα μας να ειναι ποιοτικά με αισθητική διαχρονικότητα και αντοχή στον χρόνο χωρίς κακοτεχνίες και μελλοντικά προβλήματα.

Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, γυψαδόρους, σκεπατζήδες οι οποίοι έρχονται στον χώρο σας και  μελετούν κάθε ανάγκη σας,  βρίσκοντας την ιδανικότερη καινοτόμα λύση στην ανακαίνιση με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.

φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη της ανακαίνισης εξασφαλίζοντας την τήρηση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού με  συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, παρέχουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στο Κερατσίνι Πειραιά και σε ολη την Αττική.

Οι υπηρεσίες μας που παρέχουμε στο Κερατσίνι:

 • Γενικές ανακαινίσεις 
 • Οικοδομικές εργολαβίες 
 • κατασκευαστικές εργασίες 
 • Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως 
 • επισκευές  κατοικιών και κτιρίων.
 • Μετατροπές επισκευές – προσθήκες σε οικοδομές
 • Γκρεμίσματα
 • Μερεμέτια
 • Χτισίματα με τούβλα και πέτρα
 • Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
 • Τοποθετήσεις πλακιδίων, οικονομικές ολικές η μερικές ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)
 • Ελαιοχρωματισμοί 

Φροντίζουμε να αφήνουμε τον χώρο καθαρό όταν τελειώνουμε τους ελαιοχρωματισμούς χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες. 

Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε  τεχνοτροπίες και χρωματισμούς για την ανάδειξη του οικοδομήματος.

Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών (κρακελέ, σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο)

 • τεχνοτροπίες 
 • μερεμέτια 
 • εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα κατοικιών κτιρίων 
 • Φρεσκαρίσματα 
 • στοκαρίσματα
 • Λάκες
 • βάψιμο κουφωμάτων

 

 • Μονώσεις

θερμοπροσόψεις, θερμομονώσεις  για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα( πετρέλαιο)

Μονώσεις ταρατσών με τα πιο επώνυμα μονωτικά υλικά για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα

Στεγανοποιήσεις υπογείων

 • Γυψοσανίδες -ψευδοροφές και γύψινες διακοσμήσεις  
 • Κρυφοί φωτισμοί  θόλοι, κορνίζες, ροζέτες
 • Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα
 • Ανακαινίσεις καταστημάτων
 • Γύψινες κατασκευές, κατασκευές ραφιών, συνθέσεις σαλονιών   
 • Χωρίσματα με γυψοσανίδα τοιχοποιίες  σε καταστήματα, κατοικίες, γραφεία
 • Κεραμοσκεπές παντός τύπου  δίρριχτες, μονόριχτες με κεραμίδια  (ασφαλτικά, ρωμαϊκά, βυζαντινά,και υδρορροές ανάλογα των επιθυμιών σας.
 • Επισκευές κεραμοσκεπών αναπαλαιώσεις κεραμοσκεπών σε κατοικίες κτίρια, εκκλησίες   
 • Υδραυλικές εργασίες , Υδραυλικές εγκαταστάσεις
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις

Όλα αυτά τα χρόνια το πλήθος των ανακαινίσεων  και εργολαβιών που έχουμε κατασκευάσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το όνομά μας.   

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες.

Καλέστε στο +306906652877 την EasyReno, ζητήστε την προσφορά και να είστε σίγουροι ότι θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς

Εναλλακτική επικοινωνία μέσω με email στο info@easyreno.gr

Διαλέξτε υλικά για την ανακαίνιση στο Κερατσίνι

Είτε πρόκειται για μάρκα και χρώμα βαφής, συσκευές, ντουλάπια ή δάπεδα, θα πρέπει να πάρετε αρκετές αποφάσεις όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Το μεγαλύτερο κριτήριο για τις επιλογές υλικών σας θα είναι ο προϋπολογισμός σας. Υπάρχουν επιλογές χαμηλού κόστους και πολυτέλειας για κάθε είδος υλικού που μπορεί να χρειαστείτε, αλλά θα θελήσετε επίσης να αναθεωρήσετε τον τρόπο χρήσης του χώρου όταν προσδιορίζετε πού να επενδύσετε σε υλικά και πού να εξοικονομήσετε χρήματα. Τα υλικά υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι ιδανικά για ένα δωμάτιο ή ένα αντικείμενο που θα χρησιμοποιείτε και θα παρατηρείτε καθημερινά, ενώ μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με υλικά χαμηλότερου κόστους για λεπτομέρειες που είναι λιγότερο σημαντικές για την καθημερινή ζωή.

Κατεδάφιση χώρων

Όταν συνεργάζεστε με την EasyReno, μπορεί να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα προσφέροντάς σας να κατεδαφίσετε μόνοι σας το υπάρχον δωμάτιο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η κατεδάφιση είναι ένα πολύ μικρό μέρος του συνολικού κόστους – περίπου 6,25% για ένα μπάνιο, σύμφωνα με την αναφορές σε ιστότοπους πληροφοριών οικιακής βελτίωσης για τις ανακαινίσεις μπάνιου.

Η κατεδάφιση μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη από ό,τι νομίζετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη θέση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, της ηλεκτρικής καλωδίωσης και των καρφιών προτού στείλετε μια βαριοπούλα μέσα από ένα κομμάτι γυψοσανίδας.

Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα ίσως είναι καλύτερα να εμπιστευτείτε ακόμα και σε αυτό το κομμάτι της ανακαίνισης την EasyReno και να είστε βέβαιοι πως θα ολοκληρώσουμε τις εργασίες σε πολύ συμφέρουσα και οικονομική τιμή και με ασφάλεια.

Αναδιαμόρφωση χώρων στο Κερατσίνι

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να μεταμορφώνετε τον χώρο στο δωμάτιο που έχετε σχεδιάσει. Εάν έχετε προσλάβει επαγγελματίες της EasyReno, είναι καλύτερο να τους αφήσετε να αναλάβουν τον έλεγχο – ένας γενικός εργολάβος θα επιβλέπει τους υπεργολάβους που εκτελούν εξειδικευμένες εργασίες, είτε πρόκειται για ηλεκτρικά εξαρτήματα, για τοποθέτηση πλακιδίων ή για κατασκευή προσαρμοσμένων ντουλαπιών. Έχετε προσλάβει έμπειρα χέρια για κάποιο λόγο, οπότε αφήστε τα πάντα σε αυτούς.

Δεν υπάρχει άδικα η έκφραση “Δεν φαίνονται όλα λογικά σε ένα άπειρο μάτι”.

Είναι σημαντικό να επιτρέψετε σε έναν μισθωμένο διαχειριστή έργου – είτε είναι ο γενικός ανάδοχος είτε ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων – να είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι όλα γίνονται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. 

Περισσότερες έγκυρες συμβουλές: 

 • Αποφύγετε αιτήματα αλλαγής της τελευταίας στιγμής και να είστε σαφείς σχετικά με τις προσδοκίες σας από την αρχή.

Στο σημείο που οι εργολάβοι με την συνεργασία σας εργάζονται στο χώρο και εγκαθιστούν οτιδήποτε, από τοίχους μέχρι συσκευές, θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι για το στυλ και τις επιλογές υλικών που έχετε κάνει. 

Αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, γιατί μόλις πραγματοποιηθεί η παραγγελία των υλικών, δεν έχετε σχεδόν καμία δυνατότητα να επιστρέψετε τίποτα.

 

 • Έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενοι έλεγχοι

Εάν η ανακαίνιση σας περιλαμβάνει σημαντικές ηλεκτρικές, υδραυλικές ή δομικές εργασίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο δήμος της περιοχής σας να απαιτήσει επιθεώρηση για να εγκρίνει τις επιτρεπόμενες εργασίες. Αυτή η επιθεώρηση διασφαλίζει ότι η εργασία έγινε σωστά και δεν θα αποτελέσει κίνδυνο για το σπίτι ή οποιονδήποτε σε αυτό.

Ένας γενικός ανάδοχος από την αρχή μέχρι το τέλος θα χειριστεί συχνά την αίτηση για άδεια και τη διαδικασία προγραμματισμού επιθεώρησης ως μέρος του συνολικού κόστους του έργου, αν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διευκρινίσετε εκ των προτέρων. Διαφορετικά, είστε υπεύθυνοι για την παροχή των εγγράφων εκ των προτέρων και τον προγραμματισμό της επιθεώρησης. Για ορισμένες εργασίες, όπως τα υδραυλικά, η επιθεώρηση πρέπει να διεξάγεται πριν τοποθετηθούν τοίχοι για την κάλυψη των σωλήνων, επομένως βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείψετε αυτό το βασικό βήμα στη διαδικασία ανακαίνισης. 

 • Προσθήκη τελευταίων πινελιών

Όταν έχετε ολοκληρώσει τις πιο απαιτητικές εργασίες, είστε σε θέση να συναρμολογήσετε τον χώρο με έπιπλα και διακόσμηση. 

Σε μια κουζίνα ή μπάνιο, αυτό συχνά περιλαμβάνει απλώς την αποθήκευση των συρταριών, των ραφιών και των ντουλαπιών με τα αντικείμενα που συνήθως κρατάτε στο χώρο. 

Για ένα σαλόνι ή ένα υπνοδωμάτιο, μετακινείστε έπιπλα, τοποθετείστε έργα τέχνης και βρείτε το καλύτερο σημείο για επιτραπέζια παιχνίδια.

Εάν συνεργάζεστε με έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων ή μια εταιρεία ανακαίνισης πλήρους εξυπηρέτησης όπως η όπως η EasyReno που αναλαμβάνει εσωτερική διακόσμηση, ο επαγγελματίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί σας σε όλη αυτή τη φάση. Αλλά αυτή είναι η στιγμή να κάνετε πραγματικά τον χώρο δικό σας, από τη γωνία του καναπέ μέχρι την τηλεόραση μέχρι τη διακόσμηση στα ράφια σας και να απολαύσετε το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι σας.

Οικονομικές ανακαινίσεις στο Κερατσίνι

Η EasyReno αναλαμβάνει ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, στο Κερατσίνι και σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε όλες τις ειδικότητες με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις και πληθώρα έργων.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες