ανακαινιση

Ανακαίνιση Κορυδαλλός

Η ανακαίνιση τώρα στην περιοχή Κορυδαλλός έχει νέο όνομα: Easy Reno. Γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Ανακαίνιση στον Κορυδαλλό

Εάν μένετε στον Κορυδαλλό και έχει φτάσει πλέον η στιγμή για μία ριζική αλλαγή στο σπίτι σας, είτε επειδή είναι παλιό, είτε επειδή θέλετε να αναβαθμίσετε την ποιότητα και την εμφάνισή του και να το μεταμορφώσετε σε ένα λειτουργικό χώρο σύγχρονης αισθητικής και εμφάνισης. Εάν νομίζετε ότι είναι η ώρα να προχωρήσετε σε ανακαίνιση του διαμερίσματός σας, η Easy Reno είναι εδώ.

Στον Κορυδαλλό όπως και σε όλη την Αθήνα η απόκτηση κατοικίας σήμερα κυρίως λόγω της εκτόξευσης των τιμών αγοράς ενός διαμερίσματος, έχει γίνει πλέον ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Εάν όμως διαθέτετε ήδη ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα, όσο παλαιό και αν είναι τότε η προοπτική ενός καινούργιου σπιτιού με τις εργασίες ανακαίνισης που προσφέρουμε είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι φαντάζεστε.

Εμείς στην Easy Reno όσο μακριά και αν είναι τα γραφεία μας από τον Κορυδαλλό , είμαστε δίπλα σας για να υλοποιήσουμε το όνειρο ενός ανανεωμένου σύγχρονου και σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις σπιτιού.

Σε μικρό χρονικό διάστημα θα μεταμορφώσετε ένα σπίτι παλαιάς αισθητικής, διαρρύθμισης και εμφάνισης σε ένα διαμέρισμα μοντέρνο και σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση.

Ανακαίνιση με την EasyReno

Ερχόμαστε στον Κορυδαλλό με τους κατάλληλους συνεργάτες μας (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς , διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς)  για μια πρώτη επαφή με το χώρο και την επαγγελματική οπτική που χρειάζεται κάθε ανακαίνιση, ακούμε τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας, αλλά το και πως θα θέλετε να φτιάξετε το σπίτι σας, μελετάμε το χώρο σας και σας προτείνουμε ιδέες για ένα άρτιο και σύγχρονο αισθητικά αποτέλεσμα, σύμφωνο με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Υλοποιούμε όσα σας υποσχεθήκαμε πάντα με συνέπεια και ακρίβεια

H Εταιρεία Easy Reno με εμπειρία αρκετών ετών, ειδικεύεται στην ανακαίνιση του σπιτιού προσφέροντας εργασίες που αναβαθμίζουν το σπίτι σας τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και πιο σημαντικό σε επίπεδο ανανέωσης υποδομών, παρέχοντας:

Εργασίες εσωτερικής ανακαίνισης διαμερισμάτων  

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης ή δημιουργίας ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων 
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 •  Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, μόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Εγγυημένες εργασίες ανακαίνισης

Όλες οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται με εξειδικευμένα συνεργεία υπό την επίβλεψη έμπειρων στελεχών , με σαφές χρονοδιάγραμμα, στο συντομότερο δυνατόν χρόνο και στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών από την εταιρία μας έχετε στην κατοχή σας  ένα σύγχρονο καινούργιο σπίτι σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και στις πιό προσιτές τιμές της αγοράς.

Για αυτοψία στον χώρο σας, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσει ραντεβού και να επισκεφτούμε το χώρο σας όπου θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες