ανακαινιση

Ανακαίνιση Σπιτιού

Με την EasyReno η ανακαινιση σπιτιου αλλάζει πρόσωπο σε όλη την Ελλάδα. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες μας και φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας ποιοτικά και οικονομικά. Ή φυσικά με όσα luxury στοιχεία θέλετε!

Ψάχνετε την καλύτερη ανακαίνιση σπιτιού; Οι ποιοτικές ανακαινίσεις είναι για εμάς προτεραιότητα

Εμπιστευτείτε την ανακαίνιση σας στην EasyReno και συνεργαστείτε με τους καλύτερους στο χώρο της ανακαίνισης σπιτιού. Εάν ψάχνετε την καλύτερη εταιρεία ανακαινίσεων – η αναζήτηση σας αρχίζει και τελειώνει εδώ.

ανακαίνιση σπιτιού

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας στην EasyReno αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιού. Σας προτείνουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Συνεργαζόμαστε για τις καλύτερες ανακαινίσεις σπιτιών

Η ομάδα μας εγγυάται ΠΑΝΤΑ την καλύτερη τιμή μιας και συνεργζόμαστε με 100+ συνεργεία ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα. Εσείς απλά παίρνετε πολλές προσφορές ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, τις αξιολογειται και μας λετε τι αποφασισατε.

Υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού

Οι υπηρεσίες μας στην ανακαίνιση σπιτιού καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων. Είμαστε εδώ να ικανοποιήσουμε κάθε σας απαίτηση με επαγγελματισμό & στις καλύτερες τιμές της αγοράς με διαφορά.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι η διαδικασία πλήρους μεταμόρφωσης ενός σπιτιού από την κορυφή έως τα νύχια. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει την απογύμνωση των πάντων μέχρι τα δομικά τους στοιχεία και την ανοικοδόμησή τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ολοκαίνουργιος χώρος διαβίωσης που είναι τόσο αισθητικά ευχάριστος όσο και εξαιρετικά λειτουργικός. Αυτό μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε υπάρχον ακίνητο, ανεξαρτήτως ηλικίας ή στυλ. Ένα επιτυχημένο έργο ανακαίνισης θα προσθέσει αξία στο σπίτι σας, θα αυξήσει την ενεργειακή του απόδοση, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας και θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

ολικη ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση κουζινασ

Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έργα βελτίωσης του σπιτιού και μπορεί να αποφέρει τεράστια απόδοση της επένδυσης. Από την αντικατάσταση ξεπερασμένων συσκευών έως την πλήρη μεταμόρφωση της εμφάνισης της κουζίνας σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε την κουζίνα σας να αντικατοπτρίζει το στυλ σας και να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας. Η ανακαίνιση μιας υπάρχουσας κουζίνας ή η κατασκευή μιας νέας μπορεί να είναι και τα δύο συντριπτικά καθήκοντα, αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία, υλικά και τη βοήθεια ενός επαγγελματία, μπορείτε να κάνετε την κουζίνα των ονείρων σας πραγματικότητα.

Τα έργα ανακαίνισης του μπάνιου έχουν όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Από μια γρήγορη ανανέωση μέχρι μια πλήρη αναδιαμόρφωση, υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις όταν πρόκειται να αποφασίσετε για τις λεπτομέρειες του έργου σας. Εάν ξεκινάτε από το μηδέν, κάντε μια αποτίμηση της τρέχουσας διάταξης και των χαρακτηριστικών για να αποφασίσετε τι λειτουργεί και τι χρειάζεται αντικατάσταση. Όταν επιλέγετε υλικά για το έργο ανακαίνισης του μπάνιου σας, λάβετε υπόψη τα επίπεδα κυκλοφορίας και υγρασίας του χώρου. Τα πλακάκια είναι μια εξαιρετική επιλογή για δάπεδα, καθώς είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στο νερό. Για τους τοίχους, επιλέξτε υλικά που μπορούν να αντέξουν στην υγρασία, όπως πλακάκια, πέτρα ή γυαλί με σκλήρυνση.

ανακαινιση μπανιου
ανακαινιση διαμερισματοσ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου διαβίωσής σας. Είτε ψάχνετε για μια πλήρη ανακαίνιση είτε απλώς για να κάνετε κάποιες αισθητικές αλλαγές, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Το πρώτο βήμα σε κάθε έργο ανακαίνισης είναι η εκπόνηση ενός σχεδίου. Αποφασίστε ποιες περιοχές χρειάζονται περισσότερη προσοχή και δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό για τις ανακαινίσεις σας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι ένα μεγάλο βήμα και απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό. Πριν ξεκινήσετε το έργο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλους τους νόμους περί ζωνών στην περιοχή σας, καθώς και τους οικοδομικούς κώδικες που ενδέχεται να ισχύουν σε μια ανακαινιση σπιτιου. Κατά την ανακαίνιση, λάβετε υπόψη σας τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά στοιχεία, όπως η μόνωση, το δάπεδο, και την ενεργειακή απόδοση. Για να βεβαιωθείτε ότι το έργο θα είναι επιτυχές και εντός του προϋπολογισμού, δημιουργήστε ένα λεπτομερές σχέδιο πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία.

ανακαινιση κατοικιασ
επισκευη σπιτιου

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Οι επισκευές σπιτιών μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, ειδικά αν δεν έχετε εμπειρία στη συντήρηση σπιτιών. Πριν αναλάβετε οποιαδήποτε σημαντική επισκευή, είναι σημαντικό να κάνετε εκτεταμένη έρευνα και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά. Ακόμη και απλές εργασίες όπως το βάψιμο τοίχων ή η επιδιόρθωση μιας βρύσης που στάζει απαιτούν κάποιες γνώσεις για το πώς να τις κάνετε σωστά. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να χειριστείτε ένα έργο, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

Ανακαίνιση Σπιτιού Όπως Την Ονειρεύεστε Στις Καλύτερες Τιμές

Οι ανακαινίσεις αφορούν προσωπικές κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μία αυξημένη ζήτηση στις ανακαινίσεις σπιτιών που αφορούν είτε ολική ανακαίνιση σπιτιού είτε εργασίες ανακαίνισης ενός χώρου όπως π.χ της κουζίνας ή του μπάνιου σας.  

Βέβαια, αν συλλογιστούμε ότι η ζήτηση για αγορά νέας κατοικίας ή για κατασκευή εκ θεμελίων έχει μειωθεί δραματικά λόγω των οικονομικών συνθηκών και των τραπεζών που δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τέτοιες αγορές, η ανακαίνιση σπιτιού είναι ίσως η μοναδική διαθέσιμη λύση.

Ποιοτική ανακαίνιση με ένα τηλεφώνημα

Η ανακαίνιση σπιτιού στο μυαλό μας πολλές φορές φαντάζει ως ένα πολυδάπανο πόνημα. Στην EasyReno προσπαθούμε να αναλαμβάνουμε έργα σύμφωνα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε χωρίς κρυφές ή/και επιπλέον χρεώσεις. Μια επίσκεψη στο χώρο σας θα σας πείσει για την ειλικρίνειά μας. Έχουμε πάντοτε τα συμφέροντά σας ως κύριό μας μέλημα, μαζί με κάποια από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα ανακαινίσεις σπιτιών πακετα για ανακαινιση σπιτιου αθηνα!

Βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας για να σας προτείνουμε λύσεις ανακαίνισης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και στα χρήματα σας και εγγυόμαστε ότι τα καταρτισμένα και έμπειρα συνεργεία μας θα σας παραδώσουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η σωστή και προσεκτική ανακαίνιση είτε ενός σπιτιού είτε ενός επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας δώσει λύσεις σε όλα τα λειτουργικά προβλήματα του χώρου σας, τα οποία μπορεί να έχουν προκληθεί λόγω παλαιότητας, κακής συντήρησης, ή απλά να χρειάζεται αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης. 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της EasyReno μπορούν ανεπιφύλακτα να φέρουν εις πέρας την ανακαίνιση του χώρου σας ή ολόκληρου του σπιτιού σας δουλεύοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Πως γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού;

Στην EasyReno πάντα λέμε ότι η ανακαίνιση σπιτιού σας δίνει ένα καινούριο σπίτι. Οι αλλαγές που γίνονται, είτε ριζικές είτε πιο μικρές φέρνουν έναν καινούριο αέρα στην κατοικία σας. Τα βασικά βήματα στην ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι τα εξής:

 • Είναι πολύ σημαντικό να γίνει αυτοψία του χώρου σας από τους επαγγελματίες ανακαίνισης της EasyReno ώστε να γίνουν οι αναγκαίες μετρήσεις και να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα του σπιτιού.
 • Το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση μαζί σας ώστε να μας πείτε τις ιδέες σας και τι είναι αυτό που αποζητάτε από την ανακαίνιση σπιτιού.
 • Οι υπηρεσίες μας στην ανακαίνιση σπιτιού καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων καθώς και πιο τεχνικά στοιχεία όπως αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού, αποφυγή επιπλέον φορολογικών εισφορών σε σύγκριση με την αφορά ή κατασκευή νέου σπιτιού, και επιλογή κατάλληλων υλικών σύμφωνα με τις ανάγκες της ανακαίνισης και τα χρήματα που διαθέτετε.

Η ανακαίνιση είναι μία σειρά από εργασίες που έχουν ως σκοπό να σας παραδώσουν ένα μοντέρνο, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο σπίτι αλλά και να ανεβάσουν την αξία του ακινήτου σας.

Τι περιλαμβάνουν οι ανακαινίσεις κατοικιών;

Οι εργασίες για ανακαινιση σπιτιου αποσκοπούν στην ολική ανακαίνιση ή στην ανακαίνιση κάποιων χώρων μέσα στο σπίτι όπως π.χ. ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση μπάνιου. 

Μια ανακαινιση σπιτιου μπορεί να περιλαμβάνει μεγάλο όγκο εργασιών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνήθως, οι εργασίες περιλαμβάνουν αναμόρφωση εσωτερικών χώρων όπως:

 • Ανακαίνιση κουζίνας (πάγκοι, ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες, μπαταρίες, έπιπλα κουζίνας)
 • Ανακαίνιση μπάνιου (πλακάκια, είδη υγιεινής, και πολλές ιδέες για μπάνιο)
 • Αναδιαμόρφωση δωματίων (κατεδάφιση τοίχων)
 • Υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (αποξήλωση παλαιών και τοποθέτηση νέων)
 • Τοποθέτηση κουφωμάτων, δαπέδων, εξώπορτας
 • Τοποθέτηση (ή/και εγκατάσταση από την αρχή) συστήματος θέρμανσης
 • Ελαιοχρωματισμοί

Οι εξωτερικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού περιλαμβάνουν:

 • Εξωτερικές επισκευές κτιρίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης & υγρομόνωσης
 • Μόνωση ταράτσας
 • Επιδιόρθωση στέγης
 • Επισκευή υδρορροών
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Διαμόρφωση κήπων

ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΜΕ ΤΗΝ EASY RENO ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΟΥΣ. 

Ανακαίνιση Σπιτιού Από Τη #1 Εταιρεία Ανακαινίσεων EasyReno

Επικοινωνήστε με την EasyReno για την ανακαίνιση σας

Μην αγχώνεστε για την ανακαίνιση που πρόκειται να κάνετε. Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μπορεί να σας χρειαστούν.

Στην EasyReno δίνουμε προτεραιότητα στην ποιοτική ανακαίνιση ανεξαρτήτως χώρου

H ομάδα μας στην EasyReno σας δίνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

01. Οικονομία

Η ανακαίνιση είναι η πιο οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να ανεβάσετε την αξία του ακινήτου σας.

02. Έλεγχος Προϋπολογισμού

Το σχέδιο γίνεται σύμφωνα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε και γνωρίζετε από την αρχή το εκτιμώμενο κόστος της ανακαίνισης.

03. Σχέδιο στα μέτρα σας

Η συνεργασία μας ξεκινά με το σχέδιο ανακαίνισης σύμφωνα με τις ιδέες σας και την έμπειρη γνώμη που σας δίνει το συνεργείο μας.

04. Έγκαιρη παράδοση

Δουλεύουμε με αυστηρό χρονοδιάγραμμα ώστε να σας παραδώσουμε το σπίτι σας στο συμφωνημένο χρόνο.

ανακαινισεις

H ανακαίνιση σας είναι για εμάς προτεραιότητα.

Ο χώρος σας είναι σημαντικός και σεβόμαστε τις ιδέες σας. Η συνεργασία μας ξεκινάει με πολλή συζήτηση.

Αρχιτεκτονικά σχέδια για ανακαίνιση σπιτιού. Επάνω τους διακρίνονται ένας χάρακας, ένα κίτρινο καπέλο μηχανικού και ένα ρολό χαρτί.

Πότε πρέπει να κάνω ανακαίνιση σπιτιού?

Πολλοί πελάτες μας έχουν αναφέρει ότι δεν ήξεραν πότε πρέπει να γίνει ανακαίνιση στο σπίτι τους και την ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα. Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα (το σπίτι είναι πολύ παλιό και άρα παλιομοδίτικο) είναι πολύ σημαντικό το σπίτι μας να είναι λειτουργικό και ασφαλές.Τυχόν διαρροές, υγρασίες, σκασμένοι τοίχοι και πατώματα πρέπει να επιδιορθώνονται άμεσα και πολλές φορές, επειδή το αφήνουμε το πρόβλημα διογκώνεται και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην εσωτερική κατασκευή του σπιτιού.Ακόμα, σκεφτόμαστε ότι οι ανάγκες μας αλλάζουν. Επομένως, ένα σπίτι που μας εξυπηρετούσε πριν κάποια χρόνια στη φοιτητική μας ζωή μπορεί με την πάροδο των χρόνων να έχει καινούριες ανάγκες, π.χ. για να εξυπηρετήσει μία οικογένεια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Τα πιο συνηθισμένα λάθη σε μία ανακαινιση σπιτιου περιλαμβάνουν την αποτυχία να γίνει σωστή έρευνα, τον μη καθορισμό του προϋπολογισμού και τη μη ύπαρξη σαφούς οράματος. Επιπλέον, άλλα λάθη περιλαμβάνουν τη μη πρόσληψη ειδικευμένου εργολάβου, τη μη λήψη των απαραίτητων αδειών και τη μη επαρκή προετοιμασία.

Οι πιο συνηθισμένοι μύθοι για την ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνουν τη σκέψη ότι οι ανακαινίσεις είναι πάντα ακριβές και χρονοβόρες και ότι πρέπει να είστε ειδικός για να τις κάνετε σωστά. Η πρακτική πρόσληψης μη εξειδικευμένων συνεργείων μπορεί να οδηγήσει σε κακοτεχνίες και αυξημένο κόστος.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα συνήθη λάθη κατά την ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι να κάνετε την έρευνά σας, να ορίσετε έναν προϋπολογισμό και να έχετε ένα σαφές όραμα. Άλλες συμβουλές περιλαμβάνουν την πρόσληψη ειδικευμένου εργολάβου, την απόκτηση των απαραίτητων αδειών και την προετοιμασία.

Στην Easy Reno , είμαστε υπεύθυνοι και αξιόπιστοι εργολάβοι με χρόνια εμπειρία και η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές , και διαχειριστές έργων που θα σας βοηθήσουν από την αρχή έως το τέλος της ανακαίνισης του σπιτιού σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας δώσετε τον προϋπολογισμό, το χρονοδιάγραμμα και τις ιδέες σας και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, όπως:

(1) Φροντίστε να κοινοποιείτε τυχόν αλλαγές ή αιτήματα στον εργολάβο σας, ώστε να μπορούν να ικανοποιηθούν

(2) Να είστε υπομονετικοί και να κατανοήσετε ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος θόρυβος και σκόνη κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης,

(3) Κρατήστε την οικογένειά σας και τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή, φροντίζοντας να μένουν εκτός της περιοχής κατασκευής.

Στην Easy Reno είμαστε υπερήφανοι για την έγκαιρη και εντός προϋπολογισμού ολοκλήρωση των έργων. Καταλαβαίνουμε ότι μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι μια αγχωτική στιγμή για τους πελάτες μας, γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για να διασφαλίσουμε ότι το όραμά σας θα γίνει πραγματικότητα.

Εμπιστευτείτε την EasyReno για την Ανακαίνιση του Σπιτιού σας

Οι επαγγελματίες της EasyReno σας προτείνουν τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σας παραδίνουν ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες