ανακαινιση

Ανακαίνιση Μοσχάτο

Για εσάς που μένετε στο Μοσχάτο και ψάχνετε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, εμείς στην Easy Reno είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις ποιοτικότερες εργασίες ανακαίνισης και το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Λίγα λόγια για το Μοσχάτο

Το Μοσχάτο είναι νότιο προάστιο της Αθήνας. Οριοθετείται δυτικά από τον Κηφισό και ανατολικά από την τεχνητή κοίτη του Ιλισσού, ενώ νοτίως βρέχεται από τον Φαληρικό όρμο. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές του Ηλεκτρικού και η οδός Πειραιώς που χωρίζουν την περιοχή κατοικίας από τη βιομηχανική περιοχή του Μοσχάτου.

Για όλους εσάς στο Μοσχάτο που ενδιαφέρεστε να ανακαινίσετε το διαμέρισμά σας ή να αγοράσετε ένα παλαιότερο σπίτι και να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του η Easy Reno είναι εδώ.

Σκέφτεστε ανακαίνιση στο Μοσχάτο;

Σκέφτεστε μία πλήρη ανακαίνιση όλου του σπιτιού σας; Ή μήπως μια αλλαγή μόνο σε ένα από τους χώρους του όπως π.χ στη κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο σας ή ακόμα και κάποια αλλαγή στη διακόσμηση των δωματίων; Όποιο κι αν είναι η επιλογή σας η συνεργασία της ομάδας μας στο Μοσχάτο θα σας δώσει πολλές ιδέες για τις εργασίες που θέλετε να προχωρήσετε στην αλλαγή του σπιτιού σας.

Εμεις θα σας βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός αποτελέσματος σύγχρονης αισθητικής που θα καλύπτει τις οικιστικές ανάγκες της οικογένειά σας.

Συνεργασία με την EasyReno

Η συνεργασία μαζί μας θα σας προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που θα κάνει να ξεχωρίζει το διαμέρισμά σας απ΄ όλα τα άλλα της πολυκατοικίας σας, με σύγχρονα ποιοτικά  υλικά, εντυπωσιακή εσωτερική διαμόρφωση, με χρήση των πλέον πρόσφατων τάσεων εσωτερικής αρχιτεκτονικής.

Όταν ζητήσετε τη συνεργασία μας ερχόμαστε στο χώρο σας στο Μοσχάτο, με τους κατάλληλους συνεργάτες μας (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς) αναλόγως των επιθυμιών σας, για μια πρώτη επαφή με το χώρο και την επαγγελματική οπτική που χρειάζεται κάθε ανακαίνιση, ακούμε τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας, μελετάμε το χώρο σας και σας προτείνουμε ιδέες για ένα άρτιο και σύγχρονο αισθητικά αποτέλεσμα, σύμφωνο με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

H Εταιρεία Easy Reno με εμπειρία αρκετών ετών, ειδικεύεται στην ανακαίνιση του σπιτιού προσφέροντας εργασίες που αναβαθμίζουν το σπίτι σας τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και πιο σημαντικό σε επίπεδο ανανέωσης υποδομών.

Εσείς επιλέγετε τι ακριβώς θέλετε να σας προσφέρουμε:

Μερική ανακαίνιση

Ανακαίνιση μεμονωμένων χώρων, όπως μπάνιου, κουζίνας, ενιαίου χώρου, υπνοδωματίων, στο μέτρο που επιθυμείτε.

Ολική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης για τη δημιουργία ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων (εσωτερικές καλωδιώσεις, πρίζες)
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 • Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Επίπλωση εσωτερικών χώρων σύμφωνα με τις οδηγίες interior designer
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Αποτελεσματική ανακαίνιση από την Easy Reno

 Όλες οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται με εξειδικευμένα συνεργεία υπό την επίβλεψη έμπειρων στελεχών , με σαφές χρονοδιάγραμμα, στο συντομότερο δυνατόν χρόνο και στις πιό προσιτές τιμές της αγοράς.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών από την εταιρία μας έχετε στην κατοχή σας  ένα σύγχρονο καινούργιο σπίτι σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Για αυτοψία στον χώρο σας, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσει ραντεβού και να επισκεφτούμε το χώρο σας όπου θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες