ανακαινιση

Κατασκευαστική Εταιρεία

Αποφασίσατε να προχωρήσετε με το ακίνητό σας και ψάχνετε την καλύτερη
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην Ελλάδα; 

Επιλέξτε τις εργασίες που θέλετε για την ανακαίνιση του και εμείς στην EasyReno ως ειδική τεχνική εταιρεία  θα κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα.

Ψάχνετε την καλύτερη κατασκευαστική εταιρεία; Ή μήπως την καλύτερη εταιρεία ανακαινίσεων; Έχετε μπλέξει με όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται μια ανακαίνιση; 

Υλικά, οργάνωση, σωστή δόμηση, προυπολογισμός – πως θα τα βάλετε όλα σε μια σειρά;

Καταλαβαίνουμε πόσο εκφοβιστική μπορεί να φανεί η διαδικασία κατασκευής και δημιουργίας ενός σπιτιού. Γι’αυτό και ως κατασκευαστική εταιρεία αναλαμβάνουμε τα πάντα από το Α ως το Ω. Είμαστε εδώ για να απλοποιήσουμε όλη αυτή την εμπειρία για εσάς. Με την εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών μας, φροντίζουμε ώστε η ανακαίνισή σας να γίνει με ακρίβεια, έγκαιρη παράδοση και εντός του προϋπολογισμού. Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες, όπως αναδιαμόρφωση μπάνιου, κουζίνας, εσωτερικός σχεδιασμός, κατεδάφιση και πολλά άλλα. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Δεν διαθέτουμε μόνο την καλύτερη κατασκευαστική ομάδα, αλλά παρέχουμε επίσης ποιοτικά υλικά και προϊόντα για να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται απευθείας από αξιόπιστους κατασκευαστές που τηρούν αυστηρά πρότυπα και κανονισμούς ασφαλείας. Η ομάδα μας είναι ενημερωμένη και έμπειρη στις τελευταίες τεχνικές κατασκευής σπιτιών, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το έργο σας θα έχει διάρκεια.

Σας εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία όμορφων σπιτιών και προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας κάθε φορά. Τηλεφωνήστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Με εμάς στην EasyReno τους ειδικούς στις ανακαινίσεις, τώρα όλα γίνονται εύκολα.

Επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος εργασιών και υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πολλές φορές όταν ακούμε για κατασκευαστική εταιρεία σκεφτόμαστε τεράστια κόστη και πάρα πολλές εργασίες. Συχνά, επομένως, αποφασίζουμε να αναβάλλουμε τις εργασίες ή να μην τις κάνουμε τελείως διότι φοβόμαστε το κόστος και τον χρόνο που θα πάρει. Η EasyReno αναλαμβάνει να σας πει επακριβώς τι εργασίες χρειάζεται το σπίτι σας χωρίς να σας επιβαρύνει με έξτρα δουλειές. 

Οι καινοτόμες κατασκευαστικές πρακτικές είναι προληπτικές προσεγγίσεις στην οικοδόμηση που υιοθετούν τις τελευταίες τεχνολογίες, υλικά και μεθόδους. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται νέοι τρόποι δόμησης που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, αυξημένη αποδοτικότητα και βελτιωμένη ασφάλεια. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν πράγματα όπως η προκατασκευή στοιχείων, η χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως η ηλιακή ή η γεωθερμική ενέργεια, τα σύγχρονα εργαλεία και ο εξοπλισμός.

Φυσικά και μία ανακαίνιση δεν αφήνει κάποια ζημιά χωρίς επιδιόρθωση. Αν π.χ. γίνει ανακαίνιση μπάνιου και οι σωλήνες είναι φθαρμένοι, σαφώς και πρέπει να διορθωθούν ή να αλλαχθούν για να προχωρήσει η ανακαίνιση. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ζημιές θα ενταθούν και πολύ σύντομα θα έχετε σημαντική ζημιά στο ανακαινισμένο μπάνιο σας.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να απαιτούν την έκδοση άδειας όπως π.χ. η κατασκευή δώματος στην ταράτσα ή η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ. Ωστόσο, άλλες εργασίες δεν χρειάζονται άδειες όπως π.χ. η ανακαίνιση μπάνιου ή κουζίνας. 

κατασκευαστική εταιρεία
κατασκευαστικη εταιρεια

EasyReno Κατασκευαστική Εταιρεία

Θέλετε να γλιτώσετε χρήματα, ασκοπο άγχος, εκνευρισμούς, χρόνο;

Ότι και αν θέλετε για το σπιτι σας, η EasyReno είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα σας, για να την υλοποιήσει χωρίς περιττά έξοδα, άσκοπες καθυστερήσεις, με έμπειρα συνεργεία και τη χρήση των καλύτερων υλικών της αγοράς.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες