ανακαινιση

Ανακαίνιση Βόρεια προάστια

Ανακαινίστε τώρα το σπίτι σας, με τους καλύτερους του είδους. 

H EasyReno σας προσφέρει υπηρεσίες ανακαίνισης με τον καλύτερο προγραμματισμό  το λιγότερο άγχος, για ένα αποτέλεσμα που θα σας καταπλήξει.

Ψάχνετε την καλύτερη ανακαίνιση Αθήνα στα μέτρα σας; Μένετε σε προάστιο των Βορείων Προαστίων; Σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση στο σπίτι σας;

Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνετε που θα απευθυνθείτε για να φτιάξετε το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε.

Ελάτε σε επικοινωνία με την EasyReno και εμεις θα σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες ανακαίνισης, από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού της ανακαίνισης μέχρι και την οριστική παράδοση του σπιτιού σας “με το κλειδί στο χέρι”.

Γιατί να επιλέξω την EasyReno ;

Έχουμε το κατάλληλο προσωπικό

Γιατί έχει το κατάλληλο προσωπικό το οποίο θα ακούσει τις ανάγκες σας, τις σκέψεις σας, τι θέλετε να αλλάξετε στο σπίτι σας.

Θα σχεδιάσει και θα σας προτείνει λύσεις που πραγματικά μπορούν να υλοποιηθούν για τις εργασίες ανακαίνισης σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε  να μεταμορφώσει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα για μία ανακαίνιση που θα απολαμβάνετε για πάρα πολλά χρόνια. 

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες

Γιατί μπορεί να αναλάβει όλες τις εργασίες που χρειάζεται μία ανακαίνιση και δεν  έχετε σκεφτεί, από την έκδοση των απαραίτητων αδειών ανακαίνισης, τη συνεργασία με επαγγελματίες του είδους που χρειάζονται για βοηθητικές δουλειές (π.χ. συλλογή μπαζών από κατεδαφίσεις τοίχων), μέχρι και την επίλυση των όποιων δυσχερειών που θα προκύψουν  κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης.

Εξειδικευμένα συνεργεία

Γιατί έχει εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία θα υλοποιήσουν τα σχέδια ανακαίνισης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και  σε προσχεδιασμένο πρόγραμμα εργασιών με το οποίο θα αποφευχθούν καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες στην εκτέλεση των εργασιών.

Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υλικών

Γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, από τις σωληνώσεις της υδραυλικής σας εγκατάστασης μέχρι τα έπιπλα μπάνιου και κουζίνας. 

Συνεργασία κατά την ανακαίνιση

Γιατί πάντα είμαστε δίπλα σας, για να ακούμε τις ιδέες σας και να αναπροσαρμόζουμε τις εργασίες των συνεργείων σε αλλαγές που μπορεί να σκεφτείτε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών.

Αποφυγή ψυχολογικής επιβάρυνσης

Γιατί η συνεργασία μαζί μας θα γλυτώσει από το άγχος τις εντάσεις  τους προβληματισμούς και όλα τα προβλήματα που συνυπάρχουν σε κάθε ανακαίνιση.

Οικονομία

Γιατί οι  υπηρεσίες που προσφέρουμε σας βοηθάει να κερδίσετε τόσο σε χρόνο με τον κατάλληλο σχεδιασμό και προγραμματισμό των εργασιών ανακαίνισης όσο και σε χρήμα καθώς επιτυγχάνουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά των υλικών και επειδή χρησιμοποιούμε δικά μας συνεργεία εργασιών.

Ποίες εργασίες ανακαίνισης προσφέρουμε;

Επιλέγοντας την  EasyReno  για την ανακαίνιση του σπιτιού σας έχετε έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα εργασιών.

Μερική ανακαίνιση

Μπορείτε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση μεμονωμένων χώρων, όπως μπάνιου, κουζίνας, ενιαίου χώρου, υπνοδωματίων, στο μέτρο που επιθυμείτε.

Ολική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης για τη δημιουργία ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων 
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 • Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, μόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 • Αντικατάσταση σκεπής
 •  Κατασκευή ή επανασχεδιασμός κήπου
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Επιλέξτε σήμερα την EasyReno  για την ανακαίνιση του χώρου σας στα Βορεια προαστεια.

Μεταμορφώστε το χώρο σας, με τους καλύτερους του είδους, για μία ανακαίνιση που θα σας εντυπωσιάσει

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες