ανακαινιση

Ανακαίνιση Μπάνιου

Θέλετε να είστε σίγουροι πως η ανακαίνιση μπάνιου σας θα πραγματοποιηθεί σωστά, και σε προσιτές τιμές από basic μέχρι lux; Στην EasyReno με την συνδρομή καταρτισμένων επαγγελματιών μπορείτε πλέον να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα. 

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι για μας προτεραιότητα

Συνεργαστείτε με τους καλύτερους στις ανακαινίσεις μπάνιου και φτιάξτε το ιδανικό μπάνιο για εσάς!

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα της EasyReno, ένα σύνολο καταρτισμένων επαγγελματιών, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ανακαίνισης, σας προτείνει διάφορα πακέτα για την ανακαίνιση του μπάνιου σας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα

Ψάχνεις στο ίντερνετ για "μπάνιο ανακαίνιση"; Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να βρούμε από κοινού το επιθυμητό σχέδιο ανακαίνισης που θα σας φέρει το αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

Υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου

Οι EasyReno υπηρεσίες μας στην ανακαίνιση μπάνιου καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής μπάνιων. Όπως μπορείτε να δείτε και στα έργα μας, μια ανακαίνιση μπάνιου -πριν και μετά- μπορεί να αλλάξει ριζικά τον χώρο σας δίνοντάς του μια εντελώς διαφορετική όψη.

ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου : Ολική ή Μερική – Τι χρειάζομαι;

Θέλετε την καλύτερη ανακαίνιση σπιτιού στην Ελλάδα; Αν η ηλικία του σπιτιού σας είναι άνω των 25 ετών ή αντιμεπίζετε σοβαρά προβλήματα, η ολική ανακαίνιση μπάνιου είναι η καταλληλότερη για εσάς. Το μπάνιο σας θα αρχίσει να ζητά διαρκώς επισκευές. Αυτό από μόνο του προκαλεί αναστάτωση στην καθημερινότητά ενός σπιτιού.

Κυρίως, όμως, ένα πολυκαιρισμένο μπάνιο έχει πάψει να είναι χώρος χαλάρωσης, ηρεμίας και υγιεινής όπως θα έπρεπε. Για τις καλύτερες ανακαινιση μπανιου τιμες Αθηνα αλλα και σε ολη την Ελλαδα, δεν εχετε παρα να ερθετε σε επικοινωνια με την ομαδα μας σημερα κιολας. Αναλαμβάνουμε τα πάντα, πάγκοι για το μπάνιο, βρύσες, ντουζιέρες, υδρομασάζ, σάουνες, και υπέροχες μπανιέρες.

Η ολική ανακαίνιση μακροπρόθεσμα θα σας κοστίσει λιγότερο από μεμονωμένες επισκευές και θα αποκαταστήσει την αρμονία και την αισθητική του χώρου σας αναβαθμίζοντας την ασφάλειά του τόσο στις υδραυλικές όσο και στις ηλεκτρολογικές του εγκαταστάσεις.

Αν το κόστος για μία ολική ανακαίνιση είναι κατά πολύ εκτός του προϋπολογισμού σας έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε μία μερική ανακαίνιση μπάνιου. 

Αυτό ισχύει αν το σπίτι σας είναι μικρότερο των 25 ετών, έχει εμφανίσει κάποιες συγκεκριμένες φθορές ή και κακοτεχνίες.

Κάνουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας προκειμένου να τον μελετήσουμε υπεύθυνα και να κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις. Αν η ανακαίνιση μπάνιου συνοδεύεται από σωστή έρευνα, μπορείτε να γλυτώσετε αρκετά χρήματα και ταυτοχρόνως να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, και εάν θέλετε λίγη έμπνευση, σας παρέχουμε όσες ιδέες για μπάνιο επιθυμείτε.

Συζητάμε μαζί σας ιδέες και λύσεις και βρίσκουμε μαζί την πρόταση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας αλλά και στην οικονομική σας ευχέρεια την δεδομένη στιγμή.

 Βήμα προς βήμα για την Ολική Ανακαίνιση Μπάνιου

  1. Ορίζεται ραντεβού με έναν ειδικό συνεργάτη ο οποίος θα έρθει στον χώρο σας για να πραγματοποιήσει μία αυτοψία
  2. Εκτιμάται το εύρος των εργασιών και λαμβάνονται τα μέτρα του μπάνιου σας και
  3. Οι επαγγελματίες της EasyReno σας συμβουλεύουν έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή λύση και προσφορα ανακαίνισης για την ανακαίνιση μπάνιου σας.

Εργασίες Ανακαίνισης Μπάνιου

Μονώσεις και Στεγανοποιήσεις

Η μόνωση και στεγανοποίηση του σπιτιού σας είναι από τις βασικές εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να διατηρήσετε το σπίτι σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Υδραυλικές & Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποξήλωση των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και την αντικατάσταση σωληνώσεων με νέας τεχνολογίας υλικά που διασφαλίζουν την αντοχή στον χρόνο και την ασφάλεια σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Αντικατάσταση Δαπέδου Για Τέλεια Μπανιο Ανακαινιση

Το δάπεδο και η τοποθέτηση του είναι από τα σημεία όπου η φθορά του χρόνου αφήνει έντονα τα σημάδια της. 

Αποτελούν σοβαρές εστίες μόλυνσης και είναι από τα θέματα που πρέπει να φροντίζουμε άμεσα όταν προκύπτουν προβλήματα.

Διαμόρφωση Μπάνιου

Η παλιά διαρρύθμιση του μπάνιου σας δεν χρειάζεται να σας δεσμεύει για πάντα. Κάποτε εξυπηρετούσε άλλες ανάγκες αλλά οι ανάγκες αλλάζουν.

Σχεδιάζουμε εκ νέου το μπάνιο σας με μοντέρνα αντίληψη εξοικονομώντας σας πολύτιμο χώρο.

Μπανιέρα, Ντουζιέρα & Υδρομασάζ

Σας προτείνουμε λύσεις για την καλύτερη εμπειρία χαλάρωσης σε αυτόν τον απόλυτα προσωπικό χώρο, το μπάνιο σας. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει συνδυασμός ντουζιέρας και μπανιέρας ή ντουζιέρα και υδρομασάζ. Ή ακόμα και να τοποθετήσουμε μια χτιστή ντουζιέρα ή μία πολυτελή μπανιέρα από χυτό μάρμαρο. Δείτε μερικά από τα έργα ανακαίνισης μπάνιου μας.

Νιπτήρας & Λεκάνη

Όσον αφορά την ανακαινιση μπανιου σας, μαζι μας επιλέγετε από μεγάλη ποικιλία προϊόντων ειδών υγιεινής σε χρώμα και σχέδια από επιλεγμένους συνεργάτες, σε ασυναγώνιστες τιμές, και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των ειδών υγιεινής και την λειτουργικότητά τους.

Τεχνοτροπίες & Βάψιμο Μπάνιου

Το βάψιμο του μπάνιου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την στεγανοποίηση του χώρου από την υγρασία.

Η EasyReno  είναι δίπλα σας για  να σας βοηθήσει να παντρέψετε την αισθητική των πλακιδίων και των ειδών που έχετε επιλέξει με τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς.  

Φωτισμός

Το μπάνιο είναι απαραίτητο να έχει τον κατάλληλο φωτισμό που να είναι αρκετό τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

Το καταρτισμένο προσωπικό απο επαγγελματίες της EasyReno αναλαμβάνει την τοποθέτηση οποιουδήποτε συστήματος φωτισμού με προτεραιότητα την ασφάλεια χρήσης.

Κόστος Ανακαίνισης Μπάνιου

Ψάχνεις στο ίντερνετ για το ιδανικό “ανακαίνιση μπάνιου κόστοσ”; Αφού συζητήσουμε όλες τις προτάσεις της ανακαίνισης του μπάνιου σας, σας δίνουμε την τελική προσφορά με το κόστος για τις πρώτες ύλες, τα έπιπλα μπάνιου, τα είδη υγιεινής και όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Εγγυώμαστε  ένα άψογο αποτέλεσμα όσον αφορά στην αρτιότητα της κατασκευής, στην απόλυτη λειτουργικότητα του χώρου, στην αντοχή στην χρήση και τον χρόνο με τις υψηλότερες προδιαγραφές για χώρους υγιεινής. Είτε ψάχνεις για “ανακαίνιση μικρού μπάνιου τιμές”, είτε για ανακαίνιση μπάνιου με 1000 ευρώ, στην Easy Reno θα σου δώσουμε τις καλύτερες προσφορές για τον όρο αναζήτησης “ανακαίνιση μπάνιου τιμές” που μπορείς να φανταστείς.

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν το τελικό κόστος είναι πολλοί. Η EasyReno έχει ως πάγια πολιτική κοστολόγησης να διασφαλίζει για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο μεγάλος αριθμός έργων συνήθως μεταφράζεται σε καλύτερες τιμές προμήθειας και απασχολώντας μόνιμα συνεργεία, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με το προσωπικό όσο και με τους πελάτες μας.

Η ολική ή μερική ανακαίνιση του νέου μπάνιου θα καθορίσουν το κόστος. Στην συνέχεια, τα τετραγωνικά του μπάνιου θα καθορίσουν και τις υπόλοιπες επιλογές σας σε είδη υγιεινής και στις εργασίες που επίσης επηρεάζουν το κόστος.

Τέλος, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες υποδομών παίζουν και αυτά τον ρόλο τους στην διαμόρφωση της τελικής τιμής.

Οι συνεργάτες της EasyReno σας ενημερώνουν αναλυτικά για όλες τις επιλογές που έχετε προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σχέση με την ασφάλεια, αντοχή, χρηστικότητα, λειτουργικότητα και αισθητικής.

Έπιπλο Μπάνιου – Είδη Υγιεινής – Πλακάκια

Ίσως η πιο ευχάριστη στιγμή σε μια ανακαίνιση μπάνιου είναι η επιλογή των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής.

Η EasyReno με τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα έτσι ώστε να κάνετε την επιλογή που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας.

Πραγματοποίηση Ανακαίνισης – Έναρξη Εργασιών

Πάντα σε συνεννόηση μαζί σας και σεβόμενοι απόλυτα το πρόγραμμά σας, προγραμματίζουμε την υλοποίηση των εργασιών. Τα συνεργεία μας διακρίνονται για την προσοχή που δίνουν στην περάτωση των εργασιών με την μικρότερη δυνατή αναστάτωση στον χώρο σας σεβόμενοι τους χρόνους παράδοσης του έργου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε η καλύτερη εταιρεία ανακαινίσεων στην Ελλάδα.

Στην EasyReno προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για την ανακαίνιση του μπάνιου σας

H ομάδα μας στην EasyReno σας δίνει μέτρα και λύσεις προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και σας δίνει πακέτο ανακαίνισης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

01. Οικονομία

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι η πιο προσιτή λύση για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας.

02. Έλεγχος Προϋπολογισμού

Η ανακαίνιση γίνεται σύμφωνα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε και γνωρίζετε από την αρχή το εκτιμώμενο κόστος.

03. Σχέδιο στα μέτρα σας

Η συνεργασία μας ξεκινά με το σχέδιο ανακαίνισης σύμφωνα με τις ιδέες σας και την έμπειρη γνώμη που σας δίνει το συνεργείο μας.

04. Έγκαιρη παράδοση

Δουλεύουμε με αυστηρό χρονοδιάγραμμα ώστε να σας παραδώσουμε το μπάνιο σας στο συμφωνημένο χρόνο.

anakainisi mpaniou

Επικοινωνήστε με την EasyReno για την ανακαίνιση του μπάνιου σας

Μην αγχώνεστε για την ανακαίνιση μπάνιου που πρόκειται να κάνετε. Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μπορεί να σας χρειαστούν.

H ανακαίνιση μπάνιου είναι για εμάς προτεραιότητα

Σεβόμαστε τις ιδέες σας και τις λαμβάνουμε υπ’όψη όταν σχεδιάζουμε το καινούριο σας μπάνιο. Η συνεργασία μας ξεκινάει με πολλή συζήτηση.

ανακαινιση

Πότε πρέπει να κάνω ανακαίνιση μπάνιου;

Πολλοί πελάτες μας έχουν αναφέρει ότι δεν ήξεραν πότε πρέπει να γίνει ανακαίνιση στο μπάνιο τους και την ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα. Εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό το μπάνιο μας να είναι λειτουργικό και ασφαλές.Τυχόν διαρροές, υγρασίες, σκασμένοι τοίχοι και πατώματα πρέπει να επιδιορθώνονται άμεσα και πολλές φορές, λόγω παραμέλησης το πρόβλημα διογκώνεται και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην εσωτερική κατασκευή του μπάνιου.Ακόμα, σκεφτόμαστε ότι οι ανάγκες μας αλλάζουν. Επομένως, ένα μπάνιο που μας εξυπηρετούσε πριν κάποια χρόνια στη φοιτητική μας ζωή μπορεί με την πάροδο των χρόνων να έχει καινούριες ανάγκες, π.χ. για να εξυπηρετήσει μία οικογένεια.

Η τιμή μπορεί να εξαρτηθεί από το μέγεθος του μπάνιου, τις προτιμήσεις σας, και το βαθμό των αλλαγών που επιθυμείτε. Συνήθως, η ανακαίνιση του μπάνιου αποτελεί ται από μία σειρά από εργασίες, όπου κάθε μία από τις οποίες έχει δικό του τρόπο και τον κόστος. Συνήθως οι πελάτες μας πληρώνουν απο 1000 μέχρι 10,000 ευρώ ανάλογα το μέγεθος και το κόστος των υλικών.

Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του μπάνιου, τις προτιμήσεις σας, και το βαθμό των αλλαγών που επιθυμείτε. Συνήθως, μία ανακάινιση μπάνιου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες.

Αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι πιο οικονομικό να ανακαινίσετε το μπάνιο σας μόνος σας.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίο ανακαινίζετε το μπάνιο σας, γιατί μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να βγει από το πλαίσιο της εγκατάστασης, κάνοντας αναγκαία τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

Φυσικά! Οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν στον καλύτερο τρόπο να ανακαινίσετε το μπάνιο σας. Μέσω της συνεργασίας, μπορείτε να φτιάξετε έναν ονειρικό χώρο που θα αλλάξει την όψη του σπιτιού σας μια για πάντα.

Εμπιστευτείτε την EasyReno για τις εργασίες του Μπάνιου σας

Οι επαγγελματίες της EasyReno σας προτείνουν τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση μπάνιου και σας παραδίσουν ένα μπάνιο όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες