ανακαινιση

Ανακαίνιση Νίκαια

Ανανεώστε το χώρο σας στη Νίκαια με μια ανακαίνιση που θα την εκτιμήσετε με το πέρασμα του χρόνου από τη Νο 1 εταιρεία ανακαινίσεων

Λίγα λόγια για τη Νίκαια

Η Νίκαια, γνωστή ως Νέα Κοκκινιά που είναι η πρώην ονομασία της ή απλά Κοκκινιά,[1] είναι περιοχή του Πειραιά και αποτελεί δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη της Περιφερειακής Ενότητα Πειραιώς και είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Πειραιά.

Η Νίκαια ανήκει στις προσφυγικές πόλεις που δημιουργήθηκαν μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 από ξεριζωμένους Μικρασιάτες πρόσφυγες ιδρύθηκε το 1923 και το 1928 αριθμούσε 33.201 κατοίκους. Το 1934 αποσπάστηκε από το δήμο Πειραιά και έγινε ανεξάρτητος δήμος, ενώ το 1940 μετονομάστηκε σε Νίκαια.

Ανακαίνιση στη ΝΙΚΑΙΑ

Εάν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε μία ανακαίνιση του χώρου σας στη ΝΙΚΑΙΑ,, εμείς στην Easy Reno είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανακαινίσεων.

Όσο παλαιό και αν είναι το σπίτι σας , ότι εργασίες και αν έχετε να κάνετε εμείς στην Easy Reno, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα πακέτο εργασιών που θα μεταμορφώσει ριζικά το σπίτι σας

Γιατί να προχωρήσετε σε μία ανακαίνιση του χώρου σας;

Δίνετε αξία στο ακίνητό σας

Η αντικατάσταση παλαιών και φθαρμένων υλικών (ηλεκτρολογικών, υδραυλικών), η αντικατάσταση παλαιών επίπλων (κουζίνας, μπάνιου), ντουλαπιών , κουφωμάτων , πορτών με καινούργια , σύγχρονης σχεδίασης και κατασκευής  θα μεταμορφώσει στο διαμέρισμά σας σε ένα σύγχρονο μοντέρνο διαμέρισμα και θα του προσδώσει αξία που δεν μπορούσε να αποκτήσει με άλλο τρόπο.

Βελτιώνετε την ενεργειακή απόδοση του

Με την τοποθέτηση σύγχρονων υλικών θερμομόνωσης (θερμοπροσόψεις, εσωτερική θερμομόνωση, τοποθέτηση σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίου) και μορφών θέρμανσης – ψύξης (αντλίες ψύξης θέρμανσης,  σύγχρονα inverter air condition) στο διαμέρισμα σας, αναβαθμίζετε τις συνθήκες διαβίωσης σας και με την μειωμένη κατανάλωση κάνετε απόσβεση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Βελτιώνετε την ασφάλεια

Η τοποθέτηση σύγχρονων θυρών ασφαλείας, μονώσεις ταρατσών επισκευή υδρορροών σας προσφέρει μία ασφάλεια τόσο πολύτιμη στις μέρες μας, τόσο από εξωτερικούς κινδύνους όσο και από αστοχίες παλαιών υλικών.

Ανανέωνετε το χώρο σας. 

Τα περισσότερα διαμερίσματα στη Νίκαια είναι πλέον αρκετών δεκαετιών. Με μια ανακαίνιση αναβαθμίζετε την εμφάνιση του διαμερίσματός σας, τον μετατρέπετε σε ένα σύγχρονο πιό ευχάριστο και λειτουργικό χώρο

Πως εργαζόμαστε;

Ερχόμαστε στο χώρο σας στη Νίκαια, με τους κατάλληλους συνεργάτες μας (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς , διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς) αναλόγως των επιθυμιών σας, για μια πρώτη επαφή με το χώρο και την επαγγελματική οπτική που χρειάζεται κάθε ανακαίνιση, ακούμε τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας, μελετάμε το χώρο σας και σας προτείνουμε ιδέες για ένα άρτιο και σύγχρονο αισθητικά αποτέλεσμα, σύμφωνο με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Πραγματοποιούμε  όλες οι εργασίες ανακαίνισης με εξειδικευμένα συνεργεία υπό την επίβλεψη έμπειρων στελεχών , με σαφές χρονοδιάγραμμα, στο συντομότερο δυνατόν χρόνο και στις πιό προσιτές τιμές της αγοράς.

 Σας παραδίδουμε ένα σύγχρονο καινούργιο σπίτι σύμφωνα με τις πρόσφατες τάσεις εσωτερικής αρχιτεκτονικής με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Υλοποιούμε όσα σας υποσχεθήκαμε πάντα με συνέπεια και ακρίβεια.

Οι εργασίες που  σας παρέχουμε :

Μερική ανακαίνιση

Ανακαίνιση μεμονωμένων χώρων, όπως μπάνιου, κουζίνας, ενιαίου χώρου, υπνοδωματίων, στο μέτρο που επιθυμείτε.

Ολική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης για τη δημιουργία ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων 
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 •  Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, μόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Ανακαινίστε το σπίτι σας με τη Easy Reno

Εμείς σας προτείνουμε εργασίες, εσείς αποφασίζετε, εμείς εκτελούμε όπως έχουμε συμφωνήσει, γρήγορα , αξιόπιστα, οικονομικά.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες