ανακαινιση

Ανακαίνιση Φιλοθέη

Τώρα πλέον εκτός από το κέντρο της Αθήνας βρισκόμαστε και στη Φιλοθέη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά σας γίνεται προσφέροντας σας άμεσα το διαμέρισμα που έχετε ονειρευτεί.

Χρειάζεστε ανακαίνιση στον χώρο σας στη Φιλοθέη; Ψαχνετε μια νέα έξυπνη λύση για την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο σας; Τότε η ομάδα της EasyReno στη Φιλοθέη είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε και βρίσκεται δίπλα σας έτοιμη να αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας με συνέπεια για την δημιουργία ενός χώρου που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ήταν κάποτε.

 Τα σπίτια στη περιοχή της Φιλοθέης βρίσκονται σε μία διαφορετική περιοχή γεμάτη πράσινο και όμορφα σημεία που δεν θυμίζει σε τίποτα το κέντρο της Αθήνας. Στη Φιλοθέη η ηρεμία που προσφέρει η περιοχή ταυτόχρονα με την σύγχρονη αρχιτεκτονική της κάθε πολυκατοικίας δημιουργούν ένα απίστευτο αποτέλεσμα που ο καθένας θα ήθελε να απολαμβάνει. Ωστώσο με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής σπανια κανείς προλαβαίνει να χαρεί τις ομορφιές της περιοχής, περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο διαμέρισμά του. Ετσι εμείς στην EasyReno πιστευουμε ότι το εσωτερικό κάθε διαμερίσματος θα πρέπει να προσφέρει ηρεμία, γαλήνη και ταυτόχρονα να καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες μιας οικογένειας το 2022, για αυτον τον λόγο ο στόχος μας είναι η κατασκευή  του κάθε χώρου με τρόπο τέτοιο ώστε όλα τα σημεία να ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.

Η νέα ομάδα μας στη Φιλοθέη μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση του χώρου σας και η συνεργασία σας μαζί μας θα δώσει λύσεις και ιδέες για να απαλλαγείτε από τον χώρο που κάποτε ήταν λειτουργικός αλλα πλεον σας δυσκολεύει την καθημερινότητα σας. Η σκέψη της ανακαίνισης της κουζίνας μπορεί να σας έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό αλλά να φοβάστε να πάρετε την απόφαση, πλέον όλα είναι εύκολα αφού η ομάδα μας στη Φιλοθέη μπορεί να σας προτείνει οικονομικές λύσεις για μια πλήρη αλλαγη στη κουζίνα. Τα νεα έπιπλα για την κουζίνα με μεγαλυτερο αποθηκευτικο χώρο, φυσικου ξύλου υπάρχουν σε κάθε σχέδιο ώστε να βρείτε αυτά που ταιριάζουν αισθητικά στον χώρο σας και συνδυάζονται άψογα με την αρχιτεκτονική του δωματίου της κουζίνας που διαθέτετε. Απαλλαγείτε από τα έπιπλα της προηγούμενης δεκαετίας και απολαυστε τις επιλογές που έχει να σας προσφέρει η ομαδα της EasyReno στη Φιλοθέη για το 2022.

Στην EasyReno γνωρίζουμε ότι η ιδέα της ανακαίνισης στο υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι το ίδιο δυσκολη όπως και για την κουζίνα καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία. Ωστόσο η κατασκευή ενός υπνοδωματίου που θα καλύπτει τις ανάγκες σας μπορεί να γίνει οικονομικά και ταυτόχρονα γρηγορα αφού η EasyReno στη Φιλοθέη με την νέα της ομάδα είναι ήδη έτοιμη να σας δώσει μια πλήρη ανακαίνιση στην τιμή που σας ταιριάζει. Μία νέα πόρτα σε συνδυασμό με μια αλλαγή στα δάπεδα (πχ ένα ξύλινο δάπεδο) και τους τοίχους μπορεί να απογειώσει αισθητικά τον κάθε χώρο που κάποτε ήταν μουντός και βαρετος. Δημιουργήστε μαζί μας το υπνοδωμάτιο που χρειάζεστε. Υπάρχουν ατελείωτες επιλογες για δάπεδα και έπιπλα και η ομάδας μας στη Φιλοθέη είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να τα συνδυάσετε τόσο μεταξυ τους όσο και με τα υπέροχα χρώματα στους τοιχους. Προτεραιότητα μας είναι η αισθητική σας για αυτον ακριβως τον λόγο διαθέτουμε πολλές επιλογές σε ότι κι αν ψάχνετε είτε αυτο είναι ένα ξύλινο δάπεδο, ξεχωριστές πόρτες ή μια αλλαγη των κουφωμάτων, προσφέροντας όλες τις λύσεις για ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Όσον αφορά την ποιότητα όλα μας τα είδη φέρουν προδιαγραφές που αρμόζουν στο 2022 και το ποιοτικό αποτέλεσμα στον χώρο σας θα είναι εγγυημένο. 

Κάντε τώρα το διαμερισμα σας να διαφέρει απο τα υπόλοιπα της πολυκατοικίας και απολαυστε εναν χώρο που θα καλύπτει όλες τις αναγκες που υπαρχουν στην καθημερινότητα σας χωρίς περιορισμούς και ανοίξτε τις πόρτες στα ονειρά σας.

Επικοινωνήστε άμεσα και εύκολα με την ομάδα μας στη Φιλοθέη.

Μπορούμε να αναλάβουμε καθε εργο ανακαινισης και να κάνουμε πραγματικότητα την κάθε σας επιθυμία για αλλαγή. Είμαστε κοντα σας στη Φιλοθέη και πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αφού όσον αφορά τις ανακαινίσεις είμαστε οι ειδικοί. 

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες