ανακαινιση

Ανακαίνιση Πεντέλη

Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις σε εξοχικές κατοικίες στην και διαμερίσματα στην Πεντέλη, συνδυάζοντας το βουνό τα δέντρα και τον καθαρό αέρα.

Θέλετε να έχετε άνεση και σύγχρονες εγκαταστάσεις στο εξοχικό ή την παλιά σας κατοικία; Δώστε στην EasyReno την ευκαιρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Καλέστε μας σήμερα για το επόμενο έργο ανακαίνισης της κατοικίας ή για μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλη την περιοχή.

Η Πεντέλη

Όλοι οι μικροί δορυφόροι της Πεντέλης – η Μαυρηνόρα, το Διονυσοβούνι, το Αγριλίκι και η Σκάρπα –  σχηματίζουν ένα μεγάλο ορεινό τοπίο, έντονα αστικοποιημένο και σε πολλά σημεία κακοποιημένο, αλλά και με πολλά φυσικά, ημιφυσικά και πολιτιστικά στοιχεία, που προσφέρουν στους κατοίκους του λεκανοπεδίου την αίσθηση μιας επαφής με τη γη και την ιστορία. Μια περιήγηση στην Πεντέλη, ακόμα και μέσα στην περιοχή των έρημων λατομείων, που θυμίζει ζώνη καταστροφής, προσφέρει πολλά ερεθίσματα για την εξέλιξη ενός τοπίου, όπου η κατοίκηση και η πολλαπλή χρήση δίνουν στην έννοια της μακράς διάρκειας μια διάσταση χιλιετιών.

Φέρτε την παλιά κατοικία σας στο σήμερα με μια ανακαίνιση. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες που θα αναδιαμορφώσουν τον χώρο σας όπως ακριβώς εσείς τον επιθυμείτε!

Γιατί μας χρειάζεστε για ανακαίνιση στην Πεντέλη

Εάν είστε ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας, κάποια στιγμή, πιθανότατα θα καλέσετε έναν τεχνίτη που καλύπτει την περιοχή για να σας βοηθήσει με μια δουλειά ή μια επισκευή στο καταφύγιό σας το Σαββατοκύριακο. Ίσως θα θέλατε να ανανεώσετε το χρώμα στο οικογενειακό σας δωμάτιο, να βάλετε ξανά στην επιφάνεια οροφές με υφή ή να απλώσετε νέο δάπεδο από σκληρό ξύλο σε όλο το εξοχικό σας σπίτι. Ή ίσως σκοπεύετε να αντικαταστήσετε το παλιό ντουλάπι κουζίνας ή να τοποθετήσετε νέα πλακάκια του μπάνιου.

Θα χρειαστείτε έναν ηλεκτρολόγο εάν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε τις ηλεκτρικές υπηρεσίες του εξοχικού σας ή ίσως να εγκαταστήσετε μια γεννήτρια για να προστατεύσετε από τις πιθανές επιπτώσεις από διακοπές ρεύματος. Θα θέλετε να μάθετε ποιον να καλέσετε για να αποσυνδέσετε τον βουλωμένο νεροχύτη της κουζίνας σας ή αν θέλετε να ανταλλάξετε την παλιά σας τουαλέτα με μια φιλική προς το περιβάλλον.

Εάν θέλετε να λάβετε μέτρα για να διασφαλίσετε ότι το νερό από τη βρύση της κουζίνας σας είναι απαλλαγμένο από ακαθαρσίες, μπορείτε να καλέσετε κάποιον για να εγκαταστήσει ένα σύστημα επεξεργασίας νερού.

Κάποια στιγμή, πιθανότατα θα χρειαστεί να καλέσετε έναν ναν τεχνίτη που καλύπτει την περιοχή για να ρυθμίσει ή να αντικαταστήσει τα συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού ή κλιματισμού των χώρων στο εξοχικό σας.

Ή ίσως έχετε ένα πιο περιπετειώδες έργο στον ορίζοντα. Εάν αγοράσατε το ακίνητο για την αισθητική του με την ιδέα να γκρεμίσετε την υπάρχουσα κατασκευή, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν τοπικό εργολάβο ή κατασκευαστή για να σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα του εξοχικού σας σπιτιού πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται πια να αναλώνετε κόπο και χρόνο σε όλες αυτές τις εργασίες.

Η EasyReno αναλαμβάνει όλα τα παραπάνω με πιο γρήγορο, οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Οι δομικές εργασίες σε ένα σπίτι, όπως μια προσθήκη, σημαντικές ηλεκτρολογικές εργασίες και αλλαγές υδραυλικών εγκαταστάσεων, είναι παραδείγματα μερικών από τις πιο κοινές εργασίες που αναλαμβάνουμε.

Βρείτε έμπνευση από στυλ και τάσεις που σας αρέσουν

Ακόμα κι αν η ανακαίνιση σας έχει ως κίνητρο μια επισκευή ή προετοιμασία για την πώληση του σπιτιού σας, οραματιστείτε πώς θα μοιάζει ο έτοιμος χώρος και ποια στυλ ή τάσεις θα αρέσουν σε εσάς ή σε έναν επίδοξο αγοραστή.

Πάντα να κάνετε λίγη έρευνα μόνοι σας για να καταλάβετε ποιο είναι το στυλ σας προς το οποίο έλκεστε. Δεν είναι μόνο να γνωρίζετε πώς θέλετε να μοιάζει το δωμάτιο, αλλά να λάβετε ρεαλιστικά υπόψη και τον προϋπολογισμό σας.

Να ξέρετε ότι αν ενστερνίζεστε πλήρως ένα τρέχον στυλ ή τάση – είτε πρόκειται για την κομψή εμφάνιση σε αγροικία είτε για μια μινιμαλιστική, μοντέρνα αισθητική – μπορεί τελικά να φαίνεται παλιό, απλώς και μόνο επειδή τα στυλ εξελίσσονται και οι τάσεις δεν ευνοούνται.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε ένα δωμάτιο είτε να ενσωματώσετε μερικά μοντέρνα κομμάτια, υπάρχουν ορισμένοι τομείς όπου είναι πιο εύκολο να αγκαλιάσετε μια τάση από άλλα. 

 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Φωτισμός

Έχετε πάντα την επιλογή να κάνετε μόνιμες αλλαγές φωτισμού ή απλά να προσθέσετε λάμπες σε όλο το δωμάτιο. 

Ο χωνευτός φωτισμός είναι επί του παρόντος δημοφιλής και θεωρείται μια κλασική, μακράς διαρκείας εμφάνιση, αν και ο φωτισμός πίστας, τον οποίο πολλοί θεωρούν πλέον παλαιού τύπου, μπορεί κάποτε να είχε την ίδια απήχηση.

Χρώμα

Επιλέξτε τα πιο διάσημα χρώματα του 2022.

Ανταλλάξτε τα σκουρόχρωμα ξύλινα δάπεδα της δεκαετίας του 2010 με μια πιο ανοιχτή ή διαφορετική επιλογή αποχρώσεων. 

Βάψτε την εξώπορτά σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους. 

Τοποθετείστε ένα πολύχρωμο χαλί για να δώσετε λίγη ζωή στην κρεβατοκάμαρα των επισκεπτών σας. Οι τάσεις των χρωμάτων αλλάζουν κάθε χρόνο και από μήνα σε μήνα, και ευτυχώς είναι αρκετά εύκολο να εφαρμοστούν και να αλλάξουν σε ένα δωμάτιο.

Επιπλώσεις

Ο απλούστερος, λιγότερο μόνιμος τρόπος για να φέρετε ένα τρέχον στυλ ή τάση στο παρόν είναι τα έπιπλα. Λάμπες, καναπέδες και ένα τραπεζάκι σαλονιού στο μοντέρνο στυλ μπορεί να είναι ακριβώς η εμφάνιση που θέλετε τώρα, ενώ η μοντέρνα ταπετσαρία πιθανότατα θα είναι μια αλλαγή που θα μετανιώσετε σε μερικά χρόνια.

 

Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Μάθετε πόσα χρήματα έχετε για να κάνετε ανακαίνιση πριν ξεκινήσετε το έργο σας και ερευνήστε τις επιλογές σας για να κατανοήσετε καλύτερα πόσο κοστίζουν ορισμένες αναβαθμίσεις, υλικά και αλλαγές.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού αναλαμβάνουν επίσης πολλά έργα μικρής κλίμακας γύρω από το σπίτι.

Η EasyReno είναι μια καθιερωμένη κατασκευαστική εταιρεία στον χώρο ανακαινίσεων και επεκτάσεων, με πολύχρονη εμπειρίας και φήμη για αξιοπιστία και αξιοπιστία. 

Ανεξάρτητα από το είδος του έργου που αναλαμβάνετε μαζί μας, η EasyReno διασφαλίζει ότι θα ανταμειφθείτε με μια επένδυση ζωής για την οποία θα είστε περήφανοι.

Υπηρεσίες για ανακαίνιση σπιτιού στην Πεντέλη

Οι ανακαινίσεις μας περιλαμβάνουν εργασίες όπως κατασκευές και τοποθετήσεις που αφορούν τα παρακάτω:

  • κουζίνα
  • σαλόνι
  • υπνοδωμάτιο
  • μπάνιο
  • ντουλάπια
  • ντουλάπες
  • ειδικές κατασκευές
  • τοποθέτηση πλακιδίων
  • πέτρινες επενδύσεις

Καλέστε με για πληροφορίες στο +306906652877 ή στείλτε email στο info@easyreno.gr.

Ανακαίνιση σπιτιού και εξοχικής κατοικίας στην Πεντέλη

Κάντε τώρα ανακαίνιση της παλιάς σας κατοικίας στην Πεντέλη και αποκτήστε έναν πολυτελή χώρο.

Η κατασκευή, η επέκταση και η ανακαίνιση σπιτιού σήμερα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ! 

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε την επέκταση και την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

 Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας, μιλήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα. 

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες