ανακαινιση

Ανακαίνιση Πεύκη

Η νέα ομάδα μας βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας, στην Πεύκη και είναι απολύτως προετοιμασμένη να κάνει την αλλαγή των ονείρων σας στο διαμέρισμά σας. Εμπιστευτείτε την για ένα γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα ακριβώς όπως το αναζητάτε.

Η Πεύκη είναι μια από τις ωραιότερες και πιο ήσυχες περιοχές της Πόλης, σε αντίθεση με το κέντρο της Αθήνας τα περισσότερα διαμερίσματα είναι πιο σύγχρονα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της τελευταίας δεκαετίας. Για αυτόν ακριβως τον λόγο η νέα μας ομάδα βρίσκεται στην Πεύκη και είναι έτοιμη να μεταμορφώσει το διαμέρισμα σας ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. 

Όσον αφορά την δημιουργία ενός χώρου το 2022, οι απαιτήσεις είναι πολλές αλλά η ομάδα μας στην Πεύκη διαθέτει την τεχνογνωσία και τα μέσα για την δημιουργία ενός λειτουργικού σπιτιού που θα συμβαδίζει με την αισθητική σας και θα σας προσφέρει ηρεμία και όμορφες στιγμές μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Οποιοδήποτε σχέδιο έχετε στο μυαλό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα μαζι μας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε πολλές επιλογές σε έπιπλα φυσικού ξύλου τα οποία μπορούν να απογειώσουν την αισθητική του χώρου σας. Η συνεργασία σας μαζί μας θα σας αποκαλύψει τις απεριόριστες επιλογές που έχετε όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε σε έπιπλα είτε διαλέγοντας ένα ενιαίο σχέδιο ξύλου για όλα είτε ταιριάζοντας διαφορετικά σχέδια και χρώματα δημιουργώντας έναν χώρο απόλυτα αρμονικό και λειτουργικό ταυτόχρονα. Το σχέδιο του ξύλου είναι ικανό να δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλικό χώρο ενώ κάθε ξύλινο έπιπλο μπορεί να συνδιαστεί διαφορετικά ανάλογα με την αισθητική σας και την αρχιτεκτονική του κάθε δωματίου, έτσι ενας χώρος που κάποτε ήταν άβολος θα δώσει την θέση του σε έναν χώρο που θα σας ευχαριστεί σε κάθε ματιά.

Αν πάλι αυτό που αναζητάτε είναι ένα ενεργειακό σπίτι, η ομάδα μας στην Πεύκη είναι ειδική να σας δώσει τις λύσεις και τις ιδέες που χρειαζεστε. Μπορούν να γίνουν αλλαγές στα κουφώματα, στις πόρτες και στα δάπεδα ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τις προσδοκίες σας όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και την δημιουργία ενός διαμερίσματος που θα ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του 2022. Έτσι ένα διαμέρισμα που κάποτε ήταν κρύο ή είχε υπερβολική υγρασία μπορεί να γίνει ένα βολικό μέρος για την οικογένεια σας και να απαλλαγείτε απο αυτες τις δυσκολιες άμεσα.

Εάν, αυτό που θέλετε δεν είναι μια απλή ανακαίνιση στον χώρο σας αλλά νιώθετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερες αλλαγές όπως να δημιουργήσετε έναν ενιαίο χώρο εκεί που κάποτε ήταν δύο δωμάτια ή την επαναπροσαρμογή των υπαρχόντων δωματίων ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος τότε μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή των ιδεών σας και η συνεργασία μας θα σας προσφέρει μια πλήρη αλλαγή σε ότι χρειάζεστε ώστε όλα τα σημεία του σπιτιού σας να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Μήπως όμως αυτό που χρειάζεστε είναι μια πλήρη αλλαγή στο δωμάτιο της κουζίνας σας; Τότε πρέπει να απευθυνθείτε στην ομάδα μας στην Πεύκη διότι είναι απόλυτα προετοιμασμένη να σας προσφέρει διάφορες λύσεις για να κάνετε την κουζίνα σας λειτουργική και όμορφη. Η συνέπεια που έχουμε δείξει τα προηγούμενα χρόνια και η εμπειρία της προηγούμενης δεκαετίας που έχουμε στον χώρο των ανακαινίσεων μας κάνει γνώστες του αντικειμένου. Συνεπώς μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση της κουζίνας σας και να σας δώσουμε το αποτελεσμα που χρειάζεστε. Η κουζίνα σας θα γίνει ένας φιλόξενος χώρος για εσας και τους καλεσμένους σας και τα νέα έπιπλα κουζίνας που θα διαλέξετε θα μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας και να κάνουν το δωμάτιο της κουζινας να φαίνεται μεγαλύτερο απ’ ότι ήταν. Δουλειά μας είναι να σας προσφέρουμε νέα έπιπλα, ποιοτικά δάπεδα και κουφώματα και υπέροχα χρώματα για τους τοίχους σας που θα φέρουν την χαρά στην καθημερινότητα σας. Υπάρχουν αμέτρητες λύσεις με την EasyReno στη Πεύκη.

Μπορεί πάλι να χρειάζεστε μια ανανεωση στο υπνοδωμάτιο σας. Τότε ελάτε αμέσως σε επικοινωνία με την ομάδα της EasyReno στη Πεύκη και αποκτείστε τον χώρο των ονείρων σας. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ανακαίνιση σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού μπορεί να σας ανανεώσει αλλά η ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο μπορεί να σας προσφέρει έναν χώρο όπου θα ηρεμείτε, θα διασκεδάζετε και θα καλύπτει όλες τις προσδοκίες σας. Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που χρειάζεται πολύ συχνά αλλαγή όχι μόνο για να συνεχίσει να προσφέρει την απαιτούμενη ηρεμία αλλά και για να είναι πάντα λειτουργικός όσο μια οικογένεια μεγαλώνει. Έτσι η ομάδα μας στην Πεύκη ειναι έτοιμη να κάνει την ανακαίνιση που το υπνοδωμάτιο σας χρειάζεται.

Όπως καταλαβαίνετε η ομάδα της EasyReno είναι διαθέσιμη να αναλάβει όλες τις ανακαινίσεις στη Πεύκη και να προσφέρει σε κάθε πολυκατοικία, σε κάθε διαμέρισμα, σε κάθε οικογένεια ότι ακριβώς αυτή χρειάζεται. Έτσι, εάν βρίσκεστε στην περιοχή της Πεύκης και χρειάζεστε μια αλλαγή στην ζωή σας τότε απευθυνθείτε σε εμάς και η ανακαίνιση θα γίνει άμεσα, ευκολα και οικονομικά.

Η ανακαίνιση κάθε χώρου στη Πεύκη είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ

Η νέα μας ομάδα μας στην περιοχή της Πεύκης μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε όνειρό σας και να σας προσφέρει ένα διαμέρισμα ανάλογο των απαιτήσεων σας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την ανακαίνιση του διαμερίσματος σας.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες