ανακαινιση

Ανακαίνιση Νέα Ιωνία

Ανακαινίσεις στην Νέα Ιωνία, μια πόλη με ιστορία και παράδοση.

Θέλετε να συνδυάσετε την παράδοση με τον μοντερνισμό;

Στην EasyReno η παράδοση και ο μοντερνισμός εναρμονίζονται προσφέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Νέα Ιωνία: Ιστορία

 

Η Νέα Ιωνία αποτελείται από 13 συνοικίες – γειτονιές και ιδρύθηκε από από Μικρασιάτες διαφόρων περιοχών της Ιωνίας στη Μικρά Ασία.

Αναπτύχθηκε γρήγορα, καθώς οι αστοί πρόσφυγες είχαν ικανότητες στις επιχειρήσεις και στο εμπόριο. 

Η περιοχή αναδείχθηκε ως κέντρο κλωστοϋφαντουργίας, και μετά την κατοχή ως μεγάλος εμπορικός Δήμος.

Η Νέα Ιωνία φημίζεται για την παραγωγική της παράδοση, με σημαντικές ελληνικές βιοτεχνίες και παραγωγικούς χώρους να διασώζονται μέχρι και σήμερα, μαζί με ένα δραστήριο εμπορικό κέντρο στο οποίο αναπτύσσεται η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Γίνετε και εσείς μέρος της ιστορίας του τόπου κάνοντας ανακαίνιση στην παλιά σας κατοικία στην Νέα ιωνία αττικής.

 

Ποιά είναι τα οφέλη μιας ανακαίνισης;

 
 • Βελτίωση της λειτουργικότητας του σπιτιού σας
  Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας ή τουλάχιστον να κάνετε το χώρο που έχετε πιο ευχάριστο και λειτουργικό.
 • Μειώστε το κόστος ενέργειας
  Με το κόστος της ενέργειας να αυξάνει, ένας μεγαλύτερος αριθμός των ιδιοκτητών ακινήτων ανακαινίζουν τα σπίτια τους για να μειώσουν τους λογαριασμούς και να εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα.
 • Ενισχύστε την αξία του ακινήτου σας
  Εάν σκέφτεστε την πώληση του ακινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, μια ανακαίνιση μπορεί να κάνει το ακίνητο πολύ πιο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές.
 

Νέα Ιωνία: Μια γειτονιά που ξέρει ακόμα να ζει

 

Η Νέα Ιωνία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αγορές του λεκανοπεδίου. Συνοικία με έντονη πνευματική και καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Γενέτειρα του Νίκου Ξανθόπουλου, Γιώργου Μιχαηλίδη (σκηνοθέτη) Στέλιου Καζαντζίδη, Γιώτας Λύδια, Μαρία Φαραντούρη, Αλίκη Καγιαλόγλου και τόσων άλλων. 

Σε σημεία της η Νέα Ιωνία αποπνέει την αίσθηση της παλιάς γειτονιάς, με τα παραδοσιακά σπίτια των αρχών του προηγούμενου αιώνα, τα μοναδικά σοκάκια και το πράσινο. Τα στέκια της έχουν έντονα ρομαντικό χαρακτήρα και ταυτότητα.

Τα έργα ανακαίνισης σπιτιού, τόσο σε μικρή όσο και σε μεγάλη κλίμακα, είναι ευεργετικά για τους εσωτερικούς σας χώρους με περισσότερους από έναν τρόπους.

Είτε ανακαινίζετε μερικά δωμάτια είτε βιώνετε μια συνολική ανακαίνιση σπιτιού, το σπίτι σας θα αισθάνεται μοναδικά διαφορετικό, ανανεωμένο και ανανεωμένο.

Η πραγματοποίηση αναβαθμίσεων στο σχεδιασμό, το μέγεθος ή τα δομικά υλικά του σπιτιού σας μπορεί να κάνει μια ξεχωριστή διαφορά για να αυξήσετε την αξία μεταπώλησης για το ακίνητό σας όταν έρθει η ώρα να πουλήσετε το σπίτι σας.

Αν και τα έργα ανακαίνισης μπορεί να είναι αγχωτικά, η αναζήτηση βοήθειας από τον κατάλληλο προϋπολογισμό και τον μελλοντικό προγραμματισμό με ένα καλό δίκτυο εργολάβων μπορεί να διώξει το άγχος από τα έργα ανακαίνισης σας σε χρόνο μηδέν.

Το γραφείο μας προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ικανό να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας.

Από την έναρξη του σχεδιασμού μέχρι και την κατασκευή, η ομάδα μας προσαρμόζεται προκειμένου να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση.

 

Γιατί να μας προτιμήσετε

 

Με πολύχρονη πείρα και εστιάζοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την επόμενη ανακαίνιση του χώρου σας.

 • Παράδοση έργων στην ώρα τους
 • Προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη
 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός συνεργείου ανακαίνισης το οποίο θα μετασχηματίσει το το εσωτερικό του σπιτιού σας, η ποιότητα και η εμπιστοσύνη θα πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Η πολύχρονη πείρα μας στις ανακαινίσεις κατοικιών και στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων εγγυάται το αποτέλεσμα. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και εστιάζοντας στην ικανοποίηση του πελάτη, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την επόμενη ανακαίνιση του χώρου σας. Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Δώστε αξία στο ακίνητο σας πραγματοποιώντας ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλάζοντας και βελτιώνοντας τον χώρο που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας. Η εταιρεία μας θα σας δώσει οικονομικές λύσεις για την ανακαίνιση της κατοικίας σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Καλέστε μας για να πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο χώρο σας για να σας δοθεί μια προσωπική προσφορά με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του χώρου.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασίες κατά την ανακαίνιση όπως:

 

Ανακαίνιση μπάνιου

 

Ανακαίνιση μπάνιου σε καλές τιμές! Η σύγχρονη τεχνολογία επισμάλτωσης μπάνιου της EasyReno μπορεί να μετατρέψει το παλιό σας φθαρμένο μπάνιο, ακολουθώντας σε υψηλά στάνταρ αισθητικής. Πρακτικά το παλιό σας μπάνιο γίνεται καινούργιο.

Προσφέρουμε κάθε λύση στην ανανέωσηανακαίνιση του μπάνιου δίνοντας ένα νέο και μοντέρνο στυλ, σε σχέδια και αποχρώσεις της επιλογής σας, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα. Η  EasyReno μπορεί να μειώσει το χρόνο και το κόστος της εργασίας παρουσιάζοντας μια εξαιρετική, ελκυστική προσφορά, για εσάς που επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας με επισμάλτωση και προπαντός χωρίς να υποστείτε την ταλαιπωρία και το κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάσταση του.

Η υπηρεσία ανανέωσης μπάνιου με επισμάλτωση περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες και ενέργειες:

 • Επισμάλτωση μπανιέρας,
 • Αντιολισθητικό πυθμένα,
 • Προστασία αρμού μεταξύ πλακιδίων και μπανιέρας,
 • Αλλαγή βαλβίδων αποχέτευσης και υπερχείλισης,
 • Επισμάλτωση πλακιδίων τοίχου,
 • Τοποθέτηση δαπέδου από πλακάκι της επιλογής σας ή χαλαζιακής άμμου.

Ταυτόχρονα με τις παραπάνω εργασίες και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης αναλαμβάνουμε:

 • Την απομάκρυνση των παλαιών μπαταριών και την τοποθέτηση νέων,
 • Την απομάκρυνση του παλαιού νιπτήρα και λεκάνης και την τοποθέτηση νέων,
 • Βαφή της οροφής και των ακάλυπτων από πλακάκια τοίχων του μπάνιου,
 • Λοιπές μικροεργασίες απαραίτητες για την πλήρη ανανέωση του.
 

υδραυλικά

 

Εγκαταστάσεις και επισκευές σωληνώσεων, εγκαταστάσεις ειδών υγιεινής, επισκευές διαρροών και πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες. Γνωρίζουμε ότι το σπίτι σας είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που έχετε. Έτσι όταν συμβαίνουν απρόβλεπτα προβλήματα και χρειάζεστε βοήθεια με τα υδραυλικά σας ή την αποχέτευση σας τότε μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Ειδικευόμαστε σε:

 • Υδραυλικές Επισκευές
 • Μπάνια, WC, Νεροχύτες, Βρύσες
 • Επισκευές αποχετεύσεων
 • Θερμοσίφωνες
 • Ανίχνευση διαρροής
 • Φραγμένες αποχετεύσεις
 

ελαιοχρωματισμοί

 

Ο ελαιοχρωματισμός ενός χώρου είναι ένας πιο δραστικούς τρόπους για να την ανάδειξη του και την προσθήκη νέου στυλ. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες ελαιοχρωματισμού είτε εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Έχουμε την πολύτιμη εμπειρία που θα δώσει στο χώρο σας επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση.

Καλέστε μας για να πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο χώρο σας για να σας δοθεί μια προσωπική προσφορά με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του χώρου.

μονώσεις – θερμοπροσόψεις

 

Στις μέρες μας η ραγδαία εξέλιξη στα μονωτικά υλικά μας έχει δώσει τη δυνατότητα να λύνουμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά όλα τα προβλήματα μόνωσης που αντιμετωπίζουν πάρα πολλά κτίρια στις μέρες μας. Κάθε είδους πρόβλημα μόνωσης ενός χώρου αντιμετωπίζεται διαφορετικά και με σωστή μόνο μελέτη. Τα συνηθέστερα προβλήματα είναι εμφάνιση υγρασιών από την ταράτσα, από το έδαφος, από τα πλακάκια στο μπαλκόνι ακόμη και από μία ντουζιέρα, προβλήματα που λύνονται με ειδικά μονωτικά υλικά σε κάθε περίπτωση.

Εξοικονομείστε ενέργεια στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας με την τοποθέτηση εξωτερικής θερμοπρόσοψης.

Η τοποθέτηση τους είναι απλή και προσφέρει πολύ καλή σχέση ποιότητας- κόστους.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως παλαιάς κατασκευής σπίτια είναι η θερμικές απώλειες. Πρόβλημα που δημιουργεί φαινόμενα μούχλας, στους τοίχους και τα ταβάνια αλλά και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας για την θέρμανση και ψύξη αυτών των διαμερισμάτων.

Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της θερμικής απώλειας σε ένα χώρο μπορούμε να μονώσουμε θερμικά τους τοίχους με τη μέθοδο της θερμοπρόσοψης εξωτερικά, με εσωτερική θερμομόνωση στις εσωτερικές επιφάνειες σε ειδικές περιπτώσεις και βέβαια με μονωτικά υλικά την ταράτσα και την οροφή της πυλωτής.

Έτσι με τις παραπάνω μεθόδους, θωρακίζουμε θερμικά το κτίριο μας στις περιμετρικές τοιχοποιίες, την ταράτσα και την πιλοτή. Τέλος για την μέγιστη θερμική θωράκιση της οικίας μας πρέπει να γίνει και αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων σε ενεργειακά.

τοποθέτηση σκελετού και γυψοσανίδας

 

Τα καινούργια χωρίσματα μετά τα γκρεμίσματα γίνονται με γυψοσανίδα και σκελετό από ορθοστάτες και στρωτήρες. Μία μέθοδος διαχωρισμού που δεν πιάνει όσο όγκο πιάνει ένας τοίχος από τούβλο και παρέχει ηχομόνωση και θερμομόνωση με την χρήση πετροβάμβακα.

Καλέστε μας για να πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο χώρο σας για να σας δοθεί μια προσωπική προσφορά με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του χώρου.

τοποθέτηση πλακακίων

 

Μετά την αποξήλωση όλων των μπάζων, ο χώρος μας είναι έτοιμος για την εγκατάσταση των πλακακίων.

χρωματισμός του χώρου

 

Ο χώρος χρωματίζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, έχοντας υπ όψιν την διαμόρφωση ενός χώρου με αισθητική και διαχρονικότητα. Η επιλογή των χρωμάτων ενός χώρου επηρεάζει και το πως νιώθουμε μέσα σε αυτόν.

ανακαίνιση κουζίνας

 

Αποτύπωση του χώρου σας και σχεδιασμός του νέου επίπλου κουζίνας, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 • Αποξήλωση των παλαιών ντουλαπιών κουζίνας και του παλαιού νεροχύτη.
 • Έλεγχος των υφισταμένων εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.
 • Επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων των εγκαταστάσεων.
 • Τοποθέτηση του νέου επίπλου κουζίνας, με τα επάνω ντουλάπια να έχουν ύψος 90cm.
 • Τοποθέτηση των νέων πλακιδίων κουζίνας, άνω του πάγκου.
 • Συνδέσεις του νέου νεροχύτη, της βρύσης και του νέου απορροφητήρα.
 • Αποκατάσταση όλων των μερεμετιών που έχουν προκύψει από την εκτέλεση των εργασιών, και καθαρισμός του χώρου.

Ανακαινίσεις στην Νέα Ιωνία

Κάντε τώρα ανακαίνιση της παλιάς σας κατοικίας στην Νέα Ιωνία για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος υψηλή αισθητική.

Η  EasyReno υπογραμμίζει και αναδεικνύει τις λειτουργικές και αισθητικές γραμμές κάθε χώρου. 

Εξατομικεύουμε το αποτέλεσμα και διαμορφώνουμε τη μοναδική ταυτότητα του χώρου. Στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τις λειτουργικές ιδιότητες του χώρου και να αποδώσουμε νέα αισθητική, η οποία θα αναβαθμίσει την γενικότερη ποιότητα, την αξία και τα αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες