ανακαινιση

Ανακαίνιση Νέα Ερυθραία

Ανακαινίσεις στην Νέα Ερυθραία μόνο 15 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Εάν βαριέστε το σπίτι σας ή επιθυμείτε να αυξήσετε την αξία του με τις οικιακές βελτιώσεις, η ανακαίνιση μπορεί όχι μόνο να ανανεώσει το χώρο σας, αλλά και να κάνει κάθε ένα από τα δωμάτιά σας πιο λειτουργικό.

Γι’ αυτό υπάρχει η EasyReno!

Νέα Ερυθραία

 

Η Νέα Ερυθραία ιδρύθηκε από Έλληνες πρόσφυγες από την περιοχή της Ερυθραίας χερσονήσου της Μικράς Ασίας.

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος έχει επιδείξει μια σημαντική δραστηριοποίηση με την ανάπτυξη πολιτιστικών, κοινωνικών δραστηριοτήτων και με την κατασκευή έργων υποδομής και κοινής ωφέλειας.

Ακολουθείστε την τόλμη και το σθένος των κατοίκων της περιοχής, που τόσα χρόνια την αναβαθμίζουν με έργα στους εξωτερικούς χώρους αλλά και στο διαμέρισμα ή τον επαγγελματικό τους χώρο και θα έχετε μόνο κέρδος.

Ανακαλύψτε τους λόγους για ανακαίνιση στην Νέα Ερυθραία

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι κάνουν ανακαινίσεις στα σπίτια τους. 

Ορισμένοι βλέπουν την ανακαίνιση ως μια βραχυπρόθεσμη επένδυση που θα αποφέρει κέρδη όταν διαθέσουν το σπίτι τους στην αγορά. 

Άλλοι βλέπουν ένα σπίτι που σχεδόν ταιριάζει με το σπίτι των ονείρων τους, αλλά του λείπουν ένα ή δύο χαρακτηριστικά που πραγματικά θέλουν. 

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού βρίσκουν ότι κάποια στιγμή, η επιθυμία για ανακαίνιση πηγάζει από έναν από αυτούς τους λόγους.

Ρωτήστε τον εαυτό σας. Γιατί να ανακαινίζετε στην Νέα Ερυθραία;

 

Πριν ξεκινήσετε να καταστρώνετε σχέδια για μια προσθήκη στο σπίτι σας ή μια μετατροπή της κουζίνας σας, εντοπίστε τον λόγο πίσω από το έργο βελτίωσης του σπιτιού σας: Χρειάζονται τα υδραυλικά σας ενημέρωση; Ψάχνετε να μετατρέψετε ένα δωμάτιο σε πιο ωφέλιμο χώρο; Είστε απλά έτοιμοι για μια αλλαγή; Η κατανόηση των κινήτρων σας πίσω από το έργο θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς να εφαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας και να ιεραρχήσετε τις εργασίες σας, καθώς και εάν πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.

Ακολουθούν πέντε βασικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας στην Νέα Ερυθραία:

 • συντήρηση.
 • ενημέρωση δωματίων.
 • νέο στυλ.
 • πώληση του χώρου.
 • βελτίωση αποτελεσματικότητας.
 

Συντήρηση

 

Αν το σπίτι είναι από πέντε έως 105 ετών, απαιτείται συντήρηση για να λειτουργούν όλα ομαλά. 

Ειδικά αν το σπίτι σας είναι πολλών δεκαετιών, πιθανότατα θα βρείτε ότι τα ηλεκτρικά, τα υδραυλικά και ακόμη και τα θεμέλια μπορεί να χρειάζονται λίγη αγάπη για να διατηρήσουν μια ασφαλή, σταθερή δομή για εσάς και την οικογένειά σας.

Ένα έργο ανακαίνισης που καθοδηγείται κυρίως από την ανάγκη συντήρησης σημαίνει πιθανόν ότι το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού θα διατεθεί για ένα μεγάλο μέρος εργασιών και την αντικατάσταση παλιών υλικών.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, η εκτεταμένη εργασία στη δομή ή στα ηλεκτρικά ή υδραυλικά συστήματα μπορεί να απαιτεί επιπλέον άδειες και επιθεώρηση.

Ανακαινίσεις δωματίων

Τα υδραυλικά μπορεί να είναι ακόμα εντάξει, αλλά μια κουζίνα της δεκαετίας του 1980 μπορεί να είναι ενοχλητική. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού ανακαινίζουν για να φέρουν έναν χώρο από περασμένες δεκαετίες στο 2022.

Για μια κουζίνα ή μπάνιο, μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού ανακαίνισης μπορεί να διατεθεί για νέες συσκευές. Αυτές οι ενημερώσεις μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν υλικά υψηλού κόστους όπως μάρμαρο, νέα πλακάκια και προσαρμοσμένα ντουλάπια.

Υπολογίζουμε το κόστος της ανανέωσης της λειτουργίας και εμφάνισης των χώρων της κουζίνας, του μπάνιου, του γραφείου και των υπόλοιπων χώρων.

Αυτό θα γίνει χωρίς να προβληματιστείτε γιατί αναλαμβάνουμε εμείς τις ανακαινίσεις σας συλλέγοντας όσα στοιχεία χρειάζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλέστε μας από οποιοδήποτε σημείο στην Νέα Ερυθραία για να σας βοηθήσουμε.

 

Δοκιμάστε νέο στυλ

 

Μπορεί να έχετε ξαναφτιάξει το σαλόνι πριν από 10 χρόνια, αλλά αυτό το χρώμα των τοίχων πλέον σας έχει κουράσει. Έτσι, το έργο ανακαίνισης σας μπορεί απλώς να έχει ως στόχο να φέρει το σπίτι σας σε αρμονία με τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να είναι μια μικρή εργασία αναδιαμόρφωσης, επομένως ο προϋπολογισμός μπορεί να αφιερωθεί σε χρώματα, έπιπλα ή άλλα διακοσμητικά υλικά.

Επειδή οι τάσεις είναι, εξ ορισμού, σχετικά βραχύβιες, αποφύγετε να αναλάβετε μια μεγάλη ανακαίνιση μόνο και μόνο για να αγκαλιάσετε μια νέα τάση. Συνιστούμε να έχετε κατά νου το αρχικό στυλ της αρχιτεκτονικής του σπιτιού. Το λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι τοποθετούν μέσα σε ένα διαμέρισμα μια κουζίνα της δεκαετίας του 1990 ή μια σύγχρονη κουζίνα και όχι αυτήν που πραγματικά ταιριάζει με το υπόλοιπο σπίτι.

Επιπλέον οι πόρτες πρέπει να έχουν το χρώμα και το σχέδιο που επιβάλλεται για να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία για να αποκτήσετε τις πιο μοντέρνες πόρτες στην αγορά με κάθε είδους ασφάλεια και υπόσχεση για χαμηλό κόστος. Τα συνεργεία μας είναι στην διάθεσή σας όποτε χρειαστείτε οτιδήποτε.

Ετοιμαστείτε να πουλήσετε

 

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που προετοιμάζουν το σπίτι τους για την αγορά μπορεί να χρειαστεί να κάνουν εργασίες όπως μικρές επισκευές, να δώσουν στα δωμάτια μια νέα στρώση χρώματος ή να εγκαταστήσουν μια μοντέρνα ταπετσαρία για να προσελκύσουν τους αγοραστές όταν περιηγούνται στο ακίνητο.

Όταν ο στόχος είναι η πώληση, οι βελτιώσεις στο σπίτι στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας όταν πολλοί αγοραστές σπιτιού θέλουν να την προσαρμόσουν στις ανάγκες τους. 

Τα ντουλάπια με επίστρωση και ένας νέος πάγκος μπορεί να είναι αρκετά για να φρεσκάρετε τον χώρο προς πώληση.

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα

 

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιών θέλουν να κάνουν ανακαίνιση για να μειώσουν τη σπατάλη ενέργειας και τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας κάνοντας ενεργειακά αποδοτικές αναβαθμίσεις. 

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την προσθήκη ηλιακών συλλεκτών στην οροφή, μόνωση στο εσωτερικό των τοίχων ή έξυπνο θερμοστάτη.

Αναλαμβάνουμε όλα τα παραπάνω με επαγγελματισμό και ασφάλεια!

Αποφασίστε τι αναδιαμορφώνετε

 

Σε ορισμένα δωμάτια είναι πιο πιθανό να γίνονται αλλαγές κάθε λίγα χρόνια, ενώ άλλοι χώροι του σπιτιού σας, όπως η στέγη σας , μπορεί να μην χρειάζεται να αντικατασταθούν για 30 χρόνια.

Αναλαμβάνουμε:

 • υδραυλικές εργασίες
 • ηλεκτρολογικές εργασίες
 • αυτοματοποίηση
 • τοποθέτηση στέγης
 • τοποθέτηση μπάνιου
 • Θέρμανση και ψύξη
 • τοποθέτηση θερμοσίφωνα
 • τοποθέτηση εξαερισμού
 • τοποθέτηση μόνωσης
 • αναβάθμιση δομικών ή θεμελίων
 • ενημερώσεις στα δωμάτια
 • εργασίες σε πέργκολες (κατασκευή και τοποθέτηση)
 • σαν επισκέπτεται περιστέρι στο μπαλκόνι σας; Δημιουργούμε κατασκευή για την αποτροπή επίσκεψης του.
 

Δημοφιλείς αντικείμενα για ανακαίνιση

 

Υπάρχουν στοιχεία πως οι κουζίνες και τα μπάνια είναι τα πιο δημοφιλή έργα μας που αφορούν ανακαινίσεις χώρων. 

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν αναζητούν απλώς μια φρέσκια, προσαρμοσμένη εμφάνιση στους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού αλλά επικεντρώνονται και στους πιο προσωπικούς χώρους για να δώσουν μια επιπλέον φρεσκάδα. 

Δείτε ποιες κατασκευές είναι πιο δημοφιλείς από το σύνολο εργασιών

 
 • τοποθέτηση ή ανακαίνιση κουζίνας
 • ανακαίνιση μπάνιου επισκεπτών.
 • ανακαίνιση κυρίως μπάνιου.
 • ανακαίνιση στο σαλόνι
 • ανακαίνιση στο οικογενειακό δωμάτιο
 • ανακαίνιση στο κύριο υπνοδωμάτιο.
 • υπαίθρια διαβίωση
 • ανακαίνιση στην τραπεζαρία.
 • ανακαίνιση στο γραφείο στο σπίτι
 • τοποθέτηση κύριας ντουλάπας.
 • πόρτες εσωτερικών χώρων
 • πόρτες εξωτερικών χώρων

Ανακαινίσεις στην Νέα Ερυθραία στην Αθήνα

Στην EasyReno αναλαμβάνουμε μια ανακαίνιση θαύμα.

Μικρά θαύματα αρχιτεκτονικής από ποιοτικά υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητές σας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των έργων που έχουμε ολοκληρώσει και που συνεχίζουμε να υλοποιούμε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες