ανακαινιση

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Η αναζήτηση έμπιστων και πάνω απ’όλα σωστών συνεργείων συνήθως παίρνει χρόνο. Με την ομάδα μας στο πλάι σας κάνουμε όλη τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ.

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού Κομμένη και Ραμμένη Στα Μέτρα Σας

Η σωστή ανακαίνιση σπιτιού σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον στην τιμή και ποιότητα που θέλετε, με χρόνους παράδοσης που εσείς επιλέγετε και δεν παρεκλίνουν. Καλώς ήρθατε στην Easy Reno. Η απόλυτη ευχαρίστησή σας είναι προτεραιότητά μας.

Η Καλύτερη Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού, Όπως την Ονειρεύεστε

ολική ανακαίνιση σπιτιού
ολική ανακαίνιση σπιτιού

Η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανακαίνισης σπιτιού που ταιριάζει στον προϋπολογισμό, το χρονοδιάγραμμα και τις ιδέες σας. Αναρωτιέστε ποια είναι τα βήματα για ανακαίνιση σπιτιού; Με την Easy Reno, θα έχετε ακριβώς αυτό που αναζητούσατε: συνολική ανακαίνιση σπιτιού με πρωτόγνωρη ευκολία.

Δεν έχει σημασία γιατί χρειάζεστε ολικη ανακαινιση σπιτιου: μια αναβάθμιση ή αναδιαμόρφωση – δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να γίνει σωστά με τους δικούς σας όρους. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να σας δώσουμε την επιθυμητή ανακαίνιση σπιτιού που πάντα ονειρευόσασταν. Από δάπεδα και πλακάκια μέχρι υδραυλικά και ηλεκτρικά, από ντουλάπια μέχρι πάγκους, από χρώματα μέχρι ταπετσαρίες και πολλά άλλα! Τα καλύπτουμε όλα!

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δώσουμε στο σπίτι σας την τέλεια εμφάνιση. Με την τεχνογνωσία μας, την εμπειρία μας, και τη δέσμευσή μας για ποιότητα, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η ανακαίνιση του σπιτιού σας θα είναι τέλεια. Προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι μοντέρνο και κομψό, ενώ παράλληλα παραμένει άνετο.

Εσωτερικές και Εξωτερικές Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων, Πολυκατοικιών, Καταστημάτων και Ολόκληρων Κτηρίων

Η ομάδα μας ειδικεύεται στις εσωτερικές ανακαινίσεις καθώς και στις εξωτερικές, οπότε ανεξάρτητα από το είδος των αλλαγών που θέλετε να κάνετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το καλύτερο ολική ανακαίνιση σπιτιού κόστος. Μπορούμε να παρέχουμε πλήρεις εσωτερικές και εξωτερικές ανακαινίσεις διαμερισμάτων, πολυκατοικιών, πολυκατοικιών, καταστημάτων και ολόκληρων κτιρίων. Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα δείχνει καταπληκτικό για τα επόμενα χρόνια.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την έκταση του έργου σας – εγγυόμαστε την ικανοποίηση, χρησιμοποιώντας μόνο τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και δεξιοτεχνία. Στην Easy Reno, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε εργασία θα γίνει σωστά από την πρώτη φορά! Και η ασφάλεια είναι πάντα

Καταλαβαίνουμε ότι μια επιτυχημένη ανακαίνιση απαιτεί άριστη επικοινωνία μεταξύ πελατών και εργολάβων. Γι’ αυτό προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι προσδοκίες ικανοποιούνται σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να συμβαδίζει με τις τάσεις του σχεδιασμού, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα δείχνει υπέροχο και θα παραμείνει με στυλ για τα επόμενα χρόνια.

Αναρωτιέστε πόσο διαρκεί μια ολική ανακαίνιση σπιτιού; Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία όμορφων χώρων που δίνουν χαρά στους πελάτες μας με τα καλύτερα δυνατά χρονοδιαγράμματα που σε αντίθεση με άλλους τηρούμε πιστά και κατα γράμμα. Αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη εποχή για μία ανακαίνιση σπιτιού

Αν λοιπόν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη ανακαίνισης, η Easy Reno είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας ξεκινήσουμε το έργο των ονείρων σας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας σύντομα!

Συχνές Ερωτήσεις

Μια συνολική ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνει τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές ανακαινίσεις. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως βάψιμο, αφαίρεση ταπετσαρίας, εγκατάσταση γυψοσανίδας, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, εγκατάσταση δαπέδων (μοκέτα/πλακάκια/σκληρό ξύλο), αντικατάσταση ή εγκατάσταση παραθύρων και θυρών, αναδιαμόρφωση/αναβάθμιση κουζίνας και μπάνιου, επισκευή ή αντικατάσταση στέγης, επισκευή ή αντικατάσταση πλαϊνών τοίχων, εργασίες διαμόρφωσης του τοπίου, όπως διαβάθμιση και λύσεις αποστράγγισης. Ουσιαστικά οτιδήποτε που θα φέρει το σπίτι σας στην επικαιρότητα με υλικά καλύτερης ποιότητας, αυξάνοντας παράλληλα την αξία του. Επιπλέον, μια συνολική ανακαίνιση σπιτιού μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό ή συσκευές. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις πιθανές επιλογές όταν συναντηθούμε για μια αρχική διαβούλευση.

Το κόστος ανά τετραγωνικό για μια πλήρη ανακαίνιση κατοικίας μπορεί να ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το εύρος των εργασιών και την ποιότητα των υλικών. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια διεξοδική συζήτηση, ώστε να σας παρέχουμε μια προσφορά. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, οι περισσότερες συνολικές ανακαινίσεις σπιτιών ξεκινούν από περίπου 80-100 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Εξαρτάται από το μέγεθος του έργου και την πολυπλοκότητα των εργασιών. Κατά μέσο όρο, μια πλήρης ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες. Θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε ένα εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα όταν συναντηθούμε για μια αρχική διαβούλευση.

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας!

Ολική ανακαίνιση σπιτιού εύκολα και γρήγορα με την EasyReno

Οι επαγγελματίες της EasyReno είναι εδώ να σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα από το άλφα ως το ωμέγα.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες