Home Renovation Redefined

Ανακαινίσεις Εύκολα Και Γρήγορα

Χωρίς μακροπρόθεσμα πλάνα, χωρίς κρυφές χρεώσεις αλλά με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας. 

Τα καλύτερα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με ό,τι εργασίες χρειάζεται να γίνουν.

Ανακαίνιση κουζίνας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού μας και στην EasyReno η κουζίνα σας αξίζει για εμάς πολλά.

άνδρας που μετρά πάγκο κουζίνας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Τοποθέτηση πάγκων κουζίνας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία σε όλη την Αθήνα. Η EasyReno αναλαμβάνει κάθε περίπτωση άμεσα και με επαγγελματισμό.

Ανακαίνιση μπάνιου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Κάνουμε το μπάνιο λειτουργικό και άνετο για να εξυπηρετεί τις καθημερινές σας ανάγκες.

πολυτελής νιπτήρας μπάνιου

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ

Κατασκευάζουμε πάγκους μπάνιου σε όλες τις διαστάσεις και σε μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων. Διαμορφώστε το μπάνιο σας δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον με την βοήθεια της EasyReno.

Ανακαίνιση σαλονιού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Μαζευτείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας στο σαλόνι που πάντα ονειρευόσασταν.

Ανακαίνιση υπνοδωματίου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ

Ξεκουραστείτε από την καθημερινότητα στο καινούριο σας υπνοδωμάτιο. Η EasyReno αναλαμβάνει την ανακαίνιση του.

Ανακαίνιση ξενοδοχείου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας αναμφίβολα θα αυξήσει τον όγκο των επισκεπτών και τη δουλειά σας.

ανακαίνιση κτηρίου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε ό,τι εργασίες χρειάζεται ένα κτήριο για να συντηρηθεί και να είναι λειτουργικό και χρηστικό.

Ανακαίνιση κατοικίας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η ανακαίνιση μίας κατοικίας γίνεται είτε όταν η κατοικία είναι στην πόλη είτε αν είναι η εξοχική σας κατοικία. Στην EasyReno αναλαμβάνουμε κατοικίες σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

επισκευές κατοικίας

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ένα σπίτι όταν κατοικείται χρειάζεται συχνά επισκευές για να διατηρήσει την καλή του κατάσταση. Στην EasyReno αναλαμβάνουμε ό,τι επισκευές χρειάζονται για το σπίτι σας.

Ανακαίνιση διαμερίσματος

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος σας δίνει ένα λειτουργικό και μοντέρνο χώρο μέσα στην πόλη και αυξάνει την αξία του ακινήτου.

Αναπαλαίωση σπιτιού

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ένα παλιό σπίτι δεν είναι απαραίτητα ένα μη κατοικήσιμο σπίτι. Αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση του σπιτιού σας και σας παραδίδουμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι.

Συντήρηση Κήπου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΗΠΟΥ

Ο κήπος είναι ίσως το ωραιότερο σημείο του σπιτιού. Δεν χρειάζεται όμως να γίνεται κηπουροί. Αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε ένα κήπο όπως τον θέλετε.

Ανακαίνιση Airbnb

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΙRΒΝΒ

Εκμεταλλευτείτε το ακίνητο σας για βραχυχρόνια μίσθωση Airbnb. Με μία ανακαίνιση αυξάνεται σημαντικά το νέο σας εισόδημα.

Λίγες συμβουλές για την ανακαίνιση του χώρου σας

Κάνουμε μία ανακαίνιση επειδή θέλουμε το σπίτι μας να είναι πιο λειτουργικό και να δείχνει πιο μοντέρνο. Θα πρέπει να θεωρούμε την ανακαίνιση ως ένα επιχειρηματικό βήμα γι’αυτό πρέπει να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε την ανακαίνιση από την αρχή.

Στην περίπτωση που η δουλειά θέλουμε να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο, τότε το σχεδιασμό του έργου τον αναλαμβάνει το συνεργείο. Στην EasyReno βέβαια πάντα σχεδιάζουμε μαζί με τους πελάτες μας. Ακούμε τις ιδέες σας και σας προτείνουμε λύσεις για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποιες εργασίες ανακαίνισεις μόνοι σας, χρειάζεστε πάλι ένα πλάνο εργασιών.

Η σημασία του πλάνου εργασιών

Το πλάνο εργασιών όπως και το χρονοδιάγραμμα είναι τα βασικά στοιχεία που καθοδηγούν μία αποτελεσματική ανακαίνιση. Πολύ συχνά οι πελάτες μας λένε το εξής: ‘πήρα πλακάκια για το μπάνιο για να τα αλλάξω όταν πάρω άδεια από τη δουλειά και έμειναν έτσι στην αποθήκη’.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό γιατί κατ’αρχάς η άδεια είναι για να ξεκουραζόμαστε από την τριβή της καθημερινής δουλειάς και κατά δεύτερον, γιατί δεν υπάρχει πλάνο. Όταν κάνουμε ανακαίνιση μπάνιου, ξεκινάμε από τα πλακάκια; Αν θέλουμε να αλλάξουμε πλακάκια, τι άλλα εργαλεία χρειαζόμαστε; Ξέρουμε να αλλάζουμε πλακάκια;

Επομένως, πως πρέπει να κινείται μία ανακαίνιση;

Αποφασίζουμε τι θέλουμε να ανακαινίσουμε

Μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεται μόνο ένας ή δύο χώροι ανακαίνιση π.χ. η κουζίνα και το μπάνιο, διότι εκεί εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα π.χ. υγρασίες.

Μπορεί όμως να σας συμφέρει καλύτερα να ανακαινίσετε και κάποιον ακόμα χώρο που μπορεί μελλοντικά να βγάλει πρόβλημα ή να σας συμφέρει οικονομικά να κάνετε ένα πακέτο με ολική ανακαίνιση.

Οι μηχανικοί της EasyReno σας παρέχουν τέτοιου είδους πληροφορίες αφού κάνουν αυτοψία στο χώρο σας και σας δίνουν προτάσεις και λύσεις για την ανακαίνιση που θέλετε να κάνετε με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς.

Υπολογίζουμε τι χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε

Στην EasyReno γνωρίζουμε τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.

Οι τιμές και τα κόστη στα πάντα έχουν αυξηθεί και οι άνθρωποι τριγύρω μας αισθάνονται εγκλωβισμένοι και δεν τολμούν να κάνουν ένα βήμα παρακάτω στη ζωή τους.

Η ανακαίνιση είναι ένα τέτοιο βήμα και με το δίκιο τους πολλοί δεν το τολμούν. Ωστόσο, πρέπει να δούμε την ανακαίνιση ως επένδυση για το σπίτι μας, για το χώρο που ζούμε.

Το σπίτι μας είναι το ασφαλές μας μέρος, εκεί που γυρνάμε μετά από μια δύσκολη μέρα για να βρεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης.

Κάνοντας το σωστό προϋπολογισμό και συζητώντας με την ομάδα της EasyReno, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις ανακαίνισης και αντίστοιχα, τιμές υλικών και υπηρεσιών ώστε να διαλέξετε αυτή που σας συμφέρει και που ανταποκρίνεται καλύτερα στα οικονομικά σας.

Πάρτε μία προσφορά ανακαίνισης από την ομάδα της EasyReno και διαπιστώστε οι ίδιοι ότι έχουμε τα καλύτερα και οικονομικότερα πακέτα ανακαινίσεων.

Κάνουμε την έρευνα μας

Είτε αναλάβει τις εργασίες μίας ανακαίνισης ένα συνεργείο είτε αποφασίσετε να το επιχειρήσετε μόνοι σας, η έρευνα είναι το πιο βασικό σημείο σε μια ανακαινιση. Θα εκπλαγείτε από τις επιλογές που υπάρχουν είτε πρόκειται για επιλογές υλικών είτε για προτάσεις ανακαίνισης χώρων.

Φυσικά, υπάρχει και η αντίστοιχη ποικιλία τιμών, π.χ. η κουζίνα που μπορεί να είδατε σε μία σελίδα στο ιντερνετ και κόστιζε 10.000 ευρώ, μπορεί να βρείτε μία παρόμοια με άλλα υλικά ή σε άλλο μαγαζί με λιγότερα χρήματα.

Στην EasyReno ξέρουμε που να αναζητήσουμε πολλές από τις ιδέες σας και να τις βρούμε στην καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να ανταποκριθούμε στα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Η ομάδα μας, που αποτελείται από επαγγελματίες επί των ανακαινίσεων, γνωρίζει πολύ καλά τι να σας προτείνει για το χώρο σας. Η πολύ ακριβή κουζίνα -ανεβάζει μεν σημαντικά την αξία του ακινήτου- αλλά μπορεί να μην χρειάζεται στην ανακαίνιση που θέλετε να κάνετε αν π.χ. πρόκειται να πουλήσετε το σπίτι και η περιοχή δεν έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη ή αν θέλετε να διαθέσετε το σπίτι για βραχυχρόνια μίσθωση.

Άυτές οι πληροφορίες μας είναι γνωστές και έχουμε πολλές προτάσεις για να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ανακαίνιση που θα διαλέξετε.

Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες

Η ανακαίνιση δεν σημαίνει μόνο ότι αλλάζουμε πατώματα, πλακάκια, κουφώματα και άλλες βαριές οικοδομικές εργασίες. Ένα μεγάλο μέρος σε μια ανακαίνιση είναι η επίβλεψη των λεπτομερειών του σπιτιού. Δείτε μερικά παραδείγματα:

Πόρτες

Οι πόρτες είναι η πρώτη εντύπωση. Όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι μας, το πρώτο πράγμα που θα δει είναι η πόρτα. Αν δεν μπορούμε να την αλλάξουμε και να την αντικαταστήσουμε, μπορούμε να την επιδιορθώσουμε ή/και να την βάψουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κουφώματα.

Φυσικό φως

Στην Ελλάδα ο ήλιος είναι ευλογία και χαιρόμαστε να έχουμε ένα σπίτι που λούζεται από φυσικό φως. Γι’αυτό φροντίζουμε πως θα τοποθετήσουμε τις εσωτερικές πόρτες, από που θα ανοίγουν, τι πόρτες χρειάζονται κτλ. Ανάλογες αλλαγές κάνουμε και στα εξωτερικά κουφώματα.

Όλα αυτά τα αναλαμβάνει η ομάδα της EasyReno, η οποία βασιζόμενη στην εμπειρία που έχουν οι επαγγελματίες της, μπορεί να σας παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Χρώμα

Το χρώμα είναι επίσης σημαντικό σε μία ανακαίνιση και είναι ένα ακόμα στοιχείο που σχετίζεται με το φυσικό φως. Οπωσδήποτε, ένα καινούριο χρώμα στους τοίχους ή ένα φρεσκάρισμα είναι απαραίτητα σε κάθε ανακαίνιση. Αλλά χρώμα έχουμε και στα έπιπλα.

Μπορεί να θέλουμε να κρατήσουμε τα ίδια έπιπλα ή να αλλάξουμε γιατί πλέον το σπίτι θα νοικιαστεί από κάποιον άλλον. Σε κάθε περίπτωση, εμείς σας προτείνουμε τους ιδανικούς συνδυασμούς χρωμάτων ώστε να αντανακλάται το φως του ήλιου, πάντα στα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Συχνά, οι πολλές επιλογές έντονων χρωμάτων μπορεί να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Μικροί χώροι

Η πλειοψηφία των σπιτιών των πελατών μας που ζητούν ανακαινίσεις είναι διαμερίσματα σε κάποια περιοχή μεγάλης πόλης π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Τα διαμερίσματα αυτά είναι συνήθως μικρά προς μεσαία, δηλαδή κοντά στο 50-70 τ.μ. και ως εκ τούτου, έχουν μικρούς χώρους, ή είναι λάθος χωρισμένα και χρειάζεται εμείς να βγάλουμε και άλλον ένα χώρο που πάλι θα είναι μικρός.

Δεν χρειάζεται όμως ο μικρός χώρος να δείχνει μικρός. Με τη σωστή κατασκευή και την προσεκτική ανακαίνιση, το δωμάτιο που νομίζαμε μικρό μπορεί να δείχνει εξίσου φωτεινό και άνετο με ένα μεγαλύτερο.

Όλα έχουν να κάνουν με την προσεκτική παρατήρηση στο φυσικό φως και τον σωστό διαχωρισμό των δωματίων, την τοποθέτηση των κουφωμάτων και ό,τι άλλο περιλαμβάνει μία σωστή ανακαίνιση.

Αποθήκευση

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι ίσως από τις εργασίες που κάνουμε σε κάθε ανακαίνιση και το συνεργείο μας είναι αρκετά καταρτισμένο και με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και την ανακαίνιση κουζίνας.

Πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού μας αλλά είναι και το μέρος με τις μεγαλύτερες ανάγκες αποθήκευσης. Επομένως, υπάρχει πιθανότητα η τέλεια κουζίνα που είδατε στο ιντερνετ να μην ταιριάζει στα μέτρα και τη λειτουργία της κουζίνας σας γιατί πολύ απλά είναι π.χ. πολύ μικρή και εσείς έχετε μία πολυμελή οικογένεια.

Η συνεργασία σας με την EasyReno ξεκινάει πάντα με συζήτηση. Ακούμε τις ιδέες σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και σας προσφέρουμε το κατάλληλο πακέτο ανακαίνισης χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής για οικονομική και αποτελεσματική ανακαίνιση.

Επιλογές υλικών

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι επίσης ένα πολύ συχνό αίτημα των πελατών μας και η εμπειρία μας δείχνει ότι τα περισσότερα δομικά προβλήματα σε ένα σπίτι εντοπίζονται στο μπάνιο π.χ. υγρασίες.

Για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, σας προτείνουμε πολλές επιλογές υλικών για να επιλέξετε και σύμφωνα με τις επιλογές σας να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες για το κάθε υλικό π.χ. για τα διαφορετικά είδη πλακιδίων ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη και εφόσον επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στα χρήματα σας, προχωράμε με επαγγελματισμό στην ανακαίνιση μπάνιου.

Πατώματα

Τα πατώματα είναι άλλη μία λεπτομέρεια, αρκετά σημαντική όμως. Στην Ελλάδα, συνηθίζουμε να έχουμε πλακάκια αλλά υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές για τις ανάγκες ενός χώρου και οι επαγγελματίες της EasyReno σας δίνουν όλες αυτές τις πληροφορίες.

Έχετε σκεφτεί, για παράδειγμα, ότι ίσως είναι μία καλή λύση να κρατήσετε το υπάρχον μαρμάρινο πάτωμα αλλά να το φρεσκάρετε; Μήπως ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας; Μία συζήτηση με τον μηχανικό της EasyReno θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Αυξάνουμε την λειτουργικότητα και όχι το μέγεθος

Ειδικά σε περιπτώσεις που κάνουμε ανακαίνιση κουζίνας, προσπαθούμε να αυξήσουμε τη λειτουργικότητα και την ικανότητα αποθήκευσης ενός χώρου.

Δεν έχει κανένα νόημα και καμία λογική να ξεκινήσουμε ανακαίνιση σπιτιού μίας οικογένειας αν πρώτα δεν μεριμνήσουμε για αποθηκευτικούς χώρους μέσα στα δωμάτια. Ακόμα και στο μπάνιο που συνήθως είναι μικρό μπορούμε να κάνουμε τοποθέτηση ενός κρυφού ντουλαπιού για τις πετσέτες σας.

Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα

Όπως αναφέραμε και πιο πριν, οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά μία ανακαίνιση σπιτιού είναι ίσως η ασφαλέστερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε και οπωσδήποτε θα σας αποδώσει πίσω χρήματα. Στην EasyReno επικεντρωνόμαστε στα εξής:

Σχεδιάζουμε με προσοχή και επαγγελματισμό ένα πλάνο εξοικονόμησης ενέργειας για την ανακαίνιση

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι -εφόσον συμφωνείτε και εσείς- επιλέγουμε μη ενεργοβόρες λύσεις για την ανακαίνιση όπως π.χ. σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Τα συνεργεία μας είναι απόλυτα ενημερωμένα για ό,τι νέα υπάρχουν σε εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας. Η στροφή σε πράσινη ενέργεια και σε σημαντικά μειωμένη ενεργειακή σπατάλη είναι μία καλή πρόταση να την έχετε ως προτεραιότητα στην ανακαίνιση σας.

Σκεφτόμαστε για το μέλλον σας

Το έργο μας δεν τελειώνει όταν τελειώνει η ανακαίνιση. Είμαστε εκεί για τους πελάτες μας από την αρχή των εργασιών μέχρι και αρκετό καιρό μετά το πέρας του έργου της ανακαίνισης.

Έτσι, φροντίζουμε να κάνουμε την ανακαίνιση με γνώμονα το μέλλον και σεβόμαστε τα χρήματα που διαθέτετε για την ανακαίνιση. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας έχουν εμπειρίες σε πολλά έργα και γνωρίζουν την αξία της ποιότητας των υλικών για την κατασκευή ή την ανακαίνιση σπιτιού.

Για παράδειγμα, σε μία ανακαίνιση σπιτιού που προορίζεται για ιδιοκατοίκηση, δεν έχει καμία λογική να τσιγκουνευτούμε τα χρήματα σε ό,τι αφορά ενεργειακά συστήματα και δομικές εργασίες. Αντιθέτως, φροντίζουμε να διαμοιράζουμε με τέτοιο τρόπο τα χρήματα που διαθέτετε ώστε να κατανέμονται εκεί που χρειάζονται περισσότερο ώστε η ανακαίνιση να σας κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα μέσα στο σπίτι.

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Η ανακαίνιση σπιτιού διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα ανάλογα με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Σίγουρα μία ανακαίνιση κουζίνας ή μία ανακαίνιση μπάνιου θα διαρκέσει λιγότερο ενώ μία ολική ανακαίνιση θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Για τον χρόνο που θα χρειαστούν τα συνεργεία μας για να ολοκληρώσουν τις εργασίες, εσείς θα πρέπει να βγείτε από τη βολή της καθημερινής σας ζωής και εμείς το σεβόμαστε.

Για το λόγο αυτό, η προσφορά ανακαίνισης που σας δίνουμε περιλαμβάνει -εκτός από τα πακέτα ανακαίνισης με πληροφορίες υλικών και διαμόρφωση χώρων- και ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα εργασιών το οποίο προσπαθούμε να τηρούμε στο ακέραιο με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Και αν υπάρξουν καθυστερήσεις;

Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν καθυστερήσεις στο έργο ή η δουλειά μας να πάει πίσω λόγω π.χ. καθυστερημένης παράδοσης υλικών, αλλά σας ενημερώνουμε εγκαίρως και κάνουμε ό,τι μπορούμε για την περάτωση του έργου στο διάστημα που έχει συμφωνηθεί.

Η συνεργασία σας με την EasyReno βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την επικοινωνία.

Σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε

Ίσως το πιο σημαντικό βήμα σε μια ανακαίνιση είναι να είμαστε σίγουροι για αυτό που θέλουμε. Θέλουμε μία ολική ανακαίνιση; Θέλουμε μόνο ανακαίνιση κάποιων χώρων; Θέλουμε ανακαίνιση σπιτιού για να το νοικιάσουμε; Θέλουμε ανακαίνιση σπιτιού για να μείνουμε; Θέλουμε ανακαίνιση μπάνιου γιατί είναι παλιό;

Αυτές είναι μόνο κάποιες πρόχειρες σκέψεις που πρέπει να κάνουμε για να αποφασίσουμε τι ανακαίνιση χρειαζόμαστε. Στις υπηρεσίες της EasyReno περιλαμβάνεται και η συζήτηση για τις ανάγκες σας και η συνεργασία μας δεν έχει να κάνει μόνο με τις εργασίες ανακαίνισης.

Εφόσον, λοιπόν, αποφασίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε με την ανακαίνιση (π.χ ανακαίνιση σπιτιού), επιμείνετε στην απόφαση σας.

Επιμείνετε στην απόφαση σας

Πολλά συνεργεία και πολλοί τεχνίτες προσπαθώντας να προωθήσουν κάποιο δικό τους πακέτο ανακαινίσεων, πιθανώς να σας παρεκκλίνουν από την απόφαση σας. Μπορεί η ανακαίνιση που θα σας προτείνουν να είναι πιο οικονομική ή τα υλικά να είναι λίγο χαμηλότερης ποιότητας, ή η διαμόρφωση χώρων να είναι διαφορετική από ό,τι αποφασίσατε να κάνετε, ή το έργο να περατωθεί πιο μετά απ’ότι μπορείτε να περιμένετε.

Πρέπει να είστε σίγουροι για την απόφαση σας και να επιμείνετε σε αυτήν. Γι’αυτό και οι υπηρεσίες μας στην EasyReno περιλαμβάνουν πολλή συζήτηση για τις ιδέες σας, σας δείχνουμε προηγούμενα έργα μας ώστε να έχετε μία καλή σφαιρική άποψη τι είναι μία ανακαίνιση και βγάζουμε πλάνο εργασιών με την πιο οικονομική προσφορά ανακαίνισης.

Και δύο λόγια για εμάς…

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη απ’ότι φαντάζεστε και περισσότερο οικονομική απ’ότι περιμένετε. Στην EasyReno έχουμε εμπειρία στις ανακαινίσεις και ενημερωνόμαστε συνέχεια για όλα τα νέα στο χώρο των ανακαινίσεων.

Το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια δείχνει τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας στη διαχείριση των εργασιών ενός έργου. Οι υπηρεσίες μας αυξάνονται συνέχεια για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μία ολική ανακαίνιση αν δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σπιτιού σας. Ούτε χρειάζεστε ανακαίνιση σπιτιού αν είναι μόνο το μπάνιο του σπιτιού που θέλει εργασίες.

Δίνουμε προτεραιότητα στη συνέπεια

Όλα ξεκινούν με την επικοινωνία μαζί με σας και τα συνεργεία μας για την εξέλιξη των εργασιών. Η ανακαίνιση σπιτιού είναι εύκολη για εμάς αλλά συμπεριφερόμαστε σε κάθε ανακαίνιση ως ένα ξεχωριστό έργο με τις δικιές του ανάγκες.

Έτσι, καταφέρνουμε να αποδίδουμε με συνέπεια στα έργα μας. Σκεφτόμαστε από την αρχή πόσο ξεχωριστή είναι μία ανακαίνιση και δεν επαναπαυόμαστε στις γνώσεις μας.

Ειδικά στην περίπτωση που έχουμε ολική ανακαίνιση ή ανακαίνιση σπιτιού, καταστρώνουμε λεπτομερές πλάνο και χρονοδιάγραμμα για να ανταποκριούμε σε όλα τα έργα μας με την ανάλογη συνέπεια.

Μία καλή ανακαινιση δεν είναι μία ακριβή ανακαίνιση ή μία ανακαίνιση για την οποία πρέπει να περιμένουμε πάρα πολύ καιρό να περατωθεί.

Εμπιστευτείτε την EasyReno. Η εμπειρία μας στις ανακαινίσεις μας δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε όλα τα νέα που κυκλοφορούν στο χώρο της ανακαίνισης και έτσι, μπορούμε να σας προτείνουμε ό,τι καλύτερο για την ανακαίνιση σπιτιού που προγραμματίζετε.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ανακαίνιση σπιτιού όπως την ονειρεύεστε.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Ανακαίνιση είναι η διαδικασία βελτίωσης ενός ακινήτου, συνήθως με επισκευές ή αναβαθμίσεις. Οι ανακαινίσεις μπορεί να είναι μικρές, όπως το βάψιμο ενός δωματίου, ή μεγάλες, όπως η απογύμνωση και η ανοικοδόμηση ενός ολόκληρου σπιτιού.

Οι άνθρωποι ανακαινίζουν για πολλούς λόγους, αλλά συνήθως για να αυξήσουν την αξία του ακινήτου τους ή για να το κάνουν πιο άνετο για να ζουν σε αυτό.

Το κόστος της ανακαίνισης εξαρτάται από το μέγεθος και την έκταση του έργου. Μικρότερες εργασίες, όπως το βάψιμο ενός δωματίου, μπορούν να γίνουν με μερικές εκατοντάδες ευρώ, ενώ μεγαλύτερα έργα, όπως η εκκαθάριση και η ανοικοδόμηση ενός σπιτιού, μπορεί να κοστίσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πληρώνει ο ίδιος τις ανακαινίσεις. Ωστόσο, εάν το ακίνητο ανακαινίζεται για σκοπούς μεταπώλησης, το κόστος μπορεί να καλυφθεί από τον μεσίτη ή τον αγοραστή του σπιτιού.

Και πάλι, αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του έργου. Μικρότερες εργασίες, όπως το βάψιμο, μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ μεγαλύτερες εργασίες, όπως η ανοικοδόμηση ενός σπιτιού, μπορεί να διαρκέσουν μήνες ή και χρόνια.

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο και την κλίμακα της ανακαίνισης. Ορισμένες εργασίες, όπως το βάψιμο ή η τοποθέτηση νέων χαλιών, δεν απαιτούν άδεια πολεοδομίας, ενώ άλλες, όπως η επέκταση ενός ακινήτου ή η πραγματοποίηση σημαντικών δομικών αλλαγών, θα χρειαστούν άδεια από την τοπική πολεοδομική αρχή.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε έναν καλό οικοδόμο για την ανακαίνισή σας. Μπορείτε να ρωτήσετε τους γνωστούς σας, να αναζητήσετε στο Διαδίκτυο ή να απευθυνθείτε σε μια επιχείρηση τοπικών ανακαινισμών.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ανακαίνισης, αλλά σε γενικές γραμμές όλα αφορούν τη βελτίωση της εμφάνισης, της αίσθησης ή της λειτουργικότητας του σπιτιού σας. Ορισμένοι συνηθισμένοι τύποι ανακαίνισης περιλαμβάνουν:

(1) Ανακαίνιση μπάνιου: Αυτό περιλαμβάνει οτιδήποτε, από την αντικατάσταση βρυσών και τουαλετών έως την πλήρη απογύμνωση και επανεκκίνηση.

(2) Ανακαίνιση κουζίνας: Και πάλι, αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από την εγκατάσταση νέων συσκευών έως μια πλήρη ανακαίνιση που περιλαμβάνει νέα ντουλάπια, countertops και δάπεδο.

(3) Γενική ανακαίνιση σπιτιού: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από το βάψιμο και τη διακόσμηση μέχρι την τοποθέτηση νέων παραθύρων, θυρών ή ακόμη και μια επέκταση.

Δεν υπάρχει οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία του σπιτιού σας, το πόσο καλά έχει συντηρηθεί και αν θέλετε απλώς να ανανεώσετε την εμφάνιση ή την αίσθηση. Ωστόσο, οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν την ανακαίνιση κάθε πέντε έως 10 χρόνια, ή νωρίτερα αν παρατηρήσετε σημαντικά προβλήματα.

Η μελέτη είναι απαραίτητη, κυρίως για τους πελάτες που θέλουν μια σχετικά μεγάλη αναβάθμιση. Η ομάδα μας στην EasyReno αναλαμβάνει μια λεπτομερή μελέτη του χώρου πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε εργασίας ανακαίνισης, ώστε να μπορείτε να έχετε μια τεκμηριωμένη και λεπτομερή πρόταση. Η οικονομοτεχνική μας μελέτη περιλαμβάνει αποτύπωση χώρου, καταγραφή εργασιών, δημιουργία κατόψεων, αναλυτικό κόστος, εναλλακτικές προτάσεις και εγγυήσεις.

Ναι, παρέχουμε εγγύηση 5 ετών για όλες τις εργασίες, επιπλέον της εγγύησης του κατασκευαστή για τα υλικά.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να συνεργαστείτε με την EasyReno, όπως η δωρεάν αρχική διαβούλευση, η μελέτη οικονομίας και η λεπτομερής πρότασή μας. Η ομάδα μας είναι επίσης έμπειρη και εξειδικευμένη σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών ανακαίνισης, από τον εσωτερικό σχεδιασμό μέχρι την ξυλουργική και την τοιχοποιία. Επιπλέον, έχουμε ισχυρή δέσμευση για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών.

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες της EasyReno

To σπίτι σας θα γίνει σαν καινούριο και θα ανταποκρίνεται στις δικιές σας ανάγκες μετά την ανακαίνιση του. Κάντε το σπίτι σας όπως εσείς το θέλετε.

Περιοχές που εξυπηρετεί η EasyReno

Στην EasyReno εξυπηρετούμε πολλές περιοχές και αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σχεδόν σε όλη την Αττική.

Αθήνα

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες