ανακαινιση

Βήματα για την Ανακαίνιση Σπιτιού

Table of Contents

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού είναι ένας τρόπος να ανανεώσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε ένα πιο λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αναζητήστε σχεδιαστικές ιδέες που ταιριάζουν με το στυλ ζωής σας και συνεργαστείτε με έμπειρους επαγγελματίες για να εκτελέσετε το έργο σας με ακρίβεια και αισθητική. Ανακαλύψτε διαφορετικά υλικά και χρώματα και δημιουργήστε ένα σπίτι που θα αποτελεί απόδειξη της προσωπικότητάς σας και των προτιμήσεών σας. Με μια ανακαίνιση σπιτιού μπορείτε να φρεσκάρετε τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας.

Λόγοι που οδηγούν στην ανακαίνιση σπιτιού

Βήματα για την Ανακαίνιση Σπιτιού

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να αποφασίσει να ανακαινίσει το σπίτι του. Ίσως χρειάζεται να φέρει ανανέωση στον χώρο και να του δώσει ένα καινούριο στυλ. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πράγματα στο σπίτι που δεν λειτουργούν σωστά και χρειάζονται επισκευή. Ενδεχομένως να θέλει κάποιος να βελτιώσει την αξία του ακινήτου, εντείνοντας έτσι τα ενοίκια ή την πώληση του σπιτιού του. Ανεξάρτητα από τον λόγο, η ανακαίνιση σπιτιού είναι μία μεγάλη πρόκληση που απαιτεί προσοχή και προετοιμασία.

Ωστόσο, αντί για ενθουσιασμό, ενδέχεται να υπάρχει το αίσθημα της επιβάρυνσης λόγω του ότι έχετε πολλά να κάνετε. Συγκεντρώστε τις ιδέες σας, σχεδιάστε ένα προϋπολογισμό και δημιουργήστε ένα πλάνο δράσης για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι μια κοπιώδης διαδικασία, αλλά με τη σωστή προετοιμασία και στρατηγική, θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Με τη σωστή προετοιμασία και σχεδιασμό, μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα και να παρέχει την ανανέωση που χρειάζεται το σπίτι σας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα βήματα που απαιτούνται για την ανακαίνιση σπιτιού.

Επίσκεψη και απεικόνιση του χώρου

Μια επίσκεψη και απεικόνιση του χώρου πριν την ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση του χώρου και να διευκολύνει τη διαδικασία του σχεδιασμού και της ανακαίνισης. Η επίσκεψη προσφέρει μια ευκαιρία για την αξιολόγηση των χώρων και της κατάστασης των διαφόρων τμημάτων του σπιτιού. Η απεικόνιση του χώρου με τη χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού βοηθάει στον σχεδιασμό και στον προγραμματισμό της ανακαίνισης, ενώ αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για να μεταφέρουμε τις ιδέες μας στους ειδικούς και να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν καλύτερα το πως επιθυμούμε να διαμορφωθεί ο χώρος.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με το ρόλο του ειδικού κατά την επίσκεψή του στο χώρο και την αποτύπωση του χώρου οφείλουμε να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι ένας τεχνικός με ειδικές γνώσεις και εμπειρία, μπορεί να παράσχει εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του χώρου. Ο σκοπός του τεχνικού είναι να δημιουργήσει μία εικόνα του σπιτιού σαν να μην έχει γίνει ακόμα αλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αξιολογήσει τον χώρο σε βάθος και να αναγνωρίσει όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης. Κατά συνέπεια, ο σκοπός του τεχνικού κατά την απεικόνιση του χώρου πριν την ανακαίνιση του σπιτιού είναι να διασφαλίσει την πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική ανακαίνιση.

Συστηματική έρευνα

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση του σπιτιού μας, υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η έρευνα του ειδικού είναι απαραίτητη για να βεβαιωθούμε ότι επιλέγουμε τις σωστές λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες μας και θα αποφέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Η συστηματική έρευνα του ειδικού πριν την ανακαίνιση μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε λάθη και αναποδιές, ενώ παράλληλα μπορεί να μας παρέχει κάποιες ιδέες που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί.

Συγκεκριμένα, από τη μία ο ειδικός υπογραμμίζει στον πελάτη τους τυχόν περιορισμούς που λαμβάνουν χώρα πριν την ανακαίνιση οι οποίοι μπορεί να σχετίζονται με φυσικά στοιχεία, όπως το μέγεθος και το σχήμα του χώρου, αλλά και τεχνικά και νομικά θέματα, όπως η κτηματολογική κατάσταση του κτιρίου και οι απαιτήσεις της πολεοδομίας και από την άλλη ενημερώνει τον πελάτη για όλες τις λεπτομέρειες της ανακαίνισης που θα λάβει χώρα μέσω της τεχνολογίας όπως η χρήση τρισδιάστατου λογισμικού για πιο ρεαλιστική και ακριβή απεικόνιση. Επομένως, η επένδυση σε μια τέτοια έρευνα μπορεί να αποβεί πολύτιμη και να μας οδηγήσει σε μια ανακαίνιση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Επιλογή υλικών (πλακάκια, κουφώματα, έπιπλα κτλ)

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να είναι μία εκπληκτική ευκαιρία για να δημιουργηθεί ένας χώρος που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας. Οι επιλογές υλικών είναι ζωτικής σημασίας για το αποτέλεσμα της ανακαίνισης. Από τα πλακάκια μέχρι τα κουφώματα και τα έπιπλα, η ποιότητα και η εμφάνιση κάθε υλικού θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με προσοχή. Επιλέξτε υλικά που ταιριάζουν στο στυλ του σπιτιού σας και αναβαθμίζουν την αισθητική του. Έτσι, είναι σημαντικό να εξετάσετε όλες τις προτάσεις, να συμβουλευτείτε ειδικούς και να βάλετε τον εαυτό σας να σκεφτεί δημιουργικά. Με προσεκτική επιλογή των υλικών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εκθαμβωτικό περιβάλλον για να ζήσετε και να φιλοξενήσετε τους αγαπημένους σας.

Σύνταξη συμφωνητικού/συγγραφή υποχρεώσεων και χρονική προθεσμία

Θυμηθείτε ότι όταν αποφασίζουμε να ανακαινίσουμε το σπίτι μας, πρέπει να έχουμε υπόψη μας την εξέχουσα σημασία της σύνταξης συμφωνητικού και της συγγραφής υποχρεώσεων. Μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα θα εκτελεστούν όπως πρέπει και μέσα στις χρονικές προθεσμίες που έχουμε θέσει. Η επιλογή του σωστού επαγγελματία για την ανακαίνιση του σπιτιού είναι ζωτικής σημασίας και η σύνταξη ενός συμφωνητικού μπορεί να προσφέρει επιπρόσθετη προστασία απέναντι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Προετοιμαστείτε εγκαίρως και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Κοστολόγηση ανακαίνισης σπιτιού

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κοστολόγιο για την ανακαίνιση ενός σπιτιού, ενώ επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψη η ποιότητα των υλικών και οι επιλογές σχεδίασης. Η θέση του σπιτιού, η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο και η έκταση της εργασίας που πρέπει να γίνει είναι μερικές από τις παραμέτρους που επηρεάζουν το κόστος. Εντούτοις, με τη σωστή προετοιμασία και επιλογή των σωστών υλικών και εργατών, μπορείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας με αποτελεσματικό τρόπο χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι με βάση το κοστολόγιο ανακαίνισης σπιτιού που έχει στα χέρια του ο ιδιοκτήτης δύναται να εξετάσει αν μπορεί να επωφεληθεί κάνοντας χρήση των προγραμμάτων χρηματοδότησης ανακαινίσεων, όπως το “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον”. Αυτά τα προγράμματα βοηθούν στη χρηματοδότηση και επιτάχυνση των ανακαινίσεων στο σπίτι σας. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν είναι επιτόκια χαμηλότερα από αυτό της αγοράς και ευνοϊκούς όρους επιστροφής. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αναμενόμενες ανακαινίσεις στο σπίτι σας και να το αναβαθμίσετε, καθώς και να αξιοποιήσετε τη δύναμη της αγοράς στον τομέα των ακινήτων. Μην διστάζετε να εξερευνήσετε τα διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης ανακαινίσεων και να αναβαθμίσετε το σπίτι σας στο μέγιστο!

Συμφωνητικό μεταξύ πελάτη/ιδιοκτήτη και εξειδικευμένης εταιρείας

Στη συνέχεια συντάσσεται το Συμφωνητικό μεταξύ πελάτη/ιδιοκτήτη και εξειδικευμένης εταιρείας πριν την ανακαίνιση σπιτιού το οποίο είναι ένα σημαντικό έγγραφο που θέτει τις βάσεις για τη σωστή προετοιμασία και πραγματοποίηση των εργασιών ανακαίνισης. Το συμφωνητικό καλύπτει διάφορα θέματα, όπως ο ρόλος και οι ευθύνες της εταιρείας και του πελάτη, οι περιγραφές των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, οι χρονικοί περιορισμοί και ο προϋπολογισμός. Ο σκοπός του είναι να διασφαλίσει ότι η ανακαίνιση θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, συνέπεια και στοχευμένα αποτελέσματα.

Έκδοση των κατάλληλων αδειών

Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι όλα τα έργα που πραγματοποιούνται είναι νόμιμα και αποδεκτά από τις αρχές, θα πρέπει να έχετε τις κατάλληλες άδειες. Από την έκδοσή τους μέχρι τη διαδικασία υποβολής έως την έγκριση, είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για όλα τα βήματα που απαιτούνται για να ξεκινήσετε το έργο σας.

Η διάρκεια της διαδικασίας αδειοδότησης μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή και ο τύπος της ανακαίνισης που επιθυμείτε. Ωστόσο, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η κατανόηση των διαδικασιών και της γραφειοκρατίας που απαιτούνται για την απόκτηση της άδειας. Είναι σημαντικό να προσέχετε τη διαδικασία και να επικοινωνείτε με τις κατάλληλες αρχές, για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Έναρξη εργασιών ανακαίνισης σπιτιού

Έχει φτάσει, λοιπόν, η ώρα για να ξεκινήσετε τις εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι σας. Καθώς είστε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, είναι σημαντικό να καθορίσετε μια λεπτομερή λίστα με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Από τη διασφάλιση ότι έχετε άδεια από τις κατάλληλες αρχές και την προμήθεια των απαραίτητων εργαλείων και υλικών, μέχρι τη συνεργασία με επαγγελματίες και την αναθεώρηση του προϋπολογισμού σας, είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι και να προσέχετε κάθε λεπτομέρεια. Τα πιο σημαντικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν είναι η προστασία των γειτόνων, η ασφάλεια των εργαζομένων και η συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς και κανονιστικές απαιτήσεις. Μόλις τα παραπάνω μέτρα εφαρμοστούν μπορείτε να εξασφαλίσετε μία ωραία εμπειρία ανακαίνισης.

Αποξηλώσεις και απομάκρυνση αδρανών υλικών

Οι αποξηλώσεις και η απομάκρυνση αδρανών υλικών είναι ένα σημαντικό βήμα που θα πρέπει να πραγματοποιείται πριν από την έναρξη μιας ανακαίνισης σπιτιού. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αφαίρεση παλιών πατωμάτων, την απομάκρυνση των τοιχωμάτων, των καλωδίων και άλλων αδρανών υλικών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας θα είναι έτοιμο για ανακαίνιση και να αποφευχθούν όλα τα ενδεχόμενα θέματα που μπορεί να προκύψουν αργότερα. Βεβαιωθείτε ότι προβείτε σε αυτά τα βήματα πριν από την έναρξη της ανακαίνισης, προκειμένου να σας που παραμείνει μια ελκυστική και ασφαλής κατοικία.


Επίσης, η απομάκρυνση επικίνδυνων ή ανεπιθύμητων υλικών θα διασφαλίσει την ασφάλεια των επαγγελματιών και των κατοίκων. Συνεπώς, η απομάκρυνση αυτών των υλικών πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και επαγρύπνηση από τους εμπλεκόμενους.

Μορφοποίηση χώρου σύμφωνα με τη συστηματική έρευνα

Αλλαγές όπως η μετακίνηση των τοίχων, η προσθήκη ή αφαίρεση παραθύρων, και η αναδιάταξη των δωματίων μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη λειτουργικότητα και τη ροή του χώρου σας. Αξίζει να δαπανήσετε λίγο χρόνο πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση για να εξετάσετε προσεκτικά την τρέχουσα διαρρύθμιση του σπιτιού σας και να αποφασίσετε τις κατάλληλες αλλαγές που θα κάνετε για να βελτιώσετε τον χώρο σας. Οι αλλαγές που αφορούν τη διαρρύθμιση του σπιτιού, κατά μία έννοια, οι “μεγάλες αλλαγές” λαμβάνουν πρώτες χώρα.

Καινούργια υδραυλική εγκατάσταση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια νέα υδραυλική εγκατάσταση μπορεί να αποτελέσει απαραίτητη αλλαγή κατά την ανακαίνιση. Ίσως η παλιά εγκατάσταση να είναι παλιά και κακοσυντηρημένη, μπορεί επίσης να χρειάζεται ένα νέο σύστημα κατανομής ή μπορεί να επιθυμούμε να αλλάξουμε τη δομή του σπιτιού και, κατά συνέπεια, τους αγωγούς υδραυλικής εγκατάστασης. Είτε επιλέξουμε να ανακαινίσουμε μικρά κομμάτια ή όλο το ακίνητο, είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε ότι η υδραυλική εγκατάσταση λειτουργεί σωστά και είναι υψηλής ποιότητας.

Σωληνώσεις θέρμανσης

Μία ακόμη αλλαγή που λαμβάνει χώρα κατά την ανακαίνιση ενός σπιτιού η αλλαγή των σωληνώσεων θέρμανσης. Αυτή η αλλαγή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος θέρμανσης σας και να οδηγήσει σε μια πιο άνετη και εύκολη ζωή. Με την αλλαγή των σωληνώσεων θέρμανσης, θα μπορείτε να απολαύσετε ζεστό νερό και θέρμανση στους χώρους σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Για παράδειγμα, μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές θέρμανσης στις μέρες μας είναι το φυσικό αέριο. Με την κατάλληλη επιλογή των σωστών σωληνώσεων θέρμανσης αναβαθμίζουμε την ενεργειακή κλάση του σπιτιού και βελτιώνουμε την ενεργειακή του απόδοση. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τις σωληνώσεις θέρμανσης σας, διαβάστε περισσότερα για τις επιλογές σας και επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση

Όταν ανακαινίζετε το σπίτι σας, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβετε είναι η αναβάθμιση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σας. Μια καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα βελτιώσει την ασφάλεια του σπιτιού σας και θα δώσει μια νέα ζωή στον τρόπο που χρησιμοποιείτε τους ηλεκτρικούς σας εξοπλισμούς. Αναβαθμίζοντας την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς και ατυχημάτων που σχετίζονται με την ηλεκτρική ενέργεια. Μην αμελείτε την αναβάθμιση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σας και απολαύστε τη νέα και βελτιωμένη σας ηλεκτρολογική εμπειρία.

Επιχρίσματα με σύγχρονα υλικά

Πάρα πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τα επιχρίσματα με σύγχρονα υλικά για να δώσουν στυλ και λειτουργικότητα στο σπίτι τους. Αυτά τα επιχρίσματα είναι κατασκευασμένα από σύγχρονα υλικά όπως η πέτρα και η γυαλιστερή επιφάνεια και μπορούν να αντικαταστήσουν ή να βελτιώσουν τα παλιά επιχρίσματα. Καθώς τα επιχρίσματα με σύγχρονα υλικά είναι ανθεκτικά και ευκολοσυντήρητα, σίγουρα θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα σας προσφέρουν μια μοντέρνα και λειτουργική επιλογή για το σπίτι σας.

Γέμισμα δαπέδων με τσιμεντοκονίαμα

Το γέμισμα δαπέδων με τσιμεντοκονίαμα μπορεί να είναι η ιδανική λύση για εσάς. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και μπορεί να δημιουργήσει μια εξαιρετική εμφάνιση για το σπίτι σας. Επιπλέον, μπορεί να είναι προσιτό σε σχέση με άλλα υλικά δαπέδου. Ανανεώστε την εμφάνιση του σπιτιού σας και επιλέξτε το γέμισμα δαπέδων με τσιμεντοκονίαμα για μια ανθεκτική και όμορφη λύση.

Σπατουλάρισμα τοίχων και οροφών

Ένα κρίσιμο στάδιο της ανακαίνισης είναι το σπατουλάρισμα των τοίχων και των οροφών. Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική για να εξασφαλιστεί μια ομαλή επιφάνεια για τη νέα βαφή. Μια καλή σπάτουλα, μαζί με το κατάλληλο υλικό, μπορούν να κάνουν αυτή τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και εύκολη. Το σπατουλάρισμα θα πρέπει να εφαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνει κενά ή ανωμαλίες, καθώς αυτά είναι εμφανή στο τελικό αποτέλεσμα. Αν κάνετε τη διαδικασία αυτή σωστά, όμως, θα έχετε ένα εξαιρετικά λείο τελικό προϊόν, που θα σας κάνει να αισθανθείτε περήφανοι για την εργασία σας.

Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο πάτωμα και στο μπάνιο

Στη συνέχεια σειρά έχει η επιλογή και η τοποθέτηση του κατάλληλου πλακιδίου για το πάτωμα και το μπάνιο. Τα πλακάκια μπορούν να δώσουν στον χώρο ένα κομψό και διαχρονικό στιλ, καθώς και να είναι λειτουργικά και εύκολα στη συντήρηση. Επιλέγοντας το σωστό μέγεθος, το πάχος και το υλικό του πλακιδίου, μπορείτε να επιτύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα για την ανανέωση του σπιτιού σας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για την προμήθεια και τοποθέτηση των πλακιδίων, ώστε να διαπιστώσετε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν στον χώρο σας.

Εγκατάσταση νέων κουφωμάτων

Όταν πρόκειται για την εγκατάσταση νέων κουφωμάτων, οι αλλαγές που έπονται στην εξωτερική εμφάνιση της κατοικίας σας είναι μοναδικές. Η επιλογή του κατάλληλου κουφώματος μπορεί να δώσει μια νέα ζωή στο σπίτι σας, προσφέροντας ταυτόχρονα καλύτερη θερμομόνωση και ασφάλεια. Επομένως, η εγκατάσταση νέων κουφωμάτων είναι μια απόφαση που μπορεί να αναβαθμίσει το σπίτι σας και να βελτιώσει την αξία του στην αγορά ακινήτων.

Εγκατάσταση επίπλων κουζίνας/ντουλάπες/πόρτες

Όταν φτάνει η ώρα να εγκατασταθούν έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και πόρτες, είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά τα σωστά υλικά και τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία. Η εγκατάσταση επίπλων κουζίνας, ντουλαπιών και πορτών πρέπει να είναι ανθεκτική και να αντικατοπτρίζει το στυλ σας και τις προτιμήσεις σας. Μην διστάζετε να ζητήσετε προτάσεις από την εξειδικευμένη ομάδα μας, και να επενδύσετε στην ποιότητα υλικών και εργασίας για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι επαγγελματίες μας θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε τα κατάλληλα έπιπλα για το σαλόνι σας, τις κρεβατοκάμαρες και τα διαμερίσματα, και θα διασφαλίσουν την ποιότητα και την τέλεια επίλυση των αναγκών σας.

Βάψιμο σπιτιού

Το βάψιμο του σπιτιού είναι μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης σπιτιού. Είναι μία πρακτική και οικονομική λύση για να αλλάξει η αισθητική του χώρου και να του προσδώσει καινούρια ζωή και φρεσκάδα. Με τη βοήθεια των ειδικών στο χώρο, μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα και να έχετε ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα. Αν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας μην ξεχνάτε να προτιμήσετε τις πιο ανθεκτικές βαφές και να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν αρχίσετε το έργο σας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και απολαύστε το αποτέλεσμα ενός ενημερωμένου και φρέσκου σπιτιού!

Εγκατάσταση πριζοδιακοπτών και ειδών υγιεινής, καλοριφέρ κλπ

Η εγκατάσταση πριζοδιακοπτών, ειδών υγιεινής και καλοριφέρ μπορεί να κάνει την διαφορά στο άνετο καθημερινό μας περιβάλλον. Μέσα από αυτές τις παρεμβάσεις, μπορούμε να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του σπιτιού μας, δημιουργώντας ένα χώρο που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας και στις προτιμήσεις μας. Είτε πρόκειται για μεγάλες αλλαγές είτε για μικρές παρεμβάσεις, η ανακαίνιση μπορεί να μετατρέψει ένα απλό σπίτι σε ένα λειτουργικότερο και πιο όμορφο κατάλυμα.

Καθαρισμός σπιτιού και παράδοση στον πελάτη

Αποτελεί το τελευταίο βήμα της απαιτητικής αυτής διαδικασίας ανακαίνισης του σπιτιού σας. Οι ειδικοί μας στον καθαρισμό σπιτιών έχουν την εμπειρία και τα απαραίτητα εργαλεία για να καθαρίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Όταν έχουμε ολοκληρώσει την εργασία μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο χώρος σας θα είναι πλήρως ανανεωμένος και καθαρός. Σας εγγυόμαστε ότι θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και με την παράδοση στον πελάτη.

Βήματα για την Ανακαίνιση Σπιτιού – Easy Reno

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα από όλους τους ανταγωνιστές, με διαφορά.

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες