ανακαινιση

Ανακαίνιση Airbnb

Ήρθε η στιγμή για ανακαίνιση AirBnB ! Tα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι τουρίστες ή ενοικιαστές που χρειάζονται έναν χώρο για βραχυπρόθεσμη μίσθωση αναζητούν ένα ΑirΒnΒ που να καλύπτει τις ανάγκες τους. 

Έχεις κάποιες ιδέες για την ανακαίνιση του ΑirΒnΒ σου;

Έλα στην EasyReno να τις συζητήσουμε μαζι !

βίλα airbnb

Σχεδιάζουμε το ΑirΒnΒ σου

Αξιοποίησε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας , πρόσθεσε την αισθητική σου και έλα να δημιουργήσουμε τον τέλειο χώρο όπως τον θέλεις.

Ποιότητα Κατασκευής

Προσεκτική και κατάλληλη επιλογή υλικών, έμπειροι μηχανικοί και άριστη παροχή της υπηρεσίας για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.

Εξαιρετική Αισθητική

Σχεδιασμός που θα προσφέρει στο ακίνητο σας υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα κάνοντας τους υποψήφιους επισκέπτες να το επιλέγουν.

Γιατί να κάνω ανακαίνιση ΑirΒnΒ;

 

Η ανακαίνιση ΑirΒnΒ είναι για αρχή μια καλή επαγγελματική κίνηση. Με τόση ζήτηση, ειδικά τα τελευταία χρόνια στην ενοικίαση χώρων , ένα καινούριο , ανακαινισμένο ΑirΒnΒ σίγουρα αποφέρει περισσότερο κέρδος στον διαχειριστή του, καθώς αυξάνει και την τιμή πώλησης για το ακίνητο σας ακόμα και αν στην πορεία επιλέξετε να μην το διαθέσετε ως ΑirΒnΒ.

Προφανώς πέρα από τους πρακτικούς αυτούς λόγους , η αισθητική αποτελεί από μόνη της μια πολύ καλή αιτία να ανακαίζετε και να διαμορφώνετε τους χώρους σας με το προσωπικό σας στυλ , ή στην συγκεκριμένη περίπτωση λαμβάνοντας υπόψη και τις προτιμήσεις των πελατών σας . Εξάλλου ποιός θέλει να πάει διακοπές και να μην νιώθει όμορφα στο ΑirΒnΒπου επέλεξε;

Με άλλα λόγια τα βασικά οφέλη για την ανακαίνιση ΑirΒnΒ είναι :

  • Καλύτερο δυνατό λειτουργικό αποτέλεσμα με εργασίες που θα καλύπτουν όλες τις τεχνικές ιδιαιτερότητες ενός ΑirΒnΒ.
  • Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα , ανάλογα με τα γούστα αλλά και τις προδιαγραφές του χώρου σας (που βρίσκεται, τι στυλ θέλετε να υπηρετεί , σε ποιούς απευθύνεται)
  • Ασφάλεια και ποιότητα στην κατασκευή και την εγκατάσταση.
  • Αφέσου στα χέρια της EasyReno και δημιούργησε το ΑirΒnΒπου ονειρεύεσαι!
 

Τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση ΑirΒnΒ;

 

Η EasyReno προφανώς προσφέρει για το ΑirΒnΒ σας όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται και για την ανακαίνιση ενός σπιτιού που δεν προορίζεται για ΑirΒnΒ. Παρ’όλα αυτά η ομάδα μας αφουγκράζεται τις επιθυμίες σας και προχωρά και σε πιο εξειδικευμένες εργασίες που αφορούν την διαδικασία ανακαίνισης συγκεκριμένα για ΑirΒnΒ.

Συγκεκριμένα:

Ανακαίνιση κουζίνας για ανακαίνιση AirBnb: 

Ανακαίνιση κουζίνας δηλ. αναδιαμόρφωση του χώρου , χρήση νέων ντουλαπιών πάγκου, νησίδας (κατά προτίμηση μεγάλου μεγέθους που να εξυπηρετεί τους επισκέπτες) καθώς και έξυπνα τρικ στην κατασκευή και τη διακόσμηση , που κάνουν την κουζίνα άψογα διαμορφωμένη αισθητικά και λειτουργικά για τους πελάτες.

Ανακαίνιση μπάνιου για ανακαίνιση AirBnb: 

Τυπική ανακαίνιση μπάνιου (έπιπλα μπάνιου , τοποθέτηση πλακιδίων) καθώς και εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί και το μπάνιο το επιτρέπει, τεχνοτροπίες για κρυφούς φωτισμούς (πχ σε οροφή από υαλοσανίδα) , που βελτιώνουν την αισθητική και ικανοποιούν τους επισκέπτες που συνηθίζουν να δίνουν έμφαση στην άνεση του μπάνιου.

Ηλεκτρολογικές εργασίες: 

Νέα εξ-ολοκλήρου ηλεκτρονική εγκατάσταση αν αυτό χρειάζεται, ή βελτίωση και αναδιαμόρφωση της ήδη υπάρχουσας ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου για φωτισμό και ηλεκτροδότηση (πχ νέες παροχές ρεύματος για κρυφούς φωτισμούς που βελτιώνουν την αισθητική του διαμερίσματος, τοποθέτηση πριζών όπου είναι απαραίτητο, γραμμές κεραίας TV) καθώς και εργασίες που αφορούν ηλεκτρονικές συσκευές ασφαλείας (πχ συναγερμοί, ηλεκτρονική κλειδαρια).

Ελαιοχρωματισμός: 

Χρωματισμός όλων των χώρων του ΑirΒnΒ με τεχνοτροπίες και χρώματα προσαρμοσμένα στο δικό σας γούστο. Η ομάδα της EasyReno είναι εδώ για να ακούσει τις ιδέες σας και να γεμίσει τον χώρο σας με τα χρώματα που θα τον αναδείξουν.

Υδραυλικές εργασίες: 

To συνεργείο της EasyReno αναλαμβάνει όλες τις υδραυλικές εργασίες στον χώρο σας , προχωρώντας σε επιδιόρθωση ή αντικατάσταση.

Πάτωμα: 

Επιλογή και τοποθέτηση πλακιδίων , αν αυτό χρειάζεται , ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του ΑirΒnΒ. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και προσαρμόζουμε το αποτέλεσμα όσο πιο κοντά σε αυτό που θα μας ζητήσετε.

Πόσο κοστίζει η ανακαίνιση ΑirΒnΒ;

 

Είναι προφανές ότι το κόστος μιας ανακαίνισης δεν είναι πάντα το ίδιο αλλά εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους . Το μέγεθος του χώρου, πόσες και τι είδους αλλαγές χρειάζεστε . Όπως αντιλαμβάνεστε, μπορούν να υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στην τελική τιμή, συνεπώς δεν μπορούμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα προσφορά για εσάς αν δεν γνωρίζουμε ακριβώς την περιπτωσή σας!

Παρ’όλα αυτά οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της ανακαίνισης είναι οι εξής :

 

Εργασίες για ανακαίνιση AirBnb:

 

H ανακαίνιση που επιλέξατε μπορεί να περιλαμβάνει τον ελάχιστο όγκο εργασιών. Μπορεί για παράδειγμα να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές μόνο σε μερικούς από τους χώρους του ακινήτου σας και φυσικά κάτι τέτοιο διαφοροποιεί το κόστος σε σχέση με το να προχωρήσετε σε μια ολική ανακαίνιση. Στην EasyReno φροντίζουμε να διαλέξουμε την κατάλληλη προσφορά , ανάλογα με τις ανάγκες του ΑirΒnΒ σας.

Έπιπλα και συσκευές για ανακαίνιση AirBnb:

 

H επιλογή των επίπλων που θα επιλέξετε για το διαμέρισμα που θα διαμορφώσουμε είναι πολλές , όπως συμβαίνει και με τις ηλεκτρικές συσκευές που θα εγκατασταθούν. Επειδή πρόκειται συγκεκριμένα για ΑirΒnΒ καλό θα ήταν να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή , ώστε να καλυφθούν και οι πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών. 

Μία από τις βασικότερες διαφορές από μία απλή ανακαινιση οικίας είναι για παράδειγμα η εγκατάσταση αυτόματου ρελέ απενεργοποίησης του κλιματισμού με κάρτα κατά την αποχώρηση των επισκεπτών. 

Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί που απαγορεύουν τη χρήση συστημάτων κατά τον αερισμό ή επίσης το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση. 

Γενικότερα οι αυτοματοποιημένοι μηχανισμοί ,οι κρυφοί φωτισμοί και τα σωστά επιλεγμένα , λειτουργικά έπιπλα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ΑirΒnΒπου θα βολέψει αλλά και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του. 

Και φυσικά η EasyReno είναι εδω για να το πετύχετε!

Τοποθεσία:

 

Μια ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η ανακαίνιση ΑirΒnΒ, είναι σίγουρα το που βρίσκεται ο χώρος σας. Για παράδειγμα , αλλιώς διαμορφώνουμε ένα διαμέρισμα που προορίζεται για ενοικίαση τους καλοκαιρινούς μήνες , και βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, και αλλιώς ένα ΑirΒnΒ που θα επιλεχθεί σαν χειμερινό κατάλυμα.

Όπως αντιλαμβάνεστε η τοποθεσία και το στυλ που θέλουμε να αποπνέει το κάθε διαμέρισμα , παίζουν σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση και στον εξοπλισμό του σπιτιού. Για παράδειγμα σε ένα ΑirΒnΒ στο βουνό είναι πιθανό να χρειαστείτε τζάκι , ενώ ένα καλοκαιρινό κατάλυμα σίγουρα απαιτεί τέντες για τον ήλιο.

 Όλα αυτά επηρεάζουν την τελική τιμή της ανακαίνισης , την οποία θα συζητήσουμε μαζι σας.

Πόσο θα διαρκέσει η ανακαίνιση ΑirΒnΒ;

 

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστούμε για να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση του ΑirΒnΒ σας , επίσης δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια από την αρχή. Στην EasyReno εγγυώμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Επομένως, είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την περάτωση των εργασιών στην ανακαίνιση ενός ΑirΒnΒ. Ο βασικότερος παράγοντας είναι οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν έτσι ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ανάλογα με τον όγκο των εργασιών βγαίνει και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης τoυ χώρου σας.

Σίγουρα, πρέπει επίσης να υπολογισθεί και ο χρόνος παραγγελίας και παράδοσης των υλικών και των επίπλων που θα επιλέξετε.

Η EasyReno φροντίζει να έχει συνεργάτες , που θα είναι άψογοι στην ποιότητα των υπηρεσιών τους , χωρίς να θέτουν μεγάλα χρονοδιαγράμματα.

Τέλος, υπολογίζουμε τη χρονική διάρκεια που χρειάζεται το συνεργείο μας για ανακαίνιση AirBnb. Υπάρχει, πάντα, η περίπτωση το συνεργείο μας να είναι απασχολημένο με άλλη ανακαίνιση π.χ. ενός σπιτιού, η οποία να επείγει περισσότερο λόγω στατικών προβλημάτων.

Το μέσο κόστος μιας ανακαίνισης AirBnB μπορεί να ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με το μέγεθος και την έκταση του έργου. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού αναφέρουν ότι ξοδεύουν μεταξύ 5.000 και 30.000 ευρώ για την ανακαίνιση του AirBnB.

Και πάλι, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το μέγεθος και το εύρος του έργου σας. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού αναφέρουν ότι χρειάζονται από δύο εβδομάδες έως τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί μια ανακαίνιση AirBnB.

Υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν ανακαινίζουν τα σπίτια τους για το AirBnB. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη είναι ότι δεν σχεδιάζουν εκ των προτέρων. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας πράγματα όπως το είδος των επισκεπτών που θα φιλοξενήσετε, πόσο συχνά θα επισκέπτονται και τι είδους ανέσεις θα χρειαστούν. Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι να δαγκώνουν περισσότερα από όσα μπορούν να μασήσουν. Το να προσπαθείτε να κάνετε πάρα πολλά ταυτόχρονα μπορεί να οδηγήσει σε υποβαθμισμένα αποτελέσματα και πολύ άγχος. Τέλος, ένα άλλο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν κάνουν την έρευνά τους. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε τι μπλέκεστε πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε σημαντικό έργο βελτίωσης του σπιτιού.

Υπάρχει δεν υπάρχει απάντηση που να ταιριάζει σε όλους σε αυτή την ερώτηση, καθώς τα χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι AirBnB ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο των επισκεπτών που θα φιλοξενήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που θεωρούνται γενικά σημαντικά σε κάθε ενοικιαζόμενο σπίτι AirBnB. Αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως ένα άνετο κρεβάτι, καθαρά σεντόνια και πετσέτες, επαρκείς εγκαταστάσεις κουζίνας και ιδιωτικό μπάνιο.

Και πάλι, δεν υπάρχει μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές γενικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν όταν πρόκειται να διακοσμήσετε το ενοικιαζόμενο σπίτι σας AirBnB. Μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου περιλαμβάνουν:

(1) Να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι καθαρό και φιλόξενο

(2) την επιλογή διακόσμησης που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του χώρου

(3) την επιλογή επίπλων και φωτιστικών που είναι τόσο κομψά όσο και λειτουργικά

(4) τη χρήση αξεσουάρ και έργων τέχνης για να προσθέσετε χρωματικές πινελιές και ενδιαφέρον. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι που να είναι τόσο φιλόξενο όσο και κομψό.

Πρέπει θεωρητικά να υπάρχει μια προσωπικότητα σε κάθε ενοικιαζόμενο σπίτι AirBnB. Δεν υπάρχει μια απλή απάντηση σε αυτό καθώς εξαρτάται από το στυλ που σας αρέσει αλλά και τι πουλάει στην πλατφόρμα, αλλά μπορούμε να παραθέσουμε μερικές συμβουλές. Μπορείτε να προσθέσετε μια προσωπικότητα στο ενοικιαζόμενο σπίτι με την επιλογή αντικειμένων διακόσμησης, έργων τέχνης και διακοσμητικών που εντυπωσιάζουν όλους όσους σας επισκέπτονται. Επίσης, το να έχετε σάουνα στο χώρο συνήθως αυξάνει τις πωλήσεις σας κατακόρυφα.

Aνακαινίζουμε το AirBnΒ σου!

Εμπιστεύσου την EasyReno για να ανακαινίσεις το διαμέρισμα ή το εξοχικό σου και να τα νοικιάσεις μέσω AirBnB. Αύξησε το εισόδημα σου με μία ανακαίνιση με την EasyReno!

Στην EasyReno συζητάμε μαζί σας

Σεβόμαστε τον χρόνο σας  και στοχεύουμε στην καλύτερη και συντομότερη εξυπηρέτηση σας με στόχο μία ανακαίνιση airbnb πέντε αστέρων.

01. Σχεδιάζουμε τον χώρο σας

Κάνουμε ένα λεπτομερές σχέδιο με την ομάδα μας, ούτως ώστε να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές στη διαρύθμιση του AirBnB σας. Μπορεί να χρειαστούν ριζικές αλλαγές όπως π.χ να ρίξουμε έναν τοίχο ή άλλες μικρότερες αλλά εξίσου λειτουργικες.

02. Διαλέγουμε τα έπιπλα σας

Συζητάμε μαζί σας για το αν θα προχωρήσουμε σε μία ολική ανανέωση των επίπλων σας, αν θα διατηρήσουμε κάποια από τα υπάρχοντα καθώς και το πώς θα τα προσαρμόσουμε στον χώρο, την αισθητική και τις ανάγκες σας.

03. Επιλογή χρωμάτων τοίχου και πατώματος

Τα χρώματα στους τοίχους καθώς και η επιλογή του υλικού του δαπέδου σας παίζουν ρόλο στην αισθητική που θέλετε να προσδώσετε στο AirBnB σας . Για παράδειγμα, τα πλακάκια ή το μάρμαρο καθώς και τα απαλά χρώματα στους τοίχους δημιουργούν μια πιο μίνιμαλ και luxurious αίσθηση στον πελάτη ενώ τα πιο χειμερινά σκούρα χρώματα και ένα ξύλινο δάπεδο είναι πιο ζεστά και cozy στο μάτι.

04. Κρατάμε ένα συγκεκριμένο στυλ

Υπάρχουν πολλά στυλ και ιδέες για να διαμορφώσετε το AirBnB σας! Στην EasyReno βλέπουμε τι έχετε στο νου σας και μαζί με τους συνεργάτες μας διαλέγουμε μαζι σας τα πάντα. Από έπιπλα, υλικά μέχρι και την τελευταία διακοσμητική πινελιά.

ανακαίνιση airbnb

Έξτρα εισόδημα με το AirBnB με μία τέλεια ανακαίνιση AirBnB

Δες το εισόδημα σου να αυξάνεται με μία ανακαίνιση AirBnB. Στην EasyReno σου δίνουμε οικονομικές λύσεις για να κάνεις άμεση απόσβεση της επένδυσης σου. 

mark-potterton-sNVkn3507Oo-unsplash

Τι πρέπει να προσέξω κατά την ανακαίνιση ΑirΒnΒ μου;

Σίγουρα είναι σημαντικό η διαμόρφωση του χώρου σας να εξυπηρετεί στο μέγιστο τους πελάτες σας , αλλά μην ξεχνάτε ότι κανένας ιδιοκτήτης δεν προσέχει και προωθεί με το ίδιο μεράκι τον χώρο του αν δεν έχει προσθάσει και το δικό του προσωπικο γούστο. Είμαστε εδώ για να κάνετε την καλύτερη και πιο κοντινή σε αυτά που επιθυμείτε επιλογή.Όσο όμορφο και λειτουργικό να έχει γίνει τα airbnb σας μετά την ανακαίνιση , οι επισκέπτες σας δεν θα το επιλέξουν ως δια μαγείας . Είναι πολύ σημαντικό να βγάλετε σωστές και προσεγμένες φωτογραφίες , για να το αναδείξετε όσο καλύτερα μπορείτε στο site της airbnb και να προσελκύσετε πολλούς πελάτες.

Τι διαδικασία έχει μία ανακαίνιση ΑirΒnΒ;

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες