ανακαινιση

Επισκευές Κατοικίας Παντός Είδους

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση παντός είδους κατοικιών και κτιρίων, καθώς και παντός είδους επισκευές.

Σας απασχολεί ο χρόνος και το κόστος επισκευής κατοικίας;

Ελάτε στην EasyReno για να κερδίσετε ποιότητα και τιμή.
Αν το μπάνιο, ο πάγκος, η γυψοσανίδα, η πόρτα ή κάτι άλλο χρειάζεται φροντίδα, η EasyReno καλύπτει κάθε ανάγκη επισκευής κατοικιών.
Αφήστε την επισκευή του σπιτιού στους επαγγελματίες μας.

επισκευή κουζίνας

Καταρτισμένο προσωπικό

Για τις εργασίες μας εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους.Οι τεχνικοί μας έχουν άριστη τεχνογνωσία γιατί ενημερώνονται και καταρτίζονται συνεχώς με σεμινάρια για τα καινούργια υλικά και μεθόδους.

Ασφάλεια και αισθητική

Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας ολοκληρώνουμε κάθε είδους επισκευής που με ταχύτητα, ποιότητα αξιοπιστία και ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο σύγχρονα υλικά, για εξασφαλισμένη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο.

Οικονομικές επισκευές

Επισκευάζουμε τα πάντα με βάση τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματά σας, ακούγοντας ποιες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας.

Επισκευές κατοικίας EasyReno στην Αθήνα

Η εταιρεία μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην δόμηση και ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων. 

Με έμπειρους συνεργάτες και κατάλληλο εξοπλισμό, εγγυόμαστε τη γρήγορη και ποιοτική εκτέλεση του έργου που αναλαμβάνουμε.

Οι απαιτήσεις     

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, επισκευών και της διακόσμησης, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, με σεβασμό στις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.    

Οι συνεργασίες

Σε συνεργασία με έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και διακοσμητές, αναλαμβάνουμε και πραγματοποιούμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας διάφορες εργασίες.    

Η συμφωνία

Για την άριστη συνεργασία, η συμφωνία μεταξύ πελάτη και τεχνίτη είναι πάντοτε γραπτή (ιδιωτικό συμφωνητικό) και αναφέρονται σ’ αυτήν όλες οι λεπτομέρειες των εργασιών, καθώς και ο χρόνος παράδοσης.

Επισκευές – Αναπαλαιώσεις

Η EasyReno με την γνώση και την τεχνική εμπειρία που διαθέτει αναλαμβάνει τεχνικά έργα αναπαλαίωσης κτιρίων και ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων.

Επισκευές μπαλκονιών

Αναλαμβάνουμε την επισκευή από τις μετώπες μπαλκονιών ενός κτιρίου. 

Σε περίπτωση πτώσης σοβάδων η αστική ευθύνη για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες βαρύνει τον διαχειριστή και τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Μονώσεις – στεγανοποιήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών σε σπίτια και πολυκατοικίες σε ασυναγώνιστες τιμές διαθέτοντας υψηλής ποιότητας υλικών.

Ανακαινίσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την ανακαίνιση ή κατασκευή του διαμερίσματος σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η πληροφόρηση που έχει ο ιδιοκτήτης του έργου, γίνεται σε καθημερινή βάση. 

Τηλεφωνικά ή προσωπικά από τον εργοδηγό του έργου, σε κάποιες των περιπτώσεων όταν ο ιδιοκτήτης βρίσκεται μακριά από το έργο, του αποστέλλουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφικό υλικό και γραπτές πληροφορίες, με πλήρη ανάλυση της εξέλιξης και της προόδου.

Αυτό εξαρτάται από το είδος της εργασίας και πάντα προ συμφωνείται μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας μας.

Ανάλογα το έργο, την διαθεσιμότητα και την κατηγορία ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη. Ο πελάτης είναι πάντα ενήμερος.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας κατέστησε ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, η οποία παρόλο την ανάπτυξη της δεν έχει χάσει τον ανθρώπινο της χαρακτήρα της. 

Ο κύριος λόγος για την συνεχή επιτυχία μας έγκειται στην φιλοσοφία που ακολουθούμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια:

  • διαρκής βελτίωση σε όλους τους τομείς
  • πάθος για τελειότητα
  • άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και σεβασμό προς στο περιβάλλον

Οι αλλαγές είναι εφικτές με την προϋπόθεση ότι δεν επηρεάζουν την ασφάλεια και την ποιότητα της κατοικίας σαν σύνολο.

Το κάθε στάδιο της επισκευής της κατοικίας είναι υπό την επίβλεψη του εξουσιοδοτημένου αρχιτέκτονα και πολιτικού μηχανικού. 

Η διαδικασία επίβλεψης αρχίζει με την αρχή της κατασκευής και τελειώνει με την ολοκλήρωση της κατοικίας.

Είμαι ιδιοκτήτης κατοικίας και ψάχνω για μια εταιρεία που μπορεί να μου προσφέρει κάποιες μικρές επισκευές. 

Μπορεί η EasyReno να με βοηθήσει;

Η EasyReno είναι πρόθυμη για να συζητήσει μαζί σας για τα τεχνικά προβλήματα με στόχο την επίλυση των προβλημάτων στην κατοικίας σας.

Έως τώρα η εταιρεία μας δεν είχε δυσαρεστημένους πελάτες και έτσι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ποιότητα μας. Αν ωστόσο κάτι δεν σας άρεσε θα επισκευάσουμε το συγκεκριμένο σημείο δωρεάν ή θα γίνει μερική ή επιστροφή χρημάτων αναλόγως την εργασία ή τα υλικά.

Εργασίες επισκευής κατοικίας

Η EasyReno προσφέρει υπηρεσίες επισκευής σπιτιών, διαμερισμάτων, γραφείων και επιχειρήσεων και εξοχικών κατοικιών στην Αθήνα. Πραγματοποιούμε επισκευές σε κτίρια διαμερίσματα και σπίτια.

Γρήγορα και εύκολα!

Η εταιρεία EasyReno παρέχει οικονομική και αποδοτική επισκευή του σπιτιού σας, με τις χαμηλότερες τιμές των υλικών της αγοράς με την πιο εύκολη διαδικασία.

 

01. Υδραυλικές εργασίες

Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης στο μπάνιο και την κουζίνα, ντουζιέρας και μπαταρίας ντους, νιπτήρα και λεκάνης. Σύνδεση μπαταρίας και νεροχύτη κουζίνας Έλεγχος υδραυλικών εγκαταστάσεων.

02. Ηλεκτρολογικές εργασίες

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα και ασφαλειών, όλων των πριζοδιακοπτών με νέους, γραμμών για κλιματιστικά - πλυντήριο και για πρίζες στην κουζίνα. Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτισμού.

03. Αποξηλώσεις

Αποξήλωση παλαιών επίπλων κουζίνας, ντουλάπας δωματίου, πλακιδίων κουζίνας ,τοίχου , πλακιδίων μπάνιου, ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, εσωτερικών πορτών και εξωτερικής, παλαιών κουφωμάτων.

04. Ελαιοχρωματισμός

Σπατουλάρισμα σε όλες τις τοιχοποιίες – ταβάνια της κατοικίας και τριψίματα. Ελαιοχρωματισμός με οικολογικά υλικά εσωτερικά και εξωτερικά της κατοικίας.

ανακαινίσεις δωματίων

Μαρτυρίες από τους ικανοποιημένους πελάτες μας

Στην EasyReno, στόχος μας είναι να αφήσουμε τους πελάτες μας 100% ικανοποιημένους. Ακολουθούν μερικές κριτικές από παλιούς ικανοποιημένους πελάτες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

“Ο τεχνικός σας έφτασε στο σπίτι μου την ίδια μέρα και έλυσε γρήγορα το πρόβλημα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό του τεχνικού και έκπληκτος με το πώς εφάρμοσε την πολιτική του COVID “.

Γιώργος, Γουδί

“Οι τεχνικοί είναι πρώτης κατηγορίας: Γνωρίζουν πραγματικά την δουλειά τους και δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο ή τα χρήματά σας με άσκοπες επισκευές. Είναι φιλικοί, έξυπνοι και απόλυτα αξιόπιστοι.”

Ιωάννα, Εξάρχεια

“Ο τεχνικός της EasyReno έφτασε στην ώρα του και μέσα σε λίγα λεπτά μου επισκεύασε το ψυγείο. Ήταν ευγενικοί και αποτελεσματικοί και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την υπηρεσία που έλαβα. Σίγουρα θα συνιστούσα να τους καλέσετε για επισκευή ψυγείου!.“

Πέτρος, Δραπετσώνα

“Ανακαλύψαμε ένα σημαντικό πρόβλημα με ένα παράθυρο και αφαιρέθηκε για να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε το παράθυρο του κήπου. Το ξύλο μέσα και γύρω από τα καινούργιο παράθυρο που εγκατέστησε ο τεχνικός της EasyReno είναι πανέμορφο. “

Αθανασία, Μενίδι

“Η δουλειά που χρειαζόμουν ήταν μια έκτακτη ανάγκη (δεν είχαμε λειτουργική μπροστινή πόρτα). Η ομάδα της EasyReno μας εξυπηρέτησε άμεσα.“

Σάκης, Μοσχάτο

“Το να βρεις μια εταιρία για την επισκευή σου, που απαντά στο τηλέφωνο, κλείνει αμέσως ραντεβού, στέλνει τον τεχνικό και στην ώρα του είναι υπέροχο. EasyReno, συνέχισε έτσι!“.

Κωνσταντίνα, Καματερό

Επιδιορθώνουμε ό,τι χρειάζεστε

Οι εργολάβοι επισκευής σπιτιού μας έχουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να επισκευάσουν οποιαδήποτε ζημιά έχει η κατοικία σας.

 

επισκευή κλιματιστικού

Η EasyReno μπορεί να χειριστεί όλες τις επισκευές του σπιτιού σας.

Παρέχοντας επισκευές σπιτιών σε προσιτές τιμές, η υπηρεσία επισκευής σπιτιών διατηρεί την ιδιοκτησία κατοικίας για κατοίκους χαμηλού εισοδήματος, ενώ αμβλύνει τις κρίσιμες ανησυχίες για την υγεία και την ασφάλεια.Με το εξειδικευμένο κατασκευαστικό μας προσωπικό, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να βρουν βοήθεια για μια ποικιλία επισκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.Οι πελάτες μας μένουν με μια αίσθηση υπερηφάνειας και την ικανότητα να απολαμβάνουν τα σπίτια τους για τα επόμενα χρόνια.Μερικές από τις υπηρεσίες επισκευής που προσφέρουμε:

Χώροι που αναλαμβάνουμε για επισκευή κατοικίας

Μερικοί από τους χώρους για τους οποίους αναλαμβάνουν επισκευές οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι:

σκέπασμα με κεραμίδια

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες