ανακαινιση

#1 Εταιρεία Ανακαινίσεων Με Διαφορά

Εταιρεία Ανακαίνισης Σπιτιών & Επαγγελματικών Χώρων

Εταιρεία Ανακαινίσεων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες ανακαινίσεις κατοικιών και εμπορικών χώρων, καθώς και υπηρεσίες αναδιαμόρφωσης. Καταλαβαίνουμε ότι η διαδικασία μετατροπής ενός υπάρχοντος χώρου σε κάτι νέο είναι πολύπλοκη. Γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε και να συνεργαστούμε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι το όραμά τους θα γίνει πραγματικότητα.

Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν μόνο τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και εφαρμόζουν σύγχρονες τεχνικές κατασκευής για τη δημιουργία όμορφων και λειτουργικών χώρων. Από την επιδιόρθωση δομικών ζητημάτων έως την πλήρη εκκαθάριση δωματίων, μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Εταιρεία Ανακαίνισης

EasyReno Τεχνική Κατασκευαστική

Ειδικευόμαστε επίσης σε ενεργειακά αποδοτικές αναβαθμίσεις, όπως μόνωση, εγκατάσταση HVAC και φωτιστικά LED, τα οποία είναι ιδανικά τόσο για τον εκσυγχρονισμό του σπιτιού ή της επιχείρησής σας όσο και για τη μείωση του κόστους χρήσης με την πάροδο του χρόνου. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για ένα μόνο δωμάτιο είτε θα θέλατε να να ανανεώσετε πλήρως την εμφάνιση και την αίσθηση του ακινήτου σας, η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να γίνει η δουλειά σωστά. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας που ονειρεύεστε πραγματικότητα σήμερα!

Η Καλύτερη Εταιρεία Ανακαινίσεων Με Σεβασμό & Ποιότητα

Το νέο σας σπίτι, κατάστημα και ξενοδοχείο… απλά και κατανοητά. Από το άλφα ως στο ωμέγα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

ανακαινιση

1. Τηλεφωνικό Ραντεβού​

Kλείστε τώρα το ραντεβού σας με τους επαγγελματίες της εταιρείας μας για αυτοψία του χώρου σας.

ανακαινιση μπανιου

2. Επίβλεψη Χώρου​

Οι μηχανικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας για τις απαραίτητες μετρήσεις.

ανακαινιση κουζινασ

3. Μελέτη & Προσφορά

Οι μηχανικοί μας σας δίνουν επιλογές σύμφωνα με το χώρο σας και εκτιμώμενα κόστη.

ανακαίνιση σπιτιού

4. Έναρξη Εργασιών​

Έχετε πλήρη ενημέρωση για κάθε βήμα στην ανακαίνιση σας.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Η Νούμερο Ένα Εταιρεία Ανακαινίσεων Με Διαφορά

Στην Easy Reno, προσπαθούμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε πτυχή της εργασίας μας, αλλά κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ανακαινίσεων γιατί διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή ανώτερων αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών, και δουλειά μας είναι να σας δώσουμε εντελώς δωρεάν δύο, τρεις, τέσσερις ή και παραπάνω αναλυτικές προσφορές προτού συνεχίσουμε. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι όλα τα έργα ανακαίνισης ολοκληρώνονται σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου και εντός του προϋπολογισμού.

Δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεστε και εσείς εκεί κατά τη διάρκεια του έργου καθώς υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα συνεργεία για την πορεία των εργασιών και μπορείτε να έρχεστε και σε επικοινωνία με τον μηχανικό που κάνει την επίβλεψη.

Στην EasyReno δεν μένουμε στα λόγια αλλά μέσω προγράμματος στον υπολογιστή μπορούμε να σας δείξουμε ακριβώς πως θα είναι το σπίτι σας.

Έτσι, θα ξέρετε από την αρχή τι εργασίες θα δίνουν στο σπίτι σας, που θα γίνει η τοποθέτηση των επίπλων, τοίχων κτλ και όποιες αλλαγές περιλαμβάνει το εκάστοτε πρότζεκτ.

Η EasyReno είναι μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις είτε σπιτιού είτε ενός χώρου, προσωπικών κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. Το έργο μας στις ανακαινίσεις ανά τα χρόνια είναι απόδειξη για τον επαγγελματισμό μας και τη συνέπεια μας ενώ η δουλειά μας τελείται με χρονοδιάγραμμα και επιμελή οργάνωση.

Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να δίνει την καλύτερη και πιο οικονομική προσφορά ανακαίνισης για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας και να δίνει λύσεις για τις ιδιαιτερότητες σε κάθε ανακαίνιση που αναλαμβάνουμε.

Το συνεργείο μας είναι καταρτισμένο σε όλα τα είδη εργασιών σε μία ανακαίνιση, π.χ. σε εργασίες για ανακαίνιση στο μπάνιο, στην κουζίνα, στην τοποθέτηση πάγκων, πλακιδίων κτλ και εφόσον παραστεί ανάγκη αναζητούμε τον κατάλληλο συνεργάτη για την ομάδα μας.

Ανταποκρινόμαστε πάντα στο δικό σας πλάνο για την ανακαίνιση σας και σας δίνουμε ό,τι πληροφορίες χρειάζονται και ό,τι νέα υπάρχουν για τιμές, ποιότητες και διαθεσιμότητα υλικών καθώς και οικονομικά πακέτα ανακαινίσεων για εργασίες ενός χώρου π.χ. μπάνιο, κουζίνα. Άλλωστε, τα σχόλια των πελατών μας από ανακαινίσεις που μας έχουν αναθέσει δείχνουν το επιτυχημένο αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Η EasyReno αναλαμβάνει δωρεάν την αυτοψία του σπιτιού ή των χώρων που χρειάζονται ανακαίνιση.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες