ανακαινιση

Ιδέες Για Μπάνιο – 21 Συμβουλές

Table of Contents

Ψάχνετε ολική ανακαίνιση μπάνιου; Ιδέες για μπάνιο υπάρχουν πολλές, και με τη βοήθεια της Easy Reno μπορείτε να διαλέξετε το καταλληλότερο look για το νέο σας σπίτι.

Ιδέες για μπάνιο
21 Ιδέες για μπάνιο

21 Ιδέες Για Μπάνιο Για Να Ανανεώσετε Το Λουτρό Σας

Ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου υπάρχουν πολλές. Από μικρό μπάνιο μέχρι κάτι μεγαλύτερο, τα ντουλάπια, τα ράφια, την τοποθέτηση, το πάτωμα αλλά και τη γενικότερη αίσθηση του στο χώρο, όλα μαζί σας προσφέρουν το πιο λειτουργικό και οπτικά ελκυστικό μπάνιο για τις ανάγκες σας. Ορισμένες μικρές ή μεγάλες πινελιές σε έναν μικρό χώρο μπορούν να δώσουν τελείως διαφορετική πνοή σε όλα τα μπάνια.

1) Χρησιμοποιήστε ένα εστιακό σημείο

Όταν σχεδιάζετε το νέο σας μπάνιο, επιλέξτε ένα εστιακό σημείο που θα γίνει το κύριο κέντρο έλξης. Θα μπορούσε να είναι μια ελεύθερη μπανιέρα, ένα κομψό έπιπλο ή ακόμη και ένας μοναδικός νιπτήρας. Ό,τι κι αν είναι αυτό, βεβαιωθείτε ότι όλα τα υπόλοιπα στο δωμάτιο λειτουργούν γύρω από αυτό και το συμπληρώνουν.

2) Κρατήστε το απλό

Μην προσπαθείτε να στριμώξετε πάρα πολλά στο μπάνιο σας – το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο. Ένας ακατάστατος χώρος όχι μόνο θα φαίνεται ακατάστατος αλλά και θα αισθάνεστε αρκετά στριμωγμένοι. Μείνετε στα βασικά και χτίστε από εκεί και πέρα, προσθέτοντας μόνο εκείνα τα χαρακτηριστικά και τα φωτιστικά που σας χρειάζεστε πραγματικά. Μία συρόμενη πόρτα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

3) Κερδίστε επιπλέον χώρο & Εξετάστε τη διάταξη

Πόσα έπιπλα έχετε στο μπάνιο σας; Η διαρρύθμιση του μπάνιου σας είναι πολύ σημαντική, ειδικά αν εργάζεστε σε μικρό χώρο. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο, χρησιμοποιώντας κάθε γωνιά και κάθε χαραμάδα. Για παράδειγμα, αντί να έχετε ξεχωριστό ντους και μπανιέρα, προτιμήστε ένα ντους που περπατάει. Αυτό θα απελευθερώσει λίγο χώρο που σας είναι τόσο απαραίτητος.

4) Ιδέες για μπάνιο – Μεγαλώστε το χώρο σας

Αν έχετε την πολυτέλεια ενός μεγάλου μπάνιου, τότε μη φοβηθείτε να τολμήσετε να κάνετε μεγάλο σχεδιασμό. Από τους τοίχους μέχρι και το δάπεδο, μια μεγαλοπρεπής μπανιέρα ή υπερμεγέθη έπιπλα μπορούν πραγματικά να κάνουν αίσθηση. Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε – δεν θέλετε το μπάνιο σας να μοιάζει με έναν γεμάτο εκθεσιακό χώρο.

5) Εξετάστε τα φωτιστικά

Ένα μπάνιο μπορεί να αποκτήσει πραγματικά μια μοναδική διάσταση βάσει των επιλογών φωτιστικών που είναι τώρα διαθέσιμα. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε στον παραδοσιακό, βαρετό και αμυδρό φωτισμό στο μπάνιο σας, καθώς υπάρχουν πλέον τόσες πολλές κομψές και στιλάτες επιλογές για να διαλέξετε.

6) Ιδέες για μπάνιοΜονοχρωμία ή minimal επιλογή

Η επίτευξη μινιμαλιστικής εμφάνισης στο μικρό σας μπάνιο μπορεί να το κάνει να μοιάζει πιο ευρύχωρο και γαλήνιο. Χρησιμοποιώντας μια περιορισμένη χρωματική παλέτα λευκού, γκρι και μαύρου χρώματος με ίσως ένα έντονο χρώμα accent, μπορείτε να δώσετε στο μικρό σας μπάνιο μια καθαρή και φρέσκια εμφάνιση.

7) Βάψτε τον τοίχο με φωτεινά και ανοιχτά χρώματα

Ψάχνεις στο ίντερνετ για “ανακαίνιση μπάνιου ιδέες”; Τα χρώματα που θα διαλέξετε για το μπάνιο σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμφάνιση και την αίσθηση του. Η επιλογή ανοιχτών και φωτεινών χρωμάτων, όπως το λευκό, το κρεμ ή το απαλό μπλε, μπορεί να κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, ελαφρύτερος και πιο ευάερος.

8) Ιδέες για μπάνιοΑποθηκευτικοί Χώροι

Όλοι μας θέλουμε αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους στο μπάνιο, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές λύσεις αποθήκευσης. Αν το μπάνιο σας είναι μικρότερο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ράφια ή ντουλάπια που τοποθετούνται στον τοίχο για να ελευθερώσετε λίγο χώρο στο πάτωμα.

9) Μπανιέρα ή Ντουζιέρα Σε Ένα Μικρό Μπάνιο;

Η επιλογή μεταξύ μπανιέρας ή ντουζιέρας είναι συχνά προσωπική. Αν έχετε χώρο για μπανιέρα, σκεφτείτε αν θα τη χρησιμοποιήσετε – αν όχι, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο επιλέγοντας ένα ντους. Ταυτόχρονα να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τη μελλοντική τους χρήση.

10) Ο κρυφός φωτισμός και η ατμόσφαιρα ενός μικρού μπάνιου

Η ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε μπορεί να επηρεαστεί από τον τρόπο φωτισμού.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτύχετε φωτισμό στο μπάνιο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικό φως, φωτισμό σε εσοχή, φωτισμό σε ράγες ή ακόμη και κεριά.

11) Προτιμήστε μεγάλα πλακάκια – ιδεεσ για μπανιο

Τα μεγάλα πλακάκια συνήθως προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Δημιουργούν μια πιο πολυτελή εμφάνιση και βοηθούν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Αν έχετε μικρό μπάνιο, επιλέξτε μεγάλα πλακάκια για να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα μεγάλα πλακάκια διευκολύνουν επίσης το καθάρισμα, καθώς υπάρχουν λιγότερες γραμμές αρμολόγησης για καθαρισμό.

12) Χρησιμοποιήστε καθρέφτες για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του χώρου

Οι καθρέφτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα μικρό μπάνιο να μοιάζει μεγαλύτερο. Τοποθετώντας έναν μεγάλο καθρέφτη στο δωμάτιο, μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του χώρου. Οι καθρέφτες αντανακλούν επίσης το φως, το οποίο βοηθά να φωτιστεί το δωμάτιο

13) Το ιδανικό χρώμα για την αναμόρφωση μικρού μπάνιο

Το χρώμα που θα επιλέξετε για το μπάνιο σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του χώρου και είναι μία απο τις πιο σημαντικές ιδέες για μπάνιο. Αν έχετε μικρό μπάνιο, επιλέξτε ανοιχτά χρώματα για να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα σκούρα χρώματα μπορούν να κάνουν ένα μικρό μπάνιο να μοιάζει στενό και κλειστοφοβικό.

14) Νιπτήρας σε μικρό μπάνιο

Έχετε μπάνιο 3 τετραγωνικά; Ο νιπτήρας που θα διαλέξετε θα καθοριστεί από το στυλ του μπάνιου σας, καθώς και από το πόσοι άνθρωποι θα το χρησιμοποιούν. Εάν έχετε μεγάλη οικογένεια, ίσως να θέλετε να επιλέξετε έναν διπλό νιπτήρα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά υλικά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όσον αφορά τον νιπτήρα σας, όπως κεραμικό, μάρμαρο, γρανίτη και ακόμη και γυαλί.

15) Χρήση γυαλιού – Ενσωματώνοντας το γυαλί στο μικρό σας μπάνιο

Το γυαλί σαν υλικό στο μικρό σας μπάνιο μπορεί να κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυάλινα ράφια για να αποθηκεύσετε προϊόντα περιποίησης ή ακόμη και μια γυάλινη πόρτα ντους αντί για κουρτίνα ντους.

16) Αλλαγές στη διαρρύθμιση του μικρού μπάνιου

Αλλαγές στη διαρρύθμιση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο το άνοιγμα μιας πόρτας για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος, ή τόσο δραστική όσο η μετακίνηση τοίχων. Οι καλύτερες ιδέες για μπάνιο έρχονται από μέρη που δεν το περιμένεις.

17) Αναγνωρίστε τις ιδιαιτερότητες του μικρού σας μπάνιου

Αν έχετε ένα μικρό μπάνιο, αξιοποιήστε το στο έπακρο βάζοντας έξυπνες λύσεις αποθήκευσης. Η χρήση διαφορετικών υλικών και υφών μπορεί να δημιουργήσει οπτικό ενδιαφέρον σε ένα μικρό μπάνιο. Η ανάμειξη και το ταίριασμα διαφορετικών μετάλλων, γυαλιού, πλακιδίων και ξύλου μπορεί να προσθέσει βάθος και διάσταση στο χώρο.

18) Αντικαταστήστε τα ντουλάπια και την πόρτα του μπάνιου

Τα ντουλάπια και οι πόρτες του μπάνιου σας μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη συνολική εμφάνιση του χώρου και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις ιδεεσ για μπανιο. Το άνοιγμα της πόρτας παίζει επίσης βασικό ρόλο. Η προσθήκη ταπετσαρίας ή εφέ βαφής στο μπάνιο σας μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς νέα εμφάνιση. Η ταπετσαρία διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, από απλά μοτίβα έως πιο περίτεχνες τοιχογραφίες.

19) Ιδέες για μπάνιοΤοποθετείστε έναν καθρέφτη

Ένας καθρέφτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε βάθος και φως σε ένα μικρό μπάνιο. Επίσης, η προσθήκη ενός παραθύρου στο χώρο ενός μικρού μπάνιου μπορεί να βοηθήσει στην είσοδο φυσικού φωτός και στον αερισμό.

20) Διακοσμητικά που ταιριάζουν σε ένα μικρό μπάνιο

Είδη διακόσμησης υπάρχουν πολλά αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα σε κάθε χώρο. Φυτά, λουλούδια, και άλλα μικρά διακοσμητικά μπορούν να δώσουν ζωή και χρώμα σε ένα μικρό μπάνιο. Απλά φροντίστε να επιλέξετε αντικείμενα που είναι ασφαλή για το περιβάλλον του μπάνιου.

21) Ιδέες για μπάνιοΑνακαίνιση μικρού μπάνιου

Πόσα τετραγωνικά είναι το μπάνιο σας; Πρόκειται για κάτι μικρό ή μεγάλο; Η ανακαίνιση μικρού μπάνιου μπορεί είναι ένα μεγάλο έργο, αλλά με τη βοήθεια της Easy Reno μπορεί να γίνει εύκολα και οικονομικά. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα σωστά προϊόντα, υλικά και τη σωστή διάταξη για το χώρο σας. Έχουμε τα καταλληλότερα συνεργεία ανακαίνισης για τις ανάγκες σας.

ιδεεσ για μπανιο

Ιδέες Για Μπάνιο Από την EASY RENO

Ασχέτως από το μέγεθος, σας δίνουμε τις καλύτερες επιλογές για ανακαίνιση μικρού μπάνιου. Ψάχνετε τις καλύτερες ιδέες για μπάνιο; Ελάτε σε επαφή με την ομάδα μας σήμερα κιόλας για την καλύτερη ανακαίνιση μπάνιου στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας δεν στερεύει ποτέ από ιδέες για μπάνια σπιτιού.

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες