ανακαινιση

Ολική Ανακαίνιση Μπάνιου

Ψάχνεις για ολική ανακαίνιση μπάνιου; Οι ανάγκες σου είναι μοναδικές, όπως εσύ! Για αυτόν τον λόγο, φέρνουμε σε εσάς πακέτα ανακαίνισης που προσαρμόζονται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και μπάτζετ. Μετά από διεξοδική μελέτη και συνεννόηση, βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ολική Ανακαίνιση Μπάνιου Με Εμπειρία και Σεβασμό Στις Καλύτερες Τιμές Σε Όλη την Ελλάδα

Η ανακαίνιση μπάνιου αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο για εσάς και την οικογένειά σας, έναν χώρο που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια. Ας κάνουμε αυτόν τον χώρο να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και να προσφέρει απόλυτη άνεση και χαλάρωση. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας σε έναν χώρο που θα σας εμπνέει και θα σας χαρίζει απόλυτη ευχαρίστηση στην ολικη ανακαινιση μπανιου.

043 medal

Διαφάνεια στο Κόστος

Δεν μας αρέσουν οι εκπλήξεις όπως ούτε και σε εσάς.

010 procedure

360-Degree Πακέτα

Μπορείτε να διαλέξετε ένα πλήρες πακέτο ανακαίνισης μπάνιου.

003 modeling

3D Rendering

Με τη βοήθεια 3D απεικόνισης βλέπετε από την αρχή το τελικό αποτέλεσμα.

050 satisfaction

Άρτια Υλικά

Χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο σωστά υλικά για την κάθε περίπτωση.

019 brickwall 1

Εργασίες

Είμαστε ο άνθρωπός σας για οτιδήποτε χρειάζεται ανακαίνιση και επισκευή.

Δωρεάν Προσφορά

Βλέπουμε το χώρο σας και σας δίνουμε προσφορά χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τα παιδιά στην ER όταν λένε ανακαίνιση μπάνιου σε μιάμιση βδομάδα το εννοούν!

Ολική Ανακαίνιση Μπάνιου ΜΟΝΟ από 1750€

Η ανακαίνιση του μπάνιου σας είναι ένα έργο που αποκτά όλο και περισσότερη ζήτηση στην Ελλάδα. Κοιτάτε να ανακαινίσετε μπάνιο στην πόλη ή το εξοχικό σας; Θέλετε μερικές συμβουλές για σωστή διεκπεραίωση χωρίς εκπλήξεις; Ο κύριος λόγος για αυτό είναι η παλαιότητα ορισμένων κατοικιών καθώς και κτηρίων, ενώ ένας επιπλέον σημαντικός λόγος είναι η ενεργειακή τους απόδοση. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

ολικη ανακανιση μπανιου
Ολική ή Μερική Ανακαίνιση Μπάνιου Στη Σωστή Τιμή

Στάδια ολικής ανακαίνισης μπάνιου

Στην εταιρεία μας, αντιλαμβανόμαστε ότι μια ολική ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να φαίνεται μία δύσκολη και πολύπλοκη εργασία. Γι’ αυτό, επιδιώκουμε να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Ξεκινάμε με την εκτίμηση των αναγκών και των προτιμήσεών σας, σχεδιάζουμε το μπάνιο των ονείρων σας και αναλαμβάνουμε ολόκληρη την εκτέλεση του σχεδίου από την αρχή έως το τέλος. Επομένως, ολόκληρη η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία απαίτηση από την πλευρά σας, ενώ εσείς απολαμβάνετε το αποτέλεσμα.

Προγραμματισμός και Προετοιμασία

Η ανακαίνιση μπάνιου ξεκινάει με σχεδιασμό και προετοιμασία. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε για το layout, τα υλικά, τα χρώματα και τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει επίσης τη διεξαγωγή τυχόν απαραίτητων έργων, όπως η διόρθωση των συστημάτων ύδρευσης και ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Σχεδιασμός

Σας αρέσουν τα χτιστά έπιπλα μπάνιου ή προτιμάτε κάτι πιο βιομηχανικό; Στο στάδιο του σχεδιασμού, θα χρειαστεί να αποφασίσετε για την αισθητική και τη λειτουργικότητα του νέου σας μπάνιου. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε είναι: Ποιο είναι το ιδανικό στυλ για εσάς; Θα προτιμούσατε ένα μοντέρνο ή παραδοσιακό σχέδιο; Τι τύπος φωτισμού θα είναι πιο λειτουργικός; Ποια υλικά θα είναι εύκολα στη συντήρηση και θα αντέξουν στο χρόνο; Όλες αυτές οι αποφάσεις θα οδηγήσουν στη δημιουργία του ιδανικού μπάνιου για εσάς.

Επιλογή Υλικών

Θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο στο εξοχικό ή στην πόλη; Μετά τον προσδιορισμό της αισθητικής και της λειτουργικότητας, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κεραμικά, γυαλί, μάρμαρο, ξύλο, διάφορες πέτρες και άλλα υλικά ανθεκτικά στο νερό. Ο συνδυασμός των υλικών θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τον προσωπικό σας στυλ, αλλά και να ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες του χώρου.

Υλοποίηση

Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, οι επαγγελματίες ανακαίνισης θα εργαστούν για να μετατρέψουν το σχέδιό σας σε πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων, την εγκατάσταση εξοπλισμού όπως ντους και νιπτήρες, και την εγκατάσταση φωτιστικών και άλλων απαραίτητων προμηθειών.

Επιθεώρηση και Ολοκλήρωση

Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια λεπτομερής επιθεώρηση για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία λειτουργούν σωστά και ότι η ανακαίνιση έχει πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα στάνταρδς ασφαλείας και ποιότητας. Αυτό το στάδιο καλύπτει επίσης την τελική καθαριότητα και την παράδοση του χώρου στον ιδιοκτήτη. Για να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι, δες 20 ιδέες μικρού μπάνιου για να φαίνεται και μεγαλύτερο.

Στην EasyReno Κατανοούμε Τις Ανάγκες Της Αγοράς

Η EasyReno είναι η σωστή επιλογή, αν θέλετε ότι καλύτερο για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η χρόνια εμπειρία μας, ο αυστηρός προσανατολισμός μας σε υψηλές ποιότητες ανεξαρτήτως μπάτζετ και το επαγγελματικό μας προσωπικό δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες