ανακαινιση

Ανακαίνιση Νέος Κόσμος

Ανακαινίστε το σπίτι σας στην περιοχή Νέος Κόσμος με την EasyReno, γρήγορα, αξιόπιστα ,με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, για ένα αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους φίλους σας.

Λίγα λόγια για τον Νέο Κόσμο

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας που ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με τον Άγιο Αρτέμιο και το Μετς και νότια με τη Νέα Σμύρνη. Μία από τις ιστορικότερες περιοχές των Αθηνών καθώς  στην αρχαιότητα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στεγαζόταν ένα από τα τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες.

Στον Νέο Κόσμο, όπως και σχεδόν σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας , ο πολεοδομικός ιστός είναι τόσο πυκνός που δεν υπάρχει πλέον χώρος για την κατασκευή νέων πολυκατοικιών. Αν θέλετε ένα καινούργιο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο πλέον η ανακαίνιση είναι μονόδρομος.

Ανακαίνιση στον Νέο Κόσμο από την EasyReno

Εμεις στην Easy Reno γνωρίζουμε πολύ καλά τις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης μιας οικογένεια τους περιορισμούς που έχει ένα παλιό διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας και καταφέρνουμε να συνδυάσουμε τους δύο αυτούς παράγοντες για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

Με τις προτάσεις ανακαίνισης που θα σας κάνουμε, όποιες και αν επιλέξετε θα δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα προσφέρει ηρεμία, γαλήνη θα ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις και ταυτόχρονα θα καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες της οικογένειάς σας .

Εργασίες Ανακαίνισης από την  EasyReno

Προτεραιότητα μας είναι η αισθητική και η άνεσή σας, για αυτον ακριβως τον λόγο διαθέτουμε πολλές επιλογές σε ότι κι αν ψάχνετε:

Αλλαγή και αντικατάσταση του παλαιού σας δαπέδου, απ’ ότι υλικό και αν ήταν κατασκευασμένο ξύλινο, μωσαϊκό , μάρμαρο, με καινούργιο σύγχρονης αισθητικής και υλικών

Αλλαγή και αντικατάσταση των  εσωτερικών κουφωμάτων, με καινούργια σύγχρονης αισθητικής και υλικών

Αλλαγή και αντικατάσταση του διάκοσμου και των επίπλων της κουζίνας και του μπάνιου σας, με αντίστοιχα σύγχρονης αισθητικής, και δημιουργία ενός περιβάλλοντος λειτουργικού που εκμεταλλεύεται πλήρως τους χώρου σας.

Δημιουργία ενιαίων χώρων, με την συνένωση ήδη προυπαρχόντων χώρων (π.χ. κουζίνα με σαλόνι) και τη δημιουργία ενός αρμονικού συνόλου σύγχρονης αρχιτεκτονικής και πλήρους λειτουργικότητας.

Την τοποθέτηση σύγχρονων μορφών θέρμανσης – ψύξης (αντλίες θερμότητας κλπ) οικονομικής λειτουργίας και σύγχρονης αισθητικής, για την αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του διαμερίσματός σας, που θα σας αποφορτίσει από τον προβληματισμό των υψηλών καταναλώσεων και της θέρμανσης των σπιτιών σας.

Την τοποθέτηση σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίων, με τα οποία θα περιορίσετε τις θερμικές απώλειες του σπιτιού σας και τους θορύβους του εξωτερικού περιβάλλοντος με την ταυτόχρονη αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του διαμερίσματός σας.

Την τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης, η οποία θα περιορίζει σημαντικά τις θερμικές απώλειες από το εσωτερικό του σπιτιού σας προς το εξωτερικό περιβάλλον συμβάλλοντας σημαντικά στις δαπάνες θέρμανσης του σπιτιού σας

Διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και επιλογή κατάλληλων επίπλων και διακοσμητικών για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα σας προσφέρει άνεση, γαλήνη και ομορφιά ηρεμία και θα σας αποφορτίζει από τις καθημερινές δύσκολες συνθήκες ζωής της Αθήνας.

Εγγύηση αποτελέσματος από τους καλύτερους του είδους

Η συνέπεια και αξιοπιστία που έχουμε επιδείξει σε όλες τις προηγούμενες εργασίες τα προηγούμενα χρόνια και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στον χώρο των ανακαινίσεων μας οδηγεί να σας προσφέρουμε ένα σίγουρο, λειτουργικό, αξιόπιστο αποτέλεσμα το οποίο θα εκτιμήσετε από την πρώτη φορά που θα το δείτε.

Η συνεργασία σας μαζί μας θα σας αποκαλύψει τις απεριόριστες επιλογές και δυνατότητες που έχετε, όσον αφορά τις εργασίες και τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε και τα υλικά  που χρησιμοποιήσετε για μια μερική ή ολική ανακαίνιση προκειμένου να δημιουργήσετε ένα νέο σύγχρονο και λειτουργικό σπίτι.

Ανακαινίστε τωρα το σπίτι σας με τη EasyReno, τους καλύτερους στην ανακαίνιση

Εμείς σας προτείνουμε εργασίες, εσείς αποφασίζετε, εμείς εκτελούμε όπως έχουμε συμφωνήσει, γρήγορα , αξιόπιστα, οικονομικά.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες