ανακαινιση

Ανακαίνιση Κουκάκι

Ανακαίνιση, επισκευή, διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου στο Κουκάκι της Αθήνας.

Υλοποιούμε τις ιδέες σας και βρίσκουμε πρακτικές λύσεις προσαρμόζοντας τους χώρους σας στις απαιτήσεις και τις λειτουργίες που εσείς θέλετε.

Κουκάκι, η γειτονιά της Ακρόπολης

Πήρε το όνομά του από τον κατασκευαστή σιδερένιων κρεβατιών Γεώργιο Κουκάκη, έναν από τους πρώτους κατοίκους της περιοχής, σύμφωνα με το βιβλίο «Κουκάκι, Φιλοπάππου, Γαργαρέττα», των Μάρως Βουγιούκα και Βασίλη Μεγαρίδη.

Τοποθεσία

Δίπλα στην Ακρόπολη και στο επιβλητικό μουσείο της, στη δροσιά του Φιλοπάππου και πλάι στην πολύβουη λεωφόρο Συγγρού, η γειτονιά μοιάζει κάθε τόσο να αλλάζει αλλά και να κρατάει το χαρακτήρα της. 

Καταστήματα στο Κουκάκι

Είναι το Κουκάκι και τα δεκάδες καταστήματά του, που όλα τους έχουν μια ξεχωριστή γοητεία.

Τα καφέ, παλιά και νέα, βγάζουν μια αίσθηση χαλαρότητας, τα φαγάδικα δείχνουν να συναγωνίζονται με τις μυρωδιές τους, κι όλα αυτά δίπλα στους παλιούς κατοίκους και στις παλιές επιχειρήσεις: μπακάλικα, ταπετσέρικα, καπηλειά, επιπλάδικα. 

Ακόμα και τα διατηρητέα αρχοντικά δείχνουν συμφιλιωμένα με τα αποτελέσματα της αντιπαροχής. 

Ταξιδιωτικός προορισμός

Το Κουκάκι, η γειτονιά που παλαιότερα λεγόταν “Μικρό Παρίσι” και σήμερα συμπεριλαμβάνεται στους μεγαλύτερους διεθνείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, που συνορεύει με την Ακρόπολη και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, δύσκολα θα σταματήσει να θυμίζει παλιά Αθήνα. 

Γιατί έχει μια τάση να σέβεται και να διατηρεί το παλιό, όπου είναι δυνατόν, αλλά και να υποδέχεται χωρίς πολλές καχυποψίες το καινούργιο.

Διασημότητες

Στο Κουκάκι έχουν ζήσει άνθρωποι όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρίζα Κωχ, ο Γιάννης Μπέζος, ο Άρης Σερβετάλης. 

Φοιτητική εστία

Στη γειτονιά μένουν πάρα πολλοί φοιτητές, λόγω του παρακείμενου Παντείου Πανεπιστημίου. 

Γι’αυτό και παρά την άνοδο που έχει επέλθει στην περιοχή, σε κάποια στέκια οι τιμές παραμένουν “φοιτητικές”.

Επειδή όμως τριγυρνούν και άπειροι τουρίστες, δεν λείπουν τα hostel και τα laundry service μαγαζιά όπου μπορείς να πλύνεις τα ρούχα σου επί πληρωμή.

Στο Κουκάκι υπάρχουν διαδρομές που διαπερνούν την ιστορία. Ξεκινάς από το μνημείο του Φιλοπάππου, διασχίζεις τα νεοκλασικά που φυτρώνουν στον περιφερειακό, αιφνιδίως βρίσκεσαι αντιμέτωπος με εξαιρετικά δείγματα νέας αρχιτεκτονικής. 

Το Κουκάκι αποδεικνύει ότι η Αθήνα θα μπορούσε να είναι ομορφότερη.

Τι θα άλλαζε κάποιος στο Κουκάκι; 

Μια ανακαίνιση των παλιών σπιτιών της περιοχής, θα προσέδιδε σε αυτά κάποιες σύγχρονες ανέσεις κρατώντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της παλιάς Αθήνας .

Ανακαίνιση Σπιτιού και Κατοικίας στο Κουκάκι

Η ανακαίνιση παρουσιάζεται ως δύσκολη υπόθεση και όλοι ψάχνουν να καλύψουν τις ανάγκες τους με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα. 

Με ένα σωστό σχεδιασμό ,την άριστη μελέτη του χώρου και με ποιοτικά σύγχρονα υλικά μπορούμε να αποκτήσουμε ένα περιβάλλον με άψογη λειτουργικότητα και απαράμιλλη ομορφιά.

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε την πολυετή μας εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μαζί με τις επιθυμίες – ανάγκες σας το σπίτι εκείνο που θα επαναπροσδιορίσει τις ευχάριστες στιγμές που θα ζείτε μέσα σε αυτό.

Η εταιρεία EasyReno αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την σωστή ανακαίνιση της κατοικίας σας, μιας και η εξειδικευμένη γνώση μας και η πολυετής εμπειρία στο χώρο αποτελούν τις βάσεις για την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.

Γιατί  να επιλέξω την EasyReno για την ανακαίνιση της κατοικίας μου;

  • σας επιτρέπει να υπολογίσετε με εξαιρετική ακρίβεια το συνολικό ποσό που επιθυμείτε να δαπανήσετε
  • μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές σε χώρους που θα ανανεώσουν το περιβάλλον της κατοικίας σας χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές
  • τηρείται αυστηρό χρονοδιάγραμμα στην αποπεράτωση του έργου
  • χαράζετε η επιθυμητή  κατεύθυνση στην προσωπική σας αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς

Εξωτερική ανακαίνιση

Εφόσον επιθυμείτε την εξωτερική ανακαίνιση της  κατοικίας σας  είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους βασικούς στόχους της υλοποίησης.

Ο ελαιοχρωματισμός

Υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα αποκτήσουν σημαντικό ρολό όχι μόνο στην υψηλή αισθητική  αλλά και στην μεγάλη διάρκεια του τελικού αποτελέσματος.

Τα κουφώματα

Η αντικατάσταση τους θα συμβάλλει στην καλύτερη ασφάλεια αλλά και στην υψηλή θερμομόνωση της κατοικίας.

Η ταράτσα

Η χρήση αδιαπέραστων υλικών σε συνδυασμό με τις απαραίτητες επισκευές που μπορεί να απαιτηθούν με σκοπό την αποφυγή υγρασίας στο εσωτερικό ταβάνι της κατοικίας.

Περιβάλλων χώρος 

Την αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου όπως κήπος περιφράξεις με στόχο την πλήρη αναβάθμιση της κατοικίας.

Εσωτερική ανακαίνιση

Εφόσον επιθυμείτε την εσωτερική ανακαίνιση της κατοικίας είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους βασικούς στόχους της υλοποίησης. 

  • αντικατάσταση των παλαιών δαπέδων , υδραυλικών, και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • αντικατάσταση της κουζίνας και των επίπλων της
  • αντικατάσταση του μπάνιου της λεκάνης , νιπτήρα
  • αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων
  • ελαιοχρωματισμός των χώρων
  • επιλογή κατάλληλων προϊόντων

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες υλικών 

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή επιλογή αξιοπιστίας που έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές εταιρείες του χώρου.

Η εμπειρια της EasyReno  σας  βοηθάει να μην σπαταλάτε χρόνο και χρήμα ψάχνοντας.

Το τεχνικό μας επιτελείο

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για το υψηλού επίπεδου καταρτισμένο και εκπαιδευμένο πάνω σε διεθνές πρότυπα προσωπικό.  

Έχοντας το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό που απαιτείται για τέτοιου είδους εργασιών-μελετών, σας εξασφαλίζουμε πως από την αρχή μέχρι την παράδοση του τελικού έργου θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας αφουγκραζόμενοι κάθε σας επιθυμία με στόχο την άμεση η υλοποίηση του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για  κάθε ερώτηση που τυχόν έχετε ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας ώστε να συζητήσουμε για κάθε μια από τις απαιτήσεις σας.

Συμβουλές για μια σωστή ανακαίνιση στο Κουκάκι

Το σπίτι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Πάντα θα πρέπει  να επιστρέφουμε σ’ αυτό   και να μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ευχαρίστησης και ξεκούρασης.

Για τον λόγο αυτό συχνά νιώθουμε την ανάγκη να το επισκευάσουμε ώστε να ανανεώσουμε τόσο το ίδιο το σπίτι όσο και την διάθεση μας.

Τις περισσότερες φορές η απόφαση για ανακαίνιση είναι δύσκολη, πόσο μάλλον εάν είναι ολική, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για διαμέρισμα  ή μονοκατοικία γιατί συνήθως την συνδυάζουμε με τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα που θα απαιτηθούν. 

Ωστόσο, η αντίληψη αυτή είναι πλέον λανθασμένη με την προϋπόθεση όμως, ότι θα ακολουθήσουμε την σωστή σειρά εργασιών για την επισκευή του.

Υπάρχουν βασικές πρακτικές συμβουλές και διαδικασίες που αν ακολουθήσουμε  πιστά η νέα εικόνα του σπιτιού σας, θα υλοποιηθεί ευκολότερα.

Μπορεί να έχετε μια αρκετά καλή άποψη για το τί ακριβώς θέλετε να πετύχετε με την νέα διαμόρφωση  των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων, ωστόσο η εμπειρία μιας τεχνικής εταιρείας του βελινεκούς της EasyReno είναι αυτή που θα πραγματοποιήσει τις ιδέες σας συμπληρώνοντας με τις προτάσεις της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιθανόν κάποια πράγματα που σκέφτεστε να μην είναι λειτουργικά και στο τέλος να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένα τεχνικό γραφείο με εμπειρία όπως η EasyReno θα σας συμβουλέψει και θα σας προστατέψει από το να κάνετε κάτι το οποίο αργότερα θα μετανιώσετε. 

Κάντε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και καθορίστε πού επιθυμείτε να διαθέσετε τα περισσότερα χρήματα και που τα λιγότερα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: +306906652877 και σίγουρα η εμπειρία μας θα σας φανεί πολύτιμη για την ανανέωση του ακινήτου σας στις πιο προσιτές τιμές.

 
Ενδιαφέρεστε για ανακαίνιση στο Κουκάκι;

Θα χαρούμε να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να σας πούμε τις ιδέες μας.

Τεχνικές εργασίες ανακαίνισης στο Κουκάκι

Παρέχουμε ευρέως κλίμακας εργασίες ανακαίνισης στο Κουκάκι στην Αθήνα. 

Πλήρης αναδιαμόρφωση του χώρου σας με εργασίες όπως αποξηλώσεις, χτισίματα, πλακάκια, γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, σκεπές, μάρμαρα, σιδηροκατασκευές, κουφώματα κλπ.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες