ανακαινιση

Ανακαίνιση Παγκράτι

Προχωρήστε σε μία ανακαίνιση με την Easy Reno, αποκτήστε ένα ¨καινούργιο¨ σπίτι στο Παγκράτι και ζήστε μία νέα εμπειρία που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Λίγα λόγια για το Παγκράτι

ΠΑΓΚΡΆΤΙ.  Μία από τις πιό πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, μία περιοχή από τις πρωτοπόρες στην ανοικοδόμηση κατά την πρώτη φάση ανάπτυξης της Αθήνας στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Ολα τα παλιά διαμερίσματα ήταν κατασκευασμένα για να καλύψουν οικιστικές ανάγκες περασμένων δεκαετιών  και προσαρμοσμένα στα να εξυπηρετούν τις ανάγκες που είχαν τότε οι κάτοικοι στο Παγκράτι, όμως οι εποχές άλλαξαν όπως και οι ανάγκες μας.

Εάν θέλετε να κατοικείτε στο Παγκράτι σε ένα σύγχρονο σπίτι σύμφωνα με τις ανέσεις και τις απαιτήσεις της εποχής τότε εμείς στην Easy Reno είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας,

Ανακαίνιση στο Παγκράτι

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την αρχιτεκτονική και τη μορφή των παλαιών διαμερισμάτων με τις σύγχρονες τάσεις της εσωτερικής αρχιτεκτονικής και να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα  που θα εξυπηρετεί τις τωρινές σας ανάγκες και απαιτήσεις. 

Εμεις στην Easy Reno είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην ανακαίνιση του χώρου σας επαγγελματικά, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές προτάσεις ανακαίνισης  για να δημιουργήσουμε ένα χώρο  που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ήταν πρίν την ανακαίνιση.

Οι προτάσεις ανακαινίσεων εργασιών και αλλαγών που θα σας προτείνουμε για την ανακαίνιση του χώρου σας είναι πάρα πολλές και οι συνδυασμοί όλων αυτών των εργασιών σε όλους τους χώρους του διαμερίσματός σας ακόμα περισσότεροι.

Σχεδιασμός και εκτέλεση ανακαινίσεων στο Παγκράτι

Η πρώτη εργασία που θα σας προτείνουμε, λόγω της παλαιότητας των διαμερισμάτων στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ είναι η αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αν δεν έχουν γίνει (ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις, υδραυλικές σωληνώσεις) αντικατάσταση όλου του παλιού ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού με αντίστοιχα νέα μοντέρνας εμφάνισης, τα οποία θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε πλέον για αυτά για πάρα πολλά χρόνια.

Στη συνέχεια υπάρχουν άπειρες επιλογες  για αντικατάσταση δαπέδων, πορτών, επίπλων και πλακιδίων κουζίνας και μπάνιου,  επίπλων σαλονιών , ενιαίων χώρων υπνοδωματίων για χρωματισμό των τοίχων, και η ομάδας μας στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ  είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τους κατάλληλους  συνδυασμούς, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα άρτιο και σύγχρονο αποτέλεσμα  το οποίο θα συνταιριάζει αρμονικά όλες τις αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε.

Επίσης, αλλαγές όπως να γίνει η κουζίνα σας ένας ενιαίος χώρος με το σαλόνι ή κατασκευη μιας τραπεζαρίας με ενιαίο σχεδιασμό και αισθητική είναι μόνο μερικές από τις πολλές λύσεις που μπορουμε να σας προσφέρουμε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Τέλος θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε εργασίες εσωτερικής και εξωτερικής θερμομόνωσης του διαμερίσματός σας με την τοποθέτηση:

  •  σύγχρονων μορφών θέρμανσης – ψύξης (αντλίες θερμότητας κλπ) οικονομικής λειτουργίας και σύγχρονης αισθητικής, για την αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του διαμερίσματός σας, που θα σας αποφορτίσει από τον προβληματισμό των υψηλών καταναλώσεων και της θέρμανσης των σπιτιών σας.
  • σύγχρονων κουφωμάτων αλουμινίων, με τα οποία θα περιορίσετε τις θερμικές απώλειες του σπιτιού σας και τους θορύβους του εξωτερικού περιβάλλοντος με την ταυτόχρονη αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης του διαμερίσματός σας
  • εξωτερικής θερμομόνωσης, η οποία θα περιορίζει σημαντικά τις θερμικές απώλειες από το εσωτερικό του σπιτιού σας προς το εξωτερικό περιβάλλον συμβάλλοντας σημαντικά στις δαπάνες θέρμανσης του σπιτιού σας.

Εγγυημένα αποτελέσματα ανακαίνισης

Όλες οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται με εξειδικευμένα συνεργεία υπό την επίβλεψη έμπειρων στελεχών , με σαφές χρονοδιάγραμμα, στο συντομότερο δυνατόν χρόνο και στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών από την εταιρία μας έχετε στην κατοχή σας  ένα σύγχρονο καινούργιο σπίτι σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και στις πιό προσιτές τιμές της αγοράς.

Ανακαινίστε το σπίτι σας τώρα με τη Easy Reno

Επιλέξτε τους καλύτερους του είδους για μια ανακαίνιση που θα χαίρεστε για χρόνια.

Οικονομικά, έγκαιρα, αποδοτικά από εξειδικευμένους συνεργάτες και έμπειρα συνεργεία.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες