ανακαινιση

Ανακαίνιση Δάφνη

Θέλετε να δώσετε μια νέα πνοή στον χώρο σας στη Δάφνη;

Απευθυνθείτε στην EasyReno και οι ειδικοί της ομάδας μας είναι εκεί για να σας προσφέρουν τις πιο ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις στην ανανέωση που ζητάτε.

Η συνεχής εξέλιξη είναι αυτή που μας διακρίνει και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και στην περιοχή της Δάφνης.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του χώρου που σας ενδιαφέρει και προσφέρουμε την αλλαγή που ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και αισθητική.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τους χώρους που ονειρεύεστε ακολουθώντας καινοτόμες ιδέες και τεχνοτροπίες με τη συνεργασία των καλύτερων επαγγελματιών του χώρου.

Με την αρχιτεκτονική ματιά του 2022 δίνουμε νέα μορφή σε παλιά κτίρια και πολυκατοικίες δεκαετιών ώστε να φέρουν την εικόνα του σήμερα, κατασκευασμένα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Όπως θα δείτε με μια περιήγηση στην σελίδα μας διαθέτουμε μια αρκετά μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και ειδικοτήτων που αφορούν ανακαινίσεις ολόκληρων σπιτιών ή διαμερισμάτων καθώς και κάθε δωματίου/χώρου ξεχωριστά. Οι ειδικοί μας στην διακόσμηση αναλαμβάνουν επίσης να καλύψουν τις ανάγκες σας και σε αυτόν τον τομέα και μαζί σχεδιάζουμε το έργο που μας έχει ανατεθεί στοχεύοντας πάντα στην δική σας ευχαρίστηση.

Όσον αφορά συγκεκριμένα στο δικό σας χώρο/σπίτι θέτοντας σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες επιλέγουμε κορυφαίας ποιότητας υλικά για τα δάπεδα, τους τοίχους, τα κουφώματα, τις πόρτες και ό,τι άλλο πρόκειται να μας δώσει την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού ή του χώρου που θα σας φιλοξενήσει.  Προχωρούμε δηλαδή στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων που ανταποκρίνονται ξεχωριστά στις δικές σας προσδοκίες.

Όλοι οι χώροι ενός σπιτιού είναι εξίσου σημαντικοί γι’ αυτό και εμείς δίνουμε την απαραίτητη προσοχή σε κάθε έναν από αυτούς. Σχεδιάζουμε την κουζίνα, το μπανιο, τα υπνοδωμάτια και τους ενιαίους χώρους του σπιτιού σας ανάλογα με την δική σας  προσωπικότητα και την αισθητική.

Οι διακοσμητές μας είναι εδώ για να ολοκληρώσουν την εικόνα ενός ονειρεμένου σπιτιού, του δικού σας σπιτιού!

Εάν είναι η χρονιά για την δική σας αλλαγή επικοινωνήστε με την EasyReno

Συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στον χώρο σας

Εξασφάλιση καλύτερης τιμής και ποιότητας

Πολυετής εμπειρία

Εξειδικευμένο προσωπικό

Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες