ανακαινιση

Ανακαίνιση Σπιτιού και Ενοικίαση

Θέλεις άμεσα να ανακαινίσεις το σπίτι σου με σκοπό να το ενοικιάσεις; Καθημερινά έρχονται ιδοκτήτες κατοικιών μεγάλων και μικρών ανά την Ελλάδα και μας ζητάνε την άρτια αντιμετώπιση πάνω στο θέμα αυτό. Πέραν τούτου, αναλαμβάνουμε και ξενοδοχειακές μονάδες. Θες βοήθεια μετά το πέρας της ανακαίνισης και εύρεση ενοικιαστή; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Renovate and Rent...As Easy As 1-2-3

Η ανακαίνιση σπιτιού και ενοικίαση ή η πώληση μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλετε μερικά επιπλέον χρήματα, αν γίνει σωστά. Κατά την ανακαίνιση, είναι σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο και να το τηρείτε. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό ρεαλιστικών στόχων για το έργο, τον προϋπολογισμό, την έρευνα υλικών και την πρόσληψη επαγγελματιών όταν χρειάζεται. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσετε την τοπική αγορά ακινήτων, ώστε να μπορείτε να τιμολογήσετε το ακίνητο κατάλληλα για ενοικίαση ή πώληση.

Η ενοικίαση ενός σπιτιού μετά την ανακαίνιση μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε πρόσθετο εισόδημα ενώ περιμένετε να πουλήσετε το σπίτι την κατάλληλη στιγμή. Πριν αποφασίσετε αν θέλετε να νοικιάσετε ή να πουλήσετε το ανακαινισμένο σπίτι σας, ερευνήστε συγκρίσιμες τιμές ενοικίασης και πώλησης στην περιοχή σας για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε δίκαιη αξία από οποιαδήποτε επιλογή.

043 medal

#1 Στον Τομέα

Είμαστε η καλύτερη εξειδικευμένη εταιρεία γι'αυτό το σκοπό.

010 procedure

Με Τους Όρους Σας

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε την κάθε λεπτομέρεια.

003 modeling

3D Rendering

Μέσω 3D τεχνολογίας βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα όποτε θέλετε.

050 satisfaction

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

019 brickwall 1

Στη Σωστή Τιμή

Θα μάθετε το συνολικό κόστος εξαρχής δίχως εκπλήξεις

Δωρεάν Προσφορά

Βλέπουμε το χώρο σας και σας δίνουμε προσφορά χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η Easy Reno είναι εταιρεία πρότυπο. Η δουλειά έγινε όπως έπρεπε. Ένα τηλέφωνο θα σας πείσει νομίζω.

Ανακατασκευή Και Ενοικίαση στο Άψε Σβήσε

Εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από την ενοικίαση του ανακαινισμένου σπιτιού σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν τις ενοικιαζόμενες κατοικίες. Κάντε κάποια έρευνα σχετικά με τα δικαιώματα ενοικιαστή-ιδιοκτήτη στην περιοχή σας και εξετάστε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική υπηρεσία διαχείρισης ακινήτων. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε την κατάλληλη ασφάλιση για το ενοικιαζόμενο ακίνητό σας.

ανακαινιση σπιτιου και ενοικιαση
ανακαινιση σπιτιου και ενοικιαση - στα μέτρα σας

Χρειάζεται ή δε χρειάζεται άδεια για ανακαίνιση σπιτιού; Αξίζει τον κόπο η ανακαίνιση διαμερίσματος; Εάν η ενοικίαση του σπιτιού σας είναι κάτι που σκέφτεστε να κάνετε, εξετάστε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ακινήτων σαν εμάς εδώ στην Easy Reno που ειδικεύεται στις ενοικιάσεις για συμβουλές σχετικά με τους τοπικούς κανονισμούς και τα πρότυπα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή στο ακίνητο. Αφού τακτοποιήσετε τις νομικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με την ενοικίαση, είναι καιρός να αρχίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Μια νέα στρώση χρώματος, νέες συσκευές και δάπεδα είναι όλοι πολύ καλοί τρόποι για να δώσετε στο ενοικιαζόμενο ακίνητό σας μια “ανανέωση” και να το κάνετε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Τέλος, μην ξεχάσετε να επενδύσετε σε ασφάλιση για το ενοικιαζόμενο ακίνητό σας- αυτό θα σας προσφέρει όχι μόνο οικονομική προστασία αλλά και ψυχική ηρεμία.

Γιατί να αλλάξω το σπίτι μου με σκοπό να το ενοικιάσω;

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας για ενοικίαση μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της ελκυστικότητάς του σε πιθανούς ενοικιαστές, καθώς και να σας δώσει την ευκαιρία να χρεώσετε υψηλότερο ενοίκιο, ειδικά εάν κατέχετε συγκεκριμένες δεξιότητες μάρκετινγ για να επωφεληθείτε από ανακαίνιση και airbnb. Η αναβάθμιση χαρακτηριστικών όπως οι συσκευές, το βάψιμο των τοίχων και η τοποθέτηση νέων δαπέδων μπορούν να βοηθήσουν να γίνει το ακίνητο πιο ελκυστικό, και έτσι να αυξηθεί η ζήτηση. Επιπλέον, αν αφιερώσετε χρόνο για να πραγματοποιήσετε σωστά τις ανακαινίσεις, θα διασφαλίσετε ότι θα ελαχιστοποιηθούν οι επισκευές που θα χρειαστούν στο μέλλον. Αυτό θα σας εξοικονομήσει τόσο χρόνο όσο και χρήματα στη συνέχεια.

Στην EasyReno Κατανοούμε Τις Ανάγκες Της Αγοράς

Και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία ανακαίνισης για να βεβαιωθείτε ότι το ενοικιαζόμενο ακίνητό σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας προς ενοικίαση!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες