ανακαινιση

Πλακάκια άριστης ποιότητας

Η EasyReno αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης για πλακάκια μπάνιου,κουζίνας και δαπέδου, στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 

Ανακαίνιση και τοποθέτηση πλακιδίων

Ανακαινίζοντας το σπίτι σας η επιλογή πλακιδίων θα πρέπει να έχει σχέση πάντα με το κάθε δωμάτιο, την χρήση του και το στυλ.

Κάθε χώρος εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικούς ανθρώπους, προσαρμόστε την επιλογή σας σε αρμονία με τις υπόλοιπες αλλαγές.

Με την τοποθέτηση πλακιδίων, η ομάδα των τεχνικών μας, αναλύει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε επιλογής.

άνθρωπος πλακάκια κουζίνα

Πλακάκια

Τα πλακάκια είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή για τα σύγχρονα σπίτια.

Είναι ανθεκτικά, καθαρίζονται εύκολα, μονώνουν από την υγρασία και δίνουν στους χώρους του σπιτιού την επιθυμητή όψη και ύφος. 

Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, επιφάνειες, χρώματα και μπορούν να ταιριάξουν με κάθε ύφος διακόσμησης.

 • Πλακάκια Δαπέδου 

Αυτή την στιγμή αδιαμφισβήτητα οι μηχανικές αντοχές των πλακιδίων είναι ανώτερες από τις εναλλακτικές τους.

Κατασκευάζονται από μονάδες παραγωγής δίνοντας τους συγκεκριμένες ιδιότητες και ομοιογενές χρώμα σε όλη τους την επιφάνεια. Επομένως αποτελούν την δημοφιλέστερη λύση ειδικά για το δάπεδο.

 • Πλακάκια Κουζίνας 

Η τοποθέτηση πλακιδίων μεταξύ του πάγκου της κουζίνας και των ντουλαπιών είναι θέμα καθαριότητας αλλά και μόνωσης. 

Συνήθως προτιμούνται πλακάκια με λεία επιφάνεια για να καθαρίζονται εύκολα. Μεγαλύτερη σημασία έχει το χρώμα των  ντουλαπιών στην επιλογή των πλακιδίων κουζίνας παρά το αποτέλεσμα του πάγκου.

 • Πλακάκια Μπάνιου

Μεταξύ των υλικών που τοποθετούνται στο μπάνιο, τα πλακάκια αποτελούν την δημοφιλέστερη επιλογή. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και προσφέρουν υγιεινή καθώς καθαρίζονται εύκολα. 

Τα χρώματα, οι υφές και οι συνδυασμοί είναι ανεξάντλητοι και επιτρέπουν την απόλυτη εξατομίκευση του χώρου.

 • Πλακάκια Πισίνας 

Τα πλακάκια που χρησιμοποιούμε στον χώρο της πισίνας, αλλά και γενικότερα αυτά που τοποθετούνται στον εξωτερικού χώρο είναι εξαιρετικά συμπαγή, με πολύ χαμηλή απορροφητικότητα.  

Μπορούν να επιλεγούν με τραχεία επιφάνεια έτσι ώστε να επιτευχθεί αντιολίσθηση. Σε περίπτωση που τοποθετήσουμε πλακάκια στο εσωτερικό της πισίνας, αυτό συμβάλλει στην μόνωσή της.

Πλακάκια – πλεονεκτήματα:

 • το δάπεδο από πλακάκι έχει μεγάλη αντοχή 
 • έχει ανθεκτικότητα σε τριβή και υψηλή κυκλοφορία
 • είναι ανθεκτικό στη φωτιά
 • παρουσιάζει αντιολισθηρότητα και μικρή απορροφητικότητα 
 • αντέχει σε ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές
 • έχει εύκολη συντήρηση και καθαρισμό
 • αντέχει σε χημικές προσβολές
 • κυκλοφορούν πλακίδια σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων, διακοσμητικών σχεδίων και τιμών.

Πλακάκια δαπέδου και ανακαίνιση: όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Επιλέγοντας πλακίδια για τους χώρους του μπάνιου και της κουζίνας πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό των υλικών. Σε μία κουζίνα μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια για το πάτωμα αλλά και τους τοίχους.

 Ένα μοτίβο ενιαίο σε ”ήσυχα” χρώματα με μικρές εναλλαγές στον ίδιο τόνο θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον. 

Στο μπάνιο η επιλογή πλακιδίων σε ολόκληρο τον χώρο είναι μια προτεινόμενη επιλογή. 

Τα σχέδια που θα επιλέξετε σκεφτείτε αν θα σας αρέσουν για αρκετά χρόνια μετά, αν εκφράζουν την αισθητική σας. 

Η επιλογή πλακιδίων μαρμάρου δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας και έχετε πολλές επιλογές σχεδίων. Έχουν υψηλό κόστος αλλά το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε την ομάδα της έμπειρης ομάδας της EasyReno σε κάθε περίπτωση. 

Για την διακόσμηση του μπάνιου υπάρχει και το μωσαϊκό μια διαδικασία χρονοβόρα που επίσης απαιτεί μεγάλη πείρα για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής στο μπάνιο σας.

Πλακάκια – λόγοι ανακαίνισης 

Μία ανακαίνιση δεν είναι αναγκαίο να γκρεμίσει το σπίτι και να το ξαναχτίσει για να είναι αποτελεσματική, για να καταφέρει δηλαδή να αλλάξει την ατμόσφαιρα του και την αίσθηση του γενικότερα. Πολλές φορές αρκούν και κάποιες σχετικά μεμονωμένες αλλαγές, οι οποίες και απαιτούν σχετικά λίγες εργασίες και δεν έχουν και τόσο υψηλό κόστος, αλλά έχουν θεαματικά αποτελέσματα. Αν ας πούμε σας ενδιαφέρει να αλλάξετε την ατμόσφαιρα σε έναν χώρο, συνήθως στο σαλόνι ή το καθιστικό, μπορεί να είναι αρκετή μία ανανέωση του πατώματος.

Το δάπεδο είναι σίγουρα το μέρος του σπιτιού το οποίο και ταλαιπωρείται περισσότερο, πράγμα λογικό αφού κυριολεκτικά τα πατάνε όλοι όσοι κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι. Όσο πιο παλιό είναι το σπίτι, τόσο πιο ταλαιπωρημένο θα είναι και το δάπεδο του. Επίσης, τα παλιού τύπου δάπεδα που ήταν κυρίως μωσαϊκά ή ξύλινα, δεν ταιριάζουν και πολύ με τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση και την αρχιτεκτονική και γενικά έχουν αποδειχθεί λιγότερο κλασικά και διαχρονικά απ’ ότι περίμεναν τότε οι αρχιτέκτονες. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορεί να τα λύσει μία ανακαίνιση δαπέδου με πλακάκια.

Με ποιον τρόπο μπορεί να ανανεώσει μια ανακαίνιση το δάπεδο;

Εννοείται ότι σε κάποιες περιπτώσεις η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι απλά η αντικατάσταση του δαπέδου. Πρόκειται για μία διαδικασία που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη περιγραφή: το συνεργείο θα «ξηλώσει» το παλιό δάπεδο και θα τοποθετήσει το νέο στη θέση του. 

Αυτή η λύση ενδείκνυται για δάπεδα που είναι ταλαιπωρημένα αλλά και πολύ παλιομοδίτικα. Αν ο δάπεδο δεν είναι πολύ ταλαιπωρημένο και το σχέδιο ή το υλικό του θεωρείται μοντέρνο, τότε υπάρχουν ειδικές τεχνικές που επιτρέπουν την ανανέωση του, έτσι ώστε να δείχνει σαν καινούργιο. Να σημειωθεί ότι συνήθως εφαρμόζεται η λύση της αντικατάστασης του δαπέδου.

Με τι θα αντικατασταθεί ένα παλιό δάπεδο;

Η σύγχρονη και πιο διαχρονική τάση πλέον είναι τα πλακάκια δαπέδου

Πρόκειται για μία πολύ καλαίσθητη και ευέλικτη λύση με την οποία μπορούμε να δώσουμε στον χώρο την ατμόσφαιρα που θέλουμε, εύκολα και γρήγορα. Το μεγάλο πλεονέκτημα των πλακιδίων είναι ότι είναι εύκολα στη συντήρηση και ότι διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και σχεδίων έτσι ώστε να μπορεί να βρει ο καθένας την ιδανική λύση για το σπίτι και τον χώρο του. Εννοείται ότι η επιλογή του σωστού πλακιδίου είναι το κλειδί για μία σωστή και επιτυχημένη ανακαίνιση.

Επιλογή πλακιδίων

Όπως είπαμε και πριν, η ποικιλία των πλακιδίων είναι τεράστια, οπότε όποιο και να είναι το όραμα σας για τον χώρο σας, θα βρείτε το πλακίδιο που του ταιριάζει, αρκεί να ξέρετε τι ψάχνετε. 

Με άλλα λόγια, για να έχετε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, θα πρέπει το πλακίδιο να υπηρετεί το γενικότερο concept της διακόσμησης του χώρου σας. 

Αν ας πούμε θέλετε μία μίνιμαλ αισθητική, θα πρέπει να αποφύγετε τις πολύ έντονες αντιθέσεις στα χρώματα του δαπέδου, των επίπλων και των τοίχων, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε κάτι πιο ουδέτερο. 

Όσον αφορά το μέγεθος, το μεγάλο πλακίδιο είναι η καλύτερη λύση για όλους τους χώρους και ειδικά τους μικρότερους, τους οποίους και κάνει να φαίνονται μεγαλύτεροι. 

Γενικά, η επιλογή πλακιδίων είναι μία διαδικασία που χρειάζεται σκέψη και χρόνο, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσουν και οι ειδικοί στην επιχείρηση από την οποία θα τα αγοράσετε.

Το κόστος των πλακιδίων δαπέδου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε, είναι ότι τα πλακάκια δαπέδου χρεώνονται με το τετραγωνικό μέτρο, οπότε όσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος που θέλετε να ανανεώσετε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κόστος των υλικών.

Επιπλέον, όπως είπαμε και πριν τα πλακάκια δαπέδου διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα, οπότε εννοείται ότι δεν έχουν όλα την ίδια τιμή. Γενικά θα βρείτε μεγάλες διαφορές στη τιμή τετραγωνικού οι οποίες και οφείλονται σε διαφορές στο μέγεθος το πλακιδίου, το χρώμα και το υλικό. Φροντίστε λοιπόν οι επιλογές σας να γίνονται με βάση τόσο το γούστο όσο και το μπάτζετ σας, για να μην ξεφύγει το κόστος.

Αναλαμβάνουμε

Την ολική ανακαίνιση κατοικίας με πλακάκια , υδραυλικά καθώς και την ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας με τα οικονομικότερα πακέτα της αγοράς. 

Με πολυετή ενασχόληση στον κλάδο των ανακαινίσεων και τους πιο έμπειρους τεχνικούς, η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας μέσω της EasyReno σας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα.

Για την ανακαίνιση του μπάνιου και κουζίνας σας παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε την μεγαλύτερη διαθέσιμη ποικιλία σε πλακάκια, είδη υγιεινής, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, καμπίνες μπάνιου.

Υπάρχουν στην διάθεσή σας αμέτρητα σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τον χώρο σας καλύτερα. Τα υλικά είναι δικής σας επιλογής προσαρμοσμένα στα μέτρα σας και στο χρώμα της επιλογής σας.

Σε κάθε ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας σημαντικό ρόλο παίζει και η αντικατάσταση των δαπέδων. 

Για την ανακαίνιση των δαπέδων σας θα βρείτε πλακάκια όλων των τύπων όπως κεραμικά, γρανίτες, γυαλιστερά, ματ και αντιολισθητικά. 

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία και σε πλακάκια τύπου ξύλου.

Όλες τις παραπάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας τις αναλαμβάνουμε με δικά μας συνεργεία που αποτελούνται από έμπειρους τεχνίτες και με την δέσμευση να παραδώσουμε το έργο στην συμφωνημένη ημερομηνία και με τον προϋπολογισμό που έχουμε κάνει εξ` αρχής. Στην EasyReno δεν υπάρχουν κρυφές και ανεπιθύμητες χρεώσεις!

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε πως μπορούμε να εκπληρώσουμε το δικό σας όνειρο! Να είστε σίγουροι ότι το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος θα ανακαινισθεί ή θα κατασκευαστεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πάντα στις καλύτερες τιμές.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην αγορά υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές όπως γρανιτοπλακάκια, κεραμικά πλακάκια, και έπειτα πλακάκια για δάπεδο, για μπάνιο, για τοίχο, για πισίνα ή ψηφίδες. Ακόμα, μπορούμε να κάνουμε έναν ακόμα διαχωρισμό ανάλογα με το κόστος των πλακιδίων αφού υπάρχουν πλακάκια πρώτης ποιότητας που δεν έχουν κάποιο ελάττωμα ή πλακάκια διαλογής στα οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε κάποιες μικρές φθορές ή αλλαγές στο χρώμα τους. Στην EasyReno σας βοηθάμε να επιλέξετε τα κατάλληλα πλακάκια για την ανακαίνιση που θέλετε να κάνετε βάσει του προϋπολογισμού σας και του γούστου σας. 

Ναι η τοποθέτηση πλακιδίων χωρίς αρμούς είναι εφικτή μόνο στην περίπτωση που τοποθετούμε πλακάκια κομμένα με laser και η επιφάνεια είναι εντελώς επίπεδη. Ωστόσο, αυτό δεν ενδείκνυται σε πλακάκια που τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο και η σύσταση είναι για αρμούς τουλάχιστον 3mm.

Δυστυχώς όχι. Προφανώς τα πλακάκια μπορεί να υποστούν φθορές με το πέρασμα του χρόνου αλλά δεν διορθώνοναι. Σε αυτή την περίπτωση, αντικαθίστανται. Για το λόγο αυτό πάντα προτείνουμε να αγοράζονται μερικά πλακάκια παραπάνω ώστε αν χρειαστεί αντικατάσταση να μπορείτε να τα έχετε κα να μην ψάχνετε τα ίδια (που μπορεί και να μην υπάρχουν).

Τα πλακάκια έχουν κάποα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν κάνουμε την αγορά μας. Αυτά είναι η υδατοαπορροφητικότητα δηλαδή η ικανότητα του πλακιδίου να αντιστέκεται στην υγρασία, η αντιολίσθηση, την οποία μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα και με την αφή και η ααντοχή στη χρήση. Στην τελευταία κατηγορία υπάρχει κλίμακα που μας δείχνει την αντοχή του πλακιδίου και για ποιους χώρους ενδείκνυται. 

Η απάντηση δεν είναι εύκολη διότι το κόστος καθορίζεται από την ποσότητα των πλακιδίων που αγοράζονται, τη χρήση για την οποία τα θέλουμε και την αμοιβή του συνεργείου που θα κάνει την τοποθέτηση. Στην EasyReno φροντίζουμε να σας δώσουμε συμφέροντα πακέτα για την τοποθέτηση πλακιδίων στην ανακαίνιση σας. 

Υπηρεσία ανακαίνισης πλακιδίων

Αντικαθιστούμε και τοποθετούμε όλων των ειδών, ποιοτικά πλακάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε όλη την Αθήνα!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες