ανακαινιση

Ανακαίνιση Νέο Ηράκλειο

Εάν βρίσκεστε στο Νέο Ηράκλειο και αυτο που ζητάτε είναι μια ανακαίνιση του χώρου σας, η ομάδα της EasyReno με τις μοναδικές ιδέες αλλά και την εμπειρία της είναι δίπλα σας για να κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα ώστε να απογειώσει το διαμέρισμά σας.

Ξεκινώντας από το κέντρο της Αθήνας και κουβαλώντας την πείρα μιας δεκαετίας στις ανακαινίσεις το 2022 φτάσαμε και στο Νέο Ηράκλειο. Σε αυτή την όμορφη περιοχή το σχέδιό μας είναι να κάνουμε το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστό ώστε να ανταποκρίνεται στην αισθητική και τις λειτουργικές ανάγκες του καθενός χωριστά. Εάν ο χώρος σας βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο και αυτό που χρειάζεστε είναι μια αλλαγή στην ζωή σας τότε η ομάδα μας στο Νέο Ηράκλειο είναι έτοιμη για την δημιουργία του χώρου που θα σας ταιριάζει και το αποτέλεσμα θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες που έχει μια οικογένεια το 2022 και ταυτόχρονα τους περιορισμούς που δημιουργεί ένα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Καθένα από τα παλιά διαμερίσματα ήταν φτιαγμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας παλαιότερης εποχής και η αρχιτεκτονική που κάποτε ήταν βολική πλέον προκαλεί δυσκολίες σε μια σύγχρονη οικογένεια.  Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο κάθε έργο μας ως τώρα έχει καταφέρει να συνδυάσει άριστα την αρχιτεκτονική του κάθε κτιρίου και να την αναπροσαρμώσει στα σύγχρονα δεδομένα με αποτέλεσμα την κατασκευή και δημιουργία του χώρου που ο καθένας χρειάζεται.

Οι επιλογές για κάθε δωμάτιο είναι δικές σας και η συνεργασία σας με την ομάδα της EasyReno στο Νέο Ηράκλειο θα σας αποκαλύψει πόσες πολλές δυνατότητες έχετε και ήταν αδύνατο να τις γνωρίζετε.

Η ανακαίνιση της κουζίνας μπορεί να ήταν μια δύσκολη απόφαση και αρκετά δαπανηρή, αλλά με την EasyReno τα πράγματα αλλάζουν και είστε πλέον ικανοί να αποκτήσετε την κουζίνα που θα σας προσφέρει ατελείωτες στιγμές δημιουργίας. Γνωρίζουμε ότι εάν η κουζίνα σας είναι μικρή είναι πιθανό να επικρατεί πλήρης σύγχυση κατά το μαγείρεμα, ωστόσο μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να εκμεταλλευτείτε όλα τα σημεία του χώρου που διαθέτετε και να νιώθετε την νέα κουζίνα σας μεγαλύτερη. Επίσης, αλλαγές όπως να γίνει η κουζίνα σας ένας ενιαίος χώρος με το σαλόνι ή κατασκευη μιας τραπεζαρίας με ενιαίο σχεδιασμό και αισθητική είναι μόνο μερικές από τις πολλές λύσεις που μπορουμε να σας προσφέρουμε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Ακόμα αν χρειάζεστε την πλήρη αλλαγή στο υπνοδωμάτιο σας η ομάδα της EasyReno στο Νέο Ηράκλειο είναι η πλέον κατάλληλη για να σας προτείνει ιδέες με βάση την νέα αισθητική ώστε να αφήσετε πίσω σας το υπνοδωμάτιο της προηγούμενης δεκαετίας. Είμαστε κοντά σας με συνέπεια και παρέχουμε οικονομικές λύσεις σε πόρτες, έπιπλα, δάπεδα και τοίχους για το υπνοδωμάτιο σας και έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ανακαίνιση που θέλετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Από ένα μεγαλύτερο ξύλινο κρεβάτι μέχρι την αλλαγη των κουφωμάτων για παροχη ενος φυσικού αποτελέσματος διατήρησης της επιθυμητής θερμοκρασίας η ομάδα μας είναι έτοιμη να προτείνει λύσεις σχετικά με ότι ακριβώς χρειάζεστε. Το υπνοδωμάτιο σας θα μεταμορφωθεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά διότι η ανακαίνιση έγινε απλή υπόθεση με την EasyReno στην περιοχή σας.

Τέλος, εάν επιθυμείτε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης στο Νέο Ηράκλειο η EasyReno βρίσκεται και πάλι δίπλα σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε πόρτες, έπιπλα, ξύλινα δάπεδα και κουφώματα και όλα αυτά μπορουμε να τα απογειώσουμε με υπέροχα χρώματα στους τοίχους ώστε να υπάρχει ένα ενιαίο αποτέλεσμα που θα σας καλύπτει αισθητικά και θα σας προσφέρει την νέα καθημερινότητα που αναζητάτε. Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από το διαμέρισμα που κάποτε ήταν λειτουργικό αλλά πλέον σας δυσκολεύει και να απολαμβάνετε να βρίσκεστε σε όλα τα σημεία του χώρου σας αποκτώντας το διαμέρισμα που αρμόζει να έχετε το 2022.

Εμπιστευτείτε την ομάδα μας στο Νέο Ηράκλειο για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Μία νέα καθημερινότητα μπορεί να αρχίσει τώρα για εσάς, αρκεί να το αποφασίσετε και η ομάδα μας στο Νέο Ηράκλειο είναι έτοιμη να σας την προσφέρει με πλήρη συνέπεια και ευκολία.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες