ανακαινιση

Γιατί Να Ανακαινίσεις Το Μπάνιο Σου: 8 Λόγοι

Table of Contents

Θες να μάθεις γιατί να ανακαινίσεις το μπάνιο σου; Δεν είσαι 100% σίγουρος και ψάχνεις συμβουλές; Η ομάδα μας είναι εδώ να σε καθοδηγήσει.

Γιατί Να Ανακαινίσεις Το Μπάνιο Του Σπιτιού Σου

Το μπάνιο είναι το δωμάτιο που έχει σχέση με τη σωματική μας καθαριότητα. Περιέχει μπανιέρα ή ντουζιέρα, μια τουαλέτα με καζανάκι, ένα νιπτήρα, ντουλάπι με ράφια και καθρέφτη και ίσως  μπιντέ. Η ιστορία του ανάγεται στο 3000 π. Χ. με τα δημόσια λουτρά. Κατά τον 16ο, 17ο και 18ο αιώνα, η χρήση των δημόσιων λουτρών μειώθηκε σταδιακά στη Δύση προς όφελος του ιδιωτικού χώρου, δηλαδή την τουαλέτα ή το μπάνιο όπως το γνωρίζουμε σήμερα.  

Για τα καλύτερα πακέτα ανακαίνισης μπάνιου πατήστε εδώ.

Επιδιώκουμε ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να είναι όχι μόνο λειτουργικός, αλλά και καλόγουστος, γιατί μας υποδέχεται τακτικά κάθε πρωί που ξυπνάμε. Χάρη στο ζεστό ή κρύο  ντους αρχίζουμε την ημέρα μας ή την κλείνουμε με τον ίδιο χαλαρό τρόπο το βράδυ έπειτα από μια κοπιαστική ημέρα.

γιατί να ανακαινίσεις το μπάνιο

Οκτώ Λόγοι Για Να Ανακαινίσω Το Μπάνιο Μου

Γιατί Να Ανακαινίσεις Το Μπάνιο Με Τη Βοήθεια Της Easy Reno

1.    Γιατί το σπίτι ή το διαμέρισμά μου έχει ηλικία άνω των 30 ετών.

2.    Γιατί το μπάνιο δεν αποτελεί πλέον το «αποπαίδι» των δωματίων ενός σπιτιού, αλλά ένα χώρο που περνάμε περισσότερη ώρα από άλλοτε, και μάλιστα με ευχάριστο τρόπο, που φροντίζουμε διάφορα σημεία του σώματός μας, όπως μαλλιά, νύχια, περιποίηση δέρματος κ.λπ. Γι’ αυτό και οι σύγχρονες απαιτήσεις προτιμούν και επιδιώκουν τα μπάνια πολλών ή έστω αρκετών τετραγωνικών μέτρων. Μέχρι φυτά τοποθετούνται, επιπλέον ράφια από γυψοσανίδες, δυνατότητα τηλεφωνικής σύνδεσης ή και μουσική από ηχοσύστημα.

3.    Γιατί η σύγχρονη μόδα στα χρησιμοποιούμενα πλακάκια έχει αλλάξει. Άλλα μεγέθη και σχήματα, άλλα σχέδια και χρώματα, άλλα υλικά. Ας λάβουμε υπόψη μας ότι και τα παλαιά πλακάκια μας σήμερα βάφονται ,αλλάζουν χρώμα, κρύβοντας τα παλαιά και συχνά με παλιομοδίτικα σχέδια, κακόγουστα και φτηνιάρικα ,λόγω εργολάβου, πλακάκια των τελευταίων δεκαετιών του εικοστού αιώνα.

4.    Γιατί υπάρχουν αλλαγές σήμερα και στα είδη υγιεινής λόγω νέας τεχνολογίας. Νέες εποχές και νέα ήθη. Σήμερα επιλέγονται ντουζιέρες αντί για μπανιέρες, ο μπιντές δεν χρησιμοποιείται, η δυνατότητα τοποθέτησης στηλών υδρομασάζ,  τζακούζι ή η πρόσθεση σάουνας, τα καζανάκια που είναι πλέον διαφορετικά ακόμα και εντοιχιζόμενα  κ.λπ.

5.    Γιατί οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι παλαιές, έχουν διαρροές και οι σωληνώσεις έχουν σκουριάσει.

6.    Γιατί η υπάρχουσα διαρρύθμιση δεν ικανοποιεί το γούστο ή τις ανάγκες μου. Είμαι πλέον ηλικιωμένος και επιθυμώ περισσότερες ευκολίες…

7.    Γιατί υπάρχει ποικιλία ντουλαπιών μπάνιου ως προς τα σχέδια, το μέγεθος, την τιμή με ευκολία χρήσης και με πολλές δυνατότητες.

8.    Γιατί μυρίζει άσχημα. Ίσως να είναι μικρό και χωρίς παράθυρα. Ίσως οι περίεργες οσμές να προέρχονται από τη λεκάνη της τουαλέτας, από την αποχέτευση ή από τη μούχλα.

Σε ποιον άνθρωπο δεν αρέσει το μοντέρνο, η άνεση, η λειτουργικότητα, η ηρεμία και όχι ο πανικός μιας βλάβης, η μυρωδιά της καθαριότητας και της φρεσκάδας στο μπάνιο; Έτσι δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες μονοκατοικιών ή διαμερισμάτων που επιχειρούν κατά την ανακαίνιση του μπάνιου τους παντός είδους επισκευαστικές ή κατασκευαστικές ή ακόμα και οικοδομικές εργασίες  όπως: τοποθέτηση Πλακιδίων,  αλλαγή ειδών υγιεινής, υδραυλικές εργασίες, γκρεμίσματα, χτισίματα, μερεμέτια, τοποθέτηση γυψοσανίδων, σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση νέων ντουλαπιών μπάνιου, αλλαγή σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις προσθέτοντας περισσότερες πρίζες ασφαλείας, αλλαγές κουφωμάτων σε παράθυρο και πόρτα μπάνιου κ.λπ.

Εννοείται πως ανάλογα με τα προς διάθεση χρήματα, επιδιώκουμε μεγαλύτερη (πλήρη) ή μικρότερης (μερικής) κλίμακας ανακαίνιση. Αγοράζουμε καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Μια μερική ανακαίνιση αφορά δύο με τρεις εργασίες το πολύ, όπως αλλαγή σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων, αλλαγή θερμαντικού σώματος (καλοριφέρ).Μια πλήρης ανακαίνιση αφορά περισσότερες από τρεις εργασίες, όπως για παράδειγμα, αλλαγή στα πλακάκια, βάψιμο, ηλεκτρολογικά, αλλαγή ειδών υγιεινής. Εξαρτάται και από το μέγεθος του μπάνιου μας. Πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι; Δύο, τρία έως πέντε, έξι έως δέκα ή μεγαλύτερο από δέκα τετραγωνικά;

Ανακαίνιση Μπάνιου Με Την Βοήθεια Των Ειδικών

Οπωσδήποτε για τις εργασίες ανακαίνισης πρέπει να αναζητήσουμε επαγγελματία τεχνίτη ή τεχνίτες. Θα επισκεφθούν το χώρο μας κατόπιν ραντεβού και θα εκτιμήσουν το κόστος που απαιτείται, και πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες μας για μερική, για τις λίγες εργασίες που εμείς θα επιλέξουμε, ή για πλήρη ανακαίνιση.

Ελάτε σε επαφή με την ομάδα μας σήμερα κιόλας για ανακαίνιση μπάνιου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες