ανακαινιση

Επισκευή Στέγης Σε 5 Βήματα

Table of Contents

Εάν ψάχνεις αξιόπιστη επισκευή στέγης στην Αθήνα, η ομάδα της Easy Reno σου έχει τη λύση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκευή Στέγης
Επισκευή Στέγης

Οι στέγες ταξινομούνται σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με την κάτοψη του οικήματος. Οι τύποι είναι μονής κλίσης, στυλοβάτης, τεσσάρων κλίσεων και πολλαπλών κλίσεων.

Σωστά Βήματα Για Επισκευή Στέγης

Γνωρίζετε πως η διαρροή της στέγης είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία ζημιών από νερό σε σπίτια; Δυστυχώς, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών δεν γνωρίζουν πώς να επισκευάζουν σωστά τις στέγες τους. Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, όταν σκέφτεστε την επισκευή στέγης, πιθανότατα σκέφτεστε να καλέσετε έναν επαγγελματία στεγαστή για να αποφύγετε το ρίσκο και τυχόν ζημιές που μπορεί να οδηγήσουν σε πιο ακριβά και κοστοβόρα προβλήματα.

Τι Πρέπει Να Προσέχετε

Καλό είναι πριν μας καλέσετε να ελέγξετε τη στέγη για τυχόν ζημιές στα σημεία όπου βρίσκονται προεξέχοντα αντικείμενα, όπως καμινάδες, σωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων, κεραίες και βάσεις ηλιακών συστημάτων. Ο σκελετός της στέγης σας είναι σημαντικό να μένει ανέπαφος. Ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που συναντάμε είναι συστολοδιαστολές που προκαλούν ρήγματα σε βάθος χρόνου με συνέπεια να διαφεύγει το νερό και να μπαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού προκαλώντας υγρασίες.

Τυχόν Ρωγμές

Οι περιοχές επαφής μεταξύ των ανεστραμμένων δοκών και των κεραμιδιών, όπου συνήθως δημιουργούνται ρωγμές, καθώς και τα σημεία όπου διαρρέει νερό, πρέπει να επιθεωρούνται σε μια μονοκλινή στέγη. Τα τμήματα που ενώνουν τα διαφορετικά φύλλα της στέγης πρέπει πάντοτε να ελέγχονται για την ανθεκτικότητά τους γιατί συχνά ξεκολλάνε τμήματα (ειδικά μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα). Οι δίρριχτες και τετρακλινείς στέγες είναι πιο ανθεκτικές λόγω της κατασκευής τους (αποτελούνται από περισσότερες πτυχές).

Υδρορροές

Οι υδρορροές και τα λούκια της σκεπής σας θα πρέπει να επιθεωρούνται και να καθαρίζονται μία φορά το χρόνο πριν από την έναρξη της χειμερινής περιόδου, ειδικά όταν η στέγη βρίσκεται κοντά σε δέντρα. Τέλος, ελέγξτε τα κεραμίδια κάθε πέντε χρόνια ή μετά από έντονες καιρικές συνθήκες (π.χ. χαλάζι) για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκευάσει τυχόν κατεστραμμένα ή αποκολλημένα τμήματα.

Τύπος Στέγης

Ο τύπος της στέγης σας θα είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε την επισκευή στέγης. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι στέγης στην Αθήνα είναι τα κεραμίδια από άσφαλτο, τα βυζαντινά και τα ρωμαικά. Η επισκευή μιας κεραμοσκεπής είναι πολύ διαφορετική από την επισκευή μιας στέγης από μέταλλο.

Εάν έχετε μεταλλική στέγη, οι επισκευές είναι συνήθως πολύ απλές. Μπορούν να αντικατασταθούν τα χαλαρά ή ελλείποντα πάνελ και να εφαρμοστεί στεγανωτικό στις αρθρώσεις και τις ραφές για την αποφυγή διαρροών. Η τσόχα στέγης χρησιμοποιείται συχνά ως υπόστρωμα για να παρέχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από διαρροές.

Τα κεραμίδια ασφάλτου είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος υλικού κατασκευής στέγης στις Ηνωμένες Πολιτείες και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε σπίτι. Η επισκευή των κεραμιδιών ασφάλτου είναι σχετικά απλή, ενώ οι στέγες από σχιστόλιθο είναι πιο σύγχρονες και προσφέρουν μία ομοιόμορφη εμφάνιση.

Επισκευή Στέγης Με Την Easy Reno

Η ομάδα των ειδικών μας για επισκευή στέγης μπορεί να κάνει τη δουλειά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση της διαδικασίας επισκευής στέγης:

1. Επιθεώρηση: Θα ξεκινήσουμε με τη διενέργεια ενδελεχούς επιθεώρησης της στέγης σας για να εντοπίσουμε τυχόν περιοχές που χρειάζονται προσοχή.

2. Επισκευή: Μόλις εντοπίσουμε τις περιοχές που χρειάζονται επισκευή, θα ξεκινήσουμε να τις επισκευάζουμε.

3. Συντήρηση: Για να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές, θα σας παρέχουμε ένα σχέδιο συντήρησης για να διατηρήσετε τη στέγη σας σε καλή κατάσταση.

4. Εγγύηση: Για την ηρεμία σας, προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις υπηρεσίες επισκευής στέγης που προσφέρουμε.

5. Ικανοποίηση πελατών: Ο απώτερος στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίησή σας από τις υπηρεσίες επισκευής στέγης που προσφέρουμε.

Ελάτε Σε Επαφή Με Την Ομάδα Μας Σήμερα

Η Easy Reno είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες επισκευής της στέγης σας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια δωρεάν προσφορά.

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες