ανακαινιση

Ανακαίνιση Άγιος Δημήτριος

Η EasyReno με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο βρίσκεται τώρα και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του χώρου που σας ενδιαφέρει είτε πρόκειται για το σπίτι, το διαμέρισμα, το κατάστημα ή και τον κήπο σας.

Ανακαινίσεις με την EasyReno

Γνωρίστε την εταιρεία μας και εμπιστευτείτε την ανακαίνιση του σπιτιού σας στα χέρια των ειδικών.

Ελάτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε τον χώρο που σας ταιριάζει και σας εξυπηρετεί. Με την αρχιτεκτονική ματιά της ομάδας μας και ταυτόχρονα με τη δική σας αισθητική άποψη μεταμορφώνουμε τον χώρο σας ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί.

Τώρα και στον Άγιο Δημήτριο

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να επεκτείνουμε την δραστηριότητά μας σε όλη την Αθήνα και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναλαμβάνουμε έργο και στον Άγιο Δημήτριο.

Χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε για εσάς και τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πολλά επιτυχημένα project σε όλη την Αθήνα τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε τις υπηρεσίας μας και στον Άγιο Δημήτριο.

Είτε χρειάζεστε μια πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας είτε μικρότερες αλλαγές που αφορούν ξεχωριστά την κουζίνα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή τους ενιαίους χώρους ζητήστε τις προσφορές από την εταιρεία μας και ετοιμαστείτε για τις αλλαγές. Χωρίς άγχος και καθυστερήσεις παραδίδουμε πάντα το έργο τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και σας ενημερώνουμε σχετικά με κάθε εξέλιξη. Αναλαμβάνοντας τον χώρο σας, σας προσφέρουμε ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια.

Οι ειδικοί της ομάδας μας θα εκτιμήσουν τις ανάγκες για την κάθε κατασκευή και θα σας ενημερώνουν λεπτομερώς για το χρονικό διάστημα και φυσικά για τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Τα κουφώματα, οι τοίχοι, τα δάπεδα και οι πόρτες είναι από τα πιο βασικά σημεία του ενδιαφέροντός μας καθώς προτεραιότητά μας αποτελεί η δική σας ασφάλεια.

Στόχος της EasyReno

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, με τους ειδικούς μας να φέρουν εις πέρας το έργο και να σας παραδώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Στον κατάλογο των υπηρεσιών μας θα βρείτε πληροφορίες για όλες μας τις προσφορές. Η διακόσμηση αποτελεί και αυτή σημείο του ενδιαφέροντός μας οπότε σε συνεργασία με τους καταλληλους επαγγελματίες δίνουμε νέα πνοή και μορφή τον χώρο σας.

Εάν τα έπιπλα και ο τρόπος διακόσμησης του σπιτιού σας είναι παλιός ζητήστε την βοήθειά μας και μετατρέψτε τον ανάλογα με τις τάσεις της εποχής και φυσικά τη δική σας αισθητική άποψη.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε και την ανακαίνιση εξωτερικών χώρων. Εάν ο κήπος ή η αυλή σας χρειάζεται μια αλλαγή διαθέτουμε τα κατάλληλα συνεργεία και για αυτό τον σκοπό. 

Ανανεώστε τον χώρο και την διάθεσή σας με τη βοήθεια των μεγαλύτερων επαγγελματιών στον χώρο και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αλλαγή!

Αν είναι η χρονιά για τη δική σας αλλαγή, επικοινωνήστε με την EasyReno!

  • Συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στον χώρο σας
  • Εξασφάλιση καλύτερης τιμής και ποιότητας
  • Πολυετής εμπειρία
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων
 
 

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες