ανακαινιση

Ανακαίνιση Πετράλωνα

Μένετε στα Πετράλωνα και σκέφτεστε την ανακαίνιση του σπιτιού σας; Τότε τα πράγματα είναι απλά, διότι η EasyReno είναι δίπλα σας και αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας άμεσα και πάντα με συνέπεια.

Λίγα Λόγια για τα Πετράλωνα

Τα Πετράλωνα είναι συνοικία της Αθήνας η οποία εκτείνεται από την οδό Πειραιώς μέχρι το λόφο Φιλοπάππου και από την οδό Χαμοστέρνας μέχρι τη γέφυρα Πουλόπουλου. Βρίσκονται βόρεια του Ταύρου και της Καλλιθέας, στα ανατολικά συνορεύουν με το Κουκάκι, βορειοανατολικά με το Θησείο και στα βορειοδυτικά με το Γκάζι.

Τα Πετράλωνα είναι κορεσμένη πυκνοκατοικημένη περιοχή με χαμηλά κυρίως κτίσματα, που γνώρισε έντονη ανοικοδόμηση, ήδη από την δεκαετία του 1950. Αυτό έχει ως συνέπεια οι περισσότερες πολυκατοικίες να είναι αρκετών δεκαετιών

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Την  ανακαίνιση του χώρου σας μπορεί να την έχετε σκεφτεί πολλές φορές αλλά να το αναβάλετε λόγω της αναστάτωσης που θα προκληθεί στην λειτουργία και στους ρυθμούς της οικογένειάς σας από τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν. Όμως με εμάς, πλέον όλα είναι εύκολα αφού η ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για μια πλήρη ή μερική ανακαίνιση τόσο συγχρονισμένα και σε σύντομο χρονικό διάστημα που στο τέλος θα αναρωτιέστε γιατί δεν το είχατε πράξει νωρίτερα. 

Εμεις στην EasyReno είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην ανακαίνιση του χώρου σας επαγγελματικά, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές προτάσεις ανακαίνισης  για να δημιουργήσουμε ένα χώρο  που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που ήταν πρίν την ανακαίνιση.

Η συνέπεια και αξιοπιστία που έχουμε επιδείξει σε όλες τις προηγούμενες εργασίες τα προηγούμενα χρόνια και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στον χώρο των ανακαινίσεων μας οδηγεί να σας προσφέρουμε ένα σίγουρο, λειτουργικό, αξιόπιστο αποτέλεσμα το οποίο θα εκτιμήσετε από την πρώτη φορά που θα το δείτε.

Όλα αυτά χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα συνεργεία εργασιών και συνεργάτες με τεράστια εμπειρία, έτοιμους να σας επιλύσουν όποιες απορίες έχετε, να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα εργασιών,  χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με εγγυημένα αποτελέσματα.

H Εταιρεία EasyReno με εμπειρία αρκετών ετών, μπορεί να σας προσφέρει εργασίες που αναβαθμίζουν το σπίτι σας τό, παρέχοντας:

Εργασίες εσωτερικής ανακαίνισης διαμερισμάτων  

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης ή δημιουργίας ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων 
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 •  Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, μόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Γνωρίζουμε ότι η ανακαίνιση μέχρι πρόσφατα ήταν μια δύσκολη διαδικασία τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση. Πολλές φορές μπορεί να ήταν χρονοβόρα να υπήρχε κακός συντονισμός εργασιών, καθυστερήσεις και στο τέλος το κόστος να ήταν πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που είχατε προγραμματίσει.

Τώρα αναλαμβάνοντας η  EasyReno όλη την διαδικασία της ανακαίνισης τίποτα από τα παραπάνω δεν πρόκειται να συμβεί καθώς όλα σχεδιάζονται από την αρχή, υπολογίζοντας χρόνους που απαιτούνται για την εκτέλεση των εργασιών, τη σειρά που πρέπει να γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης, το σύνολο των υλικών που απαιτούνται και όλες όσες λεπτομέρειες υπάρχουν σε μία ανακαίνιση.

Είστε έτοιμοι να ανακαινίστε το σπίτι σας; Εμπιστευθείτε την EasyReno και κάντε την ανακαίνιση του σπιτιού σας μία εύκολη υπόθεση.

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για μια ανακαίνιση, γρήγορα , αξιόπιστα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες