ανακαινιση

Ανακαίνιση Άνω Πατήσια

Βρίσκεστε στα Άνω Πατήσια; Ο χώρος σας χρειάζεται ανακαίνιση; Τότε τα πράγματα είναι απλά, διότι η EasyReno είναι δίπλα σας και αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας άμεσα και πάντα με συνέπεια.

Ανακαίνιση με την EasyReno στα Άνω Πατήσια

Η EasyReno με την πολυετή εμπειρία της βρίσκεται πλέον στο κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνοντας ανακαινίσεις στα Άνω Πατήσια. Οι μεγάλες αλλαγές της τελευταίας δεκαετίας στον εργασιακό τομέα (π.χ. εργασία από το σπίτι) και στην σύσταση της οικογένειας γέννησαν νέες ανάγκες στα διαμερίσματα κάθε πολυκατοικίας. 

Στα Άνω Πατήσια βρίσκονται κάποια από τα πιο παλιά διαμερίσματα στην Αθήνα. Έτσι είναι φανερό ότι η αρχιτεκτονική των διαμερισμάτων στα Άνω Πατήσια τις περισσότερες φορές δεν καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του 2022. 

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε τον χώρο σας όπως ακριβώς σας ταιριάζει και η συνεργασία σας μαζί μας είναι ικανή να δώσει μία φρέσκια πνοή στα Άνω Πατήσια. 

Η ομάδα μας ξέρει καλύτερα από τον καθένα να δίνει μια νέα ζωή στα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Το διαμέρισμα για εμάς είναι ο χώρος που πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες που υπάρχουν και ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στην  νέα αισθητική του 2022. Κάθε χώρος είναι διαφορετικός αλλά η ομάδα της EasyReno στα Άνω Πατήσια έχει πάντα έξυπνες ιδέες δίνοντας μια νέα προοπτική σε κάθε διαμέρισμα.

Θέλετε να ανακαινίσετε το διαμέρισμα σας στα Άνω Πατήσια;

 Εάν βρίσκεστε στα Άνω Πατήσια έχετε πλέον τους ειδικούς μας πάντα έτοιμους να σας προτείνουν ιδέες για πλήρη αλλαγή σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Στην EasyReno γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μια λειτουργική κουζίνα, έτσι είμαστε διαθέσιμοι να κάνουμε τις κατάλληλες αλλαγες στον χώρο της κουζίνας σας ώστε να καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Όσον αφορά την κουζίνα μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικές λύσεις με βάση τα τετραγωνικά που διαθέτετε και τα άτομα που θα την χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά και επιπλέον ιδέες για την μέγιστη λειτουργικότητα του χώρου. Έτσι μπορείτε άνετα να καλέσετε φίλους, να μαγειρέψετε και να χαρίζετε στην οικογένεια σας μοναδικές στιγμές δημιουργίας.  

Επίσης γνωρίζουμε ότι μια ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε και μπορεί να σας προσφέρει πλήρη ηρεμία κάθε στιγμή που το έχετε ανάγκη. Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο που είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο σε κάθε διαμέρισμα διαθέτουμε την εμπειρία να κατανοήσουμε τις καθημερινές σας ανάγκες και να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας σε έργο τέχνης. 

Δουλεύουμε μαζί στα Άνω Πατήσια

Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες σας και η νέα ομάδα της EasyReno στα Άνω Πατήσια είναι διαθέσιμη να συνεργαστεί μαζί σας για να πραγματοποιήσει μια ανακαίνιση που θα ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτές. Μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα οποιαδήποτε αλλαγή έχετε στο μυαλό σας, όπως ένα καινούργιο ξύλινο δάπεδο, όμορφες πόρτες που θα ταιριάζουν αισθητικά στον χώρο σας ή κουφώματα που φέρουν ενίσχυση για την δημιουργία ενός μονωμένου χώρου. 

Ακόμα είμαστε ικανοί να σας κάνουμε να αισθάνεστε τον ενιαίο χώρο σας μεγαλύτερο επιλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα και ξεχωριστά χρώματα για τους τοίχους σας. Έτσι πλεόν ακόμα και ένας ενιαίος χώρος στα Άνω Πατήσια μπορεί να γίνει λειτουργικός και όμορφος ανταποκρινόμενος στις ανάγκες σας. Όπως καταλαβαίνετε μαζί μας δεν έχει σημασία εάν η κατοικία σας είναι ένας ενιαίος χώρος ή όχι, διαμορφώνουμε το κάθε σπίτι με πλήρη συνέπεια και το αποτέλεσμα είναι πάντα να φαίνεται μεγαλύτερο και να σας διευκολύνει στην καθημερινότητα σας.

Ιδέες & Λύσεις με την EasyReno

Προτεραιότητα μας είναι η αισθητική σας έτσι η συνεργασία των ειδικών μας στα Άνω Πατήσια μαζί σας φέρει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει για την δημιουργία όμορφων διαμερισμάτων στην Αθήνα και ειδικότερα στα Άνω Πατήσια η ομάδα μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαινιση στο διαμέρισμά σας.

 Αν είσαστε έτοιμοι για μια αλλαγή στην ζωή σας είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε καινούργια δάπεδα και έπιπλά φυσικού ξύλου που θα απογειώσουν το υπνοδωμάτιο σας, την κουζίνα σας αλλά και όλα τα σημεια του σπιτιου σας. 

Απο τα δάπεδα, τα κουφώματα, τις εσωτερικές πόρτες μέχρι τα χρώματα στους τοίχους και τα έπιπλα η EasyReno στα Άνω Πατήσια είναι έτοιμη να δώσει  τις πιο κατάλληλες ιδέες για την κατασκευή του έργου που θα αναλάβει.

Εμπιστευτείτε την EasyReno στα Άνω Πατήσια

Η ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας προσφέρει την αλλαγή των ονείρων σας σε όποιον χώρο διαθέτετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες