ανακαινιση

Ανακαίνιση Γαλάτσι

Στην EasyReno παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες και ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν την μελέτη , επίβλεψη, κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας στο Γαλάτσι.

Γαλάτσι – περιγραφή περιοχής

Το Γαλάτσι είναι περιοχή που ανήκει στο κέντρο της Αθήνας. 

Εκτείνεται βόρεια στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας. 

Είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά ταυτόχρονα και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες.

Έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις για την προέλευση του ονόματος Γαλάτσι 

 1. Το 1851 ο Συμεών Γαλάκης αγόρασε στρέμματα γύρω από τον ναό της Αγίας Γλυκερίας. Το επώνυμο “Γαλάκης” προφερόταν ως “Γαλάτσης”, με αποτέλεσμα η περιοχή της Αγίας Γλυκερίας να αναφέρεται ως “η περιοχή του Γαλάτση” και τελικά ολόκληρη η περιοχή να πάρει το όνομα “Γαλάτσι”. 
 1. Ο Θεόδωρος Γκούντερα, φιλόλογος, που γράφει ότι τσοπάνηδες της περιοχής γύριζαν και φώναζαν: “Γάλα – γάλα – φρέσκο γαλατάκι”, οπότε η ονομασία του Γαλατσίου προέρχεται από τη λέξη “γάλα”. 
 1. Το Γαλάτσι πήρε το όνομά του από το φυτό γαλατσίδα το οποίο αφθονούσε στην περιοχή.

Όποια και από τις παραπάνω περιπτώσεις και να ισχύει το Γαλάτσι είναι ιστορική περιοχή.

Οι πρώτοι μόνιμοι κάτοικοι έρχονται την δεκαετία του 1910 κυρίως ως εργάτες στα καμίνια και αρχίζει η εισροή Ναξιωτών. 

Λίγο αργότερα το Γαλάτσι αποτελούσε εξοχική περιοχή της Αθήνας όπου μαζεύτηκαν πολλοί αριστοκράτες της πρωτεύουσας. 

Παρατηρήθηκε άνοδος του πληθυσμού με κατοίκους που προέρχονται από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και είχαν αρχίσει να δημιουργούνται τα πρώτα καταστήματα. 

Σήμερα η Λαμπρινή αποτελεί την πιο γνωστή περιοχή εκτός του κεντρικού Γαλατσίου.

Γαλάτσι, μια γειτονιά με καταπράσινα πάρκα, ανθρώπινο χαρακτήρα και μοναδική αγορά

Στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας, βρίσκεται το Γαλάτσι. Μια περιοχή στα Βόρεια προάστια της Αθήνας, πυκνοκατοικημένη, αλλά παραδόξως με πολύ πράσινο. 

Νιώθεις πως είσαι μέσα στον κλοιό της πόλης αλλά ίσως το πράσινο που υπάρχει παντού σε κάνει να το ξεχνάς. Πολλά πάρκα τριγύρω γεμάτα ανθρώπους που περνάνε τα απογεύματα τους, δρόμοι που δεν αδειάζουν ποτέ, παιδικά πρόσωπα που νιώθουν ακόμα την ελευθερία του να παίξουν στη γειτονιά τους, πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Μια γειτονιά που ίσως ξέρει ακόμα πως να ζει. Από τις πολυσύχναστες Βεϊκου και Γαλατσίου, μέχρι τα σχολεία της Γκράβας, μέχρι το πανέμορφο άλσος, το Γαλάτσι είναι μοναδικό.

Ανακαίνιση – επισκευές σπιτιού και επαγγελματικού χώρου στο Γαλάτσι

Ανακαίνιση Σπιτιού στο Γαλάτσι

Η ανακαίνιση ενός χώρου, είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πολύ δυσκολότερο ν’ ανακαινιστεί ένας χώρος, από το να κατασκευαστεί από την αρχή. 

Κατά την διάρκεια των εργασιών μιας ανακαίνισης, κάνουμε “χειρουργικές” επεμβάσεις μέσα σ’ έναν χώρο και εμπλέκουμε πολλές διαφορετικές ειδικότητες σε περιορισμένο χρόνο.

Χρειάζεται λοιπόν κάποιος που θα μπορεί να εγγυηθεί την αρτιότητα της επισκευής, την καταλληλότητα του εργατικού προσωπικού καθώς και την τέλεια εφαρμογή όλων των υλικών.

Απευθυνόμαστε  σε ιδιώτες που θέλουν να επισκευάσουν, ή να ανακαινίσουν το σπίτι ή την επαγγελματική τους στέγη στο Γαλάτσι.

 • Σας κάνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις που περιλαμβάνουν είτε μεμονωμένες εργασίες, είτε παραδίδουμε το ακίνητό σας, «με το κλειδί στο χέρι».
 • Αναλαμβάνουμε όλες τις οικοδομικές εργασίες και σας γλιτώνουμε από χαμένο χρόνο, χρήματα και ατέλειωτο άγχος.
 • Διαθέτουμε συνεργεία για όλες σχεδόν τις ειδικότητες της οικοδομής, που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
 • Αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση του ακινήτου σας, σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεται.
 • Κατά περίπτωση, σας εξασφαλίζουμε  χρηματοδότηση για το έργο σας με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

Στην EasyReno θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας.

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Οι έμπειροι μηχανικοί και διακοσμητές μας, θα σχεδιάσουν τον καταλληλότερο χώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα έμπειρα συνεργεία μας, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας, χωρίς υπερβάσεις στο χρονοδιάγραμμα της κατασκευής ή στον προϋπολογισμό του έργου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με πρωταρχικό στόχο πάντα την παράδοση μιας άρτιας κατασκευής. 

Ακίνητα από μπετόν, μεταλλικές κατασκευές, ξύλινα σπίτια στο Γαλάτσι.

Ελάτε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε από κοινού και σύμφωνα πάντοτε με τις δικές σας ανάγκες, την ολική ή μερική ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου στο Γαλάτσι. 

Σας το παραδίδουμε έτοιμο προς χρήση, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της επίβλεψης και να επιτύχετε έτσι την αρτιότητα της κατασκευής και την σιγουριά που σας παρέχει η συνεργασία με κάποιον ειδικό.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε βλάβες όλων των ειδών, οι οποίες προέρχονται από την καθημερινή χρήση του σπιτιού σας. 

Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μαραγκοί και όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες που αφορούν στην επισκευή ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού Χώρου, με ένα τηλεφώνημα θα έρθουν στο χώρο σας και θα λύσουν το πρόβλημα, μια για πάντα.

Κατασκευάζουμε μονοκατοικία με χρήση φωτοβολταΪκού συστήματος στην στέγη του σπιτιού, ώστε το ρεύμα που παράγει το φωτοβολταϊκό σύστημα και διοχετεύεται – πωλείται στην ΔΕΗ, να αποσβένει το κόστος κατασκευής του σπιτιού σας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε με απόλυτη εγγύηση και με την σιγουριά του ειδικού:

 • μονώσεις
 • θερμομονώσεις
 • ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων
 • κουφώματα 
 • κουζίνες
 • ντουλάπες
 • πόρτες
 • πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες
 • έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης

Κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε, ανακαινίζουμε διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους στο Γαλάτσι στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλαμβάνουμε:

 • Κατασκευή

Οι έμπειροι μηχανικοί και διακοσμητές μας, θα σχεδιάσουν τον καταλληλότερο χώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα έμπειρα συνεργεία μας, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

 • Ανακαίνιση

Απευθυνόμαστε  σε ιδιώτες που θέλουν να επισκευάσουν, ή να ανακαινίσουν το σπίτι ή την επαγγελματική τους στέγη.

 • Μελέτες

Σε κάθε πώληση ή ενοικίαση ακινήτου και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, απαιτείται από τον νόμο η Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ).

 • Ενεργειακή αναβάθμιση

Με τον όρο ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου, εννοούμε τις πράξεις και τις ενέργειες στις οποίες προβαίνουμε, ώστε να θωρακίσουμε ένα κτίριο έναντι των απωλειών που έχει και να το καταστήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται, λιγότερο ενεργοβόρο.

Συχνές ερωτήσεις για την ανακαίνιση στο Γαλάτσι

Πόσο κοστίζει μια ανακαίνιση;

Το κόστος μιας ανακαίνισης εξαρτάται από το μέγεθός της και τα υλικά που θα επιλέξουμε. Μπορούμε πάντα όμως να προσαρμόσουμε μια ανακαίνιση στον δικό σας προϋπολογισμό.

Πόσο καιρό κάνει να τελειώσει η ανακαίνιση;

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης και το χρονοδιάγραμμα που θέτουμε. Μια ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει από 1 εβδομάδα εάν πρόκειται για ανακαίνιση κάποιου δωματίου του σπιτιού μέχρι και 6 μήνες αν πρόκειται για ολική ανακαίνιση.

Γιατί να κάνω ανακαίνιση;

Η ανακαίνιση είναι ο οικονομικότερος τρόπος ώστε να ανεβάσετε την αξία του ακινήτου σας άμεσα. Εκτός όμως από την επενδυτική αξία μιας ανακαίνισης, εάν πρόκειται για το χώρο που κατοικούμε η ανακαίνιση μπορεί να αλλάξει τελείως την ψυχολογία σας.

Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος για ανακαίνιση;

Εξαρτάται από το είδος της ανακαίνισης και αν αυτό επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Συνήθως η κατάλληλη εποχή για ανακαινίσεις εάν πρόκειται για την κύρια οικεία μας είναι η άνοιξη.

Χρειάζεται η ανακαίνιση κάποια οικοδομική άδεια;

Σε όλες τις περιπτώσεις ανακαίνισης που τροποποιούμε την εσωτερική διαρρύθμιση χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας. Στις περιπτώσεις μικροεπισκευών δεν απαιτείται κάποια άδεια.

Πώς μπορώ να αξιοποιήσω καλύτερα τους χώρους μου;

Το παν στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου είναι η σωστότερη αξιοποίηση των χώρων που έχουμε στη διάθεσή μας. Με ένα σωστό αρχιτεκτονικό σχέδιο μπορούμε να αξιοποιήσουμε κάθε τετραγωνικό του σπιτιού μας.

Πώς μπορώ να επιλέξω τα σωστά υλικά;

Χάρη στη μακροχρόνια πείρα μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα πιο σωστά και συμφέροντα υλικά για την ανακαίνιση του χώρου σας δίχως να θυσιάζουμε την ποιότητα.

Τι γίνεται με την συντήρηση του ακινήτου μετά την Ανακαίνιση;

Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα συντήρηση και διαχείρισης ακινήτων μετά την κατασκευή τους. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την ενοικίασή του, μέχρι και την ολική συντήρησή του.

Ανακαινίσεις κατοικίας στο Γαλάτσι

Υπηρεσίες ανακαίνισης στο Γαλάτσι στην Αθήνα. Μελετημένες λύσεις, με σεβασμό στον χαρακτήρα του κάθε ακινήτου με την EasyReno.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες