ανακαινιση

Ανακαίνιση διαμερίσματος Ποιοτικά & Οικονομικά

Εμπιστευτείτε τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και φτιάξτε το διαμέρισμα των ονείρων σας ποιοτικά και οικονομικά. 

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι για εμάς προτεραιότητα

Στην EasyReno συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στο χώρο της ανακαίνισης διαμερισμάτων.  Εμπιστευτείτε μας!!

ανακαινισμένο διαμέρισμα

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας στην EasyReno αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις.Σας προτείνουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης διαμερίσματος ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να βρούμε από κοινού το σχέδιο ανακαίνισης που σας ταιριάζει και που θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης

Οι υπηρεσίες μας στην ανακαίνιση σπιτιού καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων.

Ανακαίνιση διαμερίσματος

Η ανακαίνιση κατοικίας τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντική αύξηση.  Με μια αγορά ενός διαμερίσματος σίγουρα θέλετε να δώσετε μια νότα από την δική σας αισθητική, ή θέλετε να αναβιώσετε την ενεργειακή κλάση του σπιτιού σας, ή ακόμα και να ανακαινίσετε τον χώρο σας για να ανανεωθείτε.  Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε μια ανακαίνιση διαμερίσματος.

Η ανακαίνιση μπορεί να γίνει είτε ως ολική ανακαίνιση διαμερίσματος είτε μερική με την ανασύσταση της κουζίνας ή του σαλονιού, είτε ακόμα και αν θέλετε να κάνετε την ανακαίνιση σταδιακά.  

Αν και καλό είναι να μπείτε μια φορά στην αναστάτωση με συνεργεία και σκόνες και να γίνει η ανακαίνιση εξ ολοκλήρου, σημαντικότερο όμως είναι να γίνουν όλα με γνώμονα τα δικά σας οικονομικά και τον δικό σας χρόνο.

Στην EasyReno σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες σας, και βγάζουμε ένα σχέδιο που να καλύπτει και αυτό που χρειάζεστε αλλά και να εξυπηρετείται από το ποσό που διαθέτετε την παρούσα στιγμή.

Στην EasyReno με τα καταρτισμένα συνεργεία μας και την εμπειρία μας σας εγγυόμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα, ποιοτικό, λειτουργικό και φυσικά του γούστου σας. Μια ανακαίνιση μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα λειτουργικά προβλήματα του χώρου σας, λόγω παλαιότητας ή ελλιπούς συντήρησης.  Καλό είναι να δοθούν άμεσα λύσεις σε τέτοια θέματα.  

Τα συνεργεία της EasyReno μπορούν να φέρουν εις πέρας την ανακαίνιση του χώρου σας ή ολόκληρου του διαμερίσματός σας δουλεύοντας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Πως γίνεται μία ανακαίνιση διαμερίσματος;

Στην EasyReno  η ανακαίνιση σπιτιού δίνει ένα καινούριο σπίτι. Οι αλλαγές που γίνονται, είτε ριζικές είτε πιο μικρές φέρνουν έναν καινούριο αέρα στο διαμέρισμα σας. Τα κύρια βήματα στην ανακαίνιση ενός διαμερίσματος έχουν ως εξής:

 • Αρχικά γίνεται αυτοψία του χώρου σας από τους επαγγελματίες ανακαίνισης της EasyReno ώστε να γίνουν οι αναγκαίες μετρήσεις και να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα του σπιτιού.
 • Έπειτα, συζητάμε μαζί και μοιραζόμαστε τις ιδέες σας και τι είναι αυτό που ζητάτε από την ανακαίνιση σπιτιού.
 • Τα συνεργεία μας στην ανακαίνιση διαμερίσματος καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων καθώς και πιο τεχνικά στοιχεία όπως αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης του διαμερίσματος και επιλογή κατάλληλων υλικών σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χρήματα που διαθέτετε.

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μία σειρά από εργασίες που έχουν ως σκοπό να σας παραδώσουν ένα μοντέρνο, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο διαμέρισμα αλλά και να ανεβάσουν την αξία του ακινήτου σας.

Τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση;

Οι εργασίες μιας ανακαίνισης σπιτιού αποσκοπούν στην ολική ανακαίνιση σπιτιού ή στην ανακαίνιση κάποιων χώρων μέσα στο σπίτι όπως π.χ. ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση μπάνιου.  Οι εργασίες σε μια ανακαίνιση μπορεί να περιλαμβάνουν μεγάλο όγκο εργασιών ανακαίνισης ενός σπιτιού ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εργασίες αναμόρφωσης εσωτερικών χώρων όπως:

 • Ανακαίνιση μπάνιου (π.χ.  πλακάκια, είδη υγιεινής)
 • Ανακαίνιση κουζίνας (π.χ.  πάγκοι, ντουλάπια, νεροχύτες, έπιπλα κουζίνας)
 • Τοποθέτηση κουφωμάτων, δαπέδων
 • Αναδιαμόρφωση δωματίων (π.χ. κατεδάφιση τοίχων)
 • Υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (αποξήλωση παλαιών και τοποθέτηση νέων)
 • Τοποθέτηση (ή/και εγκατάσταση από την αρχή) συστήματος θέρμανσης
 • Ελαιοχρωματισμοί

Οι εξωτερικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού περιλαμβάνουν:

 • Εξωτερικές επισκευές κτιρίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης & υγρομόνωσης
 • Μόνωση ταράτσας
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Διαμόρφωση μπαλκονιών

Η ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου είναι συχνά  η πρώτη εργασία που γίνεται όταν πρόκειτα για ανακαίνιση διαμερίσματος. Τα μπάνια, οι χώροι στους οποίους περνάτε περισσότερο χρόνο καθαρίζοντας το σώμα σας, καθώς και η κουζίνα, μιας και περνάτε το μεγαλύτερο μέρος των μεσημεριών ή απογευμάτων στο χώρο αυτό, απαιτούν μεγάλη προσοχή και οι περισσότεροι πελάτες μας αρχίζουν από εκεί. Επιπλέον, ίσως βρείτε ότι οι μεγαλύτεροι χώροι των διαμερισμάτων, όπως το σαλόνι και το μπαλκόνι, χρειάζονται και αυτοί ένα σοβαρό σουλούπωμα ή και ολική ανακατασκευή καθώς εκεί θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρεία Ανακαίνιση Διαμερίσματος Easy Reno σήμερα κιόλας.

Μία ολική ανακαίνιση διαμερίσματος μπορεί να ποικίλλει σε κόστος ανάλογα με το μέγεθός του διαμερίσματος, τις ανάγκες συντήρησης και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών. Γενικά, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ 5.000 € και 50.000 € για μία ολική ανακαίνιση διαμερίσματος. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές σας επιλογές καθώς και το εύρος των εργασιών.

Μια μερική ανακαίνιση διαμερίσματος αλλάζει μόνο μερικά από τα δωμάτια του διαμερίσματος. Γενικά, μπορείτε να πληρώσετε μεταξύ 2.000 € και 20.000 € ανάλογα με το πόσα δωμάτια ή τετραγωνικά θέλετε να ανακαινίσετε.

Η διάρκεια μίας ανακαίνισης διαμερίσματος εξαρτάται από το τι εργασίες θέλετε να γίνουν για να κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα. Ανάλογα με τις επιλογές σας, μπορείτε να χρειαστείτε από 2 εβδομάδες έως 6 μήνες για την ολοκλήρωση μίας ανακαίνισης.

Είναι όλα σχετικά. Γενικά, οι ειδικοί προτείνουν να προσλάβετε έναν επαγγελματία ανακαίνισης διαμερίσματος. Οι επαγγελματίες ανακαίνισης διαμερίσμων βρίσκονται σε θέση να ξέρουν τις καλύτερες τεχνικές ανακαίνισης. Δεν υπάρχει καμμία απόλυτη απάντηση, μπορείτε να μπορέσετε να ανακαινίσετε το διαμέρισμά σας μόνη ή μόνος σας, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο, χρήματα, αλλά και προσπάθεια.

Η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικά εάν δεν έχετε έμπιστους συνεργάτες και εταιρείες ανακαινίσεων διαμερισμάτων στο πλάι σας. Η ανακαίνιση του διαμερίσματός σας είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, καθώς αυτό θα σας κοστίσει χρήματα και χρόνο, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα βλέπετε τον χώρο σας.

1. Διαβάστε και συμβουλευτείτε: Διαβάστε για τις διαθέσιμες προσφορές ανακαίνισης διαμερίσματος, καταλήξτε σε μια επιλογή και συμβουλευτείτε τον αρχιτέκτονά σας ή το μηχανικό σας. Είναι προτιμότερο να έχετε μια καλή ιδέα των απαιτήσεων σας, πριν από την επιλογή των υλικών.

2. Σχέδιο και λεπτομέρειες: Μετά την επιλογή των υλικών, βεβαιωθείτε ότι αποκτήσατε τα σωστά προϊόντα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε την εγγύηση. Επίσης, σχεδιάστε την κάτοψη ή το τρισδιάστατο μοντέλο για την ανακαίνισή σας.

3. Δραστηριότητες: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε πηγές νερού και ρεύματος, αλλά και σε μέρη του διαμερίσματος που θα αντικαταστήσεις.

4. Επιλογή Κατασκευαστικής Εταιρείας: Εντοπίστε την επιλογή που σας κάνει την καλύτερη προσφορά για τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Εμπιστευτείτε την EasyReno για την Ανακαίνιση του Διαμερίσματος σας

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της EasyReno σας παραδίδουν ένα σπίτι όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Στην EasyReno δίνουμε προτεραιότητα στην προσφορά ανακαίνισης του διαμερίσματός σας

H ομάδα μας στην EasyReno σας δίνει λύσεις για το έργο ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

01. Οικονομία

Η ανακαίνιση διαμερίσματος είναι η πιο οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε το διαμέρσμά σας και να ανεβάσετε την αξία του ακινήτου σας.

02. Έλεγχος Προϋπολογισμού

Η ανακαίνιση γίνεται σύμφωνα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε και γνωρίζετε από την αρχή το εκτιμώμενο κόστος της ανακαίνισης.

03. Σχέδιο στα μέτρα σας

Η συνεργασία μας ξεκινά με το σχέδιο ανακαίνισης σύμφωνα με τις ιδέες σας και την έμπειρη γνώμη που σας δίνει το συνεργείο μας.

04. Έγκαιρη παράδοση

Δουλεύουμε με αυστηρό χρονοδιάγραμμα ώστε να σας παραδώσουμε το σπίτι σας στο συμφωνημένο χρόνο.

design

Σας προτείνουμε ακριβώς το πακέτο που χρειάζεστε

Οι υπηρεσίες της EasyReno  καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης δαιμερίσματος με εγγυημένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

“Η ανακαίνιση του διαμερίσματος μας έγινε με επαγγελματισμό και τηρόμενη τα χρονοδιαγράμματα”

Μαρω, Νέα Σμύρνη

“Η EasyReno μου έδωσε λύσεις για πολλά προβλήματα του διαμερίσματος μας και είχαμε ένα άριστο αποτέλεσμα”

Παντελής, Πέραμα

“Το συνεργείο είναι πραγματικοί επαγγελματίες. Θα τους εμπιστευόμουν και για άλλες ανακαινίσεις”

Λευτέρης, Ν.Πεντέλη

“Μετά από συζήτηση με τεχνικούς και διακοσμητές το σπίτι πήρε τις οδηγίες για την εκτέλεση που πραγματοποιήθηκε με άκρως επαγγελματικό τρόπο”

Καλλιόπη, Κηφισιά

“Έκανα ολική ανακαίνιση διαμερίσματος και το συνεργείο ήταν επαγγελματίες και προσιτοί.”

Μαρία, Νέα Πέραμος

“Η ανακαίνιση της κατοκίας μου έγινε μέσα στους χρόνους που είχαμε συμφωνήσει.  Οι τιμές καλύτερες απ’ ότι περίμενα.”

Έλενα, Πειραιάς

H ανακαίνιση σας είναι για εμάς προτεραιότητα.

Συζητάμε σε βάθος τις ανάγκες σας και φτιάχνουμε πλάνο. Ο χώρος σας είναι σημαντικός και σεβόμαστε τις ιδέες σας.

Σχέδια μηχανικού για ανακαίνιση διαμερίσματος σε χαρτί και ταμπλετ

Πότε πρέπει να κάνω ανακαίνιση διαμερίσματος;

Κατα πρώτον αν η απόφαση επείγει, λόγω κάποιου προβλήματος στο διαμέρισμα, όπως υγρασία, διαρροή, η ανακαίνιση δεν χωράει συζήτηση. Θα μπορούσατε όμως να έχετε αγοράσει ένα διαμέρισμα πρόσφατα, που είτε χρήζει ανακαίνισης, είτε θέλετε να δώσετε την προσωπική σας νότα. Η αισθητική είναι μεγάλος παράγοντας της προσωπικής μας ηρεμίας.Είναι σημαντικό το σπίτι μας να είναι λειτουργικό, υγιεινό και να μας αρέσει, να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό. Είτε μια ολική ανακαίνιση κατοικίας είτε μια μερική ανακαίνιση κάποιων δωματίων, πράγμα που θα καθορίσει μάλλον ο προϋπολογισμός σας. Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε μια ριζική ανακαίνιση σιγά σιγά και να το κρίνετε καλύτερο.Παρόλα αυτά στην EasyReno καταφέρνουμε να συντονίσουμε ένα πάντα χαμηλό κόστος εργασιών, και να σας προσφέρουμε πραγματικά χαμηλές τιμές για τα έργα μας χωρίς έκπτωση στην ποιότητα, και να κάνουμε την ανακαίνιση του διαμερίσματός σας προσιτή.

Επικοινωνήστε με την EasyReno για την ανακαίνιση του διαμερίσματός σας

Μην αγχώνεστε για την ανακαίνιση που πρόκειται να κάνετε. Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μπορεί να σας χρειαστούν.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες