ανακαινιση

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού

Ψάχνεις για ανακαινιση σπιτιου πακετα; Οι ανάγκες σου είναι μοναδικές, όπως εσύ! Γι’αυτό το λόγο, όλα τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού που προσφέρουμε είναι κομμένα και ραμμένα στις δικές σας ανάγκες μετά από μελέτη και συννενόηση, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τα Καλύτερα Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Ανεξαρτήτως Προϋπολογισμού Με Την Εμπειρία Που Σας Αρμόζει και Στις Καλύτερες Τιμές Σε Όλη την Ελλάδα

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο για εσάς και την οικογένειά σας που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι αγχωτική όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε ποια έργα θα βάλετε σε προτεραιότητα ή τι ύψους προϋπολογισμό πρέπει να διαθέσετε για όλα αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Easy Reno φέρνει σε εσάς τις καλύτερες πακετα ανακαινισης τιμες. Εάν ψάχνετε ολικη ανακαινιση σπιτιου πακέτα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας, η Easy Reno έχει τη λύση.

043 medal

Ξεκάθαρη Τιμολόγηση

Μαθαίνετε από την αρχή το ακριβές κόστος της ανακαίνισης σας.

010 procedure

Ολοκληρωμένα Πακέτα

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα πλήρες πακέτο ανακαίνισης

003 modeling

3D Rendering

Μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης βλέπετε από την αρχή το τελικό αποτέλεσμα.

050 satisfaction

Εξαιρετικά Υλικά ​

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

019 brickwall 1

Εργασίες

Βασιστείτε σε μας για οτιδήποτε χρειάζεται ανακαίνιση και επισκευή.

Δωρεάν Προσφορά

Βλέπουμε το χώρο σας και σας δίνουμε προσφορά χωρίς καμία επιβάρυνση.

Light

7500
 • ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ LIGHT

Lux

14500
 • ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ LUX
Popular

Deluxe

23300
 • ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ DELUXE

Η Easy Reno με βοήθησε να βρω τα καλύτερα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού από τους καλύτερους εργολάβους στην Αθήνα. Η δουλειά έγινε γρήγορα και αναίμακτα. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού – Κατοικίας – Διαμερίσματος – Μονοκατοικίας – Πολυκατοικίας

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι ένα έργο που αυξάνεται σε ζήτηση ολοένα και περισσότερο. Ο βασικός λόγος είναι η παλαιότητα των σπιτιών και ο δεύτερος βασικότερος είναι η ενεργειακή τους απόδοση.

πακετο ανακαινισησ
Τα Καλύτερα Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού με την Easy Reno

Για να βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, πιθανότατα είστε σε αναζήτηση για την καλύτερη προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού.

Σκεφτείτε το ως εξής: Ένα ακίνητο είναι επένδυση. Η κατασκευή του δικού σας σπιτιού από την αρχή είναι πλέον ένα πόνημα που μπορεί να κοστίσει σημαντικά περισσότερα χρήματα απ’ότι στο παρελθόν και επομένως, για πολλούς είναι ένα άπιαστο όνειρο. Ωστόσο, το ακίνητο δεν μπορεί να μένει για πάντα το ίδιο τόσο για πρακτικούς και λειτουργικούς λόγους όσο και για αισθητικούς. Φυσικά, τα οικοδομικά υλικά έχουν τον χρόνο ζωής τους και όσο αυτός ο χρόνος μεγαλώνει τόσο η ποιότητα φθίνει με αποτέλεσμα να έχουμε σπίτια -είτε διαμερίσματα είτε μονοκατοικίες είτε επαγγελματικούς χώρους- που παρουσιάζουν συνεχώς φθορές. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα περί ανακαίνιση σπιτιού κόστος ανά τετραγωνικό.

Αυτές οι φθορές μπορεί να μας κοστίσουν αρκετά χρήματα για να επιδιορθωθούν αλλά κυρίως δεν είναι δεδομένο ότι δεν θα προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερες ζημιές στο ακίνητο μας. Ακόμα, πρέπει να σκεφτούμε και λειτουργικά θέματα όπως η θέρμανση.

Αν δεν είστε σίγουροι για την ανακαίνιση κάντε στον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις:

 1. Το σπίτι μου είναι οικονομικό από άποψη θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας;
 2. Το σπίτι μου εξυπηρετεί τις ανάγκες μου;
 3. Θέλω να εκμεταλλευτώ το ακίνητο μου για πώληση ή μίσθωση;

Αν σε κάποια ή σε όλες αυτές τις ερωτήσεις απαντήσατε όχι, τότε ήρθε η ώρα για ανακαίνιση! Και αν σκέφτεστε ότι η ανακαίνιση είναι μπελάς, με την EasyReno έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Είστε έτοιμοι να διαλέξετε ένα από τα άκρως μελετημένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού με ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας; Διαβάστε περισσότερα για φτηνή ανακαίνιση σπιτιού και πως επιτυγχάνεται (σε περίπτωση που δε θέλετε ένα λουξ αποτέλεσμα και είστε σε μπάτζετ, επειδή κάνουμε ανακαινίσεις όλων των ειδών).

Τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού της EasyReno είναι μελετημένα ώστε να σας αποδώσουν μέγιστο αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνεται η τσέπη σας με περιττά έξοδα ή έξοδα που θα μπορούσατε να είχατε γλυτώσει αν είχατε σωστή ενημέρωση και πρόγραμμα εργασιών.

Αν θέλετε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση σπιτιού τότε η λύση είναι μία. Κλείστε το ραντεβού σας με τους μηχανικούς της EasyReno και μάθετε τι εργασίες πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας και κυρίως σε τι κόστος με ένα από τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού. Φτιάξτε το δικό σας πακέτο ανακαίνισης σπιτιού έτσι όπως ταιριάζει σε εσάς και σύμφωνα με τις δικιές σας ανάγκες.

Ο στόχος μας στην EasyReno είναι να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του κάθε ακινήτου και να συζητήσουμε μαζί με σας τι είναι αυτό που θέλετε να έχετε ως τελικό αποτέλεσμα στα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Διαβάστε τα παρακάτω παραδείγματα ανακαινίσεων για να πάρετε μία ιδέα. Εάν απεναντίας θέλετε μια εντελώς δωρεάν ανακαίνιση σπιτιού διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παραδείγματα Ανακαινίσεων

Διαμέρισμα Στο Κέντρο Της Θεσσαλονίκης

Τα διαμερίσματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης είναι κατά πλειοψηφία παλιά διαμερίσματα που δεν έχουν ανακαινιστεί ποτέ. Ο πελάτης ήθελε ένα πακέτο ανακαίνισης προκειμένου να κατοικηθεί από τα παιδιά του, πλέον φοιτητές. Η ανακαίνιση του περιλαμβάνει ανακαίνιση μπάνιου με τοποθέτηση νέων πλακιδίων και ειδών υγιεινής και ανακαίνιση κουζίνας. Ωστόσο, για την κουζίνα επιλέχθηκε μία συμβατική κουζίνα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες δύο φοιτητών και ο χώρος που έμεινε στην κουζίνα χρησιμοποιήθηκε για πλυντήριο ρούχων και κατασκευή ντουλάπας για αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, έγινε τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας, νέων κουφωμάτων αλουμινίου και εσωτερικών κουφωμάτων. Τα δάπεδα παρέμειναν τα ίδια όπως και η διαρρύθμιση των δωματίων. Τέλος, έγινε έλεγχος των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και προχωρήσαμε σε επιδιορθώσεις της υπάρχουσας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Τι Μαθαίνουμε Από Αυτό Το Παράδειγμα Ανακαίνισης Σπιτιού;

Το διαμέρισμα για δυο φοιτητές δεν χρειάζεται ούτε τεράστια κουζίνα ούτε αλλαγές στη διαρρύθμιση δωματίων εφόσον ο καθένας είχε το δωμάτιο του. Αν προτείναμε μία τεράστια κουζίνα, δεν θα χρησιμοποιούταν από τους φοιτητές και θα ανέβαζε σημαντικά το κόστος. Οι εγκαταστάσεις σε πόρτες, εξωτερικές και εσωτερικές, κρίθηκε αναγκαία για λόγους ασφαλείας και αισθητικούς.

Διάβασε εδώ για την αξία των κουφωμάτων κι ελάτε σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού που παρέχουμε.

Διαμέρισμα Στην Κυψέλη

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχριζε ανακαινισης για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες μίας αυξανόμενης οικογένειας. Χρειάζοταν ένα ακόμα δωμάτιο χωρίς να χαθεί η λειτουργικότητα στο σπίτι και οι αποθηκευτικοί χώροι. Ακόμα, έπρεπε να γίνει η ανακαίνιση ώστε το διαμέρισμα να είναι ζεστό χωρίς απώλειες. Ο ιδιοκτήτης διάλεξε ένα από τα μεσαία πακέτα ανακαίνισης σπιτιού με αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου, αντικατάσταση στα δάπεδα ώστε να είναι πιο μοντέρνα από το παλιό μωσαϊκό και ανακαίνιση μπάνιου με αποξήλωση της τεράστιας μπανιέρας και τοποθέτηση ντουζιέρας walk-in και αντιολισθητικών πλακιδίων.

Τι Μαθαίνουμε Από Αυτό Το Παράδειγμα Ανακαίνισης Σπιτιού;

Η οικογένεια έχει πάντα ανάγκες σε αποθηκευτικούς χώρους έτσι φροντίσαμε να κρατηθούν οι υπάρχοντες χώροι και να μπουν δυο κουφωτές ντουλάπες για επιπλέον χώρο. Ακόμα, δώσαμε βάση στην ενεργειακή απόδοση του σπιτιού με νέα κουφώματα και εγκατάσταση ντουζιέρας για περισσότερο χώρο στο μπάνιο, ειδικά σε οικογένειες με βρέφη που χρειάζονται χώρο για τη βρεφική μπανιέρα. Τέλος, εφόσον δημιουργήθηκε ένα ακόμα υπνοδωμάτιο, φροντίσαμε ώστε να χρώματα που θα επιλεγούν να είναι κατάλληλα για παιδικά δωμάτια. Αυτά κι άλλα πολλά είναι τα ωφέλη από τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Εξοχικό Στη Χαλκιδική

Το συγκεκριμένο εξοχικό ήταν αρκετά παλαιό και η επιλογή των υλικών όταν είχε φτιαχτεί το σπίτι δεν ήταν Α ποιότητας. Το σπίτι είχε σημαντικές φθορές από υγρασία και τα κουφώματα -λόγω της απόστασης από τη θάλασσα- είχαν απώλειες στην ενέργεια. Συμφωνήθηκε ένα πακέτο ανακαίνισης που περιλάμβανε εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, αντικατάσταση ειδών υγιεινής και τοποθέτηση πλακιδίων προς αντικατάσταση των παλαιών, αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και της σκεπής (που έσταζε) καθώς και εργασίες στους εξωτερικούς τοίχους, στην περίφραξη (με αλλαγή στην πόρτα) και στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Ακόμα, στο πακέτο ανακαίνισης συμπεριλήφθηκε και η τιμή εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα και η αντικατάσταση των παλιών ντουλαπιών κουζίνας και του ηλεκτρολογικού πίνακα.

Τι Μαθαίνουμε Από Αυτό Το Παράδειγμα Ανακαίνισης Σπιτιού;

Ένα εξοχικό στη θάλασσα δεν έχει ανάγκες σε θέρμανση εφόσον ο ιδιοκτήτης δεν το χρησιμοποιεί το χειμώνα. Ο ήλιος προσφέρεται απλόχερα όλο το καλοκαίρι και επομένως, ο ηλιακό θερμοσίφωνας ήταν η καλύτερη επιλογή. Ό,τι παλιό υπήρχε (και επομένως, είχε φθορές και δεν εξυπηρετούσε πλέον) αντικαταστάθηκε. Δόθηκε βαρύτητα στις επιδιορθώσεις της εξοχικής κατοικίας που λόγω της θάλασσας ήταν σημαντικές και το σπίτι επηρεαζόταν στατικά (τα τοιχία της περίφραξης είχαν πέσει ανά σημεία) ενώ η σκεπή έσταζε όποτε έβρεχε. Η επιλογή όλων των υλικών έγινε με γνώμονα τη χρήση της κατοικίας ως εξοχική και επιλέχθηκαν υλικά Α ποιότητας με ενισχυμένη αντοχή σε άλατα.

Τα παραπάνω παραδείγματα μας δείχνουν ότι δεν μπορούμε να έχουμε έτοιμα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού που να απευθύνονται σε όλους τους ιδιοκτήτες. Οι απαιτήσεις της κάθε κατοικίας είναι μοναδικές και επηρεάζονται από παράγοντες όπως η χρήση της κατοικίας, το μέρος που βρίσκεται, τα μέτρα του ακινήτου (τ.μ.) οι ένοικοι της και το προσωπικό στυλ τους. Φυσικά, ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το κόστος διότι ο καθένας έχει ένα συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Στην EasyReno συζητάμε εκτενώς τι σας χρειάζεται και τι έχει προτεραιότητα να γίνει από εργασίες. Μπορεί κάποιος να θέλει ανακαίνιση κουζίνας αλλά να προέχουν άλλες εργασίες που είναι πιο επείγουσες. Όμως, τα χρήματα που διαθέτει είναι περιορισμένα. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας σας προτείνουν το πακέτο ανακαίνισης που σας χρειάζεται άμεσα και σε δεύτερο χρόνο, συζητάμε για τις εργασίες που δεν επείγουν.

Ο στόχος μας είναι να έχετε ακίνητα που να είναι οικονομικά στα έξοδα τους, λειτουργικά και σύμφωνα με το δικό σας στυλ. Άλλωστε ακόμα και η αλλαγή στο χρώμα της κουζίνας μπορεί να κάνει τη διαφορά χωρίς να πρέπει απαραίτητα να κάνετε ανακαινιση όλη την κουζίνα. Διάβασε εδώ για την ανακαίνιση κουζίνας ή καλέστε μας σήμερα να σας συνδέσουμε με ένα εξειδικευμένο συνεργείο για πακέτα ανακαίνισης σπιτιού.   

Στην EasyReno Ξέρουμε Τις Ανάγκες Της Αγοράς

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Airbnb

Πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων αφουγκραζόμενοι την κινητικότητα της αγοράς, επιλέγουν να κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι τους προκειμένου να το νοικιάσουν για βραχυχρόνια μίσθωση τύπου airbnb. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρειάζεται τρομερή σκέψη και η ανάγκη είναι μία: να γίνει ένα σπίτι που να περιλαμβάνει τα απαραίτητα για τη βραχυχρόνια μίσθωση με ένα από τα μελετημένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού μας.

Έχουμε δημιουργήσει λοιπόν πακέτα ανακαίνισης airbnb που σας καλύπτουν σε κάθε περίπτωση και για όλα τα ακίνητα. Περιλαμβάνουν:

 • έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και του ηλεκτρολογικού πίνακα
 • τοποθέτηση αξεσουάρ μπάνιου
 • επιδιόρθωση ή αντικατάσταση ντουλαπιών κουζίνας (ανάλογα με την κατάσταση τους)
 • τοποθέτηση απαραίτητων επίπλων
 • αλλαγή στο χρώμα των τοίχων ή/και των πλακιδίων
 • αποξήλωση παλιών μη λειτουργικών επίπλων π.χ. του λουτρού

Εμπιστευτείτε την EasyReno και αυξήστε το εισόδημα σας με τη βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου σας. Άλλωστε ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα με μοντέρνα αισθητική ενοικιάζεται σε μεγαλύτερη τιμή απ’ότι αν έμενε στην πρότερη κατάσταση του.

Δες εδώ για ανακαίνιση airbnb.

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Full

Για πολλούς ιδιοκτήτες, η ανακαίνιση είναι μία διαδικασία η οποία αποφασίζεται διότι το ακίνητο την έχει απόλυτη ανάγκη προκειμένου να μπορεί να κατοικηθεί τόσο από λειτουργικής άποψης όσο και από αισθητικής.

Γι’αυτό στην EasyReno δημιουργήσαμε πακέτα ανακαίνισης σπιτιούς που περιλαμβάνουν όλους τους χώρους του σπιτιού με αλλαγές, επισκευές και αντικαταστάσεις σε όλα τα υλικά. Συγκεκριμένα, το πακέτο ανακαίνισης full που καλύπτει σπίτια ως 80 τ.μ. σε έναν όροφο περιλαμβάνει:

 • Καθαιρέσεις σε τοίχους και αποξήλωση πλακιδίων, ντουλαπιών, παλαιών σωμάτων θέρμανσης, ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, δαπέδων και απομάκρυνση τους από το σπίτι
 • Ανακαίνιση μπάνιου και αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας
 • Ανακαίνιση κουζίνας και αντιμετώπιση ηλεκτρολογικών προβλημάτων και προβλημάτων αποθήκευσης
 • Τοποθέτηση νέων δαπέδων, ντουλαπών, κουφωμάτων, εξωτερικής πόρτας, θερμαντικών σωμάτων
 • Βάψιμο
 • Εγκατάσταση συναγερμού

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Regular

Kάποια ακίνητα βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά λόγω παλαιότητας συνήθως χρειάζονται μία ανακαίνιση που θα καταστήσει το σπίτι λειτουργικό και πρακτικό. Το πακέτο ανακαίνισης Regular είναι ένα οικονομικό πακέτο ανακαίνισης σπιτιού και περιλαμβάνει:

 • Καθαιρέσεις σε τοίχους και αποξήλωση πλακιδίων, ντουλαπιών, ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, δαπέδων και απομάκρυνση τους από το σπίτι
 • Ανακαίνιση μπάνιου και αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας
 • Ανακαίνιση κουζίνας και αντιμετώπιση ηλεκτρολογικών προβλημάτων και προβλημάτων αποθήκευσης
 • Τοποθέτηση νέων δαπέδων, ντουλαπών, κουφωμάτων, εξωτερικής πόρτας
 • Βάψιμο

Εμπιστευτείτε την EasyReno και αποκτήστε το σπίτι των ονείρων σας!

Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Για Όλους

Ο πιο συχνός ενδοιασμός των πελατών μας είναι το κόστος. Τα υλικά ακριβαίνουν, υπάρχουν καθυστερήσεις και οι εργασίες δεν εκτελούνται στην ώρα τους. Αυτό έχει ως συνέπεια να αυξάνεται το κόστος και πολλοί νομίζουν ότι η ανακαινιση σπιτιού θα κοστίσει όσο ένα καινούριο σπίτι.

Επιλέγουμε Υλικά Μαζί Σας

Η διαδικασία της επιλογής των υλικών γίνεται μετά από συζήτηση μαζί σας και προσπαθούμε να πετύχουμε πάντα τον κατάλληλο συνδυασμό κόστους και ποιότητας. Προτείνουμε νέες λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας που πολλές φορές δεν συνηθίζονται στην Ελλάδα αλλά έχουν σημαντικά οφέλη π.χ. walk-in ντουζιέρες. Διάβασε εδώ για τις καμπίνες ντουζιέρας.

Δίνουμε Προτεραιότητα Σε Βασικές Λειτουργίες Του Σπιτιού

Στην EasyReno θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε δίνοντας έμφαση σε όλες τις εργασίες που γίνονται ώστε το σπίτι μελλοντικά να είναι οικονομικό. Για παράδειγμα, η αποξήλωση των παλιών σωμάτων καλοριφέρ και η τοποθέτηση νέων έχει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση της θέρμανσης στο σπίτι σας και θα δείτε το λογαριασμό να μειώνεται και το σπίτι να είναι ζεστό.

Μας Ενδιαφέρει Να Έχετε Λειτουργικό Σπίτι

Επιζητούμε τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα του σπιτιού σας. Ένα μικρό μπάνιο δεν είναι απαγορευτικό διότι μπορεί να υπάρχει μπανιέρα που να καταλαμβάνει σημαντικό χώρο χωρίς να έχει μεγάλη χρηστικότητα για τους ενοίκους της οικίας. Η τοποθέτηση ντουζιέρας είναι από τις πιο συχνές αλλαγές που κάνουμε και το κόστος είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με την πλήρη ανακαίνιση μπάνιου.

Σκεφτόμαστε Μελλοντικά

Η πλειοψηφία των ακινήτων που χρίζουν ανακαίνισης σπιτιού είναι παλιά. Φροντίζουμε ώστε στο πακέτο της ανακαίνισης σπιτιού να εντάξουμε τον έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, τον έλεγχο στους σωλήνες και την απομάκρυνση όλων εκείνων των στοιχείων που μπορεί μελλοντικά να προκαλέσουν προβλήματα π.χ. με σπασίματα ή υγρασίες. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση πλακιδίων μπορεί να ακούγεται δαπανηρή εργασία αλλά αν τα πλακάκια στο σπίτι σας είναι φθαρμένα και κάποια είναι σπασμένα τότε χρειάζονται αντικατάσταση. Η φθορά δεν επιδιορθώνεται ούτε και τα σπασίματα. Διάβασε εδώ για την αξια που έχουν τα πλακάκια.

Σκεφτόμαστε Για Την Ασφάλεια Σας

Σε πολλά παλιά σπίτια, ο πίνακας δεν είναι ασφαλείας και άρα, η τοποθέτηση νέου πίνακα είναι ένα σημαντικό βήμα για την δική σας ασφάλεια. Το ίδιο συμβαίνει και με την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων και πόρτας ασφαλείας που σας διασφαλίζει ότι δεν θα μπει κάποιος ανεπιθύμητος κλέφτης στο σπίτι.

Στην EasyReno σκεφτόμαστε πάντα το εξής: Τι κύκλο εργασιών θα ακολουθούσαμε στο δικό μας σπίτι; Τι θα περιλαμβάνει το δικό μας πακέτο ανακαίνισης; Έτσι, πετυχαίνουμε να καταλαβαίνουμε τι θέλετε και κυρίως γιατί το θέλετε. Μαζί δημιουργούμε το πακέτο που σας ταιριάζει.

Μπορώ Να Κάνω Ανακαίνιση Μόνος Μου;

Μία ερώτηση που ακούμε πολύ συχνά είναι αν μπορείτε μόνοι σας να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στην Ελλάδα, οι περισσότεροι καταπιανόμαστε με διαφόρων ειδών εργασίες στο σπίτι οπότε η ερώτηση είναι εύλογη. Η απάντηση μας είναι: μάλλον όχι, εκτός αν είστε μάστορας με εμπειρία. Γι’αυτο το λόγο φέρνουμε σε εσάς τα καλύτερα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού που μπορείτε να φανταστείτε.

Σκεφτείτε το εξής: υπάρχουν εργασίες ανακαινισης που απαιτούν γνώσεις και εμπειρία αλλά κυρίως πολλά χέρια όπως π.χ. οι αποξηλώσεις ή η αλλαγή σε εσωτερικές πόρτες. Ακόμα, και τα χρώματα στους τοίχους θέλουν γνώσεις για να γίνουν διότι π.χ. ένας τοίχος που βάλλεται από υγρασίες χρειάζεται ειδική μεταχείριση και όχι απλά ένα πέρασμα με το νέο χρώμα. Διάβασε εδώ για ελαιοχρωματισμούς και βάψιμο. 

Στην EasyReno είμαστε κάθετοι σε ένα πράγμα: ο κάθε ένας στο συνεργείο μας έχει ειδικότητα σε μία δουλειά. Η τοποθέτηση ντουλαπιών και επίπλων κουζίνας γίνεται από εξειδικευμένους τεχνίτες κουζίνας. Αντίστοιχα, η τοποθέτηση πλακιδίων γίνεται από έμπειρους τεχνίτες πλακιδίων. Το μπάνιο αναλαμβάνεται από υδραυλικό και τεχνίτες που ασχολούνται με τοποθέτηση επίπλων μπάνιου.

Επικοινώνησε με την EasyReno Για Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού

Κλείσε δωρεάν το ραντεβού σου με τους μηχανικούς της EasyReno και φτιάξε το δικό σου πακέτο ανακαίνισης σύμφωνα με τις δικιές σου απαιτήσεις και τον δικό σου προϋπολογισμό.

Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες