ανακαινιση

Ανακαίνιση Κουζίνας Τιμές – Πόσο Κοστίζει;

Table of Contents

Η ανακαίνιση κουζίνας είναι μία από τις πιο βασικές εργασίες όταν κάνουμε ανακαίνιση ένα σπίτι. Πλέον, οι κουζίνες πρέπει να είναι λειτουργικές, πρακτικές, με αποθηκευτικούς χώρους και να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας μέσα στο σπίτι. Πολλοί πελάτες μας ψάχνουν στο ιντερνετ για ‘ανακαίνιση κουζίνας τιμές’ μόνο και μόνο για να βρεθούν απογοητευμένοι ύστερα από λίγο από την πληθώρα των τιμών που βρίσκουν μπροστά τους. 

 Στην EasyReno ξέρουμε από κουζίνες. Ελάτε να συζητήσουμε τις ιδέες σας! Αλλά πρώτα διαβάστε τον οδηγό μας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές ώστε να ξεκαθαρίζουμε σιγά σιγά το τοπίο και εσείς να έχετε μία πληρέστερη ιδέα τι να περιμένετε.

Ανακαίνιση Κουζίνας Τιμές

Ανακαίνιση Κουζίνας Τιμές: Από Που Ξεκινάμε;

Συνήθως, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι για να κάνουμε ανακαίνιση μία κουζίνα ξεκινάμε από το ξήλωμα της παλιάς κουζίνας και βάζουμε μία καινούρια. Η σωστή ανακαίνιση ξεκινάει από τη μέτρηση του χώρου που θα τοποθετηθεί η κουζίνα (μπορεί να θέλετε ή να πρέπει να αλλάξει σημείο) και το σχεδιασμό της κουζίνας μέσα στον διαθέσιμο χώρο. 

Έτσι, ξέρετε από την αρχή πως θα είναι η κουζίνα σας στο τέλος. Χρησιμοποιούμε τρισδιάσταση απεικόνιση ώστε να είναι το τελικό αποτέλεσμα όσο πιο κοντά στο σχεδιασμό γίνεται. 

Aφού γίνει ο σχεδιασμός τότε πάμε στην δεύτερη φάση της ανακαίνισης που είναι και η μεγαλύτερη: τεχνικές εργασίες. 

Ανακαίνιση Κουζίνας Τιμές: Πόσο Μου Κοστίζουν Οι Τεχνικές Εργασίες;

Όταν ψάχνουμε για ανακαίνιση κουζίνας τιμές, τότε συνήθως βρίσκουμε τιμές μίας έτοιμης κουζίνας που απλά θα περαστεί στο σημείο που θέλουμε. Στον οδηγό μας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές, σας λέμε για όλες τις χρεώσεις που θα πρέπει να περιμένετε όταν αποφασίζετε να κάνετε ανακαίνιση την κουζίνα σας. 

H πρώτη και βασική τεχνική εργασία είναι η αποξήλωση της παλιάς σας κουζίνας. Όταν λέμε αποξήλωση εννοούμε ντουλάπια, συρτάρια, πάγκο, νεροχύτη, μπαταρία, πλακάκια (αν χρειάζεται ή θέλετε) και φυσικά απομάκρυνση όλων αυτών από το σπίτι. 

Η δεύτερη βασική εργασία που δεν θα μπορούσε να λείπει από τον οδηγό μας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές είναι ο έλεγχος και η ενδεχόμενη επισκευή/αντικατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκατάστασεων της κουζίνας. 

Συμβουλή της EasyReno: Αν το σπίτι είναι παλιό, αλλάξτε τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά στοιχεία. Σίγουρα ανεβάζει το κόστος αλλά σας διαφυλλάσσει από μελλοντικά προβλήματα που σίγουρα θα εμφανιστούν λόγω παλαιότητας. 

Ανακαίνιση Κουζίνας Τιμές: Τι Άλλη Τεχνική Εργασία Πρέπει Να Γίνει;

Κάθε πελάτης μας στην EasyReno έχει κάποια ιδέα στο μυαλό για την κουζίνα του. Εμείς φροντίζουμε να ακούμε την ιδέα σας και γνωρίζοντας τις ανάγκες σας, να σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη περίπτωση κουζίνας. Για παράδειγμα, μία οικογένεια με αυξημένες ανάγκες σε αποθήκευση, χώρους εργασίας και λειτουργικότητας ωφελείται από διαφορετικού είδους κουζίνα απ’ότι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ή δυο φοιτητές. 

Μία ακόμα τεχνική εργασία που πρέπει να γίνει είναι τα ντουλάπια της κουζίνας, ο πάγκος και οι ηλεκτρικές συσκευές. Διαλέγετε αυτά που σας αρέσουν σύμφωνα με το γούστο και τον προϋπολογισμό σας και προσθέτετε έξτρα στοιχεία στην κουζίνα (π.χ. πιατοθήκη, κάδο, φρένο στις πόρτες κτλ). Ψάχνοντας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές, πολλές φορές πέφτουμε πάνω σε κουζίνες που έχουν πολλά επιπρόσθετα στοιχεία και άρα, το κόστος που βλέπουμε είναι ίσως σημαντικά αυξημένο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξέρουμε τι έχει ακριβώς η κουζίνα που θέλουμε να κάνουμε, δηλαδή τι στοιχεία καλύπτει το κόστος που έχουμε στα χέρια μας. 

Τέλος, πρέπει να υπολογίσετε (αν σκοπεύετε να το κάνετε) το βάψιμο της κουζίνας. Προφανώς, αν ανακαινίζετε ολόκληρο σπίτι, το βάψιμο θα γίνει σε όλους τους χώρους και άρα, το κόστος υπολογίζεται διαφορετικά. Στην περίπτωση της κουζίνας όμως, αν η ανακαίνιση αφορά μόνο εκείνο το χώρο, τότε θα πρέπει να υπολογιστεί και το βάψιμο (μπογιές, σοβατίσματα, ξυσίματα κτλ). 

Aνακαίνιση Κουζίνας Τιμές: Το Κόστος Αυξάνεται Με Τη Διάρκεια Της Ανακαίνισης;

Μία αρκετά συχνή ερώτηση που μας κάνουν οι πελάτες μας είναι πόσες μέρες διαρκεί η ανακαίνιση της κουζίνας. Ωστόσο, η ερώτηση αυτή γίνεται διότι πολλοί πιστεύουν ότι όσο περισσότερο διαρκεί η ανακαίνιση, τόσο αυξάνεται το κόστος της νέας κουζίνας. 

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές, συνήθως βρίσκουμε κάποιες κουζίνες-υπερπαραγωγή και τις αντίστοιχες τιμές βέβαια. Το κόστος δεν καθορίζεται από τη δυνατότητα ετοιμοπαράδοτων υλικών για τον απλό λόγο ότι η κουζίνα θα τελειώσει όταν όλα τα υλικά είναι παραδοτέα. Σε κουζίνες-υπερπαραγωγές, συνήθως αυτό που βλέπουμε είναι όλο κατά παραγγελία. Αυτομάτως, το κόστος αυξάνεται σημαντικά εκεί σε σχέση με μία ετοιμοπαράδοτη κουζίνα. 

Ένας καλός χρόνος για να τελειώσουν οι εργασίες ανακαίνισης της κουζίνας είναι 5-7 μέρες αν όλα τα υλικά βρίσκονται στα χέρια μας. Βέβαια, έχουμε παραδείγματα κουζινών που λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας τους τελείωσαν σε 2 εβδομάδες. 

Στην EasyReno βάζουμε προτεραιότητα την ποιότητα σε όλες τις ανακαινίσεις σπιτιού. Προσπαθούμε να τη συνδυάζουμε με την γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά αν πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα δυο, θα προτιμήσουμε πάντα την ποιότητα. 

Επικοινωνήστε με την EasyReno

Aν σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, μη περιμένετε άλλο και μη σπαταλάτε το χρόνο σας ψάχνοντας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές στο google, πολλές φορές χωρίς ανταπόκριση. 

Διαβάστε τον οδηγό μας για ανακαίνιση κουζίνας τιμές και πάρτε μία ιδέα για ποιες χρεώσεις περιλαμβάνονται σε μία ανακαίνιση κουζίνας. Μετά ελάτε να συζητήσουμε και να σας δώσουμε την προσφορά μας!

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες