ανακαινιση

Ανακαίνιση Πετρούπολη

Εδώ και πολλά χρόνια  η EasyReno ολοκληρώνει  την πλήρη ανακαίνιση σπιτιών στην Πετρούπολη με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε περήφανοι που ανακαλύπτουμε δημιουργικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες ανακαίνισής σας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό του έργου σας.

Η Πετρούπολη

Η Πετρούπολη είναι προάστιο στο βορειοδυτικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αττικής. Βόρεια και νότια της πόλης βρίσκονται οι δύο κορυφές του πανέμορφου Ποικίλου όρους.

Το Ποικίλον όρος (ή Ζαχαρίτσα) βρίσκεται κατά μήκος όλου του δήμου στη βορειοδυτική πλευρά του και η κορυφή του βρίσκεται βόρεια.

Παλαιότερα η Πετρούπολη αποτελείτο από δασικές, αγροτικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Η αστική εξέλιξη της περιοχής αντικατέστησε τις αγροτοκτηνοτροφικές εκτάσεις τις αρχές της δεκαετίας του 1950 και συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ξεκινάει από τα 114 μέτρα υψόμετρο και τα τελευταία σπίτια είναι περίπου στα 215-225 μέτρα. Σήμερα το ανατολικό και κεντρικό κομμάτι του δήμου είναι πιο αστικοποιημένο. Το βραχώδες τοπίο του Ποικίλου όρους με λίγους θάμνους και χαμηλά δέντρα βρίσκεται στα δυτικά και στα βόρεια. 

Δύο είναι οι θεωρίες για το πώς η πόλη μας πήρε την ονομασίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με την πρώτη η πόλη έχει πάρει το όνομά της από την πέτρα («πόλη της πέτρας») καθώς το υπέδαφος είναι βραχώδες και στο παρελθόν λειτουργούσαν στην περιοχή αρκετά λατομεία (νταμάρια). Όμως η επικρατέστερη, θεωρία είναι ότι ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Πέτρου Γιάνναρου, ιδρυτή της αθηναϊκής εφημερίδας «Εσπερινή».

Παλαιότερα η Πετρούπολη αποτελείτο από δασικές, αγροτικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Η αστική εξέλιξη της περιοχής αντικατέστησε τις αγροτό-κτηνοτροφικές εκτάσεις τις αρχές της δεκαετίας του 1950 και συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990. 

Σήμερα η δόμηση της περιοχής συνεχίζεται, αλλά είναι πιο περιορισμένη.

Το ανατολικό και κεντρικό κομμάτι του δήμου είναι πιο αστικοποιημένο.

Η Πετρούπολη είναι η πιο ανεπτυγμένη περιοχή στην δυτική Αθήνα. Στα υπέρ του Δήμου είναι η άριστη ρυμοτομία του (από τις καλύτερες της Αθήνας) και η μικρή του απόσταση από το Ποικίλο Όρος, που είναι και ο πνεύμονας της  περιοχή.

Ανακαίνιση μπάνιου κουζίνας στην Πετρούπολη

Υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιού

Αν θέλετε να ανακαινίσετε την κουζίνα, καλέστε την EasyReno. Ένας από τους εκπροσώπους μας θα χαρεί να προτείνει και να παρέχει μια δωρεάν προσφορά. Η επικοινωνία μαζί μας θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την ακαίνιση που ονειρευόσαστε.

Βρείτε μας στο τηλέφωνο +306906652877 ή γράψτε μας τις απορίες στο email: info@easyreno.gr

Παρακάτω ακολουθούν άρθρα για ανακαίνιση κουζίνας και μπάνιου. Ενημερωθείτε πλήρως.

Οι κουζίνες είναι το πιο δημοφιλές δωμάτιο στο σπίτι

Η κουζίνα είναι ο χώρος όπου τα μέλη της οικογένειάς και οι καλεσμένοι τρώνε, μαγειρεύουν, μοιράζονται ιστορίες και συνομιλούν καθημερινά. Εάν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε μια ανακαίνιση στην κουζίνα, υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη και θα πρέπει να συνεργαστείτε με έναν αξιόπιστο ειδικό που μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτά τα εξαρτήματα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Εδώ στην EasyReno, προετοιμάζουμε τα πάντα για την επιτυχία από το σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση. Παρέχουμε έναν αποκλειστικό διαχειριστή έργου για να συγκεντρώσει αυτά τα μέρη κάτω από μια στέγη με ένα σημείο επαφής. 

Παρέχουμε επαγγελματίες πωλητές ντουλαπιών, κατασκευαστές πάγκων, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ρυθμιστές πλακιδίων και βαφείς για να προσφέρουμε την κουζίνα για την οποία θα συζητούν όλοι οι επισκέπτες. Είτε πρόκειται απλώς για λίφτινγκ είτε για πλήρη ανακαίνιση, στην EasyReno, είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι η ανακαίνιση στην κουζίνα θα είναι κάτι που θα απολαμβάνετε η οικογένειά, ο επισκέπτης και εσείς για τα επόμενα χρόνια. Εργαζόμαστε με έργα όλων των διαφορετικών μεγεθών και εμβέλειας. Από τη δημιουργία αυτού του όμορφου ανοιχτού βασικού επιπέδου έως τις αναβαθμίσεις χρωμάτων και βερνικιού. Όπως η αλλαγή ενός πάγκου και το backsplash. Μια όμορφη κουζίνα δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από μεγάλο κόστος ανακαίνισης.

Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι μια σύνθετη και συνεχώς μεταβαλλόμενη διαδικασία. Οι τελευταίες τάσεις στις κουζίνες μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσουν με, αλλά αξίζει να αφιερώσετε χρόνο γιατί κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία όταν σχεδιάζετε τον χώρο της κουζίνας των ονείρων σας για μαγείρεμα όπως κάνουν οι επαγγελματίες σεφ.

Εδώ στην  EasyReno, εργαζόμαστε με ανακαινίσεις που καλύπτουν όλα τα μεγέθη, τα στυλ και τους προϋπολογισμούς. Η επαγγελματική μας ομάδα σχεδιαστών και ειδικών εγκατάστασης χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εργαλεία και υλικά για την εργασία, βοηθώντας να αποκτήσετε την κουζίνα των ονείρων σας εντός του προϋπολογισμού.

Είτε φτιάχνετε μια νέα κουζίνα από την αρχή, ανακαινίζετε την παλιά κουζίνα ή ανακαινίζετε την υπάρχουσα κουζίνα για να της δώσετε μια πιο φρέσκια εμφάνιση, η ομάδα εδώ στην Easy Reno είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, να σας εμπνεύσει με δημιουργικές ιδέες και να διασφαλίσει ότι είστε 100% ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή!

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας συνεργάζονται με κλασικά, μοντέρνα και μεταβατικά στυλ, χρησιμοποιώντας σχεδιαστικά στοιχεία από διάφορες εποχές και τάσεις σχεδιασμού για να συνδυάσουν έναν τέλειο συνεκτικό χώρο που αισθάνεται άνετος και κομψός. Κάθε κουζίνα είναι μοναδική και απαιτεί ένα συγκεκριμένο όραμα – επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε σήμερα.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά

Ως επαγγελματική εταιρεία ανακαίνισης, έχουμε δημιουργήσει συνδέσεις και συνεργασίες υψηλής ποιότητας με διάφορους εργολάβους και κατασκευαστές στον χώρο της κουζίνας, για να παρέχουμε κορυφαία υλικά και εμπόρους σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα υψηλής ποιότητας στοιχεία κουζίνας που παρέχουμε:

 1. Ντουλάπια – Από ντουλάπια παλαιού τύπου έως μοντέρνα ντουλάπια υψηλής στιλπνότητας, εργαζόμαστε με μοντέλα που καλύπτουν όλα τα στυλ, τις εποχές, τα χρώματα, τα υλικά και τα σχέδια. Είτε ψάχνετε για παλιομοδίτικα country ντουλάπια είτε για soft-close γυαλιστερά ντουλάπια, μπορούμε να βρούμε το τέλειο σχέδιο για εσάς. Συνεργαζόμαστε με στοκ, προσαρμοσμένα και ημι-προσαρμοσμένα ντουλάπια, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία λύσεων αποθήκευσης για τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
 2. Πάγκοι – Είτε είναι γρανίτης, μάρμαρο, Corian ή laminate, οι ειδικοί μας στην κουζίνα εδώ στην Easy Reno έχουν διαφορετικά σχέδια πάγκων για να ταιριάζουν στις πρακτικές και αισθητικές σας ανάγκες. Μεταφέροντας έναν συνδυασμό υλικών – συμπεριλαμβανομένης της φυσικής και της κατασκευασμένης πέτρας – μπορούμε να προσφέρουμε επιφάνειες πάγκου με διαφορετικά στυλ και διαφορετικά επίπεδα αντοχής στη θερμότητα, τη μούχλα και τους λεκέδες. 
 3. Backsplashes – Είτε θέλετε κεραμικά πλακάκια, μωσαϊκά, πλακάκια μετρό ή μοντέρνα πλακάκια από γυαλί και χάλυβα, μπορούμε να βρούμε το τέλειο backsplash για να συμπληρώσουμε τον πάγκο και το συνολικό σχέδιο. Από τα backsplash πλήρους ύψους μέχρι το κλασικό backsplash 4 ιντσών, βρίσκουμε το καλύτερο backsplash για τις μαγειρικές σας συνήθειες και το προσωπικό σας γούστο στο στυλ.
 4. Συσκευές – Ενώ οι συσκευές προφανώς πρέπει να λειτουργούν, είναι επίσης σημαντικό να ρέουν με το θέμα της αναδιαμόρφωσης της κουζίνας απρόσκοπτα. Η επαγγελματική μας ομάδα ανακαίνισης μπορεί εύκολα να προτείνει τα καλύτερα ψυγεία, φούρνους, νεροχύτες, μίξερ και γενικές συσκευές που θα συμπληρώσουν το σχέδιο που επιλέξατε και θα σας προσφέρουν πολλά χρόνια εξαιρετικής εξυπηρέτησης.

Η Easy Reno είναι περήφανη που συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές και εργολάβους που δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά τα καλύτερα προϊόντα για την κουζίνα.

Θα χαρούμε να σας ικανοποιήσουμε πλήρως με τις προσφορές για ανακαίνιση διαμερίσματος.

Ανακαινίσεις μπάνιου στην Πετρούπολη

Όταν επιλέγετε έναν ειδικό για την επόμενη ανακαίνιση μπάνιου στην Πετρούπολη Αττικής, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχει όλους τους απαραίτητους εξειδικευμένους επαγγελματίες για να γίνει σωστά η δουλειά. Είτε πρόκειται για ηλεκτρολογικές εργασίες, υδραυλικές εργασίες, τοποθέτηση πλακιδίων ή βαφή, οι επαγγελματίες της EasyReno έχουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να βεβαιωθούν ότι η ανακαίνιση του μπάνιου δεν είναι μόνο μια ευχάριστη αλλά και μια συναρπαστική εμπειρία. Συγκεντρώνουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία σε κάθε πτυχή της ανακαίνισης μπάνιου. Έχουμε τους διαχειριστές του έργου μας να επιβλέπουν το πλήρες έργο για να διασφαλίσουμε ότι τα πράγματα γίνονται σωστά την πρώτη φορά.

Χρειάζομαι ντους ή μπανιέρα;

Εάν σκοπεύετε να ανανεώσετε το μπάνιο, είναι απαραίτητο να εξετάσετε εάν χρειάζεστε μπανιέρα.

Κάνεις περισσότερα ντους παρά μπάνιο;

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το μπάνιο για κάτι περισσότερο από το ντους. Συχνά, απλά για να χαλαρώσουν για λίγο. Είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Κάποιοι προτιμούν το μπάνιο, ενώ άλλοι προτιμούν τα μεγάλα ντους.

Προτίμηση μπανιέρας

Σε ένα μπάνιο ξοδεύουμε χρόνο όσο είμαστε μέσα και όταν έχουμε τελειώσει. Η μπανιέρα συχνά καθαρίζεται πριν από τη χρήση. Στη συνέχεια, έχετε τον χρόνο που χρειάζεται για να ξαναγεμίσετε τη μπανιέρα. Θα μπορούσε να παρατείνει το χρόνο που απαιτείται για να χαλαρώσετε μέσα στην μπανιέρα .

Χρήση Νερού

Αυτές τις μέρες, η χρήση του νερού είναι μια κοινή ανησυχία όλων μας. Απαιτούνται περίπου 70 γαλόνια νερού για να γεμίσει μια ολόκληρη μπανιέρα. Ένα ντους μεγάλης διάρκειας θα μπορούσε να απαιτήσει μόλις 25 γαλόνια. Η χρήση υλικών χαμηλής συντήρησης μέσω τεχνικών εξοικονόμησης νερού, συσκευών χαμηλής χρήσης και τουαλέτας είναι δικαιολογημένη.

Οφέλη από καμπίνα ντους

Σε σύγκριση με το μπάνιο της μπανιέρας, η καμπίνες έχουν πολλά οφέλη. Το πρώτο είναι η ασφάλεια. Το δάπεδο στα μπάνια μπορεί να είναι λείο και ολισθηρό. Τα μπάνια μπορεί να είναι ύπουλα και παραπλανητικά. Ένα από τα πράγματα που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε είναι να περάσετε πάνω από τα ψηλά τοιχώματα της μπανιέρας. Οι καμπίνες ντους περιλαμβάνουν λαβές και παγκάκια ντους για να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο.

Αξία μεταπώλησης σπιτιού

Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν τουλάχιστον δύο μπάνια. Τουλάχιστον μία μπανιέρα είναι αρκετή. Σημαίνει ότι είστε σε θέση να μετατρέψετε ένα μπάνιο σε υπαίθριο ντους χωρίς να επηρεαστεί η αξία του σπιτιού. Μια γυάλινη καμπίνα ντους θα βοηθήσει στο άνοιγμα του μπάνιου και θα προσφέρει περισσότερο χώρο.

Συνδυάζοντας το σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό, θα δημιουργήσουμε το μπάνιο που πάντα θέλατε. Το έργο αυτό απαιτεί άτομα διαφόρων επιπέδων ικανοτήτων. Οι ειδικοί τεχνίτες από την ομάδα μας μπορούν να καθίσουν μαζί σας και να συζητήσουν τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε για την καλύτερη δυνατή αναβάθμιση του χώρου.

 • Παρέχεται πλήρης ενημέρωση για ειδική κατασκευή μπάνιου της κατοικίας
 • Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα είδη υγιεινής πολυτελείας.

Κουφώματα Αλουμινίου

Η EasyReno αναλαμβάνει την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC στην Αθήνα, την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα! Τα κουφώματα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός κτιρίου, έχοντας τόσο πρακτικό, όσο και αισθητικό ρόλο: του χαρίζουν προστασία, ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ παράλληλα του προσδίδουν κομψότητα και καλαισθησία. Είτε πρόκειται λοιπόν για ένα μικρό διαμέρισμα, είτε για ένα κεντρικό κατάστημα ή επαγγελματικό χώρο με ιδιαίτερες απαιτήσεις, τα κουφώματα του εξασφαλίζουν λειτουργικότητα, ασφάλεια και άνεση.  Αρκεί φυσικά να τοποθετηθούν σωστά, από έμπειρους επαγγελματίες.  

Κουφώματα Αλουμινίου & PVC Κάθε Τύπου

Οι έμπειροι τεχνικοί κουφωμάτων της EasyReno έχουν πείρα δεκαετιών σε εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Το συνεργείο μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε γωνιά της Αθήνας και της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Γνωστοί για τη συνέπεια, την ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών μας, αναλαμβάνουμε: 

 • την αντικατάσταση μεμονωμένων παλαιών και φθαρμένων κουφωμάτων·
 • την επιδιόρθωση μηχανισμών κουφωμάτων και PVC·
 • την τοποθέτηση σιτών σε κουφώματα παντός τύπου
 • την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για κάθε λογής κτίρια: μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κτλ., καταστήματα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, βιοτεχνίες και βιομηχανίες, αποθήκες, εργαστήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους νοσηλείας και κτίρια στέγασης δημόσιων υπηρεσιών. 
 • τη συντήρηση των κουφωμάτων σας, είτε σε προσυμφωνημένες ημερομηνίες, είτε έκτακτα.

  Η συντήρηση των κουφωμάτων είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των θερμομονωτικών και ηχομονωτικών τους δυνατοτήτων, καθώς και για την καλύτερη δυνατή προστασία του χώρου σας από εισβολείς και διαρρήκτες.

  Είναι απλή και οικονομική διαδικασία που μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε βάθος χρόνου και να επιμηκύνει τη συνολική διάρκεια ζωής τους.

Τέλος, το συνεργείο κουφωμάτων της EasyReno φροντίζει πάντα για την τακτοποίηση και την πλήρη επαναφορά της λειτουργικότητας του χώρου σας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης, συντήρησης, ή αντικατάστασης.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς που ξέρουν τις ανάγκες σας. Κουφώματα αλουμινίου κορυφαίων εταιρειών διασφαλίζουν ηχομόνωση , θερμομόνωση, ασφάλεια  στον χώρο σας . Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης αποτελούν την πρώτη επιλογή σε νέες κατασκευές, και ανακαινίσεις.

 • Ανοιγόμενες – ανακλινόμενες πόρτες και παράθυρα  συμβατά / θερμοδιακοπτόμενα
 • Συρόμενες πόρτες και παράθυρα συμβατά /θερμοδιακοπτόμενα
 • Συστήματα ρολών
 • Σήτες ανοιγόμενες / σταθερές / Πλισσέ / Κάθετης κίνησης
 • Σε όλα τα χρώματα RAL
 • Τοποθέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό

Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας στην Πετρούπολη

Είμαστε περήφανοι που ανακαλύπτουμε δημιουργικές λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες ανακαίνισής σας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον προϋπολογισμό του έργου σας.

Αν ψάχνετε να ανακαινίσετε , να ανακαινίσετε ή να φρεσκάρετε το μπάνιο ή της κουζίνα σας, έχουμε την κατάλληλη ομάδα για να χειριστείτε το έργο σας από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση, με προϋπολογισμό και έγκαιρα.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες