ανακαινιση

Ανακαίνιση Άνω Λιόσια

Ανακαίνιση διαμερίσματος ή κτιρίου στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα.

Για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα στα Άνω Λιόσια, αφήστε την ομάδα ειδικών αρχιτεκτόνων και διακοσμητών μας να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που φανταζόσασταν. 

Μαζί, μπορείτε να προβάλετε το σπίτι των ονείρων που πάντα θέλατε.

Άνω Λιόσια

Τα Άνω Λιόσια είναι προάστιο της δυτικής Αττικής και βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας 12 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας.

Δεν έχει κάποιο πολεοδομικό χαρακτήρα καθώς το μεγαλύτερο μέρος της, είναι οικιστικό και εμπορικό.

Από τις αρχές του 1990, στα Άνω Λιόσια, ο δήμος έχει αναλάβει δυναμική δράση για την αναβάθμιση της περιοχής και στην κατεύθυνση αυτή μελετά και υλοποιεί συγκεκριμένη αναπτυξιακή πολιτική και επεξεργασμένα προγράμματα.

Στη χωματερή δημιουργήθηκε Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Σχεδιάστηκε πάρκο αναψυχής, δημιουργήθηκαν αθλητικοί χώροι (κολυμβητήριο, γήπεδα αντισφαίρισης, ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης) και υλοποιήθηκαν προγράμματα τεχνικής υποδομής.

Παράλληλα, σχεδιάστηκαν πλατείες, παιδικές χαρές, πρότυποι χώροι πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικές υποδομές για την τρίτη ηλικία. 

Κατασκευάστηκε το ολυμπιακό γυμναστήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και δημιουργήθηκε οργανωμένο Βιοτεχνικό Πάρκο.

Αναβαθμίστηκαν οι δημόσιες υπηρεσίες και οι υπηρεσίες υγείας (εφορεία, τράπεζες, ΙΚΑ).

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η δραστηριότητα του δήμου στον πολιτιστικό τομέα, με τη λειτουργία πολιτιστικού κέντρου που συστήθηκε το 2005 και περιλαμβάνει ωδείο, φιλαρμονική, σχολή παραδοσιακών χορών, εργαστήρια εικαστικών τεχνών, θεάτρου και κινηματογράφου.

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα στο διαδίκτυο για την ανάπτυξη της περιοχής καθώς έγινε με ταχείς ρυθμούς από την δεκαετία του 90 έως σήμερα.

Σήμερα, εν έτει 2022 η πόλη έχει βρει πάλι τον ρυθμό της και σας χρειάζεται. 

Μπορείτε να γίνεται ένα πολύ σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της περιοχής και να συμβάλετε σαν δημότες στην προσπάθεια για να κάνουμε τις κατοικίες στα Άνω Λιόσια ασφαλείς, όμορφες και σύγχρονες με τον πιο απλό τρόπο.

Ανακαινίστε την κατοικία σας και επενδύστε σε ένα καλύτερο αύριο!

EasyReno ειδική ομάδα ανακαινίσεων

Θα περιγράψουμε όλες τις απαιτήσεις σας με τη βοήθεια μιας εξειδικευμένης ομάδας εσωτερικού σχεδιασμού και διακόσμησης, ώστε να μην ξεχαστεί τίποτα. 

Ο απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Η ομάδα μας θα σχεδιάσει το ακίνητό σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για την απόλυτη άνεση και την ηρεμία σας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας:

Καλέστε στο  +306906652877 για να λάβετε μια προσφορά

Στείλτε μας email:  info@easyreno.gr

γράφοντας το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Επισκευές και ανακαίνιση

Έχουμε μια μεγάλη ομάδα πολύ έμπειρων ανθρώπων στον τομέα των επισκευών και ανακαίνισης στα Άνω Λιόσια, που μπορούν να κάνουν κάθε είδους δουλειά για εσάς, από μια μικρή ανακαίνιση έως μια νέα κατασκευή.

Απόδειξη αυτού είναι όλες οι κατασκευές που έχουμε ολοκληρώσει όλα αυτά τα χρόνια και η πλήρης δέσμευσή μας να τηρούμε τις προθεσμίες και να διασφαλίζουμε ποιοτικές υπηρεσίες.

Έχουμε ειδικούς στην ομάδα μας που επικεντρώνονται σε διάφορες εργασίες όπως: 

 • Εφαρμογή μικροτσιμέντου
 • Στοκάρισμα
 • όλων των ειδών δαπέδων από σκυρόδεμα 

Κατασκευάζουμε 

 • πισίνες
 • ξερολιθιές
 • στέγες 

Υπηρεσίες εργασιών καθαρισμού

Έχουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα καθαρισμού στα Άνω Λιόσια που καλύπτει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό των ακινήτων. Είναι περισσότερο από πρόθυμοι να ανταποκριθούν σε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες απαιτήσεις των ιδιοκτητών για να εξασφαλίσουν τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα που αξίζει το σπίτι σας.

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και συσκευές. Εργαζόμαστε με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για να έχουμε τον μικρότερο αντίκτυπο και να αποδίδουμε τον δέοντα σεβασμό στο περιβάλλον μας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το σπίτι σας στα Άνω Λιόσια είναι καθαρό και απολυμασμένο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την ιδιοκτησία σας στο νησί στο έπακρο.

Υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες

Διαθέτουμε μια ομάδα ειδικών υδραυλικών και ηλεκτρολόγων στα Άνω Λιόσια, με πολύχρονη εμπειρία. Μπορούν να εγκαταστήσουν οτιδήποτε και να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην ιδιοκτησία σας.

Είναι πάντα διαθέσιμοι, εκεί για να κάνετε τη διαμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, κάνουν ό,τι μπορούν για να το διορθώσουν το συντομότερο δυνατό. Η άνεση και η ευεξία σας είναι προτεραιότητά μας.

Υπηρεσίες εργασιών ξυλουργικής

Έχουμε μακροχρόνιους τεχνίτες ξυλουργούς με όλες τις γνώσεις που αυτό συνεπάγεται. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά για την κατασκευή ή την παροχή οποιασδήποτε εργασίας με όλα τα ξύλινα πράγματα, από ένα απλό έργο μέχρι την κατασκευή οποιουδήποτε ξύλινου στοιχείου που χρειάζεστε. 

 • πόρτες
 • παράθυρα
 • πέργκολες
 • πλατφόρμες

Όλα όσα θα θέλατε να είναι φτιαγμένα από ένα τόσο υπέροχο στοιχείο, το ξύλο.

Έχουμε επίσης μια ομάδα επαγγελματιών που ειδικεύονται στην ξυλουργική αλουμίνιο, PVC κ.λπ. και μπορούν να παρέχουν οτιδήποτε χρειάζεστε για να κατασκευαστεί με αυτά τα υλικά.

Υπηρεσίες εργασιών συντήρησης πισίνας

Έχουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου για τη συντήρηση και τη φροντίδα της πισίνας σας. Όλοι κατέχουν πιστοποιητικά και διπλώματα για να υποστηρίξουν τη διαχείριση των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα της πισίνας.

Η ομάδα συντηρεί πισίνες για να διασφαλίσει ότι η πισίνα σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση για να απολαύσετε το κολύμπι.

Με εμπειρία σε πισίνες χλωρίου και φυσιολογικού ορού, το προσωπικό πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις για να ελέγχει τα επίπεδα χλωρίου, το ελεύθερο χλώριο και το ph σε κάθε περίπτωση. Στοχεύουν η πισίνα σας να είναι πεντακάθαρη.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σχετικά με την ανακαίνιση πισίνας όπως

 • αντικατάσταση στα πλακάκια
 • αλλαγή χρώματος ή σχεδίου στα πλακάκια

Υπηρεσίες εργασιών κηπουρικής

Έχουμε μια πλήρη ομάδα επαγγελματιών κηπουρών στα Άνω Λιόσια, οι οποίοι θα φροντίσουν τον κήπο σας και θα γεμίσουν την ιδιοκτησία σας με χρώμα και άρωμα, ενώ θα παραμείνουν πιστοί στη μεγάλη τους δέσμευση στη φύση.

Όλοι έχουν λάβει οδηγίες για τη χρήση εργαλείων και τυχόν χημικών προϊόντων που απαιτούνται. 

Προωθούμε επίσης τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προς όφελος του περιβάλλοντος μας.

Θέλουμε να ενισχύσουμε τους υπέροχους χώρους στο σπίτι σας με έναν κήπο που αντανακλά φρεσκάδα και χαρά.

EasyReno το νούμερο ένα στις ανακαινίσεις στα Άνω Λιόσια.

Άνω Λιόσια ανακαίνιση κατοικίας στην Αθήνα

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με μια ανακαίνιση σπιτιού στα Άνω Λιόσια, συμβουλές για τη συντήρηση κτιρίων ή χρειάζεστε μια ομάδα πλήρως καταρτισμένων κατασκευαστών για την ανακαίνιση του ακινήτου σας, η  EasyReno είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι εξασφαλισμένη με όλη μας την εργασία και θα παρέχουμε πάντα δωρεάν συμβουλές και προσφορά, χωρίς καμία υποχρέωση να μας προσλάβετε.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες