ανακαινιση

Ανακαίνιση Περιστέρι

Εδώ και αρκετά χρόνια η EasyReno ασχολείται με τον κατασκευαστικό τομέα και ειδικευόμαστε στην ανακαίνιση και επέκταση κατοικιών καθώς και στην ανακαίνιση και επέκταση επαγγελματικών χώρων.

Η επικοινωνία μαζί μας είναι το πρώτο βήμα και το επόμενο είναι να κανονίσουμε μια συνάντηση, είτε αυτοπροσώπως, στον χώρο που πρέπει να ανακαινιστεί στο Περιστέρι.

Το Περιστέρι και η ιστορία του

Το Περιστέρι είναι αστική περιοχή στην Αθήνα και αποτελεί τον πολυπληθέστερο δήμο του Δυτικού Τομέα, καθώς και τον 8ο πολυπληθέστερο στην Ελλάδα. Η ιστορία του ανάγεται στο 1922, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων της Μικράς Ασίας στην περιοχή.

Το Περιστέρι Αττικής εκτείνεται 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας, μέχρι τους πρόποδες του ορεινού όγκου του Ποικίλου.

Κατοικήθηκε από το 1922, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή καθώς στην περιοχή εγκαταστάθηκαν οικογένειες Μικρασιατών προσφύγων. Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους πληθυσμιακά Δήμους στην Αθήνα με πυκνή δόμηση, πληθυσμό 139.981 μόνιμων κατοίκων και πυκνότητα πληθυσμού 13.928 κατοίκους/τ.χλμ.

Οι ονομασίες των περισσοτέρων οικισμών που δημιουργήθηκαν προπολεμικά στο Περιστέρι προέρχονται από το είδος των κατοικιών ή την καταγωγή των κατοίκων. Αρχικά, τα Άνω και Κάτω Γερμανικά, με φθηνές προκατασκευασμένες χαρακτηριστικές οικίες που ιδρύονται μετά την άφιξη προσφύγων οφείλουν την ονομασία τους στο γεγονός ότι η χρηματοδότησή τους γίνεται από τις αποζημιώσεις του Γερμανικού Κράτους. Στα χρόνια που ακολουθούν εντάσσονται κεντρικές γειτονιές όπως το Μπουρνάζι στο σχέδιο πόλεως κι έπειτα πιο ορεινές συνοικίες. Μέχρι και το 1960 η περιοχή είναι γεμάτη χωράφια και κήπους που στα χρόνια που ακολουθούν αντικαθίστανται από κατοικίες, βιομηχανίες, εργοστάσια και αποθήκες.

Το Περιστέρι, μια από τις μεγαλύτερες περιοχές στην Αθήνα, έχει συνοικίες του, όπως η Νέα Ζωή, το Μπουρνάζι, η Ανθούπολη και η Κηπούπολη, και, φυσικά, η βασίλισσα των δυτικών, η Πετρούπολη, που μπορεί να περηφανεύεται για τη θέα και τα νεόδμητα κτίριά της, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές στην Αθήνα.

Εργατικές Πολυκατοικίες στο Περιστέρι

Οι χαρακτηριστικές εργατικές πολυκατοικίες της περιοχής είναι από τα ψηλότερα κτίρια των δυτικών προαστίων και αν το Instagram game σας έχει urban διάθεση και αγάπη για την αρχιτεκτονική, τότε μια λήψη τους θα σας χαρίσει άπειρα likes. Χτίστηκαν στη θέση όπου βρίσκονταν οι τελευταίες προσφυγικές παράγκες στην Ευαγγελίστρια και στον Άγιο Αντώνιο και μέχρι σήμερα στεγάζουν οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών. Σχεδόν πάντα θα βρείτε νεαρούς και νεαρές που μένουν σε αυτά τα διαμερίσματα να αράζουν με μπίρες στα παγκάκια που βρίσκονται λίγο πιο πέρα από τις πιλοτές τους.

EasyReno ( renovations and constructions )

  • μελέτη για ανακαίνιση εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου
  • ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων
  • διακόσμιση διαμερισμάτων και κατοικιών

Επικοινωνία

κινητό: +306906652877

email: info@easyreno.gr

καλέστε μας για μία προσφορά ανακαίνισης

Διασφάλιση ποιότητας στις ανακαινίσεις χώρων

Τα καλά υλοποιημένα έργα της EasyReno είναι αποτέλεσμα της επιλογής χρήσης εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων υλικών ανακαίνισης και της άριστης, άψογα συντονισμένης συνεργασίας μας, ώστε να διασφαλιστεί η παράδοση του έργου εντός του συμφωνημένου πλαισίου κόστους, χρόνου και ποιότητας.

Επιλέξτε άφοβα κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ντουλάπες για το υπνοδωμάτιό σας, έπιπλα κουζίνας ή μπάνιου ή γυψοσανίδες για τον διαχωρισμό του διαμερίσματος σας και εμείς θα τα αγοράσουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς από τους συναργαζόμενους προμηθευτές μας.

Υπηρεσίες με ποιότητα

Η EasyReno παραδίδει ποιοτικά έργα με σεβασμό στις απαιτήσεις των πελατών της. Ειδικότερα, έμφαση δίνεται στα τελευταία και πιο αξιόπιστα υλικά και μεθόδους κατασκευής. Αξιολογούμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, (με) έτσι, διασφαλίζοντας σε κάθε στάδιο τα πρότυπα ποιότητας που τηρούνται όπως εγγυάται η Εταιρεία.

Υπηρεσίες με ασφάλεια

Κύριο μέλημα της EasyReno είναι η διαρκής διασφάλιση υγιεινών συνθηκών σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούνται για να εξαλειφθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων ή τραυματισμών και ταυτόχρονα να αυξηθεί η απόδοση.

Απορρίμματα – Μπάζα

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου διαχωρίζουμε καθημερινά τα απορρίματα από την κάθε κατασκευή σε ανακυκλώσιμα και μη υλικά και τα απομακρύνουμε, φροντίζοντας για την οικολογική διαχείριση τους.

Ανακαινίσεις σπιτιών στο Περιστέρι

Συνθέτουμε και σας αποστέλλουμε αναλυτική οικονομική προσφορά των συμφωνημένων κατασκευαστικών εργασιών. Μετά από αυτή τη διαδικασία, προγραμματίζουμε ραντεβού στο γραφείο μας, όπου συζητάμε αναλυτικά το πρόγραμμα εργασίας και την οικονομική προσφορά.

Επιλέξτε το οικονομικό πακέτο που σας ταιριάζει και ανανεώστε τον χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα πακέτα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες