ανακαινιση

Ανακαίνιση Γκύζη

Η EasyReno ανακαινίζει χώρους στο Γκύζη με οργάνωση, ποιότητα και εγγύηση εργασιών για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ανακαίνιση του χώρου σας δίνοντας του έναν αέρα φρεσκάδας.

Το Γκύζη

Η τοποθεσία

Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας και κέντρο της αποτελεί η πλατεία Γκύζη, γύρω από την οποία συγκεντρώνονται τοπικά καταστήματα αναψυχής και εμπορίου.

Αποτελεί πυκνοκατοικημένη περιοχή η οποία ανοικοδομήθηκε στους πρόποδες των Τουρκοβουνίων, κυρίως μεταπολεμικά, τις δεκαετίες 1960-1970, και είναι μία από τις πυκνοδομημένες περιοχές του Δήμου Αθήνας.

Η αρχιτεκτονική

Στο Γκύζη κυριαρχούν αρκετά πολυκαταστήματα, ψηλές πολυκατοικίες και οδοί με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση και ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.

Οι ελεύθεροι χώροι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, καθώς μικρής έκτασης πάρκα βρίσκονται στα βόρεια του Γκύζη, γύρω από την ομώνυμη πλατεία.

Κατά μήκος της λεωφόρου Αλεξάνδρας συναντάται πλήθος από καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, συνεργεία.

Το όνομα 

Η συνοικία πήρε το όνομά της από το μεγάλο Τηνιακό ζωγράφο Νικόλαο Γύζη και θα έπρεπε να αποκαλείται Γύζη. 

Όμως, επειδή, ο Γύζης το 1865 εγκαταστάθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου έζησε μέχρι τον θάνατό του, και στους πίνακες που ζωγράφισε εκεί έβαλε την υπογραφή του με λατινικούς χαρακτήρες, γύρω στο 1925, το όνομα της συνοικίας υπέστη παραφθορά σε Γκύζη. 

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ανακαίνιση σας στο Γκύζη

 • Όλες οι εργασίες στις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε είναι μελετημένες, με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς.
 • Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί μαζί σας και είμαστε δίπλα σας μέχρι την παράδοση του έργου.
 • Η συνεργασία μας με τους καλύτερους προμηθευτές, σας διασφαλίζει ότι οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα δουλεύουν στις ανακαινίσεις σας χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά.
 • Παρέχουμε στους πελάτες μας ασφάλεια και υποστήριξη για οποιαδήποτε μελλοντική τους ανάγκη στις ανακαινίσεις.

Δώστε μας την ευκαιρία να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας επιτρέπει να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης.

Η επιλογή της σωστής εταιρείας για τη διαχείριση των εργασιών σας θα είναι αποδοτικότερη, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση κόστους. 

Οι ανακαινίσεις είναι σημαντική διαδικασία για μας. 

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας αποδεικνύοντας όλα αυτά που δεσμευτήκαμε.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς της EasyReno για την ανακαίνιση του χώρου σας στο Γκύζη

Αναλαμβάνουμε:

 • Ανακαίνιση σπιτιού

Ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών με εγγυημένα αποτελέσματα. Δίνουμε ιδέες και λύσεις για σωστή διαμόρφωση του εσωτερικού σας χώρου. Προσαρμόζουμε την ανακαίνιση σπιτιού, σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές.

 • Ανακαίνιση καταστήματος

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη – σχεδιασμό της ανακαίνιση καταστήματος σας, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Έτσι θέτουμε υψηλά τον πήχη αξιολόγησης για τα καλύτερα αποτελέσματα.

 • Ανακαίνιση ξενοδοχείου

H εταιρίας μας διαθέτει γνώση και εργασιακή εμπειρία στη διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων και γενικότερα χώρους φιλοξενίας.

 • Σχεδιασμός – μελέτη

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και μελέτη του εσωτερικού σας χώρου, είτε είναι κατοικία, κατάστημα, γραφείο, εκθεσιακό περίπτερο, ξενοδοχείο κ.α. 

 • Ανακαίνιση γραφείου

Ανακαινίσεις γραφείου δώστε μια άλλη εικόνα στο χώρο που εργάζεστε και κερδίστε εντυπώσεις από τους πελάτες σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 • Επίπλωση καταστήματος

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή για έπιπλα καταστημάτων. Μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για τον εξοπλισμό καταστημάτων.

 • Ανακαίνιση κουζίνας

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, τοποθετούμε τα έπιπλα κουζίνας σας. 

 • Συρόμενες ή ανοιγόμενες ντουλάπες

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, τοποθετούμε συρόμενες ντουλάπες ή ανοιγόμενες ντουλάπες. 

Συχνές ερωτήσεις για την ανακαίνιση στο Γκύζη

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις που υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους και τις απαντήσεις μας.

Γιατί να ανακαινίσω τον χώρο μου;

Το σπίτι σας χρειάζεται ανακαίνιση συχνά είτε λόγω παλαιότητας και λειτουργικών αναγκών, είτε επειδή θα θέλατε μια ανανέωση. 

Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, άμεσα, με σεβασμό στις ανάγκες σας, αποτελεσματικά με υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Γιατί χρειάζομαι μία τεχνική εταιρεία σαν την EasyReno  για την ανακαίνιση του σπιτιού μου στο Γκύζη;

Γιατί μπορεί να το κάνει σωστά και επαγγελματικά. Ο κύριος λόγος είναι η σωστή οργάνωση των συνεργείων, το χαμηλό κόστος που μπορεί μία εταιρεία να επιτύχει στα υλικά και τις εργασίες.

Τί πρέπει να κάνω εγώ εφόσον αναθέσω την κατασκευή στην EasyReno;

Απολύτως τίποτα, να χαλαρώσετε. Παραδίδουμε το έργο εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος και στα όρια του υπογεγραμμένου κόστους. 

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να ευχαριστηθείτε το νέο σας χώρο!

Μπορείτε να δουλέψετε με πελάτες εξ’ αποστάσεως;

Η εταιρία έχει κλείσει και παραδώσει έργα σε πολλούς ξένους πελάτες, πολλούς από τους οποίους δεν έχει συναντήσει κατ’ ιδίαν. Η ομάδα μας είναι τεχνολογικά καταρτισμένη και μπορεί να ολοκληρώσει κάθε έργο έχωντας μόνο τα κλειδιά του κτιρίου/διαμερίσματος/σπιτιού.

Ποιό θα είναι το κόστος μιας ανακαίνισης;

Το κόστος μιας ανακαίνισης ποικίλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ο σημαντικότερος οι δικές σας επιλογές υλικών, οικονομικά ή ακριβά. Επίσης εξαρτάται από το αν η κλίμακα της ανακαίνισης είναι μεγάλη ή μικρή. Καλέστε μας για να αξιολογήσουμε τις επεμβάσεις της ανακαίνισης σας.

Πρέπει να προσλάβω έμπειρο συνεργείο ;

Συχνά μοιάζουν δελεαστικές προσφορές εργασιών ανακαίνισης από κάποιους γνωστούς μας, αλλά σε κάθε περίπτωση ένα έμπειρο συνεργείο είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα, την έγκαιρη παράδοση του έργου, την πείρα καθώς και τον σεβασμό στις απαιτήσεις σας. 

Δεν θέλετε σίγουρα να χάσετε και χρόνο αλλά και χρήμα σε λάθος συνεργασίες, επιλέξτε ένα συνεργείο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ποιά είναι η καλύτερη εποχή για ανακαίνιση;

Οι προτεινόμενες εποχές για ανακαινίσεις είναι η άνοιξη, το καλοκαίρι καθώς και οι πρώτοι μήνες του φθινοπώρου γιατί:
 • η μέρα είναι μεγαλύτερη 
 • τα συνεργεία έχουν περισσότερο φυσικό φώς στην διάθεση τους
 • ο καιρός είναι ήπιος 

Γενικά όλα κυλούν πιό εύκολα με αποτέλεσμα οι εργασίες να γίνονται πιό γρήγορα και πιό σωστά.

Ανακαινίσεις κατοικίας στο Γκύζη

Εάν θέλετε να κάνετε μια ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού ή ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στο Γκύζη η EasyReno είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες