ανακαινιση

3 Βήματα Για Τοποθέτηση Πλακιδίων

Table of Contents

Η τοποθέτηση πλακιδίων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικά εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με τη διαδικασία ή δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ.

Τοποθέτηση Πλακιδίων

Όταν πρόκειται για τοποθετήσεις πλακιδίων ή ξήλωμα πλακιδιών δαπέδου τιμές, και. θες να μάθεις “πόσο κοστίζει να βάλω πλακάκια”, η ομάδα μας στην Easy Reno έχει τη λύση για ανακαίνιση δαπέδου που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τοποθέτηση Πλακάκια

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, όπως ο τύπος του πλακιδίου, το υπόστρωμα, την κόλλα και ούτω καθεξής. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία να κυλήσει πιο ομαλά

1) Το πρώτο βήμα είναι να χαράξετε το πλακάκι με ένα μαχαίρι γενικής χρήσης. Αυτό θα βοηθήσει τη λεπίδα να διεισδύσει στο πλακάκι και θα διευκολύνει την αφαίρεση

2) Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καλέμι ή και σφυρί για να χαράξετε το πλακάκι

3) Τέλος, χρησιμοποιήστε μια μπάρα ή ένα κατσαβίδι για να σπάσετε το πλακάκι

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα για τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου θα διευκολύνετε πολύ την αφαίρεση των πλακιδίων γρήγορα και αποτελεσματικά. Παρακάτω θα εξετάσουμε την αλλαγή πλακιδίων δαπέδου σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Πόσο Κοστίζει Να Βάλω Πλακάκια;

Ψάχνεις για το καλύτερο δυνατό κόστος για τοποθέτηση πλακιδίων τιμή ανά τετραγωνικό;

Το κόστος για να εγκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε τα δάπεδα από πλακάκια μόνοι σας εξαρτάται από το υλικό που θα επιλέξετε και το μέγεθος του έργου σας.

Για παράδειγμα, τα κεραμικά πλακάκια είναι φθηνότερα από τη φυσική πέτρα, αλλά απαιτούν περισσότερους αρμούς αρμολόγησης και καλαφάτισμα, γεγονός που μπορεί να αυξήσει το συνολικό κόστος του έργου σας

Η μέση τιμή για την εγκατάσταση ή την αντικατάσταση δαπέδων από πλακάκια είναι 4 – 8 ευρώ ανά τετραγωνικό. Παρ΄όλ αυτά με τους επαγγελματίες μας στην αλλαγή πλακιδίων δαπέδου, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια δίκαιη και ειλικρινή προσφορά που θα σας εξοικονομήσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ.

Για μια δωρεάν διαβούλευση και εκτίμηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Όταν πρόκειται για τιμές εγκατάστασης πλακιδίων ή απογύμνωσης πλακιδίων δαπέδου και. θέλετε να μάθετε “πόσο κοστίζει η τοποθέτηση πλακιδίων”, η ομάδα μας στην Easy Reno έχει μια λύση για ανακαίνιση δαπέδου που μπορείτε να εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια.

τοποθετηση πλακακια

Τοποθέτηση Πλακιδίων σε 3 Βήματα

1. Ξεκινήστε κάνοντας έναν σταυρό στο κέντρο του πλακιδίου με ένα μαχαίρι. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαράξετε το πλακάκι και να το αφαιρέσετε ευκολότερα.

2. Χρησιμοποιήστε ένα καλέμι ή ένα σφυρί για να χτυπήσετε κατά μήκος της χαραγμένης γραμμής μέχρι να ραγίσει το πλακάκι. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικές φορές το γύρο του πλακιδίου μέχρι να σπάσει.

3. Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή ή ένα λοστό για να σηκώσετε το πλακάκι. Ξεκινήστε από τη μία άκρη και προχωρήστε γύρω γύρω μέχρι να αφαιρέσετε ολόκληρο το πλακάκι.

Με αυτές τις συμβουλές, θα είστε σε θέση να αφαιρέσετε πλακάκια γρήγορα και εύκολα χωρίς πολύ κόπο. Αν δυσκολεύεστε, υπάρχουν πάντα επαγγελματικές εταιρείες δαπέδων που μπορούν να σας βοηθήσουν με την ανακαίνιση δαπέδου σας.

Οι Καλύτεροι Πλακάδες

Στην Easy Reno, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα πλακάκια για τους πελάτες μας. Συνιστούμε τη χρήση φυσικής πέτρας ή κεραμικών πλακιδίων για τα δάπεδά σας.

Η φυσική πέτρα είναι μια όμορφη επιλογή που μπορεί να προσθέσει αξία στο σπίτι σας. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί. Τα κεραμικά πλακάκια είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Είναι ανθεκτικά και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και στυλ.

Εάν αναζητάτε μια προσιτή επιλογή, τότε τα πλακάκια πορσελάνης είναι μια καλή επιλογή. Είναι παρόμοια με τα κεραμικά πλακίδια, αλλά είναι φθηνότερα στην κατασκευή τους.

Ανακαίνιση Δαπέδου Με Την Easy Reno

Στην Easy Reno, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο πλακάκι για τις ανάγκες σας. Θα σας παρέχουμε επίσης μια δωρεάν προσφορά, ώστε να ξέρετε ακριβώς τι θα κοστίσει η τοποθέτηση πλακιδίων στα δάπεδά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες