ανακαινιση

Πλακάκια Για Μικρό Μπάνιο – Νέες Τάσεις

Table of Contents

Στον κόσμο του σχεδιασμού του μπάνιου το 2022, υπάρχει πάντα κάτι νέο στον ορίζοντα. Κι όπως και να το κάνουμε τα πλακάκια παίζουν αρκετά μεγάλο ρόλο στο κόστος ανακαίνισης μπάνιου. Αναρωτιέσαι τι πλακάκια για μικρό μπάνιο είναι τα καλύτερα; Τα πλακάκια πάντα αποτελούν μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του μπάνιου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δάπεδο, στους τοίχους και στο ντους κι υπάρχουν σε ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών. Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια τάση για μεγαλύτερα πλακάκια στο μπάνιο και τα ωφέλη είναι πολλά.


Πλακάκια Μεγάλων Διαστάσεων: Η Νέα Τάση Για Το Μπάνιο

Ψάχνετε για μοντερνα πλακακια μπανιου μεγάλων διαστάσεων; Το μέγεθος, το ύφος και η αίσθηση τελικά μετράει περισσότερο απ’όσο μπορεί να νομίζεις. Σχέδια με στοιχεία κάθε λογής βγαίνουν συνεχώς σε περιοδικά και αυτή τη στιγμή, αυτή η νέα τάση διακόσμησης είναι τα υπερμεγέθη πλακάκια. Ασχέτως από το χρώμα είναι διαθέσιμα σε διάφορες αποχρώσεις για να ταιριάζουν στις προσδοκίες σας. Εάν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση μπάνιου στο εγγύς μέλλον, τότε θα θέλετε να εξοικειωθείτε με αυτό το νέο μοντέρνο υλικό. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση υπερμεγέθων πλακιδίων στο σχεδιασμό του μπάνιου σας και μη ξεχνάτε πως μπορούν να τοποθετηθούν παντού – από τους τοίχους μέχρι τα πατώματα.

Πλακάκια Για Μικρό Μπάνιο

Τι Πλακάκια Για Μικρό Μπάνιο Είναι Τα Καλύτερα;

Τα υπερμεγέθη πλακάκια μπορούν να κάνουν ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα για τα μικρά μπάνια είναι ότι αισθάνονται στενά και κλειστοφοβικά. Αν έτσι αισθάνεστε για το μικρό σας μπάνιο, τα υπερμεγέθη πλακάκια μπορούν να σας βοηθήσουν. Η χρήση μεγάλων πλακιδίων στο δάπεδο και στους τοίχους μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει περισσότερος χώρος. Αν θέλετε να κάνετε το μικρό σας μπάνιο να μοιάζει μεγαλύτερο, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε.

Τα μπάνια είναι συχνά ένα από τα πρώτα μέρη που σκεφτόμαστε να ανακαινίσουμε αλλά όπως σε κάθε project απαιτείται η ανάλογη προσοχή. Είναι συνήθως μικρότεροι χώροι, οπότε μια ανακαίνιση μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρή και χρονοβόρα από, ας πούμε, μια ανακαίνιση κουζίνας. Και με τις νέες τάσεις που αναδύονται συνεχώς, υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο που πρέπει να εξετάσετε όταν σχεδιάζετε μια ανανέωση μπάνιου. Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και εδώ οι επιλογές μας χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, αποχρώσεις, σχέδιο και σχήμα, και υπάρχουν πολλά προϊόντα σε προσφορές που μπορούν να κάνουν το σπίτι σου σαν καινούργιο.

Πώς να διαλέξω τι πλακάκια να βάλω σε μικρό μπάνιο;

Γιατί υπερμεγέθη πλακάκια για τους τοίχους

Τα υπερμεγέθη πλακάκια γίνονται γρήγορα μια δημοφιλής επιλογή για το σχεδιασμό του μπάνιου για διάφορους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, προσφέρουν μια καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση που μπορεί να βοηθήσει να κάνει ακόμη και το μικρότερο μπάνιο να αισθάνεται ευρύχωρο. Επιπλέον, είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθούν καθαρά από τα παραδοσιακά μικρότερα τετράγωνα πλακάκια, καθώς υπάρχουν λιγότερες γραμμές αρμολόγησης για τη συγκέντρωση βρωμιάς. Τέλος, τα υπερμεγέθη πλακάκια είναι επίσης πολύ ευπροσάρμοστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά διαφορετικά στυλ σχεδιασμού, από σύγχρονα έως κλασικά και βγαίνουν σε όλες τις διαστάσεις για την ιδανική διαμόρφωση του χώρου σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη διακόσμηση σε μικρούς χώρους

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε υπερμεγέθη πλακάκια στην ανακαίνιση του μπάνιου σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα πλακάκι που είναι ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί. Τα γυάλινα ή κεραμικά πλακάκια είναι πάντα μια καλή επιλογή για τα μπάνια, καθώς μπορούν να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες και τα επίπεδα υγρασίας. Δεύτερον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πλακάκι που επιλέξατε είναι σωστά σφραγισμένο για να αποφευχθεί η ζημιά από το νερό. Και τέλος, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία πριν αναλάβετε οποιοδήποτε σημαντικό έργο ανακαίνισης για να διασφαλίσετε ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας σε βάθος χρόνου.

Τα υπερμεγέθη πλακάκια κάνουν μια τολμηρή δήλωση

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να κάνετε μια τολμηρή δήλωση στο μπάνιο σας, τα υπερμεγέθη πλακάκια είναι σίγουρα ο σωστός τρόπος. Με τις καθαρές γραμμές τους και το μεγάλο τους μέγεθος, προκαλούν πραγματικό αντίκτυπο. Είτε τα χρησιμοποιήσετε στο δάπεδο είτε στους τοίχους (ή και στα δύο), θα δώσουν στο μπάνιο σας μια κομψή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας

plakakia gia mikro mpanio 1

Υπερμεγέθη πλακακια για μικρο μπανιο

Μειονεκτήματα των πλακιδίων μεγάλου μεγέθους

Παρόλο που υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση υπερμεγέθων πλακιδίων στο μπάνιο σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν κάνετε την αλλαγή. Πρώτον, τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα παραδοσιακά πλακάκια, επειδή απαιτούν περισσότερα υλικά και εργασία για την εγκατάστασή τους. Δεύτερον, αν τα χρησιμοποιείτε σε τοίχους ή δάπεδα που δεν είναι απόλυτα επίπεδα, μπορεί να καταλήξετε σε ορατές ανωμαλίες. Και τέλος, αν επιλέξετε ένα γυαλιστερό πλακάκι, μπορεί να εμφανίσει πιο εύκολα κηλίδες νερού από ό,τι ένα ματ πλακάκι.

Τα υπερμεγέθη πλακάκια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή τόσο σε οικιακά όσο και σε εμπορικά μπάνια χάρη στην ικανότητά τους να κάνουν τους μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι και στην εύκολη στον καθαρισμό επιφάνειά τους. Αν και έχουν κάποια μειονεκτήματα -συμπεριλαμβανομένων των πιθανών ανωμαλιών και του αυξημένου κόστους- τα πολλά πλεονεκτήματά τους τα καθιστούν άξια λόγου για το επόμενο έργο ανακαίνισης του μπάνιου σας.

Τι Πλακάκια Να Διαλέξω Για το Μπάνιο Μου

Όταν έρθει η στιγμή να δώσετε νέα πνοή στο χώρο σας, ή εστω στο μπάνιο, ή σε τμήμα αυτού, μην ξεχνάτε ότι η αισθητική είναι σημαντική. Αναφορικά με την επιλογή και την τοποθέτηση, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία.

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες