ανακαινιση

Υδραυλικές Εργασίες

Η EasyReno αναλαμβάνει τις υδραυλικές εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, αποτελεσματικά και με εγγυημένο αποτέλεσμα. 

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού, είτε ολική είτε μερική, συνήθως περιλαμβάνει κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες υδραυλικές εργασίες. Αυτό ισχύει και σε δωμάτια που μπορεί να μην έχουν παροχή νερού τυπικά όπως το σαλόνι αλλά μπορεί να υπάρχει π.χ. μία εξωτερική βρύση από τον τοίχο του σαλονιού που να πρέπει να αλλάξει θέση ή να επιδιορθωθεί. Προφανώς αν η ανακαίνιση περιλαμβάνει την κουζίνα και το μπάνιο, τότε οι υδραυλικές εργασίες είναι άμεσο και μεγάλο κομμάτι της ανακαίνισης. 

Όταν κατοικούμε σε ένα σπίτι, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάποιο υδραυλικό πρόβλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα ή κάποιο σφάλμα του υδραυλικού. Το νερό έχει διαβρωτικές ικανότητες και μοιραία κάποια στιγμή θα πρέπει να καλέσουμε τον υδραυλικό. 

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι το νερό και ο χρόνος φθείρουν τα υλικά, φροντίζουμε στις υδραυλικές εργασίες που θα κάνουμε κατά την ανακαίνιση του σπιτιού σας να χρησιμοποιήσουμε υλικά υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. H

H πάγια πρακτική μας στην EasyReno είναι να ενημερωνόμαστε για τυχόν υδραυλικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο σπίτι πριν ξεκινήσουμε να το ανακαινίζουμε. Γνωρίζοντας το υδραυλικό ιστορικό του σπιτιού μπορούμε να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα ώστε να μη δημιουργηθούν στο μέλλον ξανά. 

Υδραυλικές Εργασίες με την EasyReno 

Το μεγαλύτερο ποσοστό σε υδραυλικές εργασίες γίνεται όταν κάνουμε ανακαίνιση σε ένα μπάνιο. Φροντίζουμε να αλλάξουμε τις παλιές ή φθαρμένες σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης αλλά και να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα που αφορούν την υγρομόνωση στο μπάνιο. 

Βέβαια, η δουλειά μας ξεκινάει από πολύ νωρίτερα με τη μελέτη που κάνει κάποιος από τους έμπειρους μηχανικούς της EasyReno σχετικά με την ύδρευση, τη θέρμανση και την αποχέτευση του σπιτιού. 

Η σωστή και επαγγελματική ανακαίνιση ξεκινάει πάντα με μελέτη από μηχανικό. 

Αν δεν γίνει αυτή η μελέτη, τότε θα πρέπει μελλοντικά να περιμένετε την εμφάνιση λειτουργικών προβλημάτων, κάποιες φορές αρκετά σοβαρών και με μεγάλο κόστος επιδιόρθωσης. 

Η μελέτη του μηχανικού είναι ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα διότι μόνο ο έμπειρος μηχανικός μπορεί να προβλέψει και να επιβλέψει τις υδραυλικές εργασίες που αφορούν την ύδρευση, τη θέρμανση και την αποχέτευση. Για παράδειγμα, αν η ανακαίνιση περιλαμβάνει αλλαγή συστήματος θέρμανσης, ο μηχανικός μπορεί να κρίνει πόσες θερμίδες χρειάζονται οι χώροι του σπιτιού και να προτείνει τα κατάλληλα θερμαντικά σώματα. 

Πόσο απαραίτητες είναι οι υδραυλικές εργασίες;

Πολλές φορές, οι πελάτες μας αναρωτιούνται γιατί πρέπει να γίνουν κάποιες υδραυλικές εργασίες κατά την ανακαίνιση αν δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο παρελθόν. Είναι μία λογική απορία γι’αυτό και η απάντηση μας είναι η εξής: ο σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία και τη μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων. 

Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την αντοχή αυτή, θα πρέπει ό,τι έχει σχέση με ύδρευση, αποχέτευση και θέρμανση στο σπίτι σας να είναι από υψηλής ποιότητας υλικά, σωστά τοποθετημένα και να έχουν ελεγχθεί ότι λειτουργούν στην εντέλεια από εξειδικευμένο συνεργείο που έχει εμπειρία και τεχνογνωσία στις υδραυλικές εργασίες. 

Αν δεν επέμβουμε στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού, όσο και αν φαίνονται ότι είναι λειτουργικές, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο άμεσο μέλλον. Ίσως αυτό το πρόβλημα να είναι αρκετά σοβαρό ή ζόρικο που να πρέπει να ξηλωθούν πλακάκια ή η μπανιέρα για να φτιαχτεί. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος της επισκευής αυξάνεται σημαντικά καθώς και η αναστάτωση μετά από την ανακαίνιση που έχετε κάνει. 

Οι υδραυλικές εργασίες μας γλυτώνουν από μελλοντικά προβλήματα και είναι από τις βασικές εργασίες των ανακαινίσεων. Με σωστή τοποθέτηση και πρόβλεψη, μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αποτρέποντας μελλοντικές επισκευές και θερμαίνοντας το σπίτι μας με τον οικονομικότερο τρόπο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πολλές φορές όταν επιλέγουμε συνεργείο, γνωρίζουμε τη δουλειά των τεχνικών από πριν και οι συστάσεις πάντα βοηθάνε. Ωστόσο, μπορεί να πάρουμε ένα καινούριο συνεργείο και άρα πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα. Το βασικότερο είναι αν οι υδραυλικοί που θα πάρουμε έχουν πλήρη άδεια και είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο. Έτσι εξασφαλίζετε ότι ο υδραυλικός σας είναι όντως υδραυλικός και δεν είναι απλά μάστορας γενικών καθηκόντων. 

Οι υδραυλικές εργασίες σε ένα σπίτι μπορεί να είναι πολλές και ακριβές. Θέλετε σε κάθε περίπτωση να έχετε εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς των υδραυλικών οπότε ζητήστε από πριν αν μπορεί ο υδραυλικός να σας δώσει εγγυήσεις. 

Αναλόγως τον όγκο των εργασιών. Για παράδειγμα, αν σε κάποια υδραυλικής φύσεως εργασία υπάρχουν πολλά μπάζα, μπορέι να πρέπει να ζητήσετε κάδο από τον δήμο ή από κάποια εταιρεία απομάκρυνσης τέτοιων σκουπιδιών. Αν πρόκειται για μικροδουλειές, συνήθως ο υδραυλικός αφήνει ένα καθαρό χώρο. 

Δυστυχώς δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το κόστος των υδραυλικών εργασιών μπορεί να ξεκινάει από τα 10€ και να φτάνει αρκετές χιλιάδες. Επίσης μπορεί η ίδια δουλειά σε σας να κοστίσει 40€ και σε κάποιον άλλο 100€ διότι οι σωληνώσεις ήταν πιο παλιές και πιο φθαρμένες ενώ σε σας ήταν καινούριες. 

Ναι μπορείτε αν φροντίσετε τα εξής. Πρώτον, οι υδραυλικές εργασίες μπορεί να είναι πολυδάπανες οπότε καλό είναι να γίνονται με υλικά ποιότητας που θα κρατήσουν για χρόνια και έτσι δεν θα αναγκαστείτε να αλλάζετε υλικά συχνά. Δεύτερον, έχετε στο νου σας πότε ζητάτε υδραυλικό. Για παράδειγμα, αν θέλετε οι υδραυλικές εργασίες στο σπίτι σας να τελειώσουν μέσα σε μία βδομάδα και να συμπεριλαμβάνεται Σαββατοκύριακο, αργία ή νύχτα τότε να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε παραπάνω όπως ορίζει ο νόμος. 

Η EasyReno αναλαμβάνει τις υδραυλικές εργασίες της ανακαίνισης του σπιτιού σας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία στο σπίτι σας και την διεκπεραιώνουμε με ασφάλεια και εγγυημένη αποτελεσματικότητα. 

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες