ανακαινιση

Ανακαίνιση Θησείο

Ανακαίνιση σπιτιού με την EasyReno, #1 στις ανακαινίσεις στο Θησείο!

Ανακαίνιση στο Θησείο!

Θέλετε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση του διαμερίσματος ή οποιουδήποτε χώρου του σπιτιού σας στο Θησείο; Η EasyReno αναλαμβάνει με συνέπεια την ανακαίνιση του δικού σας χώρου με γνώμονα την επίτευξη ενός αποτελέσματος που καλύπτει τον πελάτη αισθητικά και φυσικά οικονομικά.

Το Θησείο είναι η πιο σημαντική περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Πολλά διαμερίσματα στο Θησείο που είναι προ δεκαετίας κατασκευής, αναδεικνύονται μέσα από μια σωστή πρόταση ανακαίνισης. Για εμάς, στόχος είναι η άψογη  συνεργασία με τον πελάτη για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.

Εμείς φροντίζουμε η ανακαίνιση του χώρου σας να καλύπτει κάθε σας ανάγκη γιατί επίκεντρο της προσπάθειας μας είναι η δημιουργία ενός χώρου μέσα από ένα σχέδιο απόλυτα καταρτισμένο στις ανάγκες σας.

Αν το διαμέρισμά σας ή η κατασκευή της πολυκατοικίας στο Θησείο είναι παλαιότερης δεκαετίας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για ένα πακέτο ανακαίνισης χωρίς υπερβολικά κόστη και με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Είτε οι αλλαγές είναι μικρές είτε μεγαλύτερες, θέλουμε να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και να στοχεύουν στην ανάδειξη του σπιτιού σας στο Θησείο.

Η ανακαίνιση τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χώρου είναι η ειδικότητά μας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους  ανακαίνιση στο Θησείο. Η ανακαίνιση πραγματοποιείται με κάθε λεπτομέρεια. Στόχος μας σε κάθε ανακαίνιση είναι να υλοποιηθούν οι ιδέες σας σε συνεργασία με την εταιρεία μας. Το δικό σας όραμα για το νέο σας χώρο στο Θησείο μπορεί να πραγματοποιηθεί  χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στην ανακαίνιση.

 Εμείς πάντα στοχεύουμε σε ένα υψηλά αισθητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει και δρομολογούμε την ανακαίνιση με βάση τις δικές σας ανάγκες και ιδέες και για τα σημεία του χώρου που εσείς επιθυμείτε.

 Στην EasyReno προσπαθούμε να αναλαμβάνουμε έργα διατηρώντας ένα υψηλά αισθητικό αποτέλεσμα ανακαίνισης και ταυτόχρονα να επιδιώκουμε την άνεση, χαρακτηριστικό των αλλαγών που προτείνουμε σε περιοχές όπως το Θησείο.

Έχουμε ιδέες για το Θησείο

Στο Θησείο, όπου το παραδοσιακό συναντά το σύγχρονο και το κλασικό συναντά το μοντέρνο, τότε μιλάμε για ξύλινα κουφώματα. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κουφώματα και δάπεδα για το σπίτι σας στο Θησείο που να  ανταποκρίνονται ακόμα και στις μεγαλύτερες προσδοκίες σας. Αποκτήστε τον χώρο που επιθυμείτε στο Θησείο, χωρίς μεγάλο κόστος και με υψηλή αισθητική.

Όσον αφορά τα κουφώματα που χρησιμοποιούμε είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας με βάση τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και μπορείτε να μας ζητήσετε ακόμη και κουφώματα πλαστικά ή κουφώματα αλουμινίου με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και αναλόγως με τις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, στον ενιαίο χώρο και στην κουζίνα μπορεί να τοποθετηθεί μαρμάρινο δάπεδο, ενώ σε ένα ή περισσότερα υπνοδωμάτια μπορεί να τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο.

Όσον αφορά τα υπνοδωμάτια φροντίζουμε να συνδυάζουμε την άνεση και την αισθητική, προσφέροντάς σας τις πιο καινοτόμες ιδέες και λύσεις. Ανακαίνιση του υπνοδωματίου σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής. Αναβαθμίζουμε με πολύ μικρό κόστος Τον πιο προσωπικό μας χώρο! Αναλαμβάνουμε τόσο την συντήρηση ξύλινου δαπέδου, μαρμάρου ή μωσαϊκού όσο και την επίστρωση δαπέδων με πλακίδια ή με laminate  επιλογής από την προτεινόμενη γκάμα. Επιπλέον εργασίες  ή αντικαταστάσεις  που μπορούν να γίνουν είναι η τοποθέτηση νέας εσωτερικής πόρτας σε διάφορα χρώματα  με νέα κλειδαριά.

 Όσον αφορά τους τοίχους, είτε στα υπνοδωμάτια είτε σε ενιαίους χώρους μπορεί να γίνει ξύσιμο των σαθρών υλικών, στοκάρισμα όπου χρειάζεται, αστάρωμα (όπου κρίνεται απαραίτητο), η δική σας επιλογή χρωματισμών και πέρασμα δυο στρώσεων χρώματος υψηλής ποιότητας στα ταβάνια και στους τοίχους.

Εκτός από τα παραπάνω, η EasyReno αναλαμβάνει την ανακαίνιση στα έπιπλα. Ειδικότερα εκτός από τα έπιπλα, αναλαμβάνουμε και την μερική ή ολική ανακαίνιση της κουζίνας. Η ανακαίνιση στα ντουλάπια της κουζίνας είναι η καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή. Η ποιότητα στα ντουλάπια κουζίνας είναι εξαιρετική και οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι αρκετοί  ώστε να έχουμε ένα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον εργασίες ανακαίνισης που φέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα είναι η απομάκρυνση των  κουτιών της  παλιάς κουζίνας και η τοποθέτηση των πλακιδίων κουζίνας.

Ανακαινίστε το σπίτι σας στο Θησείο με την EasyReno

Σε μια τόσο υψηλής αισθητικής και ιστορικής σημασίας περιοχή όπως το Θησείο στην καρδιά της Αθήνας, οι εξωτερικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού περιλαμβάνουν: εξωτερικές επισκευές κτιρίου, τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης, μόνωση ταράτσας, επιδιόρθωση στέγης, επισκευή υδρορροών, ελαιοχρωματισμοί, διαμόρφωση κήπων με τις πιο σύγχρονες μεθόδους για το 2022. 

Η συνέπεια μας φαίνεται από την αξιολόγηση των πελατών μας, καθώς ο πρωταρχικός μας στόχος είναι το αποτέλεσμα να ικανοποιεί τον πελάτη και να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας χώρου στο Θησείο.

Ιδέες και λύσεις ανακαίνισης στο Θησείο

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σας και θα ανταποκριθούμε κάνοντας πραγματικότητα τις ιδέες σας για τον ιδανικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Θησείο!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες