ανακαινιση

Ανακαίνιση Ταύρος

Προχωρήστε τώρα σε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας στην περιοχή Ταύρος με τους ειδικούς του είδους και γλυτώστε χρόνο, χρήμα και άγχος. Επικοινωνήστε τώρα με την Easy Reno!

Λίγα λόγια για τον Ταύρο

Ο παλιός δήμος Ταύρου που είναι σήμερα τμήμα του ευρύτερου Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ανήκει στο Νοτιοδυτικό τμήμα του πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας. Έως το 1934 ο σημερινός Ταύρος ήταν συνοικία της Αθήνας και τότε αποσπάστηκε ως αυτόνομη κοινότητα με την ονομασία Νέα Σφαγεία. 

Το 1972 τα Νέα Σφαγεία έγιναν δήμος και μετονομάστηκαν σε Ταύρο από τους πρόσφυγες κατοίκους ως ανάμνηση του τόπου καταγωγής τους, δηλαδή την οροσειρά του Ταύρου στη Μικρά Ασία.

Το 1975 με υπουργική απόφαση απαγορεύτηκε η εκτροφή ζώων στην περιοχή, από τότε ο οικισμός μετατράπηκε αποκλειστικά σε βιομηχανικός αλλά εξακολουθεί να είναι ακόμα και σήμερα αραιοκατοικημένος σε θέματα κατοικίας.

Ανακαίνιση στον ΤΑΥΡΟ

Εάν είναι η ώρα να προχωρήσετε σε μία ανακαίνιση του σπιτιού σας στον TAYRO, η Easy Reno μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανακαινίσεων στην Ελλάδα, είμαστε δίπλα σας από την αρχή έως το τέλος της ανακαίνισης. Από τα πρώτα βήματα, πρίν ακόμα από τον σχεδιασμό των εργασιών, μέχρι και την οριστική ολοκλήρωση των εργασιών,είμαστε κάθε στιγμή παρόντες για να σας προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα που θα το χαρείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Εμεις στην Easy Reno γνωρίζουμε πολύ καλά τις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης μιας οικογένεια, και καταφέρνουμε να ταιριάζουμε εντυπωσιακά τους περιορισμούς που έχει ένα σπίτι, με τις ιδέες που έχουμε για κάθε ανακαίνιση, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε να αποτέλεσμα μοναδικό και τόσο εντυπωσιακό που δεν θα συγκρίνεται σε τίποτα με το παλιό σας διαμέρισμα.

Σας προσφέρουμε απεριόριστους συνδυασμούς για να επιλέξετε τον χρωματισμό των τοίχων, την αντικατάσταση δαπέδων, εσωτερικών κουφωμάτων, επίπλων και πλακιδίων κουζίνας και μπάνιου,  επίπλων σαλονιών, υπνοδωματίων  και η ομάδας μας στον ΤΑΥΡΟ είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τους κατάλληλους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί  ένα άρτιο και σύγχρονο αποτέλεσμα  το οποίο θα σας εντυπωσιάζει αρκετό καιρό μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Με το πέρασμα του χρόνου θα διαπιστώνετε πόσες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη ζωή σας πιό εύκολη έχουμε υλοποιήθει από την εταιρεία μας, και τις οποίες ούτε είχατε σκεφτεί όταν αποφασίζατε την ανακαίνιση.

Η συνεργασία μας ξεκινάει πριν από την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης καθώς ερχόμαστε στο χώρο σας να τον δούμε και να συζητήσουμε τι θέλετε να περιλαμβάνει η ανακαίνιση, σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε τις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Όταν εσείς αποφασίσετε τί θέλετε να κάνουμε, έχει ολοκληρωθεί το πιό δύσκολο μέρος της ανακαίνισης αφού τα εξειδικευμένα συνεργεία και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα ολοκληρώσουν τις εργασίες σε τόσο σύντομο χρόνο που δεν τον φαντάζεστε .

 Εσείς απλώς έχετε να επιλέξετε ποιές από τις εργασίες που προσφέρουμε χρειάζεστε, για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Είδη εργασιών 

Ανακαίνιση μεμονωμένων χώρων, όπως μπάνιου, κουζίνας, ενιαίου χώρου, υπνοδωματίων, στο μέτρο που επιθυμείτε

Ολική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης για τη δημιουργία ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων (εσωτερικές καλωδιώσεις, πρίζες)
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 •  Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Επίπλωση εσωτερικών χώρων σύμφωνα με τις οδηγίες interior designer
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Εγγυημένο  αποτελέσμα

Εμείς σας εγγυόμαστε ότι όλες οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται με εξειδικευμένα συνεργεία υπό την επίβλεψη έμπειρων στελεχών μας , με τα ποιοτικότερα υλικά και στις πιό προσιτές τιμές της αγοράς.

Για ανακαίνιση επιλέξτε τους καλύτερους του είδους, επιλέξτε την Easy Reno.

Μαζί σχεδιάζουμε, εμείς εκτελούμε, εσείς απολαμβάνετε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες